2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12905532 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

Bunu 2 ay önce yazdım bilenler bilir , herkes leiva derkende yazdım

Ama benim verdiğim tarihe daha var , transfer kapanmasına saatler kala hersey hallolucak ve lawal gelecek .
Transfer sezonu bitmeden bir ön libero transfer edip tepkileri dindirmeye çalışacaklar
Lawal i getirip transferi kapatacaklar buna canı gönülden inanıyorum
Görünen köy klavuz istemez beşiktaşa gelmesini istediğimiz oyuncuların hiçbiri gelmedi
Rota Lawal e dönecek malesef ve Lawal Beşiktaşlı olacak.

Çevrimdışı mellfred

Şu andan sonra alacağımız en iyi haber, tolgay'ın takımdan ayrı düz koşulara başladığı haberidir

Çevrimdışı Efe

bu aksama kadar aciklama olmazsa transfer olmaz vence pazartesi ancak imzaya gelir adamlar gelirlerse bugun aciklama olmali yoksa transfer yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şu andan sonra alacağımız en iyi haber, tolgay'ın takımdan ayrı düz koşulara başladığı haberidir

o sonraki iyi haber asil haber velinin duz kosulara baslamasi en sevindirici haber ilk o donecek cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Başkan ve Erdal reyiz  sürekli transferin son günü Tolgay'ı aldık falan deyip duruyordu bakalım yarın ne yapacaklar...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

Ya durum gerçekten çok ciddi hemde çok ciddi
Bu yönetim bu takımı ne hale getirdi farkındamısınız ?
Bunlar göreve geldi geleli beşiktaş çok geriledi derbi kazanamaz oldu şampiyonluk göremez oldu
Okadar amatörler ki
Seçimlerde bunları derhal göndermemiz lazım yoksa takımımızı mahvedecekler ALLAH Bir an önce bunlardan kurtulmayı nasip etsin.
Taraftarımız yeni yeni anlıyor bu yönetimin gerçek yüzünü maskeleri düştü.
demba ba sosa ve gomezi getirerek baya amtor transfer yaptik hemde cok komik paralara maskeleri dustu yonetimdekilerin bu adamlari alarak  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı talha

Başkan ve Erdal reyiz  sürekli transferin son günü Tolgay'ı aldık falan deyip duruyordu bakalım yarın ne yapacaklar...

Tolgay ile müzakereler 2 hafta önce başlamıştı. Sanki son gün anlaşığ getirdiler. İnsanlar bunun farkında değil.

Sosa ile de Tolgay ile de iletişime 2 hafta önceden geçilmişti.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

fernandes'i geri alalım lokomatif'te kadro dışı  :evillol:

Çevrimdışı Savaş

Geçen senede son gün Sosa gelmişti. Bakalım bu sene nasıl olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

nuriyi alirlar belki ayni sey olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı legendmaster

fb'nin markovic transferi satın alma opsiyonsuz gereksiz transfer bence

Çevrimdışı Çağatay

1)Ana tema: Feda senesindeyiz küçülmeliyiz,

Samet aybaba getirilir,

sonuç 3.lük.

Gerekçe:paramız yok + hoca kötüydü

Fatura:Aybaba gönderilir.

2)Ana tema:Feda bitti,sıra sefada .Slaven Bilic getirilir.

Sonuç yine 3.lük

Gerekçe:Stadımız yok.

Fatura:gs maçı yüzünden fatura taraftara kesildi.

3)Ana tema:Şampiyonluk parolası ile lige girilir.

Sonuç:Yine 3.lük

Gerekçe:Stadımız yok+taraftar kötüydü+hoca kötüydü.

Fatura:Slaven bilic gönderildi.

4)Şampiyonluk parolası ile lige girilir.Şenol güneş getirilir.

Sonuç:Belirsiz

Olası başarısızlıkta Fatura:Yine yönetim hariç herkes suçlu olur.

2 ay önce sakatlanan Tolgay ve 4 ay önce sakatlanana Veli kavlak'ın yerine adam bulamamanın izahı yok bu yüzden gerekçeye de gerek duyulmaz direk hocaya fatura kesilir önümüze bakılır.8. seneye kadar da böyle devam ederiz daha önce olduğu gibi.

Yalnız bu sene faturayı taraftar keser yonetim değil :) sonucta veli ve tolgay sakatlanmadan once bile bize orta saha lazim diyorduk bu adamlar sakatlandiktan sonra bile yerlerine biri alinmadi bu saate kadar... 3 mevkiye transfer yapilamamasinin tek sebebi yonetimdir baska kimse degil sezon sonu secim olacak o zamana kadar bu yapilan hatalarin sonuclari mutlaka kendini gösterir. Secimlerde de sonuclari görülecektir.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı legendmaster

Geçen senede son gün Sosa gelmişti. Bakalım bu sene nasıl olacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dentinho gibi olur

EssiLor

• Ziyaretçi

demba ba sosa ve gomezi getirerek baya amtor transfer yaptik hemde cok komik paralara maskeleri dustu yonetimdekilerin bu adamlari alarak  :bandit:
Şuan ki yönetim biçiminden stadsız olmaktan senelerdir şampiyonluk yüzü görememekten her sene ligi 3.bitirmekten memnun isen sıkıntı yok  :bandit:

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Yönetimmi  almıyor senol gunes mo veto ediyor  bilmiyorum ikiside olabilir ama tek bildiğim  şey senol güneşin  avrupa ve dünya futboluna uzak olduğudur.  Teknik direktör olarak kendi oyum sistemi ne uyacak hiçbir adam talep etmemiştir. ( ts bursa bjk) hiçbir zaman şunu alın dediğini gormemisimdir2 sadece eline verilen adamlardan en üst verim almayi tercih etmiştir .ya bilic bile atibayi istemiştir senol güneşin hiç çalıştırdığı takımlarda takımda görmesini istediği bir tek avrupada futbolcu olmaz mı

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Kadir G.

Olan bu. >>>> Sıfır başarı

Edit

Çevrimdışı Ensar

Şuan ki yönetim biçiminden stadsız olmaktan senelerdir şampiyonluk yüzü görememekten her sene ligi 3.bitirmekten memnun isen sıkıntı yok  :bandit:
stadsiz olmak ne demek , bu çok büyük bir ayıp , o stad  bizim gelecegimiz ve bu adamlar yapiyor bunu ve yapım süresi olarak da hızlı gidiyor !

herşeye sallamayin lütfen , dogruya doğru demeyi bilelim
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 15:55:15 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Bu rotasyon minumum 50 maçlık bir planlamayı kaldırmaz.

Bunun için futbolun içinde olmaya gerek yok; sezonun bir yerinde patlar bu ekip.

Ne tuhaftır 3 aydır aynı şeyi yazıyorum; değişen bir şey yok.

Dünyada ki bütün takımlara bakın alternatif planı hazır; hemen yenisini sunuyorlar. Plan olmayınca sonuçta bu olur.

EssiLor

• Ziyaretçi

stadsiz olmak ne demek , bu çok büyük bir ayıp , o stad  bizim gelecegimiz ve bu adamlar yapiyor bunu ve yapım süresi olarak da hızlı gidiyor !

herşeye sallamayin lütfen , dogruya doğru demeyi bilelim
Güzel Kardeşim Stadsız derken Stadımız şuan yok Anlamında söyledim ben
harika ve muteşem bir stad olacak ondan asla şüphemiz yok olmadı olmazda tabiki o stat geleceğimiz onu inkar etmiyorum konuyu farklı yerlere çekme.
Beşiktaşın yönetilme biçimi hoşuna gidiyormu ?
Benim tepkim yönetime
Seçimlerde yönetim değişmeli.
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 15:59:51 Erdem BJK ]

Çevrimdışı Ensar

Güzel Kardeşim Stadsız derken Stadımız şuan yok Anlamında söyledim ben
Beşiktaşın yönetilme biçimi hoşuna gidiyormu ?
Benim tepkim yönetime
Seçimlerde yönetim değişmeli.
iyi de bunu onların bi suçuymuş gibi yazıyorsun , aksine bu onların başarısıdır , niye olumsuz elestirilerin arasında söylüyorsun

baska yere cekmeye veya tartisma çıkarmaya çalışmıyorum yanlış anlama :)
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 16:04:07 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı legendmaster

https://twitter.com/gokhann_onal/status/637966424271626241
gökhan önalın iddiası doğru olabilir mi hakikaten tuhaf bir durum var ortada
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 16:03:10 legendmaster ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Keşke transfer dönemlerinde 2 haftaya 1 kongre olsa.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Keşke transfer dönemlerinde 2 haftaya 1 kongre olsa.
güldürdün olsada bişey olmazdı :D :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bu arada Hocanın stoper istememesi mümkün değil. Hatta orta saha istemiyor; stoper istiyordu.

Zaten 18 kişilik kadrolara bakarsanız anlarsınız.

Tabii orta sahayı elzem görmemesi de enteresan.

EssiLor

• Ziyaretçi

iyi de bunu onların bi suçuymuş gibi yazıyorsun , aksine bu onların başarısıdır , niye olumsuz elestirilerin arasında söylüyorsun
Başarıyı inkar etmiyorum Takdire şayan bir Proje Vodafone Arena Projesi bu konuda hem seninle hemde diğer tüm renktaş kardeşlerimle hem fikir olduğumuz aşikar
Fakat şuan ki durum kötü
Ön liberosuz Stoper siz Kalecisiz ne yapacaksın kalan koskoca 30 maçta ? Tolgay Veli dönecek diyeceksin
Tolgayın dönmesi 4 ay velinin dönmesi 2 ay
O zaman içerisinde kaybettiğimiz maçlara yazık olmayacak mı ?
Cenk gönen gibi bir kaleci gönderilir mi ? Tolga Cenkin kılı olamaz kılı
Tolga yokken Cenk Gönen vardı.
Tolga Cenke Tercih edildi bu tamamen yanlış bir tercih Cenk kalsaydı 32 yaşındaki tolgayı göndermek daha mantıklı bir davranış olmaz mıydı ?
Giden 32 lik tolganın yerinede Cenkin yedeği olacak bir kaleci alınsaydı veya Cenk Yedek Olsaydı Yeni gelen kaleci kalede olsaydı ?
Hiç bunları düşünmüyorsun malesef Yazık edildi Cenk e harcadılar adamı.
Tolgada ışık görüyormusun ? Peki bu sene tolgayı göreceğiz bakalım neler yapacak  :ok:
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2015, 16:12:42 Erdem BJK ]