2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919338 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı talha

Doria'yı tanımıyordum ama videolarını izledim hava toplarında çok iyi , ayağı da temiz duruyor.Gelme şansı var mı cidden ??
Ayrıca bu adam ilerde milli takımında banko oynar , yetenekli yani belli.

%1
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı atalay

Lucas bu görevi görmez mi? Gs deki melo gibi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Görmez. Başka tipte bir oyuncu. Fakat o profilde ihtiyaç.

Çevrimdışı Serdar

Ne kadar ilginç bir taraftar profilimiz var değil mi? Q17 iki trivela yapsa herkes alkışlıyor , kırmızı kart görse herkes gömüyor. Gömmeyip alkışlayanlara zaten mantıklı taraftar diyemiyorum. Hiçbirşeyin ölçüsünü tutturamıyoruz maalesef. Bu senenin en iyi transferleri Rhodolfo ve Beck gibi görünüyor, en azından şimdilik. Ancak ne Q17 nin çok bir faydası olacağını düşünüyorum ne de Gomez in Cenk ten daha iyi olduğunu. Birde asıl garip olan herkes birilerinin videosunu paylaşıyor ve onun üzerine yorumlar yapılıyor. Video ile yorum yapılacak ise öyle videolar yapılır ki Tolga ya 20m, Q17 e 50m, töre e 50 m  değer biçilir. Kalecileri yediği gollerle , forvetleri kaçırdıkları ile değerlendirmek
daha objektif olur. Neyse umarım hayırlı bir mağlubiyet olmuştur, herkes gerekli dersi alır.

Çevrimiçi Samet Ç

Doria'yı kim söyledi ? O adamı almayı bırak kiralamamız bile zor.

Çevrimdışı Tolga

Tolga hata yapmadıya da katılmıyorum ben bu arada. Topu oyuna sokma diye birşey bildiğini düşünmüyorum. O konuda sıfırdan öğrenmeye başlamalı. Kısa düşen degajları, taca attığı degajları, boştaki adama hemen topu atmayıp çıldırtıyor adamı.
Anlamadığım şey sürekli stoperlerimiz Tolga'ya geri dönüp duruyor.

Tolga'nın ayağına geldiği an gözlerimi kapatıyorum artık.

Yıllar önce Rüştü'ye geldiği zaman da böyle korkardım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı brkntcnr

Görmez. Başka tipte bir oyuncu. Fakat o profilde ihtiyaç.
O zaman bu sene atiba - leiva ikilisi idare eder seneye leiva nin bonservisini alır tolgay - leiva yaparız. Olmaz mı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne kadar ilginç bir taraftar profilimiz var değil mi? Q17 iki trivela yapsa herkes alkışlıyor , kırmızı kart görse herkes gömüyor. Gömmeyip alkışlayanlara zaten mantıklı taraftar diyemiyorum. Hiçbirşeyin ölçüsünü tutturamıyoruz maalesef. Bu senenin en iyi transferleri Rhodolfo ve Beck gibi görünüyor, en azından şimdilik. Ancak ne Q17 nin çok bir faydası olacağını düşünüyorum ne de Gomez in Cenk ten daha iyi olduğunu. Birde asıl garip olan herkes birilerinin videosunu paylaşıyor ve onun üzerine yorumlar yapılıyor. Video ile yorum yapılacak ise öyle videolar yapılır ki Tolga ya 20m, Q17 e 50m, töre e 50 m  değer biçilir. Kalecileri yediği gollerle , forvetleri kaçırdıkları ile değerlendirmek
daha objektif olur. Neyse umarım hayırlı bir mağlubiyet olmuştur, herkes gerekli dersi alır.
Rodolfho beni cok hayal kirikligina ugratti dun aksam , NDoye cok rahat indirdi topu yusufun onune okadar basit vurdurmamasi lazimdi NDoye ye kaldiki NDoye den daha uzun Rodolfho , Orada Kademe ve zamanlama hatasi yapti Rodolfho ama tabi o golde aslan payi Yerini terkedip adama basmaya giden Ersanda :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

O zaman bu sene atiba - leiva ikilisi idare eder seneye leiva nin bonservisini alır tolgay - leiva yaparız. Olmaz mı?

Ozan-Leiva-Oğuzhan güzel olurdu.

Çevrimdışı canU

Milyon dolarlık soru: leivaya 3.5 milyon vericeksek mbia boştayken neden almadık? 2.5 tan aşağı gelmez diye almayız dedik şimdi 3.5 veriyoruz. Mükemmel planlama

Çevrimdışı brkntcnr

Ozan-Leiva-Oğuzhan güzel olurdu.
Ama elimizde tolgay gibi bir 8 de var. Gelecek seneleri de düşünmeliyiz. Bu sene yok ama ozan olsaydı 5 sene sözleşme yapacaktık. O zaman ya eldeki tolgay yedek kalacaktı ya da wonderkid ozan yedek kalacaktı.

Milyon dolarlık soru: leivaya 3.5 milyon vericeksek mbia boştayken neden almadık? 2.5 tan aşağı gelmez diye almayız dedik şimdi 3.5 veriyoruz. Mükemmel planlama
Katılıyorum
Mbiya tam bizim aradigimiz adamdi , Yok imza parasiymiis falan hikaye isteseydik cok rahat alirdik..

Çevrimdışı Tolga

Atiba daha ucuzdu :)

Çevrimdışı talha

Ama elimizde tolgay gibi bir 8 de var. Gelecek seneleri de düşünmeliyiz. Bu sene yok ama ozan olsaydı 5 sene sözleşme yapacaktık. O zaman ya eldeki tolgay yedek kalacaktı ya da wonderkid ozan yedek kalacaktı.

O zaman da düşünülürdü birşeyler. Ama Tolgay bir yıl yok bunu artık kabullenmeliyiz. Ozan lazımdı.  :evillol:

Çevrimdışı brkntcnr

Çağrı abi ve atalay abi öncelikli olmak üzere bi soru sormak istiyorum. Sizce leiva gelirse bu takımdaki görevi ne olur. Hangi rol için alınıyor. Ona göre onu niye almadınız bunu niye almadınız diyebiliriz.

Çevrimdışı Mehmet K

Oğuzhan'ın maçı tamamlayamaması benim zoruma gidiyor onun hiç mi zoruna gitmiyor ya anlamıyorum...

Çevrimdışı talha

Atiba daha ucuzdu :)

Atiba halen daha en iyi oyuncumuz o bölgede.  :lol: Allah kahretmesin ya.  :kop:

Çevrimdışı brkntcnr

O zaman da düşünülürdü birşeyler. Ama Tolgay bir yıl yok bunu artık kabullenmeliyiz. Ozan lazımdı.  :evillol:
Evet ama bu sene yok. Seneye yine var Allahın Arslanı :)

Çevrimdışı Mehmet K

Çağrı abi ve atalay abi öncelikli olmak üzere bi soru sormak istiyorum. Sizce leiva gelirse bu takımdaki görevi ne olur. Hangi rol için alınıyor. Ona göre onu niye almadınız bunu niye almadınız diyebiliriz.

Lucas ne Veli ne Atiba ikisinin ortası ama ikisinin de 2 tık üstü

Çevrimdışı Tolga

Atiba halen daha en iyi oyuncumuz o bölgede.  :lol: Allah kahretmesin ya.  :kop:
Oyuncu kalmadı ki zaten o bölgede :biggrinking:

Çevrimdışı talha

Oğuzhan'ın maçı tamamlayamaması benim zoruma gidiyor onun hiç mi zoruna gitmiyor ya anlamıyorum...

Dün kü maçta tamamlayamaması hakikatten normal. Çünkü fizik olarak ezilmek dışında sayıca da üstün olan taraf onlardı.

Çevrimdışı brkntcnr

Lucas ne Veli ne Atiba ikisinin ortası ama ikisinin de 2 tık üstü
O zaman yanına seneye bi tolgayla efsane  ikiliyi kurarız :)

Rodolfho beni cok hayal kirikligina ugratti dun aksam , NDoye cok rahat indirdi topu yusufun onune okadar basit vurdurmamasi lazimdi NDoye ye kaldiki NDoye den daha uzun Rodolfho , Orada Kademe ve zamanlama hatasi yapti Rodolfho ama tabi o golde aslan payi Yerini terkedip adama basmaya giden Ersanda :akuma:
@atalay @Çağrı siz ne diyorsunuz bu konuda ??

Çevrimdışı talha

Veli ve Atiba'nın arası. Güzel bir 6 numara. Ama 8 numara da lazım bize. Tabi nasıl oynayacağımız da önemli. Lucas-Oğuzhan-Sosa olabilir. Yumuşak kaçmaz. Lucas-Atiba-Oğuzhan'da olabilir.

Lucas transferi bitti haberleri maç başlamadan basına düştü  :)
Öyleymis abi sonradan öğrendim bir arkadas yazdı :) yanlış alarm benimkisi :)))

Çevrimdışı Mehmet K

Dün kü maçta tamamlayamaması hakikatten normal. Çünkü fizik olarak ezilmek dışında sayıca da üstün olan taraf onlardı.

32 yaşında Atiba tamamlıyor, 28 yaşındaki Beck tamamlıyor hem de Oğuzhan'dan kat be kat fazla koşarak efor sarfederek ama Oğuzhan bitiremiyor hadi geçen akşam ölçü değil eksiktik ama Oğuzhan hep böyle.