2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12914421 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Öyle bir şey mümkün mü Allah aşkına. Bizde başkan her şey. O ne isterse o oluyor maalesef acı gerçek.

O zaman Senol Hoca'nin daha tutarli bir Durus göstermesi gerekirdi. Siz niye Basina cikip yalandan Aciklama yapiyorsunuz diye.

Böyle Boyun egerek Takima karsi Saygisini da yitirir bir Teknik Direktör.

Çevrimdışı Semih

scouting, teknik direktörün oyuncu istemesi falan hikaye. ülkedeki menajerlerin oyuncu havuzu var, herkes ordan seçip alıyor. bir takımla ismi çıkıyor, olmayınca başka takıma gidiyor hep.

https://twitter.com/gurcanulusoy/status/635213430505504768
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tugay

Töre-Q7-Motta yeni çete gibi duruyorlar.İleride göndermek için uğraşırız.Töre'nin saha içi performansı ve hareketleri normal değil.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaz başında Dzsudzsak Bursa'ya gidecek, Quaresma bize gelecek deseler kim inanırdı be.  :akuma:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Semih

su malubiyetin tek iyi yonu, herkez bulutlardan inip ayaklarini biraz yere basmislardir diye umuyorum. laubali torenin yanina tuyu dikercesine o quaresmayi getirenler simdi dusunurler neler yaptiklarini, 2 sene derbi kazanamadik ama ts maclarini aliyorduk. bizim defansta araya atilacak her top pozisyon olur. derbilerden bu tarz oyunlarla cikamayiz biz.

birde bu lanet stad ne zaman bitecek? usandim bu olimpiyat stadindan yeter artik be.

bence tek iyi yönü haftaya Q7'nin cezalı olması
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Aykutt

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/635247850947870720

arsenal sonunda buldu galiba :D
İnşallah bu sene şampiyonlar liginde bir Türk takımıyla karşılaşır Arsenal  :kop:

Çevrimdışı Haldun

yarım kaleci beğenmiyorsun gidip çeyrek kaleci istiyorsun :nerd:
yapacak birsey yok abi hickimsenin gelmemesinden iyidir o da gelmezse zaman yetmeyecek 8 gun kaldi hem tolgadan falan iyidir o kadar da gommemek lazim

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Töre-Q7-Motta yeni çete gibi duruyorlar.İleride göndermek için uğraşırız.Töre'nin saha içi performansı ve hareketleri normal değil.
İşte bu maç bunun gibi birçok şeyin geç olmadan irdelenmesine neden olacak ya da en iyisi öyle olmasını ümid ediyorum diyeyim.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Haldun

aynen torenin hal ve hareketleri lakayt oyun tarzi cok bas agritacak gibi cok ciddiyetsiz duruyor sahada bu da bas agritacak gibi

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yapacak birsey yok abi hickimsenin gelmemesinden iyidir o da gelmezse zaman yetmeyecek 8 gun kaldi hem tolgadan falan iyidir o kadar da gommemek lazim
Tolga'dan iyi değil. Üzerine gelen toplarda ne kadar hata yaptığı oranlansa , Tolga'dan da kötü olduğu anlaşılır.

Çevrimdışı Haldun

yarım kaleci beğenmiyorsun gidip çeyrek kaleci istiyorsun :nerd:
abi basaksehire gecme ihtimali yok mu o stadda puan falan alamayiz biz futboldan ziyade her spor yapilir orda ama futbol oynanmaz

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Sıkıntı yaşamasınlar diye isimlerini vermiyorum (yöneticiler isterse özel mesajla yazabilirim) ama BJK TV'de çalışan iki arkadaşım Şenol Güneş'in kulüpte kendi getirdiği 6 kişilik ekip dışında kimseye güvenmediğini, takım içinde olan bitenler dışarıya sızacak diye paranoyakça davrandığını, malzemecilerin dahi tuvalete gitmek için hocadan izin istemek zorunda kaldıklarını söylediler.

Avusturya kampındayken bir gün saat 14.00'te basın toplantısı olacakmış, önce 15.00'e alınmış, sonra tekrar 14.00'e çekilmiş. Kulübün iletişim görevlisi bu toplantının tekrar eski saatine alındığını Şenol Güneş'e haber vermeyi unuttuğu için hoca küplere binmiş, sen benim arkamdan iş mi çeviriyorsun diye bağırıp çağırmış, İstanbul'a göndermiş adamı. Kamp bitip kafile İstanbul'a dönünce yöneticiler hocaya sormuş iletişim görevlisini ne yapalım, birlikte çalışacak mısın diye. Hoca istememiş, kulüpten kovdurmuş.

Başta Gökhan Töre ve Kerim Frei olmak üzere bazı gurbetçi futbolcular hocadan memnun değillermiş, kaale almıyorlarmış, "Bununla mı çalışacağız biz" diyorlarmış.

Bu bilgiler doğrudur veya yanlıştır bilmiyorum ama bana ileten iki arkadaş da uzun yıllardır tanıdığım ve güvendiğim, evli barklı insanlar. Eğer yöneticiler bu bilgilerin takım için sıkıntı yaratacağını düşünüyorlarsa mesajı silebilirler.

Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Haldun

Tolga'dan iyi değil. Üzerine gelen toplarda ne kadar hata yaptığı oranlansa , Tolga'dan da kötü olduğu anlaşılır.
olsun hic kimsenin alinmamasindan iyidir hic degilse degaj aut atisi falan kullanabiliyordur tolga onu da yapamiyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sıkıntı yaşamasınlar diye isimlerini vermiyorum (yöneticiler isterse özel mesajla yazabilirim) ama BJK TV'de çalışan iki arkadaşım Şenol Güneş'in kulüpte kendi getirdiği 6 kişilik ekip dışında kimseye güvenmediğini, takım içinde olan bitenler dışarıya sızacak diye paranoyakça davrandığını, malzemecilerin dahi tuvalete gitmek için hocadan izin istemek zorunda kaldıklarını söylediler.

Avusturya kampındayken bir gün saat 14.00'te basın toplantısı olacakmış, önce 15.00'e alınmış, sonra tekrar 14.00'e çekilmiş. Kulübün iletişim görevlisi bu toplantının tekrar eski saatine alındığını Şenol Güneş'e haber vermeyi unuttuğu için hoca küplere binmiş, sen benim arkamdan iş mi çeviriyorsun diye bağırıp çağırmış, İstanbul'a göndermiş adamı. Kamp bitip kafile İstanbul'a dönünce yöneticiler hocaya sormuş iletişim görevlisini ne yapalım, birlikte çalışacak mısın diye. Hoca istememiş, kulüpten kovdurmuş.

Başta Gökhan Töre ve Kerim Frei olmak üzere bazı gurbetçi futbolcular hocadan memnun değillermiş, kaale almıyorlarmış, "Bununla mı çalışacağız biz" diyorlarmış.

Bu bilgiler doğrudur veya yanlıştır bilmiyorum ama bana ileten iki arkadaş da uzun yıllardır tanıdığım ve güvendiğim, evli barklı insanlar. Eğer yöneticiler bu bilgilerin takım için sıkıntı yaratacağını düşünüyorlarsa mesajı silebilirler.
Böyle bir şey varsa hoca asla kafasını tam olarak futbola veremez. Bu durumda messi Ronaldo gelse yine hiçbir şey olmaz.

Çevrimiçi COB

Lucas-Tolgay
Lucas -  Oguzhan
Lucas - Atiba
Lucas - Veli

Hepsiyle de oynar...

Victor Valdez haberleri umarim yalandir. Rene Adler veya Yann Sommer lazim. Saglam kaleci alamiyorlarsa gidip Karcemarskas'i alsinlar.  Tolga'dan iyi kaleci.

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı 38life

Keşke futbolcularımızı bu kadar çabuk harcamasak. Daha ikinci haftadayız...Doğru oyun sisteminde Gökhan ve Quaresma ilerliyen haftalarda takımı sırtlayabilir...

Çevrimdışı Tugay

Ben oraya Gomez'i de eklerim.Gomez takımda fazla kalmaz yazın bir kenara.

Çevrimiçi Necmi

Gecenin en iyisi büyük Beşiktaş taraftarıydı saçma sapan iki sarı karttan
takımı on kişi bırakarak tüm takım arkadaşlarına ve Beşiktaşa ihanet etmiş
birini kırmızı gördüğü için alkışladılar. Ama bir konuda eminim Tarih biraz
ilerleyip havalar soğuduğunda orda gerçek Beşiktaş taraftarı kalacak ve
işte o gün Quaresma Beşiktaş taraftarıyla tanışacak ve bu gün Quaresma çıkarken alkışlarla
tempo tutan hiç kimseyi Beşiktaş taraftarı olarak görmüyorum. Evet o alkışlayanlar bugün
Beşiktaşa ihanet etmiştir. Yazıklar olsun böyle taraftara bana bunuda söylettiler ya hepsine
bravo

Çevrimiçi Necmi

Gecenin en güzel olayı U12 ve U13 takımlarımızın tribünleri selamlama anlarıydı.
çok mutluydular.

Çevrimiçi Necmi

Keşke futbolcularımızı bu kadar çabuk harcamasak. Daha ikinci haftadayız...Doğru oyun sisteminde Gökhan ve Quaresma ilerliyen haftalarda takımı sırtlayabilir...
Quaresma belki ara ara takımı sırtlayabilir şu an o ışığı vermesede
ama töre uzatmaları oynuyor ondan bir şey olmaz sanırım büyük ihtimal takımdan kesilebilirde
kesilmelide haketmiyor. her maç kaptırdığı toplardan yediğimiz atakları görmekten bıktım
istisnasız her maç sırf ayağında topu tutacak diye sürekli takım çıkarken kontra yiyoruz
takımın resmen el freni geçen senede böyleydi. stoper almayacaksak eğer tosiçin oraya çekilmesi gerekiyor
beck sol beke serdar sağ beke alınmalı motto gibi birine tahammül edip geçen sene hatasız oynayan
serdarı kulübeye mahkum etmek büyük haksızlık. harcamayalım diyorsak önce bunu hak edenleri harcamayalım
hiç bir oyuncu benim için Beşiktaşımdan daha değerli değildir. yenilebiliriz bu problem değil ama Beşiktaşın formasını
giyip sahaya çıkan o formanın hakkını verecek bedava oynamıyorlar. Kimsenin kaprisini çekmek zorunda değiliz
onların bir senede kazandığını bu ülkenin büyük çoğunluğu bir ömür boyu kazanamıyor. çıkacaklar hakkını verecekler
yenilirsek yenilmiş oluruz. ama savaşarak yenilelim

Çevrimdışı legendmaster

takımda çok fazla işe yaramaz oyuncu bunlar temizlenmeliydi başkan uefa kupasını alacağız diyor fazla hayal görüyor