2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877840 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

https://twitter.com/alinaibi/status/609265994553495553

Tosic'i gördüler ve aldılar  :bandit:

Çok fena görüyorlar. Ben bile kaçanlara üzülüyorum bunlar halen daha Lawal için 1.5 yeirne 2m mi verelim diye düşünüyorlar.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Ahmet Nur Çebi sanırım kastettiği .
Doğru Şenol Güneşi o bitirdi şimdide bunun ceremesini çekiyoruz.
Tolga transferini bitirdi şimdi gitsin diye uğraşıyoruz. Tolgay transferinde
katkısı oldu ama dikkatinizi çekerim ingiltere trabzonda değil Sayın Çebinin
iş bitiriciliği sadece Trabzon sınırlarında geçiyor.

Çevrimdışı can1903

Scoutlar hakkında anlatılanlar iğrenç durumda.

Ali Naibi abra kadabra yapsın bakalım
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Diğerlerinin halini düşününce...

Çevrimdışı Kutay

madem öyle keşke onuru alıp gelse çebi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Sedat.Y

Olumsuzluklar olumsuzluklar........Resmen içim karardı
 :money:

Çevrimiçi Necmi

Scoutlar hakkında anlatılanlar iğrenç durumda.

Ali Naibi abra kadabra yapsın bakalım
Dünyanın hiç bir yerinde scoutlar transfer yapmaz kardeşim
sadece oyuncu bulur ve yönetime verir bunu alacak veya almayacak olan yönetimdir.
ve Türkiyede hiç bir takımın  yönetimi scout tavsiyesiyle oyuncu almaz zaten scoutlar genç oyuncuların ismini verir
bunlarıda uzun yıllar takibe alırlar. Yani portekiz takımlarının yaptığını dünyanın başka bir ülkesininde yapmasına imkan yok
adamlar dilleri kültürleri aynı olduğu için sürekli bir gözleri güney amerikada orda maaşlı çalıştırdıkları personel var
kültürlerine uygun olduğu için genç oyuncuları daha rahat takip edebiliyorlar. Onlarınkide scout çalışması değil pek
sende git Brezilyada bir kaç menejeri maaşla bağla işleri sana oyuncu bakmak olsun bulduklarınıda al ama alamazdın çünkü senin ülken buna izin vermiyor
sınır koymuş senin böyle bir riske girme imkanın yok şu anda bile 14 yabancı sınırı var sadece 3 tane deneyebilirsin oda bir sene bir sonraki sene kadron dolu olduğu için deneme şansın olmaz kadronunda esnekliğini kaybettirir

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Doğrudur ama bu yönetimin vizyonu Slaven Bilicten ötesine gidiyor mu bunu sorgulamamız lazım . Yönetimin Vizyonu 'Slaven Bilic' . Bu bile  fikir sahibi olmamıza yeterli.
Tolga'nın transferi için bastıran yine yönetimdi . Futbolu, futbolcuyu onlardan iyi kim bilecek ki sonuçta. Yönetimimiz kurumsallaşmaya hiç gerek görmüyor . Herşeylerin en iyisini bilip yaptıklarından hiç lüzum yok kurumsallaşıp işi profesyonellere bırakmaya.

Çevrimdışı can1903

Ben şu an transferden sorumlu yönetici olsam

Ali Naibiye haydi rapor verin orta saha için diye.

BAKALIM NE DİYECEKLER?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı talha

Dünyanın hiç bir yerinde scoutlar transfer yapmaz kardeşim
sadece oyuncu bulur ve yönetime verir bunu alacak veya almayacak olan yönetimdir.
ve Türkiyede hiç bir takımın  yönetimi scout tavsiyesiyle oyuncu almaz zaten scoutlar genç oyuncuların ismini verir
bunlarıda uzun yıllar takibe alırlar. Yani portekiz takımlarının yaptığını dünyanın başka bir ülkesininde yapmasına imkan yok
adamlar dilleri kültürleri aynı olduğu için sürekli bir gözleri güney amerikada orda maaşlı çalıştırdıkları personel var
kültürlerine uygun olduğu için genç oyuncuları daha rahat takip edebiliyorlar. Onlarınkide scout çalışması değil pek
sende git Brezilyada bir kaç menejeri maaşla bağla işleri sana oyuncu bakmak olsun bulduklarınıda al ama alamazdın çünkü senin ülken buna izin vermiyor
sınır koymuş senin böyle bir riske girme imkanın yok şu anda bile 14 yabancı sınırı var sadece 3 tane deneyebilirsin oda bir sene bir sonraki sene kadron dolu olduğu için deneme şansın olmaz kadronunda esnekliğini kaybettirir

Abi scout demek sadece genç adam alacak demek değil.

Scout denen ekip sana gerekli elemanların listesini yapar. Önerilmiş oyunculara olur raporunu sunar.

Kadro mühendisliğini yapar. İstediğin ve işlediğin sistem çin gerekli oyuncuları bulur.

Scout sistemi sana gerekli TD'yi bile bulur.

Bunları getirmek yönetimin işi tabi. Manjer ile olur olmaz orası tamamiyle klübün insiyatifinde.

Çevrimiçi Necmi

madem öyle keşke onuru alıp gelse çebi
Sence onurun bize bir faydası olurmu
Bazı oyuncular vardır o takıma maal olmuştur
başka yerde iş yapmaz mesela Messi bile bence öyle bir oyuncu
Barcelona dışında bir başka takımda oynayabileceğini sanmıyorum
ben onurun pekte iyi bir kaleci olduğunu düşünmüyorum Belki elimizdekilerden
bir tık yukarda ama hepsi o burda bir sürü kaleci adı geçti onur onların çoğundan daha vasat bir kaleci ama
daha pahalıya maal olur sence değermi

Çevrimdışı Kutay

bir tık yukarda ama hepsi o burda bir sürü kaleci adı geçti onur onların çoğundan daha vasat bir kaleci ama
abi adı bizle geçen kaleciler beto ve valdes bildiğim kadarıyla bence onur ikisinden de iyi
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Paolo Maldini

İçim karardı valla herkese hayırlı geceler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Onur Kıvrak kesinlikle vasat bir kaleci .Hak ettiğinin üzerinde bir değeri var . Transferi yanlış bir seçim olur . Yalnız bizim herşeyin en iyisini bilen yönetimimizin diğer pozisyonları geçtim kaleci pozisyonunda herhangi bir planı,stratejisi var mıydı bugüne kadar ? Yoksa günlük mü takılıyorlar ? Bu başlık transfer başlığı ama bizim transferden önce bu transferleri yapanları tartışmamız gerekiyor. Böyle amatörlük olmaz . Amatörce iş yapanların eline milyon dolarlar emanet edilmez.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 02:14:24 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi adı bizle geçen kaleciler beto ve valdes bildiğim kadarıyla bence onur ikisinden de iyi
Ben sana Onurdan daha iyi bir kaleci söyleyeyim mi ? Hemde bu ligden maliyetide Onurun 5 kati daha düşük yillik maasida Onurdan en az 4 Kat daha düşük?
O Kaleci Karcemarskas !
Adam 2 senedir Tek basina Ligin en kotu takimini kumede tutuyor..
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 02:17:09 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Abi scout demek sadece genç adam alacak demek değil.

Scout denen ekip sana gerekli elemanların listesini yapar. Önerilmiş oyunculara olur raporunu sunar.

Kadro mühendisliğini yapar. İstediğin ve işlediğin sistem çin gerekli oyuncuları bulur.

Scout sistemi sana gerekli TD'yi bile bulur.

Bunları getirmek yönetimin işi tabi. Manjer ile olur olmaz orası tamamiyle klübün insiyatifinde.

yok kardeşim bunun için kulüpte profesyonel bir ekip olmalı scout bu ekibin bir parçası olur sadece
kulübün menejerleri vardır zaten olmuş bilinen oyuncuları bu menejerler takip eder ve senin oyun planına göre
uygun olanları listeler hocaya sunar sadece futbolcuların menejeri olmaz kulüplerinde menejeri vardır ne yani
kulübün RVP transfer etmek için scout amı ihtiyacı var scoutun ana görevi yetenek avcılığıdır. Takımın yol haritasını
çizmek menejerlerin işidir 5 yıllık 10 yıllık planlar yapılır. ne zaman hangi oyuncuya ihtiyaç duyacağın nasıl bir oyun planı
içersinde olacağın bunların işi ona göre hoca ve oyuncu tercihi yapar ve uzun vadeli planlar içine koyar. Bizde bu menejer işini
yöneticiler yapıyor iş o yüzden olmuyor scout dediğin düşük maaşlı elemanlardır. Sen bunların eline yüzlerce milyon dolarlık
takımın geleceğinimi emanet edeceksin bunun için ciddi profesyonellerden oluşan bir ağ kurarsın bence bırak takımı
her mevkii için ayrı bir ekip kurmak ve bu ekiplerin üstünde bir üst kurul kurmak gerekiyor. scoutlar sadece en altta bunları besleyen
emekçiler olmalı

Çevrimdışı legendmaster

onur beşiktaşta iş yapmaz orada yüreğiyle oynuyor bir futbolcudan daha fazlası ts için burada aynı performansı verebileceğine inanmıyorum bu adamlar robot değil her yerde her koşulda aynı randımanla çalışabilecek

Çevrimdışı Deniz

Burada aylardir planlama konusunda elestiri yapiyoruz.

5 gun kaldi ,basin sozcumuz cikip 3 transferden bahsediyor.lucas gelse de gelmese de bu vahim bir tablodur.

Tolgay 1 bucuk aydir ,veli 3 aydır sakat.yahu bu adamlar 3 gun once ts macinda sakatlanmadi,yerine adam alamamanin hicbir izahi yok.bu is bugunlere kalmamaliydi.

Transfer yapmak icin illa 3 puanin gitmesini beklemeyeceklerdi.26 agustos olmus hala su gelir mi bu gelir miyi konusuyorsak bir yerlerde ciddi yanlis var demektir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

ikisindende iyi değil kardeşim emin ol ikisindende iyi olsa onların yerinde şimdi onur olurdu
onur köşede kalmış bir kaleci değilki avrupanın ortasında duruyor. İyi kaleci illaki birilerinin
radarına girerdi söker alırlardı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burada aylardir planlama konusunda elestiri yapiyoruz.

5 gun kaldi ,basin sozcumuz cikip 3 transferden bahsediyor.lucas gelse de gelmese de bu vahim bir tablodur.

Tolgay 1 bucuk aydir ,veli 3 aydır sakat.yahu bu adamlar 3 gun once ts macinda sakatlanmadi,yerine adam alamamanin hicbir izahi yok.bu is bugunlere kalmamaliydi.

Transfer yapmak icin illa 3 puanin gitmesini beklemeyeceklerdi.26 agustos olmus hala su gelir mi bu gelir miyi konusuyorsak bir yerlerde ciddi yanlis var demektir.

:claps: :claps: :claps:

Bu arada ben kime hakaret ettim de mod onayına alındım ya??
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı legendmaster

yönetim bazında inanılmaz bir beceriksizlikle karşı karşıya kaldık bu kadarını bu kulübün hak etmediğini düşünüyorum Fikret Orman muhalefetteyken eleştiriyordu demiröreni iktidara gelince onun da transfer anlayışını gördük

Çevrimdışı Deniz

Kronik sakatmis,saglik testlerinden gecemiyormus vs. Bir kenara biraktim artik.

Sakatsa da yapacak birşey yok 5 gun kaldi,3 sene lawalin sozlesmesini nasil fesh ederiz diye dizimizi dovecegimize zar atalim,LEROY FER i alip gelsinler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kronik sakatmis,saglik testlerinden gecemiyormus vs. Bir kenara biraktim artik.

Sakatsa da yapacak birşey yok 5 gun kaldi,3 sene lawalin sozlesmesini nasil fesh ederiz diye dizimizi dovecegimize zar atalim,LEROY FER i alip gelsinler.
Maliyeti 8-9 milyon @Deniz nasil alacagiz ?
Bu rakamlari verbiliyirsak , 5 milyon De jonka teklif edelim onu alalim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

chelsea'nin bir kapısını çalalım derim ben bi kiralık miralık birşeyler vardır belki.

Çevrimdışı Deniz

Valdes Q7 yi takip etti.