2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877732 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Karabay

https://twitter.com/alifuatduatepe/status/636303264338833409
ha iyi maşallah.  Bu geceden başladıysa görüşme devre arasına kadar belli olur bu oyuncununda bize son anda gelemeyeceği.

Çevrimdışı Onur Bey

Yönetim ne yapiyor tam anlamis degilim?Daha gecen sefer gelecek senenin transferleriyle ugrasiyoruz diye övünüyorlardi.

Hadi Rodgers vazgecti,satmiyor.

Lawal ne arkadaslar?

Sen daha 2 hafta önce bir sezon iyi oynamis genc yetenek Ozan Tufan'i alip bizim ortasaha problemini cözmeye kalkisiyordun,acaba diyorum Ingiltere'de,Almanya'da futbol egitimi görmüs 20 yaslarda genc yetenekler yokmu?

Git City'den,Chelsea'den yada Münih'den bir tane 20 yaslarinda birini kirala,opsiyonlu opsiyonsuz,bize Ozan Tufan'dan daha faydali olur.

O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimiçi Samet Ç

Mikel'i kiralasalar bari

Çevrimdışı can1903

Rüzgar sağnak filan yapmayın arkadaş ya

:uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Ağustos böceği hikayesini bilirsiniz.

Yıllardır olan-biten bu!

Çevrimdışı aa1903

cavanda'nın iyi gözükmesi bizim o kanadın tamamen çökmesinden kaynaklanıyor.

ben zaten trabzonspor maçına baktığımızda diyorum. yoksa cavanda beck'ten iyi futbolcudur gibi bir iddiam yok yanlış anlaşılmasın.

beck'i de beğendim ayrıca. benim derdim yapılan transferlerin neredeyse olağanüstü derecede ucuza yapıldığı gibi bir imaj yaratılmasıyla ilgili.

Çevrimdışı Sedat_BJK

https://twitter.com/bjkigdir/status/636304730243907584

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi 38life

Lawal'ın alınmasına ben şahsen ihtimal vermiyorum. Çünkü çok dile düştü Lawal ve göz önünde bir futbolcu. Yönetim eğer hiçbirşekilde kaliteli bir ortasaha getiremeyecekse bence gider Kolombiya'dan 21 yaşında bir ortasaha getirir. Lawal'ın alınmasından daha az tepki çeker. En azından süpriz derler.

Çevrimdışı Tugay

12 milyon satış 3.5 normal kota toplam 15.5 harcama hakkımız var.DeJong-Dória kirala Ruffier bonservisi ile al diyeceğim ama Lawal'dan başkası gelmez.Şu iş bilmezlik yüzünden rakiplere milyon eurolar akıttık neyse ki onlarda battı.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir umuttur yasatan insani. Herkese iyi geceler...

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Yahu :)

Sıkıntı bu ya. Onlarla çoktan görüşülüp anlaşılması gerekirdi 2-3 yönetici aynı anda yapamaz mı şu işi.

Artık gerçekten eleştirmekten sıkıldım ben. Yine geldik Ağustos sonuna konuşa konuşa. Hep aynı terane. Gerçekten sıkıldım.
Mesele aslında burada.

Erdal Torunoğulları yapıyor transfer görüşmelerini.

Koskoca kulüpte başka kimse yok transferlerle ilgilenecek.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

https://twitter.com/bjkigdir/status/636304730243907584

Sampiyon olsakta olamasakta bu yönetim Açılısi görür hatta bir donem daha seçilmesi bike banko , Karsisina kim cikarsa ciksin ezici ustunlukle yine gelecek bu yönetim bunu bilmek icin Muneccim olmaya gerek yok !
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TALAT

Mesele aslında burada.

beni alsınlar. bugüne kadar koca koca firmaların elinden neler kaptım. transferi de yaparım :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Mazallah, yarın birgün Atiba sakatlansa ,cezalı olsa iyice mıçtık
Veli ' ye 2,5 ay dediler ama bu talihsizlikle veli, tolgaydan geç döner takıma

Aslında biri kiralık iki adam lazım o bölgeye

Çevrimdışı Onur Bey

Mustafa Denizli zamanini dün gibi hatirliyorum, 10,5 numara diye diye tüm transfer sezonu gecmisti,sonra son gün Tabata geldi.

Kimlerin adi geciyordu?

Inler,Rode,Arteta,Flamini,Mikel,Ozan ve Lucas. Yine yaklastik sonlara,insallah bi Tabata vakasi daha yasamayiz.
O        NU        R!
 O      N  U      R  !
  O    N    U    R    !
   O  N      U  R      !
    ON        UR        !

Çevrimdışı canU

Mesele aslında burada.

Koskoca kulüpte var da başkan ve egosuyla diğer yöneticiler ve egoları imkan vermiyor başkalarının çalışmasına. Yönetimde iş bitiren kim varsa ipi çekiliyor. Yakında erdal t.nin de ipi çekilir. Başkan tek başına transfer yapmaya çalışır. 2-3 kolda alternatifli araştırma hiç yok sıfır. Tek koldan hep.

Orta sahaya iyi birini almaları seçimi kazanmalarını sağlayacaksa inşallah alamazlar.

Çevrimdışı Aykutt

beni alsınlar. bugüne kadar koca koca firmaların elinden neler kaptım. transferi de yaparım :D
valla abi beni de alsınlar.Kendime bile cimriyim.Deli gibi çalışırım Beşiktaşım için.Erdal bey şu an 4 dönüyordur.Telefon trafiği olacağını düşünüyorum.Chelseaden oyuncu alacağız diyorum ben.Bir de bu olmadı haberleri direk basına nasıl sızıyor ? Ben olsam sadece başkanla iletişim kurarım olmadı diye nasıl yayıldı bu iş çözemedim.

Çevrimdışı talha

Mesele aslında burada.

Ya sıkıntı şu. Bir takımı ekibi olur. Transferden sorumlu. Bu işleri bunlar çözer. Avukatları yöneticileri ile. Biz de Ali Naibi ile Erdal'a bakıyoruz. Yazık günah.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

Koskoca kulüpte var da başkan ve egosuyla diğer yöneticiler ve egoları imkan vermiyor başkalarının çalışmasına. Yönetimde iş bitiren kim varsa ipi çekiliyor. Yakında erdal t.nin de ipi çekilir. Başkan tek başına transfer yapmaya çalışır. 2-3 kolda alternatifli araştırma hiç yok sıfır. Tek koldan hep.

Orta sahaya iyi birini almaları seçimi kazanmalarını sağlayacaksa inşallah alamazlar.
kim vardı iş bitiren ipi çekildi merak ettim :alala:

Çevrimdışı talha

Sana birşey söyleyeyim mi abi. Ben ANÇ'nin sıkıntılı adam olduğunu sanırdım. Ama artık işin tam tersi olduğunu düşünüyorum. Çünkü ANÇ'yi bile küstürdük.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Ahmet Nur Çebi sanırım kastettiği .

Çevrimdışı f_madida

Mesele aslında burada.

Ben Torunogullari'nin yaptigini bile dusunmuyorum. Ahmet bulut gorusuyordur, sartlar uyarsa Erdal Torunogullari'na gelin imzalayalim diyordur, yoksa transfer gorusmesi yapan adam Ingiltere'de olur zaten, son anda ucaga atlayip imza icin gitmez.

Butun problem de gorusmelerin kamuoyuna yansimasindan cikiyor aslinda. Butun dunya ogreniyor transferi, o takimin taraftari teknik direktore, yonetime baski yapiyor gitmesin diye, tdler de nabza gore serbet veriyor, biz aslinda satmayacaktik ben gitmesin istiyorum diyor. Halbuki transfer boyle kamuoyu onunde yapilan birsey degilki, isi bitirirsin imzadan sonra aciklarsin. Bizimkilerin yaptigi sekilde transfer icin sadece kluplerin ve oyuncularin degil, klubun taraftarlarinin ve tdlerinin de onayi gerekiyor. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi 38life

Peki Ortasaha, Kaleci ve Stoper mevkiilerine iyi birilerini almaları seçimi kazanmalarını sağlayacaksa?