2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915548 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

1 -İistemiyorum deseydi gelmezdi.
2- Gomez sol açık zaten.
3- Evet geç kalındı burda haklısın görüştükleri ozan - gokhan  olmayınca sıkınıt yaşadılar
4 -Para olmayınca ekonomik kullanmak gerekiyor herkesin istediği parayı pat diye veremiyorsun..

evet a4 kagıdından  forumlardan  haber sitelerinden  takım  kurmak ve T.Direktörlük çok kolay vallaha herkese öneriyorum çok eğlenceli.
İstemiyorum dedi kaç kere hem de

İki bahsettiğim olay ikinci forvet

Ozan Gökhan olmadı diye 3 hafta orta saha aranmaz veli sakatlanalı 8 hafta Tolgay sakatlanalı 5 hafta olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar şenol hocada suç yok.Adam yedek klübesine bakıyor ön liberoda oynucak bir atiba var.Necip kötü oğuzhan rakibine basmayan oyuncu sosa yeni sakatlıktan döndü daha.Mecbur orta sahayı atiba-oğuzhan-quaresma yaptı.Olcay solda oynadı töre yerine kerim ile başlıyabilirdi ancak kerimde daha takım oyununu kavramış değil o yüzden hocaya kızmamak lazım adamın istediği transferleri bir yapamadık ki.1 ön libero diye takım bangır bangır bağırıyor hatta 2 tane istiyor ancak biz 1 tanesinede fitiz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İstemiyorum dedi kaç kere hem de

İki bahsettiğim olay ikinci forvet

Ozan Gökhan olmadı diye 3 hafta orta saha aranmaz veli sakatlanalı 8 hafta Tolgay sakatlanalı 5 hafta olmuş

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aç tekrar dinle ozaman  Roportajları.

İkinci bi kaliteli forvet hatta cok ekstra topcular alacak kadar bi durumumuz yok arkadaslar atınc ve demba dan paralar geldi belli bütçe kullanıldı fakat seneye oyuncu satamazsak nasıl kapatacagız acıkları.

Birazda gerçekçi olun  kulubün durumu okadar her mevkiiye alternatif yaratacak müthiş alternatifli kadro kuracak durumda değil.

bende isterim  iyi bi kaleci  1 değil 2 stoper sonuçta kulubede zayıf hatta yok.

Leiva onun  önüne oyun görüşü ve skor katkısı olan ortasaha  kanada Jermain Lens kalitesinde üretken oyuncu

Forvetler falan yok işte olmuyor hem bunları yapacak kapasiteleri yok hemde ekonomik durumları.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

1 -İistemiyorum deseydi gelmezdi.
2- Gomez sol açık zaten.
3- Evet geç kalındı burda haklısın görüştükleri ozan - gokhan  olmayınca sıkınıt yaşadılar
4 -Para olmayınca ekonomik kullanmak gerekiyor herkesin istediği parayı pat diye veremiyorsun..

evet a4 kagıdından  forumlardan  haber sitelerinden  takım  kurmak ve T.Direktörlük çok kolay vallaha herkese öneriyorum çok eğlenceli.

Scout ekibi nerede? Yılın 365 günü transfer düşünen , takımın oynayacağı oyuna , ihtiyaçlarına göre düzgün kadro mühendisliği yaparak uygun isimleri takıma kazandıracak yönetim nerede? Quaresma konu olunca Töre öne sürülsün , konu kapatılsın. Yönetim konu olunca taraftar öne sürülsün, konu kapatılsın. Ama sorunlar yerinde duruyor daha da birikerek . Sonuç ; düzen yok kaos var. Başarı yok , başarısızlık var.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Standart eski maçlara bakıyordum da carew inanılmaz bir topçuydu yahu (Hakaret Yasak)₂ ender transfer  başarılarından biriydi. Asla ne gomez ne ba bir carew etmedi etmeyecektir bence
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mustafa Pektemek Dun aksam maci taraftarlarımızla birlikte izlemis :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Aç tekrar dinle ozaman  Roportajları.

İkinci bi kaliteli forvet hatta cok ekstra topcular alacak kadar bi durumumuz yok arkadaslar atınc ve demba dan paralar geldi belli bütçe kullanıldı fakat seneye oyuncu satamazsak nasıl kapatacagız acıkları.

Birazda gerçekçi olun  kulubün durumu okadar her mevkiiye alternatif yaratacak müthiş alternatifli kadro kuracak durumda değil.

bende isterim  iyi bi kaleci  1 değil 2 stoper sonuçta kulubede zayıf hatta yok.

Leiva onun  önüne oyun görüşü ve skor katkısı olan ortasaha  kanada Jermain Lens kalitesinde üretken oyuncu

Forvetler falan yok işte olmuyor hem bunları yapacak kapasiteleri yok hemde ekonomik durumları.

Bak tüm roportajlar da ne dedi adam?

Takımda uyumsuzluk sağlamayacaksa Quaresma'ya olur dedi. Adam alenen bu adam uyumsuz demenin yoludur bu. Basına çıkıp ben bu adamı istemiyordum zorla aldılar diyecek hali yok.

Çevrimdışı Çağrı

Amerikan futbolu 1-2 kez olsun izleyen olmuştur. Orada şu topu hızlı şekilde taşıyan oyuncular var dikine dikine herkes üstüne atlamadan önce.

Ortasahada ihtiyaç o topu dribling yapıp hızlı dönüşlerle taşıyan oyuncu.

Lucas bu görevi göremez. Lucas Atiba'nın işini yapar ama ondan 3 gömlek iyi yapar. Atiba'dan yüzde 30 daha iyi ofans da yapar.

Ama mutlaka bir oyuncu daha şart göbeğe.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Teknik olarak olumsuz bir şey söyleyememem. Yetenekli bir oyuncu. Geçen sene de futbol oynadığına ve sakatlığı olmazsa sıkıntı olmaz. Onun için hiçbir teknik direktörün bir şey diyeceğini zannetmiyorum. Ama; karakter meselesi, arkadaşlarııyla ilişkileri, kendine güvenen veya aşırı güvenden kaynaklaran sorunlar takıma da yansıyorsa bunu kesinlikle kabul etmem

:busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

Scout ekibi nerede de demeyin boşuna. Scout ekibi yok kulübün. Para alan tek adam var Fikret Demirer.

Onun dışında yapılan iş gönüllü. Ucuz etin yahnisi böyle olur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ferhat Türk

http://

17 sene önce bugün.Başkanlar,yönetim kurulları,taraftar yapısı,futbolcular ıvır zıvır he şey değişmiş fakat; senaryo,düzen,oyunlar hala aynı
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Scout ekibi nerede de demeyin boşuna. Scout ekibi yok kulübün. Para alan tek adam var Fikret Demirer.

Şimdi bunu diyince 'Scout ekibi yok ama taraftar nerede' denerek bunun da  üstünü kapatırlar @Çağrı

Çevrimdışı Tolga

Bizim gönüllü scoutları alsalar ya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Bizim gönüllü scoutları alsalar ya :D

burdan atalay'ı göndersek yeter  :ok:
üç güne ihya eder kulübü  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim bu seneki en büyük dezavantajımız stadımızın olmaması ve bir stat stratejimiz olmaması. Olimpiyat stadını kaç kere test ettik halen bu ısrarın sebebi nedir ben bir mantık bulamıyorum. Quaresma konusunu defalarca konuştuk olacakları söyledik ama ısrarla anlamadı insanlar. Bekleyip göreceğiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

burdan atalay'ı göndersek yeter  :ok:
üç güne ihya eder kulübü  :kop:
@atalay tek başına yeter haklısın :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Bizim bu seneki en büyük dezavantajımız stadımızın olmaması ve bir stat stratejimiz olmaması. Olimpiyat stadını kaç kere test ettik halen bu ısrarın sebebi nedir ben bir mantık bulamıyorum. Quaresma konusunu defalarca konuştuk olacakları söyledik ama ısrarla anlamadı insanlar. Bekleyip göreceğiz.
var mi başka bir stat önerin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağatay

@atalay tek başına yeter haklısın :biggrinking:

Yaşı da genç en az 40 sene hizmet edebilir verimli de olur o pozisyonda :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Ankara. İstanbulda oturmama rağmen Ankara.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha önce burada ve stad başlığında defalarca yazdım önerilerimi. Bilen bilir. Açıp geçmiş iletilerimi okuyabilirsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Benim sinirim geçmiyor arkadaş. Evet 2. Hafta ama bazı topcularin bu kadar gamsiz ve relax oynamasini kaldiramiyorum.

Burası Beşiktaş arkadaş. O formayı giymek için canını verecek adamlar var. Senin bu rahatlığın kime, neye?

Kesiceksin bunları kendilerine gelecekler. Vericeksin cezalarını.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Benim sinirim geçmiyor arkadaş. Evet 2. Hafta ama bazı topcularin bu kadar gamsiz ve relax oynamasini kaldiramiyorum.

Burası Beşiktaş arkadaş. O formayı giymek için canını verecek adamlar var. Senin bu rahatlığın kime, neye?

Kesiceksin bunları kendilerine gelecekler. Vericeksin cezalarını.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En fazla kadro dışı bırakırsın, para vermediğin adama ceza filan kesemezsin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bak tüm roportajlar da ne dedi adam?

Takımda uyumsuzluk sağlamayacaksa Quaresma'ya olur dedi. Adam alenen bu adam uyumsuz demenin yoludur bu. Basına çıkıp ben bu adamı istemiyordum zorla aldılar diyecek hali yok.

Şenol Güneş Gibi ADAM lar söyleyeceği şeyi direk söyler , bu şekilde senin aklına yatan  veya benim  aklıma yatan şekilde konuyu sündürmez.

Eğer istemiyorum  deseydi fikret ormana da söylerdi bu transfer gerçekleşmezdi.

yunusemre ne kadar gereksiz bi şekilde savunuyorsa , sizde o derece bok atmaya çalışıyosunuz.

Çevrimdışı Türkay

Dünkü maçı kaybettik şampiyonluk şansımız sizce ne kadar?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol Güneş Gibi ADAM lar söyleyeceği şeyi direk söyler , bu şekilde senin aklına yatan  veya benim  aklıma yatan şekilde konuyu sündürmez.

Eğer istemiyorum  deseydi fikret ormana da söylerdi bu transfer gerçekleşmezdi.

yunusemre ne kadar gereksiz bi şekilde savunuyorsa , sizde o derece bok atmaya çalışıyosunuz.
Şenol Güneş'in bir yaptırımı yoktu bu transferde. Başkan Sezer Öztürk transferinde olduğu gibi kendi insiyatifini kullandı. Ben mutlaka almak istiyorum dedikten sonra Şenol Güneş bile olsa ne diyebilirdi? Bu transfer hatası yönetimin değil Fikret Orman'ın hatasıdır açık ve net.
Korku akıl katilidir.