Fikret Orman'in zor bir donemde baskanliga talip olmasi ve stad konusundaki inanilmaz cabasi sayesinde bende cok buyuk kredisi vardi ama malesef her gecen gun kredisini tuketiyor.
Transfer plansiz programsiz gidiyor, bir adamin uzerinde gereksiz zaman harcanip olumsuz gelisme yasandiginda son dakikada sacma sapan adamlardan medet umuluyor.
2 sezon evvel aylarca sol bek aradilar son dakikada Motta'yi kiralik getirebildiler. Gecen sezon Linnes diye tutturdular son ana kadar ugrastilar alamadilar butun sezonu Serdar ile gecirdik.
Bu sene de orta sahada ihtiyac oldugu ortadayken Tolgay sakatlanana kadar hicbir hamlede bulunmadilar, sonra da Ozan Tufan pesinde gunlerce bosa kurek cektiler.
Bir takimin transfer planlamasi, scout ekibi ve transferde A, B ve C planlari olmaz mi?
Pektemek, Ersan, Necip, Ismail Koybasi gibi adamlarla fahis rakamlara yapilan kontrat yenilemelerine hic girmiyorum bile.
Dzsudzsak gibi bir adam dururken twitter'da, instagram'da 'Q7 gelmezse kazan kaldiririz, Q7 gelirse kombine aliriz, forma aliriz' diyen ''klavye Beşiktaş'lilari''nin gazina gelip Q7'yi aldilar.
Simdi de Lucas Leiva, Obi Mikel, Flamini, Arteta gibi adaylardan birini alamayip Lawal'a yonelirlerse kusura bakmasinlar ben ne forma alirim ne de maca giderim. Benim eksigimi de Q7severler doldurur artik.