2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12879969 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bende bu adamın fanı değilim ama bir madrid liye barcanin 10 senelik kalecisini savundurtturuyosunuz :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolgahan Gur

Bu sene 3.lükte garanti değil anlaşılan
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimiçi Koa_lAA

gol yiyince sanki top auta çıkmış gibi tripler yapan ve beni bu hareketleriyle deli eden cenk gönen dende, ne kanat toplarında nede birebir de belirgin bir artısı olmayan tolga danda iyidir bence... günay hepsinden de iyi olacak gibi ama 11 oynayacağı bi takıma kiralık gitmesi falan lazım. kornerden gol yemek ne abi ya :/

Çevrimdışı Ensar

İyi de ispanya da o topu di maria falan çalıyor burada kim çalacak kamil ahmet çörekçi mi?

Ya lütfen bana şaka yaptığını söyle allah aşkına ya , bizim ligde hiç mi pres yapılmıyor farklı ligleri mi izliyoruz , yaw tamam hadi onu geçtim , brugge da de sutter var ya hani , hani tolgaya pres yapmıştı tolga topa vurmak için gerildiginde , türk takımlarını geçtim bak avrupa da yaparsa yakarsa bizi ne yapicaz , bu adam bu hataları huy gibi hobi gibi yapıyor , istisna değil yani
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı TALAT

Ben şaşırtacağından yanayım. Ayrıca hatalarının geneli pas hataları. Öyle muslera nın sivasta yediği gibi bi golünü de hiç görmedim. Bence karakteri cuk oturacaktır. Oyunu da bu lige yeter. İki derbi de rakipleri korkutsun o bile yeter. Bıktım ben artık tolganın kaleden olay yerine depar atıp rakip takım oyuncularıyla kanka gibi davranıp barıştırma çabasından. Valdes en azından gider takımı az korur. Kaleciliği bence yeterli he sen kötü kaleci diyosan saygı duyarım. Ama sırf katalan diye 10 sene kalesini korudu yoksa çok berbat kaleci demek biraz da bişey atmaya benziyor.

valla barcadayken de beğenmiyordum valdesi ama konu şu an beşiktaş o yüzden bence alınması gereken kaleci o değil. nasıl performans göstereceği belli değil. tolgadan biraz iyi olabilir ama bize tolganın biraz iyisi gerekmiyor. bize gerçekten iyi ve uzun yıllar oynayabilecek kaleci lazım.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı brkntcnr

Ya lütfen bana şaka yaptığını söyle allah aşkına ya , bizim ligde hiç mi pres yapılmıyor farklı ligleri mi izliyoruz , yaw tamam hadi onu geçtim , brugge da de sutter var ya hani , hani tolgaya pres yapmıştı tolga topa vurmak için gerildiginde , türk takımlarını geçtim bak avrupa da yaparsa yakarsa bizi ne yapicaz , bu adam bu hataları huy gibi hobi gibi yapıyor , istisna değil yani
Bence fazla olumsuzsun. Benim de önceliğim sirigu - beto - valdes diye gider ama siz adamı tolga zengin den de kötü yaptınız yahu.

Çevrimdışı brkntcnr

valla barcadayken de beğenmiyordum valdesi ama konu şu an beşiktaş o yüzden bence alınması gereken kaleci o değil. nasıl performans göstereceği belli değil. tolgadan biraz iyi olabilir ama bize tolganın biraz iyisi gerekmiyor. bize gerçekten iyi ve uzun yıllar oynayabilecek kaleci lazım.
Yine söylüyorum benim de önceliğim sirigu - beto - valdes diye gider ama ya valdes ya tolga diye sorulduğunda tolga diyebilir misiniz? Hayır. Bence en son tercih bu adam ve hocayı ikna etme çabaları ondan

Çevrimdışı Ensar

Bence fazla olumsuzsun. Benim de önceliğim sirigu - beto - valdes diye gider ama siz adamı tolga zengin den de kötü yaptınız yahu.

Yani o kadar değil ama bu hani ne biliyor musun necip=tolga dersek valdes=lawal benim için

Çevrimdışı TALAT

Yine söylüyorum benim de önceliğim sirigu - beto - valdes diye gider ama ya valdes ya tolga diye sorulduğunda tolga diyebilir misiniz? Hayır. Bence en son tercih bu adam ve hocayı ikna etme çabaları ondan

şu anki durumda ekonomik açıdan da bakınca ben tolga diyorum. 2 sene valdese sabredeceğime bir sene daha tolgaya sabrederim.

Çevrimdışı LuceGel

Bana göre en önemi kıstaslardan biri bugün bazı sitelere düşen Sambadenin Valdez transferini veto ettiği haberiydi ki aynı tarz haberler daha önce Şenol Güneşin vetosu içinde düşmüştü.O zaman bu nasıl iş  :bandit:?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Tugay

Valdes'e kötü kaleci diyenle futbol konuşmam.

Çevrimdışı Ensar

şu anki durumda ekonomik açıdan da bakınca ben tolga diyorum. 2 sene valdese sabredeceğime bir sene daha tolgaya sabrederim.

Çevrimdışı brkntcnr

Bence sırf kişisel antipatini Beşiktaş tan üstün tuttuğun için böyle söylüyorsun. La bu valdes size ne etti? :D

Çevrimdışı TALAT

Bence sırf kişisel antipatini Beşiktaş tan üstün tuttuğun için böyle söylüyorsun. La bu valdes size ne etti? :D

sence geçen sene küfürler ettiğim tolgayı seçer miyim? ama valdesin tolgadan daha fazla bir artısı olacağını düşünmüyorum.
ayrıca hem ekonomik açıdan hem de uzun süre oynamamış olması da çok büyük risk

Çevrimdışı brkntcnr

Valla çok zıt düşünüyoruz. Sonuçta nolursa olsun bu adam barca kalesini korudu. Türk tarihinin en iyi kalecisi denilen Rüştü den 20 yaşındayken forma aldı. Ama siz öyle bi anlatıyosunuz ki sanki Tolga Zengin. Valla ben artık kim olursa olsun Tolga ya da Cenk e de katlanmak istemiyorum. He doria + çok iyi bi orta saha gelseydi belki. Ama artık yok. Her kurtarışından sakatlanıp o ekşi suratı görmek istemiyorum. Futbol dışında saçmasapan şeylerle uğraşan duyar peşinde gezen adamı istemiyorum. Sizi bilemem kendi fikrinizdir saygı duyarım.

Çevrimdışı brkntcnr

sence geçen sene küfürler ettiğim tolgayı seçer miyim? ama valdesin tolgadan daha fazla bir artısı olacağını düşünmüyorum.
ayrıca hem ekonomik açıdan hem de uzun süre oynamamış olması da çok büyük risk
O zaman çok büyük önyargın var hocam :)

Çevrimdışı Kadir G.

İmzamı atarım. Valdes kesinlikle olmamalı.

Cenk gidiyor seneye de Tolga gidecek mecburen iyi bir kaleci alıp X - Günay - Veysel'e döneceğiz.

Çevrimdışı TALAT

O zaman çok büyük önyargın var hocam :)

niye antipatim olsun. gerekçelerimi söyledim işte :D

Çevrimdışı brkntcnr

İmzamı atarım. Valdes kesinlikle olmamalı.

Cenk gidiyor seneye de Tolga gidecek mecburen iyi bir kaleci alıp X - Günay - Veysel'e döneceğiz.
Şuan ersan ın olduğu bi defansta tolganın kaleyi koruması 2x bomba olur. Peki bu bombalar bizi ne kadar idare eder. 2. Brugge vakası olursa tolga birdaha futbol oynayamaz.

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar Valdes ismi taraftarin tepkisini ölçmek icinde ortaya atilmis bir isim olabilir sonucta tepkiye göre sekil verilecektir. Acikcasi Valdesi bende hic istemiyorum. Barcelonada o defansin arkasinda oynamak cok kolay. Puyo Pique duvar gibiydiler. Kaldiki Rustuye yaptiklari da isin cabasi..

Çevrimdışı Ensar

Şuan ersan ın olduğu bi defansta tolganın kaleyi koruması 2x bomba olur. Peki bu bombalar bizi ne kadar idare eder. 2. Brugge vakası olursa tolga birdaha futbol oynayamaz.

Ya sen puyolun arkasında o hataları yapan valdesin ersan ile ne kadar kötü olabileceğini düsün biraz :D

Çevrimdışı Kadir G.

Ersan oynayacaksa orta sahada lawal olacaksa kaleye valdesi zaten almam. Üstüne birde 3 m yıllık vereceksin. Olmaz.

Eksikler varken stad yokken başarı gelmeyeceği açık peki soruyorum niye vasat kaleci yerine vasatın bir tık üstünü alalım?

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Beşiktaş için yeterli görünmeyen valdes e Barcelona 530 maç kalesini hangi mantıkla teslim etmiştir.Kulübün hissedarımıymış bu adam.

Barcelona kalesine top gelmiyordu diyorlar. Kalesine top gelmeyen Barcelona'da Turkiye'nin yetistirdigi en iyi kaleci Rustu'nun 10 mac oynayamadigini ve Valdes'in Rustu'yu kestigini unutmuslar.  :kop:

Çevrimdışı can1903

2 maç kaybeden Podolskiden bşaka transferi olmayan kulup bile sizden daha umutsuz değil.

:money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Karabay

Arkadaslar Valdes ismi taraftarin tepkisini ölçmek icinde ortaya atilmis bir isim olabilir sonucta tepkiye göre sekil verilecektir. Acikcasi Valdesi bende hic istemiyorum. Barcelonada o defansin arkasinda oynamak cok kolay. Puyo Pique duvar gibiydiler. Kaldiki Rustuye yaptiklari da isin cabasi..
abi taraftarı dinleyen kim allah aşkına.

valdes vasat diyenleride anlamıyorum. adam beşiktaş için vasat ama yıllarca barcelonada oynamış. bir oyuncuya yüzlerce milyon parayı gözünü kırpmadan veren takım yıllarca vasat valdesle idare etmiş ilginç.