2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12895476 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Veli'yi devre arasına kadar Tolgay'ı da bu sezon komple unutun.

Ama ısrarla Veli 1-1.5 aya dönecek deniyorsa gerçekten ayıptır artık.

Çıkın açık açık transfer yapamadık diyin çok zor birşey değil yani.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı laoban

baskanin mali yapilanma ile ilgili yaptigi aciklamalarda bana cok buyuk bir basari gibi gelmiyor. bu mali buhranda sampiyon olmus olsan amenna derizki eyvallah. ama sen kuculmeye gidip ligi ilk ikiye bile giremeden bitiriyorsan, yeni bir bulus yapmamis oluyorsun, maliyeti kisip basarisiz 3 sezon gecirmissin. stad yapimi ne kadar buyuk bir basari ise, takimi seyyah yapip alemi gezdirmekte oyle buyuk bir fiyaskodur. bu organizasyondaki beceriksizlik bu klubu basarisiz yapan ana etkenlerden birisidir. baskan taraftara stad sarkisi ile simdilik bir duzen tutturuyor. ama bu oyle uzun surmez. cunki klubun basina geldiginden beri verdigi hic bir vaadi ya zamaninda yerine getiremedi, yada hic beceremedi.

Egri oturup dogru konusmak lazim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu dediklerinizi hangi kulüpler yapabiliyor Türkiye'de? GS ve FB yapabiliyor mu?
Onların kap a futbolcuya ne kadar ödedikleriyle ilgili bir açıklaması olmuyor o yüzden yorum yapamıyorum ama son zamanlarda GS'ın tüm futbolcuların maaşlarıyla ilgili düzenlemeler yaptığını biliyorum. Benim kastettiğim türk oyuncularla euro üzerinden anlaşma yapılması. Gs ve fb nin yapmıyor olması senin için bir sebep değil. Diğer takımlar beni ilgilendirmiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sutlas

Onların kap a futbolcuya ne kadar ödedikleriyle ilgili bir açıklaması olmuyor o yüzden yorum yapamıyorum ama son zamanlarda GS'ın tüm futbolcuların maaşlarıyla ilgili düzenlemeler yaptığını biliyorum. Benim kastettiğim türk oyuncularla euro üzerinden anlaşma yapılması. Gs ve fb nin yapmıyor olması senin için bir sebep değil. Diğer takımlar beni ilgilendirmiyor.

Demek istediğim, tamam bizim yönetim bunu akıl edemiyor da, GS ve FB neden akıl edemiyor? Belki de transfer piyasasını kafana göre değiştirmek veya kontrol etmek sandığımız kadar kolay değildir.

Çevrimdışı fatih e.

ertuğrul karanlık'a güveniyordur belki(!)

tüh ya ertuğrul karanlık da yok di mi  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı ebabil

kurlar buralara gelmişken transfer işi de çok tehlikeli. 4 tl ye kadar yolu var bu eur nun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer lawal gelirse denize düşen yılana sarılır olayı olacak onu alacaklara ozi oynasın belki aşama kaydeder güçlenir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Demek istediğim, tamam bizim yönetim bunu akıl edemiyor da, GS ve FB neden akıl edemiyor? Belki de transfer piyasasını kafana göre değiştirmek veya kontrol etmek sandığımız kadar kolay değildir.
Ben taraftar olarak sonuca bakarım.Orada yazdım, tamam piyasa böyle euro üzerinden sözleşme yapmak zorundasın ama sözleşmeye de bir madde koyarsın kuru sabitlersin veya belli oranda bir kurun üzerine çıktığında farklı bir plan belirlersin. Biz ikisini de yapmıyoruz sonuçta olan kulübe oluyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı genki1914

Casemiro ne allah aşkına bu basını komple yakıcan yalan yalan yeter...Başkanımız desen hala Veli hayallerinde ne umutlarla başlıyoruz hep hüsran her sene son ve en onemli hamleleri yapmadiklarindan yarisin sonunu getiremiyoruz bu kadro yapısıyla sampiyonluk hayal

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kurlar buralara gelmişken transfer işi de çok tehlikeli. 4 tl ye kadar yolu var bu eur nun
katılıyorum özellikle yerli futbolcularla sözleşmeler kesinlikle tl yapılmalı döviz artışları mahvediyor bizi

Çevrimdışı Sutlas

Ben taraftar olarak sonuca bakarım.Orada yazdım, tamam piyasa böyle euro üzerinden sözleşme yapmak zorundasın ama sözleşmeye de bir madde koyarsın kuru sabitlersin veya belli oranda bir kurun üzerine çıktığında farklı bir plan belirlersin. Biz ikisini de yapmıyoruz sonuçta olan kulübe oluyor.

Biz yapamıyoruz evet, ama kimse yapamıyor, piyasa bu işte, eğer futbolcuya sabit kurdan sözleşme teklif edersen, bu sefer de adamı kaçırırsın, yani en azından bu konuda yönetimin yapabileceği çok bir şey de yok, ancak üç büyükler ortak bir karar alırsa bu yapılabilir.

Çevrimdışı kaanzor

Casemiro ne allah aşkına bu basını komple yakıcan yalan yalan yeter...Başkanımız desen hala Veli hayallerinde ne umutlarla başlıyoruz hep hüsran her sene son ve en onemli hamleleri yapmadiklarindan yarisin sonunu getiremiyoruz bu kadro yapısıyla sampiyonluk hayal

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o yaşta o kalitedeki bir futbolcu bence de imkansız atmanında bir uslubu var
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı can1903

Olmayınca olmuyor..

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Semih

Başkan şampiyonluk falan düşünmüyor, başkan olarak kalsın başka isteği yok sanırım. yapılan hamleler de ona yönelik. usandırdı artık. taraftarı da soğutmaya başladı.
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biz yapamıyoruz evet, ama kimse yapamıyor, piyasa bu işte, eğer futbolcuya sabit kurdan sözleşme teklif edersen, bu sefer de adamı kaçırırsın, yani en azından bu konuda yönetimin yapabileceği çok bir şey de yok, ancak üç büyükler ortak bir karar alırsa bu yapılabilir.
Nereye kaçacak bu adamlar söyler misin? Cenk Gönen nereye kaçacak? Ersan nereye kaçacak? serdar Nereye kaçacak? Necip nereye kaçacak? İsmail nereye kaçacak? Tolga nereye kaçacak? Pektemek nereye kaçacak? Gökhan süzen nereye kaçacak? Sezer Öztürk nereye kaçacak? Er ya da geç ıkınsalar sıkınsalar da imzalayacaklar o sözleşmeyi. Geçmiş dönemlerde bu tarz sözleşmeler yapılıyordu halen yapılmaması için hiç bir sebep yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Semih

Veli Tolgay sakatlanmadan önce bile orta sahaya transfer gerekiyordu. sözde önümüzdeki sene için bile transfer çalışması yapılıyor, hep YALAN. bildiğin anlık ilerliyor, mesajer şu adam var diyor ona gidiyorlar, olmayınca başka menajer var bende de bu var diyor ona gidiyorlar.  transfer stratejimiz: "ne vereyim abime"
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı ErsinA.

Bence başkan ters köşe yapıyo olabilir Veli'yle ilgili yaptığı açıklamada. Yarın transfer olursa şaşırmam.

Gomez içinde iyi bir oyuncu. Allah sahibine bağışlasın demişti.

Çevrimdışı Bertug

Sandığı da koyuyordun başkan ne oldu böyle birden? Hayır şimdi sana mayısta oy verecekler ya ben ona üzülüyorum asıl.

Çevrimdışı Easthanbool

Bence başkan ters köşe yapıyo olabilir Veli'yle ilgili yaptığı açıklamada. Yarın transfer olursa şaşırmam.

Gomez içinde iyi bir oyuncu. Allah sahibine bağışlasın demişti.

Kusura bakmayın ama oldukça iyimsersiniz  :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan'ın konuşmalarını neden bir tek ben dört dörtlük buldum acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı OrhanAker

Neyse bakmışsınız yarın bi kap  :D yine şenlenir buralar..Ben bağışıklık kazandım artık bizim transfer süreçlerimize eskisi kadar koymuyo. :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Başkan'ın konuşmalarını neden bir tek ben dört dörtlük buldum acaba

Başkanın özelliği bu insanları kendine inandırabiliyor abi.Benim de gönlüm inanıyor da beynim inanmıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 13:44:55 Ersoy ]
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ensar

Başkanın özelliği bu insanları kendine inandırabiliyor abi.Benim de gmnlüm inanıyor da beynim inanmıyor.
aynen aynen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Koa_lAA

5 tane eksik bölgeye transfer yapıldı iyi yada kötü... benim görüşüm bi eksikde kaleci ama şenol güneş gerek yok dedi kapandı konu. bizim taraftar neyin peşinde acaba. fenerle transfer yarışına girmemizi beklemek çok yanlış. bence transfer yapıp dahada borçlanmanın alemi yok. hiç bişi yapmasan eslem i alır koyarsın çok rahat oynar o bölgede. ne kastınız sanki ligde barca yla real le falan çekişiyozda şampiyonluk gitti mahvolduk falan filan... bi tek kaleci lazım bence...

önlibero rotasyonu atiba- eslem olmalı... elalemin adamına kamyon yükü para verceemize çıksın eslem oynasın..

Çevrimdışı kaanzor

5 tane eksik bölgeye transfer yapıldı iyi yada kötü... benim görüşüm bi eksikde kaleci ama şenol güneş gerek yok dedi kapandı konu. bizim taraftar neyin peşinde acaba. fenerle transfer yarışına girmemizi beklemek çok yanlış. bence transfer yapıp dahada borçlanmanın alemi yok. hiç bişi yapmasan eslem i alır koyarsın çok rahat oynar o bölgede. ne kastınız sanki ligde barca yla real le falan çekişiyozda şampiyonluk gitti mahvolduk falan filan... bi tek kaleci lazım bence...

önlibero rotasyonu atiba- eslem olmalı... elalemin adamına kamyon yükü para verceemize çıksın eslem oynasın..

Neden yazdın ki bunları bi ton laf yicen şimdi  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.