2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915330 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Daha önce burada ve stad başlığında defalarca yazdım önerilerimi. Bilen bilir. Açıp geçmiş iletilerimi okuyabilirsin.
Soru soruyoruz geçmiş iletim diyorsun , yapma allah aşkına ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Ankara. İstanbulda oturmama rağmen Ankara.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ankara veya başka bi yer , ıstanbul dışı her yer çok büyük yorgunluk , taraftar açısından sorun yok ama takım için çok zor , bu sene ne olursa olsun ıstanbul da olmalıyız

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Soru soruyoruz geçmiş iletim diyorsun , yapma allah aşkına ya
Olimpiyat stadı dışındaki her stad daha faydalıdır. Bu statta oyuncular konstantre olamıyor. Başakşehir stadı olabilirdi veya Ankara'da maçlar oynanmaya devam edilebilirdi. Ankara'da taraftarın da gücüyle birlikte gayet iyi sonuçlar aldık. Kombinesi olan birisi olmama rağmen Ankara çok daha iyi bir tercihtir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Dünkü maçı kaybettik şampiyonluk şansımız sizce ne kadar?
2. maçtan sonra şampiyonluk şansımızı değerlendirmek doğru olmaz.

Şampiyonlukları belirleyen birçok faktör var ama en önemlisi gerekli bölgelere gerekli transferleri yapabilmek.

Bakalım son 1 haftada kim ya da kimler gelecek.

Tabi transfer dışında takımın gidişatını da görmek lazım.Bakalım iyiye doğru bir gidiş mi olacak yoksa dünkü gibi geriye mi gideceğiz.

Açıkçası ligin ilk yarısı bitmeden şampiyonluk şansımızın ne olduğunu söyleyebilmemiz zor.(Her takım için bu böyle aslında)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Ankara veya başka bi yer , ıstanbul dışı her yer çok büyük yorgunluk , taraftar açısından sorun yok ama takım için çok zor , bu sene ne olursa olsun ıstanbul da olmalıyız
Takım o zaman yol yapmasın ankara da kalsınlar. Ankara seyircisi İstanbuldakinden daha iyi üstelik stadları da öyle. Ankarada kamp yapsınlar bütün sene. Madem yol yorucu başka yolu yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mersin maçından sonra ne kadarsa hala o kadar Türkaycım :)

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Şenol Hoca'nın İstanbul dışında bir stadı isteyeceğini sanmıyorum.

Çevrimiçi Mehmet57

Orta sahaya direnci yuksek, fizik gucu ustun bir orta saha oyuncusu gelmedigi surece bu tur maclarda kaybederiz. Senelerdir oynadigimiz Gs maclari ve gecen Brugge macinin kopyasi.

Rakibin orta sahasi bizimkilere fizik ustun kuruyor, Oguzhan gibi oyuncular eziliyor, Atiba tek kaliyor, Ersan zaten tam bir dezavantaj bizim icin.

Dogal yani. Atiba gelmis 32 yasina, karsinda 1.90lik Premier League, Ligue 1 da oynamis yarma gibi yorulma bilmeyen herif var. En az onun kadar uzun olup, ikili mucadelerde ayakta kalan Okay var. Ne bekliyon? Guc oyunu bozar.

Ben sirf bu yuzden bile Lawal'in gelmesine raziyim.

Çevrimdışı Ensar

Benim sinirim geçmiyor arkadaş. Evet 2. Hafta ama bazı topcularin bu kadar gamsiz ve relax oynamasini kaldiramiyorum.

Burası Beşiktaş arkadaş. O formayı giymek için canını verecek adamlar var. Senin bu rahatlığın kime, neye?

Kesiceksin bunları kendilerine gelecekler. Vericeksin cezalarını.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim de geçmiyor abi , beşiktaşlı futbolcu böyle oynayamaz , bunun sebeplerinden biri dün quaresmayi alkışlayan ve gökhanı çağırıp üçlü çektiren taraftarda , futbolcular taraftar tepkisinden hiç ama hiç çekinmiyor , eskiden böyle değildi , mesela geçen sene Demba ba brugge maçından sonra çıkıp avrupa da başarı yakaladık bu sene diyebiliyor , olması gereken ise oraya çıkıp özür dilemeleri gerek  taraftarın yüzüne bakamamalari gerek ama nerdeeee , taraftar olarak çok yumusak olmaya başladık , başarısız futbolcu olsun yönetim olsun hepsi maşallah öyle bi yiyor ki beşiktaşin parasını ama ses seda yok tribunden

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Şenol Güneş'in bir yaptırımı yoktu bu transferde. Başkan Sezer Öztürk transferinde olduğu gibi kendi insiyatifini kullandı. Ben mutlaka almak istiyorum dedikten sonra Şenol Güneş bile olsa ne diyebilirdi? Bu transfer hatası yönetimin değil Fikret Orman'ın hatasıdır açık ve net.

Ben bu kadar detayını bilmediğim için  kimsenin arkasından konuşmam iftirada atmam. Ben şenol Hocanın Röpartajlarından yola cıkarak ancak laf söylerim çünkü kesin söylenmiş bişey Arka tarafta olanları kendim  duymadıgım için kimseye bişey sallamam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mbia gibi adamı kaçıran yönetime de söyleyecek söz bulamıyorum. Gözlerinin önündeki adamı kaçırdılar resmen şimdi onun yarısı kadar fayda sağlayacak adamı iki katı para verip alacaklar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben bu kadar detayını bilmediğim için  kimsenin arkasından konuşmam iftirada atmam. Ben şenol Hocanın Röpartajlarından yola cıkarak ancak laf söylerim çünkü kesin söylenmiş bişey Arka tarafta olanları kendim  duymadıgım için kimseye bişey sallamam.
Bazı şeyleri görmek için illa için iç yüzünü bilmeye gerek yok. Bu o kadar açık ve net ki. Azıcık yapbozun parçalarını birleştirince sonuç ortaya çıkıyor araştırmacı gazeteci olmaya gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Takım o zaman yol yapmasın ankara da kalsınlar. Ankara seyircisi İstanbuldakinden daha iyi üstelik stadları da öyle. Ankarada kamp yapsınlar bütün sene. Madem yol yorucu başka yolu yok.

Ya olur mu öyle şey , sen inanıyor musun bu dediğine , hadi diyelim oldu hangi tesiste kalacaklar acaba ? Stad değil ki bu başka takımla tesis paylasasin ,hadi onu geçtim o futbolcularin evi barki yok mu ?

Çevrimdışı Giray Burak

Benim de geçmiyor abi , beşiktaşlı futbolcu böyle oynayamaz , bunun sebeplerinden biri dün quaresmayi alkışlayan ve gökhanı çağırıp üçlü çektiren taraftarda , futbolcular taraftar tepkisinden hiç ama hiç çekinmiyor , eskiden böyle değildi , mesela geçen sene Demba ba brugge maçından sonra çıkıp avrupa da başarı yakaladık bu sene diyebiliyor , olması gereken ise oraya çıkıp özür dilemeleri gerek  taraftarın yüzüne bakamamalari gerek ama nerdeeee , taraftar olarak çok yumusak olmaya başladık , başarısız futbolcu olsun yönetim olsun hepsi maşallah öyle bi yiyor ki beşiktaşin parasını ama ses seda yok tribunden
q17 yi alkışladıklarını biliyordumda ,gt7 yede 3lümü çektirmişler . :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı 38life

Quaresma belki ara ara takımı sırtlayabilir şu an o ışığı vermesede
ama töre uzatmaları oynuyor ondan bir şey olmaz sanırım büyük ihtimal takımdan kesilebilirde
kesilmelide haketmiyor. her maç kaptırdığı toplardan yediğimiz atakları görmekten bıktım
istisnasız her maç sırf ayağında topu tutacak diye sürekli takım çıkarken kontra yiyoruz
takımın resmen el freni geçen senede böyleydi. stoper almayacaksak eğer tosiçin oraya çekilmesi gerekiyor
beck sol beke serdar sağ beke alınmalı motto gibi birine tahammül edip geçen sene hatasız oynayan
serdarı kulübeye mahkum etmek büyük haksızlık. harcamayalım diyorsak önce bunu hak edenleri harcamayalım
hiç bir oyuncu benim için Beşiktaşımdan daha değerli değildir. yenilebiliriz bu problem değil ama Beşiktaşın formasını
giyip sahaya çıkan o formanın hakkını verecek bedava oynamıyorlar. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz
onların bir senede kazandığını bu ülkenin büyük çoğunluğu bir ömür boyu kazanamıyor. çıkacaklar hakkını verecekler
yenilirsek yenilmiş oluruz. ama savaşarak yenilelim

Haklısın abi ama Gökhan şu 2 senede hep inişli çıkışlı dönemler yaşadı zaten. Böyle oynadığı maçlar oldu. Şimdi bu sezon daha ikinci haftadayız. Bence biraz daha beklenmeli belki önümüzdeki hafta iyi oynar ve arkası gelir. Yok eğer böyle devam ederse bir kaç hafta daha, ozaman Kanatlarda Olcay - Quaresma oynamaya başlar. Hem Quaresma'nın sağ kanatta daha etkili olacağını düşünüyorum. Ve 2 artistik kanat oyuncusu yerine 1 mücadeleci 1 artistik kanat daha dengeli olur. Ortada Sosa Arkada Atiba - Lucas.

Ersan içinde aynı Gökhan gibi düşünüyorum. Bir kaç hafta daha beklemek lazım. Daha ikinci haftadayız.

Çevrimdışı aa1903

şampiyonluk şansımız yok. bu yönetim quaresma'sını da, yapacağı transferleri de, olimpiyat stadını da, sisteme duyduğu sevgiyi de alıp gitmediği sürece şampiyonluk şansımızın olmadığı görüşündeyim.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga kardeşim bütün sorunlarını giderip bu stadyumda lige başlamıydık bana göre.

Gebze stadyumu ulasım sorunu yok istanbul anadolu yakasına yakın olsada en azından her maç futbol atmosferi olurdu.

Gebze Alaettin Kurt Stadyumu
Tam isim    Gebze Alaettin Kurt Stadyumu
Yer    Gebze, Türkiye
Temel atma    1993
Açılış    1995
Yenileme    2007
Zemin    Doğal Çim
Eski isim(leri)    Alaattin Kurt Stadyumu
Kapasite    27.000
Kullanıcılar
Gebzespor

Çevrimdışı Ensar

Olimpiyat stadı dışındaki her stad daha faydalıdır. Bu statta oyuncular konstantre olamıyor. Başakşehir stadı olabilirdi veya Ankara'da maçlar oynanmaya devam edilebilirdi. Ankara'da taraftarın da gücüyle birlikte gayet iyi sonuçlar aldık. Kombinesi olan birisi olmama rağmen Ankara çok daha iyi bir tercihtir.
Abi adamlar vermiyor vermiyor siz niye bunu anlamak istemiyorsunuz , bugün kaç kişiyle tartıştım bunu ya :D zorla mi girecegiz elalemin stadına

Çevrimdışı brkntcnr

Ya olur mu öyle şey , sen inanıyor musun bu dediğine , hadi diyelim oldu hangi tesiste kalacaklar acaba ? Stad değil ki bu başka takımla tesis paylasasin ,hadi onu geçtim o futbolcularin evi barki yok mu ?
Ya tamam da istanbulda da stad yok adam gibi. İşin içinden çıkılmıyor.

Çevrimdışı EgeKartal

Ben en az 3 sene bu takımdan ilk 2 beklemiyorum.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Ntv'nin dediğine göre cincon jason denayer'i almış iş yapar mı @atalay
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Ensar

q17 yi alkışladıklarını biliyordumda ,gt7 yede 3lümü çektirmişler . :ebebe: :ebebe: :ebebe:
Hemde soyunma odasındayken , gökhan gelmeden çıkmayacağız diye tezahürat yapılarak , bazıları buna destek diyebilir ama çok yumuşak bi davranış bence , gerçekten futbolcular hiç çekinmiyor taraftar tepkisinden çünkü ne de olsa her şartta alkışı alıyorlar

Çevrimdışı Tolga

Tolga kardeşim bütün sorunlarını giderip bu stadyumda lige başlamıydık bana göre.

Gebze stadyumu ulasım sorunu yok istanbul anadolu yakasına yakın olsada en azından her maç futbol atmosferi olurdu.

Yer    Gebze, Türkiye
Temel atma    1993
Açılış    1995
Yenileme    2007
Zemin    Doğal Çim
Kapasite    27.000
Kullanıcılar
Gebzespor

Evet Gebze stadı düşünülebilirdi.

Aslında hatayı en başta yaptı yönetim.

Herşeyi kabullenip yeni stat en erken 2-2.5 yıl sonra açılacak diye düşünüp Olimpiyat Stadı'nı oynanabilir bir hale getirecektik.

Bilmiyorum mümkünmüydü ama mesela 4 tribünün kale arkasına portatif tribün yerleştirip maçlarımızı oynayabilirdik.

En azından gelen az taraftar da olsa sahaya etkisi şimdikinden daha iyi olabilirdi.

Bunu denememiz lazımdı.(Tabi maliyeti ne kadardır bilemiyorum)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi adamlar vermiyor vermiyor siz niye bunu anlamak istemiyorsunuz , bugün kaç kişiyle tartıştım bunu ya :D zorla mi girecegiz elalemin stadına
Yahu üç senede 1 stat konusunu çözemeyen adamlarda bi zahmet orada oturmasınlar. Kendi otelleri veya özel işleri için bürokrasiyi kullanabilen insanlar olay Beşiktaş'a gelince mi aciz kalıyorlar? Gebze stadı örneğini vermiş bir arkadaş yukarda olimpiyat stadına ödediğin kirayı git oraya harca hem yakın hem de daha atmosferi olan bir statta oyna. Olimpiyat stadı dışındaki her çözüm iyidir diye yazdık defalarca halen yok vermiyorlar, ankara'ya gidince yoruluyorlar herkes bize karşı diyip duruyorsunuz. Biz salağız anlamıyoruz bunları sanki. 2 senede kaç maç kazandın Olimpiyat'ta?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Yer    Gebze, Türkiye
Temel atma    1993
Açılış    1995
Yenileme    2007
Zemin    Doğal Çim
Kapasite    27.000
Kullanıcılar
Gebzespor
Keşke yapilsaydi böyle bir hamle , veya vodafone arena başlığında paylasilmisti başka bir olimpiyat stadında kosu pisti üzerine tribün yapılarak tribünler sahaya sıfır hale getirilmiş , bu tarz bi hamle bile yapılmış olsa olimpiyat çekilir hale gelirdi , bunları konuşmak lazım , yok ankara yok basaksehir demeye gerek yok olmuyor ışte ikisi de denendi geçen sene