2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12889852 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Doğuhan

belki tepki alıcam ama şampiyonluk yolunda atibayı yetersiz buluyorum velinin mutlaka dahil olması lazım

geçen sene şampiyonluğu kendi elimizle bırakmamızın en önemli sebepleri 1)velinin yokluğu 2)olcayın bir anda kesilmesi ve 3)törenin şampiyonluğu çok umursamaması

şuana dönersek atiba rakip kontralarında alan savunmasından bir türlü çıkamıyo maalesef

şok preste rakibin alanını daralttıktan sonra eğer topu kazanamamışsak rakibe müdahale edersin ya faul olur ya topu kazanırsın ama rakip tehlikeli hücuma çıkamaz

bunu veli topal souza melo emre olcay... bu tarz oyuncular çok iyi uyguluyorlar. ben atibanın faul yaptığını hatırlamıyorum 3 senede

orta saha sertliği çok gerekli olacak 2. devrede veli nasıl adapte olur bilmiyorum ama olcayla veli bi şekilde takımda olmalı

seneye ise daha sert bi orta saha alınmalı atiba joker olur istersek sol bek bile yaparız yada becki sola atıp(ki orda daha etkili) atibayı sağa atarız

Çevrimdışı EMİR EMRE

belki tepki alıcam ama şampiyonluk yolunda atibayı yetersiz buluyorum velinin mutlaka dahil olması lazım

geçen sene şampiyonluğu kendi elimizle bırakmamızın en önemli sebepleri 1)velinin yokluğu 2)olcayın bir anda kesilmesi ve 3)törenin şampiyonluğu çok umursamaması

şuana dönersek atiba rakip kontralarında alan savunmasından bir türlü çıkamıyo maalesef

şok preste rakibin alanını daralttıktan sonra eğer topu kazanamamışsak rakibe müdahale edersin ya faul olur ya topu kazanırsın ama rakip tehlikeli hücuma çıkamaz

bunu veli topal souza melo emre olcay... bu tarz oyuncular çok iyi uyguluyorlar. ben atibanın faul yaptığını hatırlamıyorum 3 senede

orta saha sertliği çok gerekli olacak 2. devrede veli nasıl adapte olur bilmiyorum ama olcayla veli bi şekilde takımda olmalı

seneye ise daha sert bi orta saha alınmalı atiba joker olur istersek sol bek bile yaparız yada becki sola atıp(ki orda daha etkili) atibayı sağa atarız

Yetersiz değil de, düşük maliyetli bir Mbia çok yararlı olur.
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2015, 22:33:28 EMİR EMRE ]

Çevrimiçi Koa_lAA

beşiktaş yöneticisini kanalına konuk edip yapılan anketlere bak..

-sow fenere dönsünmü
-ilk yarının oyuncusu kim
-gese puan farkınmı kapatırmı..

yahu bari bizim yönetici varken yapma be terbiyesiz...

sizin ben kalitenizi... neyse sustum  :s20:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Biraz tutarli olalim. Tolga'yi begenmeyip Onur'u istemek nedir? Sene basinda da soyledim, su anda da ortada, Onur en fazla Tolga'nin bir tik ustudur. Kesinlikle aradigimiz adam degil. Anadolu takimlarinin pacoz adamlarini dusunmeyin artik. Yonetim de zaten isi cozdu, elimizde patlayan butun yerliler Anadolu'dan gelenler. Bakin Almanya 2. liginden gelen Olcay mesela, TSL'den almaya kalksak 5 milyon fiyat cekerlerdi en az. Oguzhan, Kerim, Gokhan bunlar ortadayken gidip de Onur, Serdar merdar istemek akil kari mi? Fener'in 8 milyonluk kazigi Ozan'i da mi gormuyorsunuz? Az daha bize girecekti. Oguzhan'i biz 450 bine aldik. Ne Onur'u? Ayni sekilde Mbia da yetersiz.

Çevrimdışı brkntcnr

Metin Albayrak 1,5 senedir düzenli olarak maaşlar ödeniyor dedi.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı karakartalım

A sporun moderetoru ne böyle sen moderetorsun senin fikrini soran yok nerden msj atiliyo sow gs muhabbeti yaparak bize ayıp etmiyomusunuz diye yazalım hep beraber
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı cellulosic material

cümleten hoş bulduk.

takip edemeyenler için mbia olayı;

Trabzonspor mbia'nın geciken ödemelerini geçtiğimiz günlerde yapmış, oldukça yüklü bir meblağ ödenmiş oyuncuya ancak oyuncunun sözleşmesinde maaşının geciktiği her gün için yanlış duymadıysam 50 bin Euro ödemesi gerekiyormuş. Toplam gecikme süresi 40 gün civarında olunca oyuncuya ödenmesi gereken miktar milyon Eurolar boyutuna ulaşmış. Trabzonun yeni YK'sı oyuncunun maaş kaynaklı ödemesini göreve başladıkları ilk günlerde yapmış, fakat oyuncu sözleşmesine dayanarak ceza tutarının da ödenmesini istiyormuş. Trabzonun yeni yönetimi ise ödemek istemiyormuş. Bugün oyuncunun avukatları ile bir araya geleceklerdi, sonuç ne oldu bilmiyorum ama az önce baktığımda yarında toplanacakları yazıyordu. Ayrıca oyuncu bu ücret ödenmediği takdirde takımdan ayrılacağını da bildirmiş. Doğru yada yanlış basının kuru sıkılarından da olabilir  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı cursedofdragon

mbia bize fazla gelir maaşı gerek yok.

Çevrimdışı uğur07

açtığımdan beri reklam var nasıl bir program bu ya. aspor

Çevrimdışı Çağrı

Ospina'nın alınamama sebebi para değil Arsenal göndermez oyuncuyu o yüzden para filan toplansa da nafile.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tguesbb

Bu ne salakça bir program ne işi var metin albayrakın ?

Çevrimdışı tguesbb

Bu kadar çok konuşan yorum yapan mod olur mu ?? Amaç ne fenerbahçelidir bu arada bu haldun

Çevrimdışı Doğuhan

metin albayrak motta franco milo falan bunları takasta da kullanabiliriz dedi aklıma ndiaye geldi osmanlı motta ve francoyu istiyordu neden olmasın

Çevrimdışı Mehmet57

Tolga+Milo/Pedro+Pektemek+Motta takasta kullanmamiz gereken futbolcular Turkiye liginde.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Artık şu Mbia gelsin söylemini bırakın . Stoper olarak bize uymaz . Sağ ayaklı , kesici tipte stoper . Ersan ile oynasa iki kesici ile defans derinliği kaybolur , rakip takımlar kalecimiz ile sürekli bire bir kalır . Hem 2.  mevkisi stoper hem de bizim için ideal stoper değil .Ne Ersan'ın ne de Rhodolfo' nun alternatifi olur .Orta saha için de daha ucuza daha genç daha komple , takıma daha iyi uyum sağlayacak isimler mevcut .
Kaleci için birkaç kez belirttim yine diyeyim . İnsiyatif yönetim ve kaleci antrenörünün elinde olmalı . Şenol Hoca ilk 11 için yabancı kaleciye karşı önyargılı .

Çevrimdışı uğur07

motta ve franco için takası yalanlamadı ama onur kıvrak takasını yalanladı. içimden osmanlı ile motta pektemek ndiaye takası geçiyor.

Çevrimdışı uğur07

şenol hoca pedroyu pek düşünmüyor. milosevici tercih ediyor dedi.

Çevrimiçi Samet Demir

Bu takas işi bence bursa ile olacak...

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

metin albayrak motta franco milo falan bunları takasta da kullanabiliriz dedi aklıma ndiaye geldi osmanlı motta ve francoyu istiyordu neden olmasın
Olursa hem onlar hem de bizim için kazançlı olur.

Çevrimdışı uğur07

pektemek raporun içinde yokmuş geçmiş olsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Motta + Francoyu verip Ndiayeyi alirsak Buyuk transfer basarisi olur

Ndiaye bize buyuk Güç katar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Takas diyince herkesin aklına N'Diaye gelmiş fakat orta saha transferi düşünülmüyor dedi Metin Albayrak.

Geçen gün birkaç yerde Emrah Başsan için Motta takasta kullanılacak gibi haberler çıkmıştı o geldi aklıma ama ona da pek ihtimal vermiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Takas diyince herkesin aklına N'Diaye gelmiş fakat orta saha transferi düşünülmüyor dedi Metin Albayrak.

Geçen gün birkaç yerde Emrah Başsan için Motta takasta kullanılacak gibi haberler çıkmıştı o geldi aklıma ama ona da pek ihtimal vermiyorum.
Ndiaye Güzel bir yatirim olur sezon sonuda Veli ile yollar ayrilir

Veli yillardir nasil bizde oynuyor hala aklim almiyor kac jez teklif aldik yollamadik kesinlikle yollamaliydik

Atiba 34 oluyor seneye 35 , Al Ndiaye yi Atiba nin yerine hazirla bu sezonn ve gelecek sezon ALTERNATIF olarak kullan sonra Atibaya efsane bir Jubile yap ve Ndiaye yi 11 e yerlestir..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gomezin bonservisi cuzi bir rakama hallolmus. Fiorentinaya kendi istegiyle donme yolu acik olmak uzere, gomezi almak isteyen bizim elimizi opecek..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Tolga

Kaleci için de stoper için de 3 isim varmış.

Transferleri Antalya kampına yetiştirmek istiyoruz dedi Metin Albayrak.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...