2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12903176 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

Adler ne bukardar herkez adler yazmış boyko bence
:) adler ne biliyor musun , alman milli takımının kalecisiyken tamda Avrupa şampiyonası öncesi yaşadığı sakatlıkla formasını neur'e kaptıran adam ,  boyko ne ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı karakartalım

Valla ben boyko ile mandandayi özledim ensar kardeşim adler hakkında fikrim yok ismi carisim bile yapmadı bende  o yuzden adler ne diyorum ama şimdi açıp tüm vidiyolarini izlicem ama boyko benim içime acayip yatan bir isim eğer olmazsa mamdanda diyorum adleri izlemedim ama başkan kime bi pacakazik atar allah bilir  😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı karakartalım

İzledim yani 😄😄
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla

Çevrimdışı Ensar

Valla ben boyko ile mandandayi özledim ensar kardeşim adler hakkında fikrim yok ismi carisim bile yapmadı bende  o yuzden adler ne diyorum ama şimdi açıp tüm vidiyolarini izlicem ama boyko benim içime acayip yatan bir isim eğer olmazsa mamdanda diyorum adleri izlemedim ama başkan kime bi pacakazik atar allah bilir  😄
adler olmasa o takım 30 kere küme düşerdi :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mellfred

Son kontratını yapacak olan Adler hoşgelsin :D
istisnalar kaideyi bozmaz  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hayır Olsun Başlık Gene açılmış :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Başlığımız açılmış. Hadi hayırlı olsun :D

Atalay ve Çağrı ' yı referans alırsak Adler ve Papy bizim için en uygun transferler olacak galiba
İnşallah bir iki kiralık kapıp getirmezler.Şampiyonluk bu kadar yakınken , yönetim üstüne düşeni yapmalı :tabe:

Çevrimdışı Batuhan1903

Aslında defansa John Brooks çok iyi olurdu.Sene başında ilgileniliyordu.

Çevrimdışı dlcs

Fikret Orman geçenlerde çok iyi bir kaleci alacağız dedi. Şu birkaç gündür de transfer tamamlanmış gibi bir görüntü çizildi. Ben yönetimin politikalarından bir şey anladıysam çok sürpriz bir isim gelecek.

Adaylara bakınca ayrılması kesin olup işin paraya baktığı tek kaleci Sirigu. Ötekiler için belli bir sürecin geçmesi gerekiyor. Yani hiçbiri kesin değil..

Sanırım Sirigu gerçekten gelecek  :biggrinking:

Çevrimdışı ilhan mansız

köyiçine transfer olma zamanımız yaklaşıyor.

Çevrimdışı alimm

Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Kartal Ç

Özlemişiz bu başlığı yaaa  :bandit: bi anda yüklenip de patlatmayın başlığı  :lol:

Şurada adler ve papy nin adlarını anayım da uğur getirsin. Zamanında Mario gomez dedimdi olduydu  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

sinan engin : Boyko + douglas 6 milyon € anlaşıldı diyor prensipte sevilla'da istiyor diyor.

Boyko olmazsa mandanda'da var diyor.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Sinan Engin, Beyaz Football da, Boyko ve Douglas gelecek diyor.

Tapatalk ile Note 3 N9005 LTE cihazımdan gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Mandanda veya Ospina gelecek hissediyorum. Ayrıca Sinan Boyko ve Douglas bitti dediyse o iş yatmıştır.  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Mandanda veya Ospina gelecek hissediyorum. Ayrıca Sinan Boyko ve Douglas bitti dediyse o iş yatmıştır.  :D

benim içimdende mandanda veya ospina ismi geçiyor ne yalan söylüyeyim ospina daha baskın :)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Samet Ç

Şansal amcada Boyko ve Douglas bitti demiş bu iş kesin yattı.

Çevrimdışı can1903

Çevrimiçi Samet Ç

Ayrıca Boyko bence Tolga'nın Ts'nin şampiyonlar ligi oynadığı dönemdeki hali.

Çevrimdışı Kemal

Noluyor bensiz nasıl acarsiniz ulen bu başlığı temelinde ben varım :))

Son dk geciyolar boyko ve Douglas için

Çevrimdışı can1903

Douglas kotu transfer ya bene

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum Dnipro 1. kalecisini neden satmak istiyor ? Bildiğim kadarıyla çok yüksek bi rakamda değil yerine kaleci mi bulmuşlar ikinci kalecilerine mi güveniyorlar neden ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA