2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884753 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Şunu hiç anlamıyorum Ozan'a sırf satarız gözüyle 7 milyonu verebiliyorsun diğerlerine gelince beş kuruş para yok?!

Beşiktaş'ın öncelikli amacı oyuncu satmak mıdır şampiyon olmak mı?

Çevrimdışı TALAT

abi taraftarı dinleyen kim allah aşkına.

valdes vasat diyenleride anlamıyorum. adam beşiktaş için vasat ama yıllarca barcelonada oynamış. bir oyuncuya yüzlerce milyon parayı gözünü kırpmadan veren takım yıllarca vasat valdesle idare etmiş ilginç.

evet yıllarca vasat valdesle idare ettiler. hatta yetmedi defansa yıllarca oyuncu almadılar mascherano ile oynadılar. ne zaman ki barcanın oyunu çözüldü ondan sonra kaleci ve defans almaya başladılar. kaldı ki kendi taraftarı bile valdese yıllarca vasat kaleci muamelesi yaptı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Arkadaslar Valdes ismi taraftarin tepkisini ölçmek icinde ortaya atilmis bir isim olabilir sonucta tepkiye göre sekil verilecektir. Acikcasi Valdesi bende hic istemiyorum. Barcelonada o defansin arkasinda oynamak cok kolay. Puyo Pique duvar gibiydiler. Kaldiki Rustuye yaptiklari da isin cabasi..

Abi UEFA'nın resmi Facebook sayfası bile duyurdu transferi.Tepkiyi ölçmek için ortaya atılmış bir transfer haberi bu kadar ileri gidemez bence.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Karabay

evet yıllarca vasat valdesle idare ettiler. hatta yetmedi defansa yıllarca oyuncu almadılar mascherano ile oynadılar. ne zaman ki barcanın oyunu çözüldü ondan sonra kaleci ve defans almaya başladılar. kaldı ki kendi taraftarı bile valdese yıllarca vasat kaleci muamelesi yaptı.
ispanyada o iş okadar sürdüyse merak etme valdes bizde 50 yaşına kadar oynar.

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

ispanyada o iş okadar sürdüyse merak etme valdes bizde 50 yaşına kadar oynar.

sen de kalende topu minimum seviyede gör ya da 3 yesen 6 at sende de sırıtmaz. ama bizde öyle bir şey olmadığına göre bize üst düzey bir kaleci gerek.

Çevrimdışı Tolga

Valdes hatalı transferdir çok net.

Fakat alınmışsa da iyi oynamasını ummaktan başka yapacak birşeyimiz yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Valdes hatalı transferdir çok net.

Fakat alınmışsa da iyi oynamasını ummaktan başka yapacak birşeyimiz yok.
Bu mesajı buraya parkediyorum bu adam bizi utandıracak :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

S.Aleykum Gencler bugun kimi transfer ettik :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Barcelona Valdes yokken senede bir kaleci degistiriyordu Vitor Baia, Rustu, Dutruel, Bonano hic biri tutunamadi bunlarin hepsi de milli oyunculardi. Defansa oyuncu almadilar diyorsun defanslarinda Abidal, Edmilson, Puyol, Pique, Rafael Marquez, Daniel Alves gibi adamlar vardi bu mu defansa kaleye onem vermeyen takim?
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 21:24:05 Tolga ]

Çevrimdışı Ersoy

S.Aleykum Gencler bugun kimi transfer ettik :money:

Valdes abi.Bu sefer ciddi.UEFA'nın Resmi Facebook sitesi de duyurdu. :money:
Bundan sonra her sene!

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR
Fikret Orman: "Veli 1 ay sonra geri dönecek. Lucas Leiva'ya bu kadar parayı niye verelim? Yine de son kararı vermedik."

Kaan Türker fikret başkanın bu açıklamasını duymasın  :lol:
Veli bu aksam antremana bile çıkmış :) bu kur heralde sadece Leiva gibi kaliteli topcularda yüksek sanırım. Başkan waldese 3 milyon misket verip oynatacak sanırım. Zoruma giden tek şey kendi adıma konuşuyorum yanlış anlaşılmasın tabiri caizse aptal yerine konmaya çalışıyor resmen başkan

Çevrimdışı Tolga

Bu mesajı buraya parkediyorum bu adam bizi utandıracak :ok:
Yanıltırsa ben zaten yanıldığımı söylerim :)

Valdes abi.Bu sefer ciddi.UEFA'nın Resmi Facebook sitesi de duyurdu. :money:
Valdesi Zerre begenmem ama Betodan da Tolgadan da iyidir hakkımızda hayirli olsun..
Haftalardir diyorum #Çarekarcemarskas diye ama sesimi duyan yok :bandit:

Çevrimdışı ZEKI

sen de kalende topu minimum seviyede gör ya da 3 yesen 6 at sende de sırıtmaz. ama bizde öyle bir şey olmadığına göre bize üst düzey bir kaleci gerek.
Cok guzel ozetlemissin bence  :claps:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Daha unuttuklarim da var, defansa onem vermeyen Barcelona'nin 2006 kadrosuna buradan bakabilirsiniz. Zambrotta'dan Thuram'a efsane defanslar var kadroda.

https://en.wikipedia.org/wiki/2006%E2%80%9307_FC_Barcelona_season#Squad_stats

Çevrimdışı Serdar

Şimdi size birkaç soru
1- Neciple Leiva omuz omuza mücadeleye girse kim kazanır? Tabiki Necip , o zaman neden Leiva arkadaşlar?
2- Tolga mı uzun ince kaleci gibi yani, Valdes mi,Sirigu mu? Tabiki Tolga , e o zaman nedir bu Valdes , Sirigu sevdası kardeşim?
3- Ersan mı benziyor Nesta ya Maldini ye , Doria mı ? Heralde Ersan , Doria hem kel hem fodul. Hem kaç tane kel iyi stoper var ki?

Bırakın bu populist transferleri , para babanızın parasımı , kullanın elinizdekileri kardeşim.

Çevrimdışı Doğuhan

Şunu unutmayalım gs ı takip ettiyseniz rakipler bize karşı karşı karşıya normal temiz bir vuruş yapmaya çalışırken

Muslerayla karşı karşıya kalındığında en köşeye en net vuruşu yapmaya çalışıp beceremeyip dağlara taşlara attılar hep

Kale de marka olması önemlidir bana göre, her türlü de mevcut kalecilerden iyi

artık cucak muhabbeti gibi daha iyisi olabilirdiye girmeyelim gelen hoş geldi inş şampiyonluk kupasını hep beraber kaldırırız

Çevrimdışı can1903

https://twitter.com/evrenmanchester/status/636604287548788736

ÇÖKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Çevrimdışı brkntcnr

Fellaini kadro dışı bırakılmış. Allah sahibine bağışlasın diyelim o zaman.

Şimdi size birkaç soru
1- Neciple Leiva omuz omuza mücadeleye girse kim kazanır? Tabiki Necip , o zaman neden Leiva arkadaşlar?
2- Tolga mı uzun ince kaleci gibi yani, Valdes mi,Sirigu mu? Tabiki Tolga , e o zaman nedir bu Valdes , Sirigu sevdası kardeşim?
3- Ersan mı benziyor Nesta ya Maldini ye , Doria mı ? Heralde Ersan , Doria hem kel hem fodul. Hem kaç tane kel iyi stoper var ki?

Bırakın bu populist transferleri , para babanızın parasımı , kullanın elinizdekileri kardeşim.
Valla onu bunu bilmemde ben dun Monaconun stoperi RAGGİyi cok begendim :ok:
Bu Italyanlar Savunma isini biliyor abi kim ne derse desin..

Çevrimdışı Karabay

ya bu yorum şaka gibi. e o zaman kaleye adam koymayıp hücumda bir kişi fazla oynasınlar. niye kalede boşuna adam bekletiyorlar. gerçi sen bir önceki mesajında masceronayıda beğenmediğini söyledin değilmi ...

Çevrimdışı Ensar

Şimdi size birkaç soru

1 den sonrasını okumadım , biraz lucasi izle sonra konuşalım bence , lucasin girdiği topta rakip de şöyle bi kendinden geçer
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

https://twitter.com/evrenmanchester/status/636604287548788736

ÇÖKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

bize kadar düşer mi ki? alıcısı bekleyeni çoktur bunun.