2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12904143 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Valla ilk geldiğinde efsane yönetimdi. sonra gördük herkesi uzaklaştırdı kendi kaldı. Hiç artık efsane yönetim olsa da gelmemeli. Süresi doldu.
Hayır öyle değil içinde Ali gültiken gibi futboldan gelmelerin olduğu, mansimov tipi zengin paralı adamların da olduğu, abdurrahim albayrak gibi lobisi olan adamları bulmazsa efsane yönetim falan olmaz.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

Ya levia ilk 11 de nasıl bize gelicek aklım almıyor

Çevrimdışı anilsevim

Lucas transferi ile alakalı tek güvencem ahmet bulut ve erdal t nin su an orada olmaları.
Ya iş bitmiştir olumlu yönde, ya da maçtan sonra biter diye düşünüyorum.
Ntvspor dan Övünç birkaç yerden doğrulatmadan Lucas istanbula geliyor demez. Çok sağlamcı muhabir.
İnş tahminlerimizde yanılmayız.
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı TALAT

leiva olmayacaksa mikeli alıp gelelim.

hatta ikisini de alalım kapatalım transferi ben razıyım
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Hayır öyle değil içinde Ali gültiken gibi futboldan gelmelerin olduğu, mansimov tipi zengin paralı adamların da olduğu, abdurrahim albayrak gibi lobisi olan adamları bulmazsa efsane yönetim falan olmaz.

Aman diyim , içlerinden biri dahi olmasın . Metin Tekin ya da Feyyaz Uçar dersen o başka . Diğer iki şık imkan dahilinde bile değil
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı anilsevim

Lucas transferi ile alakalı tek güvencem ahmet bulut ve erdal t nin su an orada olmaları.
Ya iş bitmiştir olumlu yönde, ya da maçtan sonra biter diye düşünüyorum.
Ntvspor dan Övünç birkaç yerden doğrulatmadan Lucas istanbula geliyor demez. Çok sağlamcı muhabir.
İnş tahminlerimizde yanılmayız.

Sanırım ve maalesef tahminimde yanılacagım. Liverpol antronorunun roportajını dinledim. Lucas en değerli oyuncularımızdan en değerli defansif oyuncularımızdan biri vs diye konustu.
Ümitlerimi yedi bitirdi ya inş yanılırım.
Bu yönetim deli eder insanı yeminle, piskopat ettiler bizi ya
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Kadir G.

@Muratozen1903: Gelişmelerrrr gelişmelerrrrrrrrrr

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Evet Lucas ilk 11 de . Kalmak için oynar diyorum. Hayırlısı olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Ya silkelenin kendinize gelin vallaha sıkıldım bu karamsar havadan ha başıma ağrılar giriyor düşündükçe

Armanda saklı aradığın gücün
Kupaları kaldırdığını bi düşün
Istanbulu yakacagız biz o gün
Cimboma yazık fenere yazık :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Samet Ç

Leiva gelir sıkıntı yoktur. Van Gaal'de Rvp'nin ayrılacağını bilmiyordu.

Çevrimdışı Easthanbool

Beşiktaş, Liverpool'un tecrübeli futbolcusu Lucas Leiva'yı kiraladı.
HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; İngiltere'de bulunan menajer Ahmet Bulut ve Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları ,Lucas Leiva ve Liverpool ile her konuda anlaştı.

Siyah-Beyazlı Yönetimin Lucas Leiva ile yarın sözleşme imzalayıp Çarşamba günü Lucas Leiva'nın Türkiye'ye geleceği bildrildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı keremd

HABER1903'ün edindiği bilgiye göre; İngiltere'de bulunan menajer Ahmet Bulut ve Beşiktaş Yöneticisi Erdal Torunoğulları ,Lucas Leiva ve Liverpool ile her konuda anlaştı.

Siyah-Beyazlı Yönetimin Lucas Leiva ile yarın sözleşme imzalayıp Çarşamba günü Lucas Leiva'nın Türkiye'ye geleceği bildrildi.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Gokhan_1903

@Muratozen1903: Gelişmelerrrr gelişmelerrrrrrrrrr
inşallah olumlu yöndedir. garanti olmadan yazmıyor.

Çevrimdışı can1903

LULUULUULUCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSS
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Son haber karamsar tabloyu dağıtır artık :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı Batuhan1903

Beyler leiva anlaşılmış via murat özen  :halay: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı brkntcnr

Aman diyim , içlerinden biri dahi olmasın . Metin Tekin ya da Feyyaz Uçar dersen o başka . Diğer iki şık imkan dahilinde bile değil
Örnek verdim ya. Takoz recep ôrneği versem ne alaka diyceksiniz :)

Çevrimdışı can1903

Murat Özen dediyse hayırlı ola  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Leiva kadroda ilk 11de yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı legendmaster

evet Lucas Leiva Berşiktaş'ta yeni transferimizi izlemeye kaçıyorum Arsenal maçına  :)

Çevrimdışı keremd

atiba artık oynayamaz.   oğuzhan leiva sosa   üçgen olur , kralıda bozamaz

Çevrimdışı Gokhan_1903

Leiva kadroda ilk 11de yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11 de gösteriyor sporx canlı anlatımda

Çevrimdışı F1903

Fikret Orman'in zor bir donemde baskanliga talip olmasi ve stad konusundaki inanilmaz cabasi sayesinde bende cok buyuk kredisi vardi ama malesef her gecen gun kredisini tuketiyor.

Transfer plansiz programsiz gidiyor, bir adamin uzerinde gereksiz zaman harcanip olumsuz gelisme yasandiginda son dakikada sacma sapan adamlardan medet umuluyor.

2 sezon evvel aylarca sol bek aradilar son dakikada Motta'yi kiralik getirebildiler. Gecen sezon Linnes diye tutturdular son ana kadar ugrastilar alamadilar butun sezonu Serdar ile gecirdik.

Bu sene de orta sahada ihtiyac oldugu ortadayken Tolgay sakatlanana kadar hicbir hamlede bulunmadilar, sonra da Ozan Tufan pesinde gunlerce bosa kurek cektiler.

Bir takimin transfer planlamasi, scout ekibi ve transferde A, B ve C planlari olmaz mi?

Pektemek, Ersan, Necip, Ismail Koybasi gibi adamlarla fahis rakamlara yapilan kontrat yenilemelerine hic girmiyorum bile.

Dzsudzsak gibi bir adam dururken twitter'da, instagram'da 'Q7 gelmezse kazan kaldiririz, Q7 gelirse kombine aliriz, forma aliriz' diyen ''klavye Beşiktaş'lilari''nin gazina gelip Q7'yi aldilar.

Simdi de Lucas Leiva, Obi Mikel, Flamini, Arteta gibi adaylardan birini alamayip Lawal'a yonelirlerse kusura bakmasinlar ben ne forma alirim ne de maca giderim. Benim eksigimi de Q7severler doldurur artik.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lawal-Quaresma takasına olmaz demem.Ama kan çıkar maalesef.Takımı sabote etse bile destek görüyor adam.
:o_o: :o_o:
Yok artik :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık