2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12897517 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 20:31:55 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Tolga

Grup maçlarının bitimiyle Tolga ve Veli dönüyor zaten. Grup aşaması için suanki kadro yeter de artar bile.
Tolgay'ı bu yıl, Veli'yi devre arasına kadar unutun :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Tribun Dergi ‏@tribundergi  8 sn.9 saniye önce
SON DAKİKA - "Kucka, Milan'a gitmiyor. Beşiktaş'a geliyor. Yönetimden gelen bilgi " (via @ibrahimseten)

ibrahim setene kalsa, 2 sezon önce uefadan ceza meza almayacaktık.  :kop:

Çevrimdışı talha

Veli de dönemez kolay kolay

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Neo Nesil

Grup maçlarının bitimiyle Tolga ve Veli dönüyor zaten. Grup aşaması için suanki kadro yeter de artar bile.

tolgay...

kalemizde tolga ve orta sahada necip oldukça gruplardan çıkmayı unutalım derim  :ok:

Çevrimdışı 38life

:)

?

Çevrimdışı Deniz

Tribun Dergi ‏@tribundergi  8 sn.9 saniye önce
SON DAKİKA - "Kucka, Milan'a gitmiyor. Beşiktaş'a geliyor. Yönetimden gelen bilgi " (via @ibrahimseten)
milandan ciddi bir teklif varsa ve bizi tercih ediyorsa milanın önerdiği paranın 2 katını falan veriyor olmamız lazım sanırım  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı 38life

Devre arasında zaten grup maçları anca bitiyor . Tolgayi neden bu yıl unutuyoruz?

Çevrimdışı indie

Şimdi o bölgede;

*  Atiba-Necip oynadığında gereksiz fauller, kartlar ve sıfıra yakın üretkenlik oluyor. İleri 4lü pas alamıyor.
* Atiba-Oğuzhan oynadığında biraz sert bir ortasaha ile karşılaşıldığında Oğuzhan'ı yiyorlar.
* Atiba sakat-cezalı olup Oğuzhan-Necip oynadığında hem Oğuzhan kayboluyor hem saçma sapan pozisyonlar veriyoruz duran toplardan.
* Atiba-Oğuzhan ikisi de yoksa Necip+Sosa oynayacak (Sosa'nın yine sakat olmayacağını umarak), ileride Olcay'ın veya Kerim'in yaratıcılığına kalacağız.

Atiba-Kucka oynadığında yukarıdaki alternatiflere göre gerçekten hiç fark olmayacağını mı düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Tolga

Devre arasında zaten grup maçları anca bitiyor . Tolgayi neden bu yıl unutuyoruz?
Bağ kopmalarında oyuncu iyileşse de öyle hemen sahaya çıkıp oynayacak duruma gelemez belli bir sürenin geçmesi gerekiyor.

En erken Nisan sonu gibi sahada olur ki o da sezonun bitişi demek.

Çevrimdışı 38life

tolgay...

kalemizde tolga ve orta sahada necip oldukça gruplardan çıkmayı unutalım derim  :ok:

Beşiktaşi çok fazla kuçumsuyorsunuz. Rakiplerimiz Barcelona falan olmayacak. 4 ay sonra hatitlaticam bu lafları

Çevrimdışı worns

Ne oldu şimdi? Milan Kucka'dan vazgeçip Brendan Rogers git bakalım derse, Marsilya hocasını gönderip Trapp Sirigu'yu keserken, Dinamo Moskova iflas edip Konoplyanka Sevilla'da kadro dışı kalırsa Lawal artı Holosko ve bir miktar para karşılığında Obi Mikel'i kiralıyormuyuz?

Beynim yandı, Lanet olsun böyle transfer sezonuna.
http://www.geyikoloji.com/karikaturler/boyle-futbol-olmaz-olsun-918.html

Çevrimdışı Çağatay

bilmiyorum sizde baktınız mı
transfermarkt ta bu adamın asıl mevkisi sol açık olarak görünüyor
yoksa şenol hoca quaresmanın yerine filan oynatmak için mi istedi bunu :D

bu adam anladığım kadarıyla biraz daha hucuma çıkmaya hevesli bir arkadaş
bize öyle ekstrem bir katkı sağlamayacak yani kesici olarak bakmayın buna
bizim kesici atiba olacak bu da btb olarak hucumda daha çok görünecek savunmaya da kapasitesi kadar destek verecek
diye düşünüyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Neo Nesil

GK-beck-DC-rhodolfo-tosic-atiba-CM-Quaresma-Sosa-Töre-Cenk(gomez)

Çevrimdışı Ersoy

GK-beck-DC-rhodolfo-tosic-atiba-CM-Quaresma-Sosa-Töre-Cenk(gomez)

Gomez(Cenk) olmalı.

Ne oldu şimdi? Milan Kucka'dan vazgeçip Brendan Rogers git bakalım derse, Marsilya hocasını gönderip Trapp Sirigu'yu keserken, Dinamo Moskova iflas edip Konoplyanka Sevilla'da kadro dışı kalırsa Lawal artı Holosko ve bir miktar para karşılığında Obi Mikel'i kiralıyormuyuz?

Beynim yandı, Lanet olsun böyle transfer sezonuna.
http://www.geyikoloji.com/karikaturler/boyle-futbol-olmaz-olsun-918.html

:kop:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 38life

Bağ kopmalarında oyuncu iyileşse de öyle hemen sahaya çıkıp oynayacak duruma gelemez belli bir sürenin geçmesi gerekiyor.

En erken Nisan sonu gibi sahada olur ki o da sezonun bitişi demek.

Verilen bu 6 ay süre tam olarak hazır olacağı süre zaten.

Ki bu futbolcudan futbolcuya değişir. Bekleyip gorucez.

Çevrimdışı talha

Tolgay unutun daha bu sene gelmez hatta necip ve İsmaile evrilmesi bile mümkün geçtim altı ayı

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

Maalesef değil. 6 ay rehabilitasyonun bittiği süreç.

Artı olarak 1 ay da oyuncunun kondisyon kazanma süreci var.

Ben 7 aydan önde dönüp de iyi performans veren sporcu görmedim hiç.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Açıkçası bu konuda @Çağrı daha net ve doğru bilgi verir fakat benim bildiğim bağ kopmalarında dönüş süresi 8-9 ay diye biliyorum.

Umarım ben yanılırım da daha erken döner sahalara.

Çünkü eksikliğini bu yıl çok arayacağız.

Çevrimdışı Çağrı

Tolgay unutun daha bu sene gelmez hatta necip ve İsmaile evrilmesi bile mümkün geçtim altı ayı

Abartı hatta olasılık dışı Talha. Adamın geldiği yer ve kafa yapısını düşün tekrar analiz et bence. İsmail rehabilitasyonu bitmeden plajlara akmıştı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Gomez(Cenk) olmalı.

:kop:

hocam daha hazır ve kampın yıldızı olan cenk varken gomezi oynatmak saçmalık...gomez iyi golcü ona lafım yok lakin.cenk ts maçında etkili olamadı diye tek kalemle silip atmak yanlış... gomez her maç 65. dkda dahil olabilir... biliç demba ba ve pektemeği oynata oynata neredeyse cenki köreltiyordu. (demba ba neyse para kazandırdı da, demba banın yokluğunda pektemeki oynatıyordu.)

cenk gibi elimizde pırlantaları harcamak yerine parlatıp 10 milyona satmak daha mantıklı

Çevrimdışı 38life

Hahaha :D tabi tabi elektronik alet bu sonuçta artık eskisi gibi olmaz. şuta basınca pas atar falan.

Çevrimdışı Ersoy

hocam daha hazır ve kampın yıldızı olan cenk varken gomezi oynatmak saçmalık...gomez iyi golcü ona lafım yok lakin.cenk ts maçında etkili olamadı diye tek kalemle silip atmak yanlış... gomez her maç 65. dkda dahil olabilir... biliç demba ba ve pektemeği oynata oynata neredeyse cenki köreltiyordu. (demba ba neyse para kazandırdı da, demba banın yokluğunda pektemeki oynatıyordu.)

cenk gibi elimizde pırlantaları harcamak yerine parlatıp 10 milyona satmak daha mantıklı

Mersin maçında Gomez oynasaydı keşke.O da sallardı 2 gol.PTT takımı Mersin bu sene.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Ayrıca adama top gelmedi atak yapamadık zaten 10 kişi kalınca adam kendi söküp aldı pozisyon yarattı.mersin'e pektemek bile zorla 1 gol atardı. :evillol:
Bundan sonra her sene!