2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895526 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Neo Nesil

https://twitter.com/evrenmanchester/status/636959000311934976

bu kaçırdığımız 9. orta saha oyuncusu...

necip olacağına lawal gelsin bari... tabi eskişehirspor lawal için bursa gibi davranır orası ayrı...

[ Son Düzenleme: 27 Ağustos 2015, 21:29:44 Neo Nesil 2 ]

Çevrimdışı Neo Nesil

Forumun genel görüşüne göre Kucka ile Necip arasında pek fark yok o yüzden bırakabilirler bize. Hatta zorlarsak Milan'a, olmadı Genoa'ya Necip'i bile gönderebiliriz.  :evillol:

ben biraz abartiyim de tam olsun

necipin ölüsü kuckadan üstündür  :D

Çevrimdışı Ensar

Necipi 100 kere lawala tercih ederim , en azından has beşiktaşlı aldığı para belli , 3m+futbolcu lawali almaya deger mi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı brkntcnr

Sevgili abilerim. Avrupa konusunda çok fazla karamsar olmayın lütfen. Biz sonuçta Liverpool u neciple opareyle kalede cenkle yendik. Tamam brugge de yenildik ama Liverpool u takım oyunuyla yendik brugge e bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Ligde zaten dönen olayları biliyoruz. Fazla karamsar olmayalım lütfen. Gs bu kuradan sonra gruplardan çıkabileceğini falan sanırken sizin şu haliniz üzüyor.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Ömer gittiyse Süzeni veririz Es-Ese
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Neo Nesil

Necipi 100 kere lawala tercih ederim , en azından has beşiktaşlı aldığı para belli , 3m+futbolcu lawali almaya deger mi

hocam lawal en azından topu ileriye sürebiliyor...

necip onu da yapamıyor... ama bu ikisinden iyilerini kaçırdık... cambiasso,aquilani,tufan,inler,leiva,kucka...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hem ucuz olacak hemde pogba kalitesinde olcak :super:
Pogba , Juventus'a bedelsiz gitmişti. Transfer işinden anlayıp bu işi düzgün yöneten kulüpler aşırı bedeller ödemiyor. 

Öyle bir oyuncu alalım ki ne siyahi ne beyaz ne uzun ne kısa ne defansif ne  ofansif ne yaşlı ne  genç ne yerli ne yabancı ne kiralık ne de bonservisli olsun

Çevrimdışı Neo Nesil

Sevgili abilerim. Avrupa konusunda çok fazla karamsar olmayın lütfen. Biz sonuçta Liverpool u neciple opareyle kalede cenkle yendik. Tamam brugge de yenildik ama Liverpool u takım oyunuyla yendik brugge e bireysel hatalardan dolayı kaybettik. Ligde zaten dönen olayları biliyoruz. Fazla karamsar olmayalım lütfen. Gs bu kuradan sonra gruplardan çıkabileceğini falan sanırken sizin şu haliniz üzüyor.

eğer necibi, tolga'yı, ersan'ı kadromuzda tutmaya devam edersek daha çooooook brugge ayarında takımlara karşı kendi bacağımıza sıkarız..

dua edelim geçen sezon roma,sevilla,wolfsburg,napoli,everton,dinipro,fiorentina,ajax gibi takımlar gelmedi bize... yoksa 2. metalist,liverpool faciaları olabilirdi..

Çevrimdışı Çağatay

Walla şu saatten sonra adam almasinlar orta sahaya cunku alacaklari adami sonra elden cikarmak icin ugrasicaz
En temizi bi valdes bi de olursa doria filan olur olmazsa da napalim bu sezonu da oyle geciririz işte... sıkmayın canınızı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ensar

hocam lawal en azından topu ileriye sürebiliyor...

necip onu da yapamıyor... ama bu ikisinden iyilerini kaçırdık... cambiasso,aquilani,tufan,inler,leiva,kucka...
Hep yazdım yazmaya devam edeceğim , sosa 10dan daha çok 8 numaraya uygun bir oyuncu , çatır çatır da oynar , 6yi da ati ve necip ile hallederiz , lawal felan gelmesin , başlarım öyle transfere

bakın ben lawal çok kötü felan demiyorum , bizim paramız değerli , orda koca stad yapılıyor , ben bu kulübün parasinin lawal kucka gibi idare edecek adamlara verilmesini istemiyorum , vereceksek 2 3m hakedene verelim

Çevrimdışı Kadir G.

Liverpoolu bu kadroyla tekrar yenmenin ne kadar zor olduğunu biliyorsun sanırım.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Geçen ligtv ye girip eskişehir ' in geçen seneki maçlarından rastgele 2 maç açayım dedim
Birinde dirseği çakıp kırmızı gördü :evillol:
Diğerinde de tipik lawal popo yaslamasını yaparken topu kaptırdı ve golü yediler :kop:
Aynısını bu hafta kazandıkları sivas maçında da yaptı.Şeşu kaptı götürdü batuhan kaçırdı pozisyonu

Çevrimdışı Neo Nesil

Hep yazdım yazmaya devam edeceğim , sosa 10dan daha çok 8 numaraya uygun bir oyuncu , çatır çatır da oynar , 6yi da ati ve necip ile hallederiz , lawal felan gelmesin , başlarım öyle transfere

bakın ben lawal çok kötü felan demiyorum , bizim paramız değerli , orda koca stad yapılıyor , ben bu kulübün parasinin lawal kucka gibi idare edecek adamlara verilmesini istemiyorum , vereceksek 2 3m hakedene verelim

bu saatten sonra da o kaçırdığımız adamların özelliklerini taşıyan adamları alamazsın...

bana göre kucka>necip&lawal...

Çevrimdışı Ensar

bu saatten sonra da o kaçırdığımız adamların özelliklerini taşıyan adamları alamazsın...

bana göre kucka>necip&lawal...
Tamam ışte bende diyorum ki onlar geleceğine hiç kimseyi almasinlar , en azından eksik olduğumuzu biliriz , alınan adama kanser olmaktansa adam olmamasına olurum daha iyi

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Kemal

Douglas trabzona inmiş , kendimi kesecem artık arkadaş bu nedir

Yarında sağlık ocağına gider şaka gibi

Önümüz kış bir oyuncu bir fazla boğaz demek o kadar adamı yaza çıkaracak erzağımız yok mümkünse bir kaç oyuncuyu daha salalım gitsin

Çevrimdışı Kemal

Rode ?   

Rode nin gelmesiyle messinin  gelme olasılığı aynı şuanda

Ulan Brandon ragers sana ettiğim küfürü bu dünyada kimseye etmedim

Çevrimiçi Samet Ç

Douglas Trabzona gelmiş  :bawling:

Çevrimdışı talha

Ulan Brandon ragers sana ettiğim küfürü bu dünyada kimseye etmedim
Ben adama laf diyemiyorum sen adamı maç oynamasına izin verirsen olacağı bu olur

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı fatihbjk

eğer necibi, tolga'yı, ersan'ı kadromuzda tutmaya devam edersek daha çooooook brugge ayarında takımlara karşı kendi bacağımıza sıkarız..

dua edelim geçen sezon roma,sevilla,wolfsburg,napoli,everton,dinipro,fiorentina,ajax gibi takımlar gelmedi bize... yoksa 2. metalist,liverpool faciaları olabilirdi..

Su anda kadromuz yeterli vs baabinda soylemeyecegim ama bence sen gecen sene avrupada oynadigimiz maclari, takimlari bi tekrar gozden gecir. Arsenal macindan basla derim. Oynadigimiz futboluda tekrardan bi gozden gecir bu maclardaki.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu transfer sezonunda apaçık bi şekilde "patladık" arkadaşlar..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Niye ts ile bizi kıyaslıyosunuz anlamıyorum arkadaş adamların kaynağı bariz değil mi, o yüzden ts alıyor diye üzülmenin anlamı yok