2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895116 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Koparalım işte topalla caneri hem bonservis yok hem piskolojik üstünlük kurarız tai aziz faktörünü aşabilirsek.Hatta dediğim gibi g.gönüle bile salça olalım aklını karıştıralım.Biçok örnekleri mevcut en son bayern levandowskiyi aldı böyle eğer şampiyon olup ş.ligine gidersek neden olmasın bence caner ve topalın gelme ihtimali yüksek bu şekilde imza parası ş.ligi kozu falan ayartabiliriz

Çevrimdışı cisse557

Pektemek, Karcemarskas takası konusunda anlaşmaya varilmis.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Pektemek, Karcemarskas takası konusunda anlaşmaya varilmis.

Kim diyor :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mbia ya net çökmek lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kadir G.

Mbia tranzondan başka bir yerde o parayı alamaz. Bizden alacağını da avrupada alamaz. Yoklamak lazım.

Çevrimdışı cisse557

Kim diyor :D
Trolleyeyim biraz dedim :D işin söyle güzel bir yani var 3-5 sene önce yazilsa inananlar olurdu şimdi kimse inanmıyor transfer başarısı demek ki :)

Çevrimdışı Tolga

Trolleyeyim biraz dedim :D işin söyle güzel bir yani var 3-5 sene önce yazilsa inananlar olurdu şimdi kimse inanmıyor transfer başarısı demek ki :)

Yine twitter duyumcularından birinin uydurması sanmıştım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye ligini tanıyor orta saha ve stoperde oynayabiliyor, yaşı da gayet uygun, bonservis bedeli yok. Daha ne olması lazım Mbia'yı almamız için?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı karakartalım

M-bia patagoz takımın dengesini bozabilir. yedekte durucak şimdilik genç bi türk ortasaha olsa fena olmaz kale artı stoper yanına
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı ozan062

Türkiye ligini tanıyor orta saha ve stoperde oynayabiliyor, yaşı da gayet uygun, bonservis bedeli yok. Daha ne olması lazım Mbia'yı almamız için?

donk desek tamamda mbia olmaz  :boom:

hiçbirini almayalım bosverin
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

M-bia patagoz takımın dengesini bozabilir. yedekte durucak şimdilik genç bi türk ortasaha olsa fena olmaz kale artı stoper yanına
Kariyerinde 70-80 maç stoper oynamış bir adam takımın dengesini bozmaz. Maaş konusunu diyorsanız o bir şekilde halledilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mbia neden olmaz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Douglas'a 4 milyon euro bonservis yıllık 1.2 milyon yıllık ücret verdiğimiz takdirde toplam maliyeti 3 yılda 7.6 milyon euro yapıyor.Bu parayı senelik 2.5 ten Mbia'ya versek koşa koşa gelir 3 yıl oynar.Sanırım Şenol Hoca istemiyormuş Mbia transferini öyle söylentiler var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Douglas'a 4 milyon euro bonservis yıllık 1.2 milyon yıllık ücret verdiğimiz takdirde toplam maliyeti 3 yılda 7.6 milyon euro yapıyor.Bu parayı senelik 2.5 ten Mbia'ya versek koşa koşa gelir 3 yıl oynar.Sanırım Şenol Hoca istemiyormuş Mbia transferini öyle söylentiler var.
Bunun adı işbilmezliktir bence. Üstelik Douglas şu an sakat.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Batuhan1903

Donk'la Mbia kıyaslanırmı hiç biri Sevilla'nın as oyuncusuydu diğeri Kasımpaşa'nın :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Donk'la Mbia kıyaslanırmı hiç biri Sevilla'nın as oyuncusuydu diğeri Kasımpaşa'nın :s20:
Ya laf olsun torba dolsun diye yazıyor işte.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FuLL_MaNiAc

Arkadaşlar Merak Ettiğim Birşeyi Soracağım. Burada İsmi Gecen Kalecilerin Hangileri Bizim Alınmasını Ümit Ettiğimiz Yönetimin İlgilenmesini Düşündüğümüz, Hangileri Yönetimin Gerçekten İlgilendiğini Bildiğimiz Oyuncular? Yada İsimler Basına Düştü Biz Öyle Mi Konuşmaya Başladık Anlamadım. Basın Sanki Burayı Okuyup Bizim İsteklerimizi Haber Yapıyor ve Bizde Heyecanlanıyoruz Sanıyorum. Yönetime Yakın Olan Duyan Bilen Yok Mu Bunu? Yani Adler Mandanda Bizim İyi Niyetlerimizden Ötürü Tartıştığımız İsimler mi Yoksa Yönetim Gerçekten İlgileniyor mu?

:alala: Beklenti Oluşuyor Diye Söylüyorum.

Çevrimdışı OrhanAker

mbianın senede cash 2,6 milyon maç başılar felan 3 milyonu buluyodur kazancı.
Biz atibaya toplam 1,5 veriyoruz galiba en fazla bu adama yazık değilmi şimdi :D
Atibaya da zam yapmanız lazım o zaman adam canını dişine taktı süper oynadı ee sen gittin oraya daha fazla para isteyecek adamı transfer ettin.oldumu şimdi

Boş verin abi ben oraya olursa amokachi tarafından önerilen bir ciğersiz genç istiyorum. :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mbianın senede cash 2,6 milyon maç başılar felan 3 milyonu buluyodur kazancı.
Biz atibaya toplam 1,5 veriyoruz galiba en fazla bu adama yazık değilmi şimdi :D
Atibaya da zam yapmanız lazım o zaman adam canını dişine taktı süper oynadı ee sen gittin oraya daha fazla para isteyecek adamı transfer ettin.oldumu şimdi

Boş verin abi ben oraya olursa amokachi tarafından önerilen bir ciğersiz genç istiyorum. :D
Gelsin maç başılar dahil 2 milyona oynasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı karakartalım

Kariyerinde 70-80 maç stoper oynamış bir adam takımın dengesini bozmaz. Maaş konusunu diyorsanız o bir şekilde halledilir.
kalitesine lafım yok gelsin isterim de şahsen ama trabzonda yaptığı sözleşme maddesi çok feci su anda adamın alması gereken miktar 850bin ama geç para odendinde ekstra bi miktar yazmış gün başına ve trabzon dan talep ettiği miktar 2.8 milyon euro  bizde o yuzden ben biraz mesafeli bakıyorum he ben besiktas ta 1.5milyona oynarım ek madde yapmadan gelsin gelmesin değil yani 😄

Çevrimdışı Mehmet57

Mbia Marsilyada stopper oynadi, keza donem donem Qpr'da da stopper oynadi.

Çevrimdışı OrhanAker

Gelsin maç başılar dahil 2 milyona oynasın.

Atibaya zam yapacaksak artı veli ve necipten biri gidecekse fitim :D

Çevrimdışı Batuhan1903

kalitesine lafım yok gelsin isterim de şahsen ama trabzonda yaptığı sözleşme maddesi çok feci su anda adamın alması gereken miktar 850bin ama geç para odendinde ekstra bi miktar yazmış gün başına ve trabzon dan talep ettiği miktar 2.8 milyon euro  bizde o yuzden ben biraz mesafeli bakıyorum he ben besiktas ta 1.5milyona oynarım ek madde yapmadan gelsin gelmesin değil yani 😄
Burası Beşiktaş öyle ek madde falan koyma lüksü yok.Yıllık 2.3 e oynar yada bu paranın bı kısmını imza parası diye veririz.Douglas maliyetine Mbia çok cazip bir transfer olur.Hem stoper mevkimizi hemde defansif orta saha mevkimizi yedekleyebiliriz.

Çevrimdışı Batuhan1903

Mbia Marsilyada stopper oynadi, keza donem donem Qpr'da da stopper oynadi.
Defansı Marsilya'dayken acayip iyiydi.Geçen senede mükemmel orta saha performansı göstermişti Sevilla'da.

Çevrimdışı karakartalım

Burası Beşiktaş öyle ek madde falan koyma lüksü yok.Yıllık 2.3 e oynar yada bu paranın bı kısmını imza parası diye veririz.Douglas maliyetine Mbia çok cazip bir transfer olur.Hem stoper mevkimizi hemde defansif orta saha mevkimizi yedekleyebiliriz.
2.3 çok bence max 1.5 a atibanin aldı paraya oynasın paşa paşa ama emin olun m-bia imza parası ister maddi şartlar lehimize olursa hayır denmez.