2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12893566 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Metin Albayrak : Ospina kesinlikle olmayacak :by2: :by2:

Hosgeldin Boyko diyebilirmiyiz Artik :sevinc :sevinc
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Moralim bozuldu benim iki mevkide de 3 er alternatif var. Boyko-Kaleci-Kaleci / Douglas-Stoper-Stoper Ospina kesin yok... Diğer adaylarda boyko ve douglas seviyesindeyse sezon sonu yine bu mevkilere adam bakarız eğer şampiyonlar ligine kalabilirsek...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı FARUK

Erdal torunoğullar ını yayına alalım felan dediler 5 inden sonra alabilirsiniz dedi
Önümüzdeki hafta içi bitirmek demekki hedef umarım öyle de olur

Çevrimdışı Ensar

Ndiaye Güzel bir yatirim olur sezon sonuda Veli ile yollar ayrilir

Veli yillardir nasil bizde oynuyor hala aklim almiyor kac jez teklif aldik yollamadik kesinlikle yollamaliydik

Atiba 34 oluyor seneye 35 , Al Ndiaye yi Atiba nin yerine hazirla bu sezonn ve gelecek sezon ALTERNATIF olarak kullan sonra Atibaya efsane bir Jubile yap ve Ndiaye yi 11 e yerlestir..
alın şu ndiaye'yi de sussun artık bu adam ya :D sadece bugün 100 kere yazdı valla ben bıktım :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Renton

Erdal torunoğullar ını yayına alalım felan dediler 5 inden sonra alabilirsiniz dedi
Önümüzdeki hafta içi bitirmek demekki hedef umarım öyle de olur
Aynen inceyi alamadı moderatör transfer dönemi açılınca demek istiyorsunuz dedi  :lol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı FARUK

Ospina olsa bile listede demez arkadaşlar hemen reddetti zaten

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Ospina olsa bile listede demez arkadaşlar hemen reddetti zaten

Boyko-Douglas ı reddetmedi. Fatih doğan onlar gibi konuştu Metin Albayrak da sanki doğru da açıklanamıyor izlenimi verdi. Eğer kontra yapmıyorlarsa hayal kırıklığı olacak gibi...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı aa1903

mandanda olmadı da diyelim ki adler oldu, o da olumlu.

Çevrimdışı Çağrı

Ndiaye Güzel bir yatirim olur sezon sonuda Veli ile yollar ayrilir

Veli yillardir nasil bizde oynuyor hala aklim almiyor kac jez teklif aldik yollamadik kesinlikle yollamaliydik

Atiba 34 oluyor seneye 35 , Al Ndiaye yi Atiba nin yerine hazirla bu sezonn ve gelecek sezon ALTERNATIF olarak kullan sonra Atibaya efsane bir Jubile yap ve Ndiaye yi 11 e yerlestir..

Atiba 32 şuan 33 olacak  :bye:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı campeon2015

Ospina transferinin olma ihtimali yok.Cech gibi kaleci varken Szczęsny Arsenal'e dönmez.Euro2016 var ve adam yedek kalmak istemez.Ospina için böyle bir problem yok ve Arsen Wenger kolay kolay bırakmaz.

Çevrimdışı Kadir G.

Ospinayı kesin şekilde reddetti ve aynı konuşmada oyuncuların kamuoyuna düşmesi ile birlikte artan maliyetinden bahsetti buna rağmen adı düşmeyen boykonuj olacağını düşünüyor musunuz? Ben Mario Gomez iyi futbolcu Allah sahibine bağışlasın havası yakaladım. Erdal Torunoğullarının londrada olduğunu düşününce içimden Ospina hayırlı olsun demek geliyor ne kadar zor olsada.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Suan 33 degilmi , 2016 itibari ile de 34 olmuyormuydu ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet57

Torunogullari bence Djilobodji icin Londra'da.

Çevrimdışı Çağrı

Suan 33 degilmi , 2016 itibari ile de 34 olmuyormuydu ?

83'lü Atiba :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın ilgilendiği 3 kaleci ?

Boyko,Mandanda,ospina.

Beşiktaş'ımızın ilgilendiği 3 stoper ?

Douglas,Zapata,pappy.

Böyle olduğunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Çağrı

Beşiktaş'ımızın ilgilendiği 3 kaleci ?

Boyko,Mandanda,ospina.

Beşiktaş'ımızın ilgilendiği 3 stoper ?

Douglas,Zapata,x stoper.

Böyle olduğunu düşünüyorum.

Djibolodji
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yunus emre işine geleni küçük gelmeyeni büyük göseriyor :)

Dün mandanda için 56 yaşında dedi sırf Boyko gelsin diye :) :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Boyko ile  anlaşmada ısrarlı olsalar bugün halen kaleci olarak kimin geleceğini tartışmazdık. Hem başkan hem yöneticilerin söylemlerinden kaleci transferine ne kadar çok önem verdiklerini anlayabiliriz . Maliyeti uyacak ama aynı zamanda fark yaratacak bir kaleci arayışı içindeler .

Çevrimdışı ümer

83'lü Atiba :)
F.doğan transfer konusunda, gülerek 2 kez Sırbistan dedi. Kim acaba bu topçu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

yunus emre işine geleni küçük gelmeyeni büyük göseriyor :)

Dün mandanda için 56 yaşında dedi sırf Boyko gelsin diye :) :)

56 mı demiş? 96 beklerdim ben  :ssss:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Bakin biraz ağır olacak ama , onur kivraga - serdar Azize yeşil ışık yakan taraftarların Besiktasi tuttukları için utanıyorum ve bu zihniyetten bıktım , biliyorum ki degismeyecekte Nato kafa Nato mermer . Yani ne anlatsam ne yazsam boş , i ih olmuyor . Siz uzaktan sevin arkadaş bu takımı zarar veriyorsunuz gerçekten , böyle bir transferi gerçekleştirecek olan varsada eline koluna bulassin olduramasin , yazık bu takimin taraftarına artık , vizyonlu yönetim hele şükür oh dedik sosa ba gomez Rhodolfo tolgay kerim töre dedik , 1 çuval incirin içine ETMEYECEKLER , ben umutluyum .

Çevrimdışı Deniz

Ospina hayirli olsun :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

56 mı demiş? 96 beklerdim ben  :ssss:

yok esprisine söyledim 31 yaşında mandandaya 34 dedi kariyer sonu yaptı adama :)

Çevrimdışı uğur07

emrah başsan benim geçen senede gözüme çarpan bir oyuncuydu. yaşı çok genç ve tekniği de gelecek vadediyor. büyük takim performansı ne olur bilemem ama motta falan takaslarıyla alınırsa bence çok iyi olur. gökhan töre gibi sol ayaklı ve sağaçık oynuyor ve bazen güzel şutlar atıyor. tabi çok iddiali değilim. daha bilgili arkadaşlar çokça var forumda.