2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12915365 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serdar

Rodolfho beni cok hayal kirikligina ugratti dun aksam , NDoye cok rahat indirdi topu yusufun onune okadar basit vurdurmamasi lazimdi NDoye ye kaldiki NDoye den daha uzun Rodolfho , Orada Kademe ve zamanlama hatasi yapti Rodolfho ama tabi o golde aslan payi Yerini terkedip adama basmaya giden Ersanda :akuma:

O kadar hatayı Baresi de yapıyordu , Nesta da , Ramos da. Birde yanında Ersan varken oynuyor bu adam. İyi toplar çıkardı , ayağı iyi.
Bence iyi iş çıkaracak. Ama yanına hızlı stoper lazım. Ersanla falan zor iş. Ersan-Motta Yusuf gibi adamı yıldız yaptılar.

Çevrimdışı Mehmet K

O zaman yanına seneye bi tolgayla efsane  ikiliyi kurarız :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lucas iyi bi tercih olur ama ben bi tane de daha orta saha alınması gerektiğini düşünüyorum. Mesela Onazi'yi çok istiyorum.

Çevrimdışı Hunter1987

dikkatimi çeken rhodolfo çok ofsayt bozdu gibi. Defansın arkasında libero gibiydi (lothar matthäus tarzı)

Ayrıca q17 nin hatası kesinlikle acemice ve çok saçma bi kirmizi kartti. Bu kartın kesinlikle bi açıklaması olamaz ve cezalandırılmalıdir. Fakat biz taraftar olarak futbolcularımızin üstüne çok fazla gidiyoruz. Töre gol kaçırır q17 kart yer bunlar hep futbolda olan şeyler. Bu gözler nobre nin denizli macinda 2-3 pozisyonda 5-6 metreden topu kaleye sokamamasini, hatta 2 metreden kaleci yere yatmisken topu direğe nisanlamasini gördu

Dün ki maç beni kahretti ama bence takım olarak hiç oynamadık. Şu an düşündüğüm de aklıma ilk gelen futbolcu olcay şahan ve biraz atiba. Diğerleri beklentimin arkasında kaldı.o yüzden günah keçisi ilan edecegimize her futbolcuya sahip çıkalım.

Fener de nani ne yapıyor ? Gs de podolski ne yapıyor ? Ben renkli lerin futbolcularinin üstüne bu kadar gittiğini hic düşünmüyorum .

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O kadar hatayı Baresi de yapıyordu , Nesta da , Ramos da. Birde yanında Ersan varken oynuyor bu adam. İyi toplar çıkardı , ayağı iyi.
Bence iyi iş çıkaracak. Ama yanına hızlı stoper lazım. Ersanla falan zor iş. Ersan-Motta Yusuf gibi adamı yıldız yaptılar.
Yusuf hizli ve ytenekli bir futbolcu ama ara ara parliyor devamliligi yok yani zaten devamliligi olsa 3 Buyuklerden birisi kesin almisti zaten :tabe:
Ayni yusuf gecen sene Gs defansinida hallac pamugu gibi atmisti...
Ama dedigim gibi devamliligi yok adamin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fatih e.

Milyon dolarlık soru: leivaya 3.5 milyon vericeksek mbia boştayken neden almadık? 2.5 tan aşağı gelmez diye almayız dedik şimdi 3.5 veriyoruz. Mükemmel planlama

mbia dünkü maçta çok fark yarattı. çok rahat alabilirdik. dzsudzsak için de çok hayıflanacağız ne yazık ki. yönetim 100-200 bin için çok pazarlık yapıyor. tamam BEŞİKTAŞ'ın parası değerlidir eyvallah. yalnız dünkü maçta en az 400 bin euro galibiyet payından olduk.

bu ligde fark yaratacak bir adam bulmuşsan 100-200e bakmayacaksın vereceksin parayı.

ha bu yenilgi ders olur da (umarım) transferi saçmalamadan bir an önce bitirirler.

Çevrimdışı LuceGel

Dün kü maçta tamamlayamaması hakikatten normal. Çünkü fizik olarak ezilmek dışında sayıca da üstün olan taraf onlardı.
M Bia Okay ikilisine destek Özerde geldi Oğuzhan ilk yarının en çok koşan oyuncusuydu ki 2. yarıda 65-70 lere kadar defanstan topla çıktı hele taç çizgisi üzerinde 2 Ts luyu Zidane vari çalımla ekarte edip aktığı pozisyonu bulup koyabilecek arkadaş varsa  :busted_cop: Mersinin devamı var dedi  :tabe:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi blackeagle35

Tek orta saha alınacaksa bu oyuncu Lucas mı olmalı bu pek net değil bence..

Çevrimdışı talha

32 yaşında Atiba tamamlıyor, 28 yaşındaki Beck tamamlıyor hem de Oğuzhan'dan kat be kat fazla koşarak efor sarfederek ama Oğuzhan bitiremiyor hadi geçen akşam ölçü değil eksiktik ama Oğuzhan hep böyle.

Bakış açın yanlış ama Oğuzhan'ı tutan iki adam vardı her zaman. Atiba ile Oğuzhan'ın oyun içi yorulmalarını bir tutamayız. Oğuzhan ve Cenk çok büyük markaj altındaydı dün gece.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Ts Dniprolu Douglasla tamamıyla anlaşmış olur veya olmaz biz bu adamla anlaşmıştık niye almadık adam tam bir ayıboğan Fener maçında Fernandaouyu resmen ezdi ya.  :icool: (Sorun tabiki para kiralık gibi verselerdebonservisli alma mecburiyetli bedel 5 M € 25 yaşında adam değmezmi)
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 15:00:05 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı talha

Tek orta saha alınacaksa bu oyuncu Lucas mı olmalı bu pek net değil bence..

Kimi alırsan al tek orta saha yetersiz olacak her türlü iki adam almaları lazımdı.

Deniz alınsa yeterdi. Deniz-Lucas idare ederdi seni.

1 hafta var ve 4 eksik yer var. Valla ben umutları sıfıra çektim.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bize tabelada katkı da yapacak adam lazım değil mi @atalay atiba,veli,necip hatta sosa bile vasat tabela oyuncuları bi de buna lucas eklendi sence gereken katkıyı verir mi ne dersin
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı talha

Ts Dniprolu Douglasla tamamıyla anlaşmış olur veya olmaz biz bu adamla anlaşmıştık niye almadık adam tam bir ayıboğan Fener maçında Fernandaouyu resmen ezdi ya.  :icool:

Bizimkiler Luiz'İ kovalıyor ya ondan almıyoruz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Herkes normalde yapılması gerektiği gibi detaya inmiş ve sorunları ayrı ayrı ele almış. Ben herkesten farklı olarak biraz daha genellemeye gideceğim.
Ben olaylara daha değişik açılardan da bakmaktan hoşlanıyorum . Dün sahada gördüklerim sadece bireysel hatalar değil aynı zamanda eğitimsizlik, bilinçsizlik . Örneğin Töre'nin atamadığı golün açıklamasını fizik dersinde bulabiliriz. Etki tepki, momentum, esnek/esnek olmayan çarpışma bunlar fizik dersinde gördüklerimiz . Töre gelen topun açısını değiştirmek için ya topun geliş açısından zıt bir açıyla topa hızlı gelmesi gerekirdi .Öyle bir imkanı yoksa topa vuracağı konumu da hesap ederek hızını düşürerek topa çok hızlı gelmemesi gerekirdi başta . İkinci olarak topun yönünü düzgün ayarlamak için esnek olmayan bir çarpışma olacak biçimde topa ayağının düzgün , yumuşak yeri ile vurması gerekiyordu ayak içi gibi , topun kaleye gidiş yönünü ayarlamak için de topun  geliş açısına göre de ayağının uygun konumda olması gerekiyordu . Gökhan Töre yeteri kadar fizik bilse ve aldığı teorik bilgiyi pratiğe dökecek kadar antrenmanlarda alıştırma yapsa  dün o pozisyonu gol olarak bitirmez miydi? Şimdi size soruyorum bizim için , Gökhan Töre için , alt yapı hocaları için fizik dersi ne ifade ediyor? Ben fazla birşey ifade ettiğini zannetmiyorum .
Quaresma'nın yaptığı kırmızı kart için Töre kadar uzun bir yoruma gerek yok . Quaresma'nın yaptığı hareketin açıklamasını psikoloji ve ahlak felsefesinin iş ahlakı kısımlarında bulabiliriz .  Quaresma psikolojik destek alsa , felsefe dersini görüp ahlak felsefesi içerisinde iş ahlakını ele alsa ,ahlakın manasını, kurallar manzumesini bilse ve bu kuralların neden gerekli olduğunu ders içerisinde görse acaba dün kırmızı kartı görür müydü?
Şenol Hoca dün basitçe analiz ve geometriden sınıfta kaldı .
Yönetim ise basitçe değil genel olarak yönetim dersinden bütün olarak sınıfta kaldı.
Ben tek tek bireysel hatalardan öte genel bir bilinçsizlik durumu görüyorum .
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 15:01:54 Onur Küçük ]

Çevrimdışı Hasan Akten

Dünden beri Töre ve Quaresma'ya olan kızgınlığım azalmadığı gibi gittikçe artıyor. Quaresma cezası bittiğinde de 11 başlayamaz artık. Başlarsa Şenol hocaya güvenim kalmaz zaten. Ama Töre de 2-3 hafta kesik yemeli. Bu şekilde gamsız ve isteksiz oynamaya devam edecekse devre arasında yollansın. Olcay'a çok laf ettim, ahını aldım herhalde.

Çevrimdışı TURKahvesi

öncelikle moralimin çok bozuk olduğunu belirtmeliyim
bu yenilgiyi bu kadar erken beklemiyordum
dünkü maçtan öyle veya böyle bir şekilde galip geleceğimizi düşünüyordum
taa ki o kırmızıyı yedikten sonra işler tersine dönene dek
arkadaşlar daha bu sabah emekli müzik öğretmeni olan sıkı bir Beşiktaşlı 60 yaşındaki babamın ana avrat sövüşüne tanıklık ettim (kırmızıyı yiyene sövmekte)
dondum şaştım kaldım çünkü sabah sabah kahvaltı ederken böyle bir hareket beklemiyordum
demekki babamın da canına tak ettirmişki böyle bir reaksiyon gösterdi
bu kadar ucuz bir şekilde kırmızı yememeli
hakkımı helal etmiyorum bu "aptal yetenek" olan futbolcu için ve özellikle onu savunanlara
biz Beşiktaşlıları bu kadar ucuz hareketlerle üzmeye hiç ama hiç hakları yok olmamalı da
son olarak geçmiş olsun diliyorum önümüze bakmak gerek.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tabi ya o onu yaparsa onun burda işi yok o onu atmazsa burda isi yok bu mac iyi oynasa bile topçu degil.

Ligin 2. Haftasi kafalara bak ya kusura bakmayın ama bizim taraftar transferide lazım

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ts Dniprolu Douglasla tamamıyla anlaşmış olur veya olmaz biz bu adamla anlaşmıştık niye almadık adam tam bir ayıboğan Fener maçında Fernandaouyu resmen ezdi ya.  :icool: (Sorun tabiki para kiralık gibi verselerdebonservisli alma mecburiyetli bedel 5 M € 25 yaşında adam değmezmi)
Yanlış bilgi ts moskovaliyi aldı heralde

Çevrimdışı talha

Herkes normalde yapılması gerektiği gibi detaya inmiş ve sorunları ayrı ayrı ele almış. Ben herkesten farklı olarak biraz daha genellemeye gideceğim.
Ben olaylara daha değişik açılardan da bakmaktan hoşlanıyorum . Dün sahada gördüklerim sadece bireysel hatalar değil aynı zamanda eğitimsizlik, bilinçsizlik . Örneğin Töre'nin atamadığı golün açıklamasını fizik dersinde bulabiliriz. Etki tepki, momentum, esnek/esnek olmayan çarpışma bunlar fizik dersinde gördüklerimiz . Töre gelen topun açısını değiştirmek için ya topun geliş açısından zıt bir açıyla topa hızlı gelmesi gerekirdi .Öyle bir imkanı yoksa topa vuracağı konumu da hesap ederek hızını düşürerek topa çok hızlı gelmemesi gerekirdi başta . İkinci olarak topun yönünü düzgün ayarlamak için esnek olmayan bir çarpışma olacak biçimde topa ayağının düzgün , yumuşak yeri ile vurması gerekiyordu ayak içi gibi , topun kaleye gidiş yönünü ayarlamak için de topun  geliş açısına göre de ayağının uygun konumda olması gerekiyordu . Gökhan Töre yeteri kadar fizik bilse ve aldığı teorik bilgiyi pratiğe dökecek kadar antrenmanlarda alıştırma yapsa  dün o pozisyonu gol olarak bitirmez miydi? Şimdi size soruyorum bizim için , Gökhan Töre için , alt yapı hocaları için fizik dersi ne ifade ediyor? Ben fazla birşey ifade ettiğini zannetmiyorum .
Quaresma'nın yaptığı kırmızı kart için Töre kadar uzun bir yoruma gerek yok . Quaresma'nın yaptığı hareketin açıklamasını psikoloji ve ahlak felsefesinin iş ahlakı kısımlarında bulabiliriz . Acaba Quaresma psikolojik destek alsa , felsefe dersini görüp ahlak felsefesi içerisinde iş ahlakını ele alsa ,ahlakın manasını, kurallar manzumesini bilse ve bu kuralların neden gerekli olduğunu ders içerisinde görse acaba dün kırmızı kartı görür müydü?
Şenol Hoca dün basitçe analiz ve geometriden sınıfta kaldı .
Yönetim ise basitçe değil genel olarak yönetim dersinden bütün olarak sınıfta kaldı.
Ben tek tek bireysel hatalardan öte genel bir bilinçsizlik durumu görüyorum .

Valla bence Şenol hoca burada en suçsuz adam.

Neden diye sorarsan.

1.Adam istememesine rağmen gittiler Quaresma'yı getirdiler.
2.Adam ölümüne istemesine rağmen defans ve forvet getirmediler.
3.Orta saha alacaz dediler 1 hafta kaldı bitime halen daha almadılar. Hem de 1 tane değil 2 tane almaları lazım iken.
4.Yapılan tüm transferler Beck hariç inanılmaz geç kalındı.

Çevrimdışı talha

Tabi ya o onu yaparsa onun burda işi yok o onu atmazsa burda isi yok bu mac iyi oynasa bile topçu degil.

Ligin 2. Haftasi kafalara bak ya kusura bakmayın ama bizim taraftar transferide lazım

Açıkcası Quaresma'nın yaptığı hareketten sonra ben TD olsam daha forma falan vermem. Hata var hata var. Buna hata denilmez.

Çevrimdışı Çağatay

Fb şu basit rakibini bile zar zor 1-0 yendikten sonra uefa da final zor bir hedef değil diye aciklama yapıyor
Biz bi yenilgide yelkenleri suya indiriyoruz
Iste algı budur...
Tamam yenildik ama bazi seyler de cok erken su üstüne çıkmış oldu. Umarim bunlar görülür de gerekli dersler çıkartılır önlemler alınir
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Mersin maçından sonra böyle bir maça çıkmak takımın gerçek oyununu ve düzenini gösterdi, daha ligin başı pek önemsemiyorum bu mağlubiyeti ama gelecek adına takım savunması ve orta sahada ki eksiklerin ve kaleci yetersizliğinin zor maçlarda daha da ayyuka çıkacağını çok net gördük, bu durum değişmez ise bu skorları daha çok yaşarız, küçük takımı her türlü yenersin önemli olan büyük maçlarda futbolunla domine ederek 3 puana ulaşmaktır, bu konuda malesef ilk yarıda sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Neden diye sorarsan.

3.Orta saha alacaz dediler 1 hafta kaldı bitime halen daha almadılar. Hem de 1 tane değil 2 tane almaları lazım iken.

1 -İistemiyorum deseydi gelmezdi.
2- Gomez sol açık zaten.
3- Evet geç kalındı burda haklısın görüştükleri ozan - gokhan  olmayınca sıkınıt yaşadılar
4 -Para olmayınca ekonomik kullanmak gerekiyor herkesin istediği parayı pat diye veremiyorsun..

evet a4 kagıdından  forumlardan  haber sitelerinden  takım  kurmak ve T.Direktörlük çok kolay vallaha herkese öneriyorum çok eğlenceli.

Çevrimdışı atalay

Lucas soruları geliyor; cevaplayayım.

Lucas, merkez orta saha oyuncusudur yani yanlış bilinen tabiri ile ön libero oyuncusu.

Tam bir tackle canavarıdır. Pas arası kovalar. Aynı zamanda ikili mücadelelerde ayakta kalır ve temiz müdahaleler ile top kazanır.

Fakat bunu pozisyon bilgisi ile yapmaz spontane kararlar ile oynar. EPL, futbolun yanlış ve Avrupa'ya göre farklı oynandığı bir yer. Bunun etkisi de olabilir.

Ayağı temizdir, pas metrajı yüksek bir oyuncudur. Oyunu ve pasları genellikle dikine oynar. Oyun geçişleri iyidir, temposu, fizik gücü UEFA ve lig için gayet yeterlidir. Yüksek top ve agresyon becerisi yüksek; alan oyunu ve denge oyununda başarılı bir oyuncudur.

Tabela katkısı fazla olmaz fakat istatistik kağıdının tümünü doldurur.

Tolgay - Veli varken ihtiyaç; bekleri oyuna çıkaran, tempoyu ayarlayan, 360 oyun görüşü olan, top saklama becerisi, oyun vizyonu ve oyunu yönlendirme becerisi yüksek bir oyuncuydu.

Şu tarifteki bir oyuncu ile harika ikili olurlar.

Çevrimdışı forzatunga

Fb şu basit rakibini bile zar zor 1-0 yendikten sonra uefa da final zor bir hedef değil diye aciklama yapıyor
Biz bi yenilgide yelkenleri suya indiriyoruz
Iste algı budur...
Tamam yenildik ama bazi seyler de cok erken su üstüne çıkmış oldu. Umarim bunlar görülür de gerekli dersler çıkartılır önlemler alınir

Geçen yıl gs 2 maçta da ts'ye yenildi biz yendik sene sonu noldu biliyoruz.Ne yazık ki bizim taraftar nasıl gaz verilirse alıyor çünkü egolar çok yüksek en iyi muhasebeci,en iyi taktisyen, en iyi yönetici biziz.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Neden diye sorarsan.

@talha ben Şenol Güneş'i suçlu değil hatalı kategorisinde görüyorum :)
Birçok yerde hata yapıldı. Yapılan genel hataları yüzdelere  ayırsak Şenol Güneş'in hataları birçoğunun yanında daha düşük kalır senin de dediğin gibi. Yalnız hataları ele alacaksak hepsini ele almamız gerekir . Sadece ele almak değil çözümlerini de bulup, uygulamak gerekir . Bizim milletçe yaptığımız sorunlar artık iyice gün ışığına çıktığında genelde tartışmak sonra da geçici çözümlerle oluruna bırakmak. Türk Milli futbol takımı bir günde 40-50'li sıralara inmedi . Bu sıralara inince  Milli takımı ve Türk futbolunu tartışmak aklımıza geldi örneğin . Sonra da geçici çözümler ortaya konularak işler oluruna sokulmaya çalışıldı. Almanlar bu konuda çok farklı  . Adamlar bırak sorunun ortaya çıkmasını ve artık iyice gün ışığına çıkacak kadar ilerlemesini beklemeyi daha henüz sorun ortaya çıkmadan sorunun ortaya çıkma ihtimalinin yüksekliğini düşünerek başta gerekli önlemleri alıyorlar. Sonuç ; bizde kaos onlarda düzen var. Bizim başta mentalitemizi değiştirmemiz lazım.
  Yönetim çok daha hatalı ve yaptıkları hataların bazılarının izah edilebilir tarafı yok . O konuda da hem fikirim.