2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12919394 defa] 2015/16 Transfer Sezonu
Doria'yı tanımıyordum ama videolarını izledim hava toplarında çok iyi , ayağı da temiz duruyor.Gelme şansı var mı cidden ??
Ayrıca bu adam ilerde milli takımında banko oynar , yetenekli yani belli.
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2015, 14:12:25 Ömer ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci gereksiz kırmızı kartlarda sözleşme fesih edilmesi gibi şeyler diyordun bir ara yanılmıyorsam ?
Evet dedim aynisini Dun @Çağrı da soyledi
Ilk.karti gereksiz ve hataliydi ama 2.ci kartinin Ne bencillikle nede Bilincli yapilmaisyla uzaktan yakindan alakasi yok @Deniz Bunun nedenini dun gece defalrca yazdim her seferinde tekrar yazmama gerek yok iletilerimi acip bakabilirsin 2ci karta neden tepki gostermedigimi?
Sirf adami yermek icin attigi Gole bile tesaduf Sans diyen var pozisyinu belki 10 kez izledim bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor cunku topa vurdugu anda Ceza sahasinda 1 tane bile futbolcumuz yok , Buna tesaduf degil yetenek ve beceri denir , Sans faktoru var tabiki..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

valdes geliyor valdes :) İnstagramda quaresmayı takip etme başlamış valdes :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

3. yazışım size sığ bir yorum olarak gelebilir fakat ben hala devre arası:

Cenk - Gomez
Quaresma - Sosa
Motta - Serdar

değiliklikleri yapılmadığı için maçı verdiğimizi düşünüyorum.
Evet beck sola çekilip serdar olabilirdi

Çevrimdışı Deniz

Onu yapamadık diyelim oraya necip yazarsın. (Bunu demekte garip oluyor gerçi)

Demek istediğim saatini kurmuş patlamak için bekleyen motta yerine beck, onun yerine de serdar geçmeliydi.

Stoperlerin arasında kaybolan güçsüz kalan cenk yerine gomez girmeliydi.

En önemlisi nenolursa olsun quaresma çıkmalıydı.
Çıkması gereken oyuncular konusunda katılıyorum ama girmesi gereken oyuncular konusunda sıkıntılarımız var malesef.

Serdar ve necip girince oyunun kaderinin çok da farklı olacağını düşünmüyorum keza necip oyuna girdi ve girmez olaydı pozisyon alamadı,markaj yapamadı pas atamadı..

Tolgay arslan 1 buçuk ay önce sakatlandı.1 buçuk aydır o bölgeye oyuncu alamamaları rezillik.Dün gece kulübede oturan bir Lucas olsaydı emin ol 2. yarı orada oturmazdı.Yine ve yeniden bile bile lades olduk.

Hocanın kabahati mario gomez konusundaydı ,2. yarıya direk gomezle başlasaydı bazı şeyler farklı olabilirdi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GÖRKEM

Quaresmaya Moral veren alkışlayan taraftar ayni seyi Toreyede yapti Taaa soyunma odasindan getirip 3 lu cektirdi

Burada haklisin ama yeni birsey degil. Bizimkiler bazi Oyunculari cok simartiyor.

Çevrimdışı Giray Burak

Beşiktaş nedirki ya ,önemli olan o takımdaki 1 tane futbolcu .

q17 var olsun ,gerisi kahrolsun .

Çevrimdışı Tolga

Bu arada takımın ilk sol beki tosic ikincisi beck'tir benim için. Hoca için de böyle olmalı. Motta denen adamı mümkünse en fazla ziraatte oynatsın. Böyle dengesizlik olmaz. Sadece kiralık geldiği sezon belli dönemlerde beğendim sözleşmeyi alınca bitti kendisi.

Diğer portekizce konuşan arkadaşta ancak skor 2-0 3-0 olduğunda veya el mahkum duruma düştüğümüzde oyuna alınabilir onun haricinde oynatmak ile takıma ihanet arasındaki fark sıfır.
Maalesef benim için de öyle artık.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Ilk.karti gereksiz ve hataliydi ama 2.ci kartinin Ne bencillikle nede Bilincli yapilmaisyla uzaktan yakindan alakasi yok @Deniz Bunun nedenini dun gece defalrca yazdim her seferinde tekrar yazmama gerek yok iletilerimi acip bakabilirsin 2ci karta neden tepki gostermedigimi?
Sirf adami yermek icin attigi Gole bile tesaduf Sans diyen var pozisyinu belki 10 kez izledim bilerek gorerek direkt kaleye vuruyor cunku topa vurdugu anda Ceza sahasinda 1 tane bile futbolcumuz yok , Buna tesaduf degil yetenek ve beceri denir , Sans faktoru var tabiki..
Quaresmanın attığı golü yer yüzünde atabilecek tek bir futbolcu yok.
Ancak Quaresmanın yediği kırmızı kartı yiyecek de tek bir futbolcu yok.
İşte bu kafasızlığı yüzünden bugün Barcelonada oynamak varken Beşiktaşta oynuyor.Bu kafayla devam ederse o formanın da yüzünü zor görecek.
Yeteneğine bunun kadar ihanet eden bir futbolcu görmedim.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Anıl

Bu da ayrı bir mesele zaten, tamamen ütopik bir deneme yaptı ve gol oldu. Gol olduğu için kimse birşey demiyor ama olmasaydı öyle deneme mi olur derdi herkes.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Quaresma'nın gelmesini ben de çok istedim ve hala kötü transfer demiyorum ama o kötü huylarını bırakmamış hala. Hakem düdük gösteriyor ve 2 saniye bile geçmeden o hatayı yapıyorsa maça konsantre olamamış demektir. Ayrıca o artistik paslardan vazgeçse iyi olacak.
Kaleci Tolga hata yapmamış olabilir ama bize hata yapmayandan daha çok takımı kurtaracak kaleci lazım. Fransa'dan bir kaleci diyorlar tahmini olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Lucas Leiva salı günü burada olacakmış çünkü LFC'nin Arsenal kadrosuna alınmış. Şenol Hocamız Brendan Rodgers'ın adamlığına laf etmezse  :) salı günü gelecek diyorlar. Eğer gelirse Antep maçında oynayabilir mi bu konuda da görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
Tek Büyük Beşiktaş

Buda benim devre arasinda yazdıklarım
Motta - Serdar değişikliği yapilip Serdar sga Beck sola gecmeli
Tore - Sosa yapip orta sahanin direnci artirilmali.
En son Cenk - Gomez degsikligi..

Çevrimdışı Kadir G.

Çıkması gereken oyuncular konusunda katılıyorum ama girmesi gereken oyuncular konusunda sıkıntılarımız var malesef.

Serdar ve necip girince oyunun kaderinin çok da farklı olacağını düşünmüyorum keza necip oyuna girdi ve girmez olaydı pozisyon alamadı,markaj yapamadı pas atamadı..

Tolgay arslan 1 buçuk ay önce sakatlandı.1 buçuk aydır o bölgeye oyuncu alamamaları rezillik.Dün gece kulübede oturan bir Lucas olsaydı emin ol 2. yarı orada oturmazdı.Yine ve yeniden bile bile lades olduk.

Hocanın kabahati mario gomez konusundaydı ,2. yarıya direk gomezle başlasaydı bazı şeyler farklı olabilirdi.

Serdar konusu şöyle farklı olabilirdi. Zaten atakların çoğunluğunu solumuzdan yedik. Neden? Çünkü orada büyük maden var.

Beck sola geçseydi motta'dan çok daha dengeli oynayabilirdi. Defansif olarak bu kadar kötü duruma düşmezdik.

Necip ise eldeki tek alternatif oyuncu. Katacağı tek şey sertlik olurdu bizim de ona ihtiyacımız vardı.

Dediğin gibi 45. dakikadan itibaren Gomez oynamalıydı. Oyunculara alışık olmasa da hazır, güçlü, tecrübeli.

Lucas'ı maçın devre arasında yazdım. Sadece o olsaydı bu maçta orta alanı kaptırmazdık. Ortada sindirdiler geçen sene bizim yaptığımız gibi.

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'nın gelmesini ben de çok istedim ve hala kötü transfer demiyorum ama o kötü huylarını bırakmamış hala. Hakem düdük gösteriyor ve 2 saniye bile geçmeden o hatayı yapıyorsa maça konsantre olamamış demektir. Ayrıca o artistik paslardan vazgeçse iyi olacak.
Kaleci Tolga hata yapmamış olabilir ama bize hata yapmayandan daha çok takımı kurtaracak kaleci lazım. Fransa'dan bir kaleci diyorlar tahmini olan varsa ve yazarsa sevinirim.
Lucas Leiva salı günü burada olacakmış çünkü LFC'nin Arsenal kadrosuna alınmış. Şenol Hocamız Brendan Rodgers'ın adamlığına laf etmezse  :) salı günü gelecek diyorlar. Eğer gelirse Antep maçında oynayabilir mi bu konuda da görüşlerinizi yazarsanız sevinirim
Lucas gelse de Antep maçında ilk 11 başlamaz ama kadroya mutlaka alınır ve alınmalı da.

Son 20-25 dakika oyuna dahil olur bence.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

https://twitter.com/ercantofficial/status/635406743263178752

Yeter mi yetmez bence. Kaleci, Stoper de alınması lazım. Aslında kaleci stoper de yetmez ama yanan eve girdiler kaleci ve stoper de alırlarsa şükretmek lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Isliklansaydi Daha hos olurdu dimi ??? Eminim Cok hosunuza giderdi isliklansaydi..
Moral vermek hakkini vermek diye bisey var , Quaresmaya Moral veren alkışlayan taraftar ayni seyi Toreyede yapti Taaa soyunma odasindan getirip 3 lu cektirdi 2 Gol yedirip 1 de %100 luk Gol kacirmasina ragmen..
Siz sadece Q7 ye yapilanlari görüyorsunuz maalesef ?? Gozunuz baska bisey görmüyor kor olmusssunuz..
Adam maçı elimizden alıp rakibe veriyor daha hala moral mi vereceğiz?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun Sosa mutlaka alinmaliydi oyuna , Necip hamlesi cok yanlis oldu cunku hem defansta hem ofansta her topu ezdi Necip..
Sosa Defansta yapam bir futbolcu Orta sahada direnci artirdigi gibi Atakda baslatirdi..

Çevrimdışı Anıl

Tolga hata yapmadıya da katılmıyorum ben bu arada. Topu oyuna sokma diye birşey bildiğini düşünmüyorum. O konuda sıfırdan öğrenmeye başlamalı. Kısa düşen degajları, taca attığı degajları, boştaki adama hemen topu atmayıp çıldırtıyor adamı.

Çevrimdışı Kadir G.

Fiziki durumu itibariyle oynar lakin takımla çok az birlikte vakit geçirmiş olacak.

Artık iş işten geçti benim tahminim bu hafta ilk 11 oynayacağı yönünde.

Çevrimdışı Çağatay

Dunku maçın ardindan yorumlari okuyorum ve şunu görüyorum.
Takim isterse 5-2 yenilsin ama bu malubiyette o iki golü quaresma attiysa ve yenen gollerde payı olsada kirmizi filan gorsede sorun degil
Demekki diger 10 adam yeteri kadar quaresmaya destek olmamislar ve onun hatalarini örtememisler hatta quaresma onlar yuzunden kirmizi gormus yada hata yapmis bile olabilir.
Madem bu kadar arkasindasiniz bu adamin gidip konusun kaptan filan da olsun.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı brkntcnr

Tolgay - Veli varken ihtiyaç; bekleri oyuna çıkaran, tempoyu ayarlayan, 360 oyun görüşü olan, top saklama becerisi, oyun vizyonu ve oyunu yönlendirme becerisi yüksek bir oyuncuydu.

O oyuncu gelmedi; o oyuncu zaten hiç gelmedi.

Dün yenilmişiz önemli değil; lakin bu orta saha ve oyun yapısı ile Avrupa'da zorlu bir kura sonrası yıpranırız.
Lucas bu görevi görmez mi? Gs deki melo gibi.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Dunku yenilgiyi Quaresmanin Kirmizi kartina baglayamazsiniz ..
Dun takim olarak da kotuyduk oyun olarak , Ts bizi iyi analiz etmis , Orta sahada ustunluk sagladilar cok iyi kapandilar.
Biz Bu maci Q7 olsada kazanamayabilirdik..
Takimin tek Golunu atanda kendi bireysel cabasiyla hemde Quaresma iken neymis takima ihanet etmis gecun bunlari.
Pozisyonu iyi izleyin , Gokhan Kosu yapiyor onu goruyor ve topu orata atiyor Mac esnasinda Olur boyle şeyler mac stresi ve heyecani ile Bunu bencillik olarak ve Ihanet olarak adlandiramazsiniz
Ayrica attigi Golude iyi izleyin tekrar tekrar izleyin orta acmiyor direk kaleye vuruyor cunku Ceza sahasinda 1 tane bile Besiktasli yok Q7 topa vururken , Tabiki sans faktorude var ama bireysel yetenek ve beceride var bu Golde..
Bu macta en büyük Eksiyi Q7 ye degil mac boyu Hicbir sey yapamadığı gibi Gol kacirip uzerinede 2 Gol yediren Toreye yazin.
Isiniz gucunuz Q7 sallamak ..

Bal gibide bağlarız.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Tolga hata yapmadıya da katılmıyorum ben bu arada. Topu oyuna sokma diye birşey bildiğini düşünmüyorum. O konuda sıfırdan öğrenmeye başlamalı. Kısa düşen degajları, taca attığı degajları, boştaki adama hemen topu atmayıp çıldırtıyor adamı.
Bu konuda Gunay cok basarili , Yopu oyuna cok iyi sokuyor ve iyi uzun top atiyor , Gunayin isabetli uzun paslari Cordobayi hatırlattı bana ama Komple yeterli bi kalecimi Tartışılır tabi ama Tolga oynayacgina Gunay oynasın daha iyi..

Çevrimdışı LuceGel

Waldesi bilmem ama doria imkansız geliyor bana. Belki pesimistlik olacak ama Lucas transferininde dünkü maçın ardından tepkiyi azaltmak için ortaya atıldığını düşünüyorum. Bugün yarın pürüz çıktı haberleri gelir. Transferi bu saate kadar yapamayan hiç kimse plandan programdan bahsetmesin. 200-300 bin euro için tüm camiayı bu ruh haline sokmaya kimsenin hakkı yok. Yönetimden lawal ya da Romao hamlesi bekliyorum. Artık hiçbir şeye de sasirmam.
Lucas transferi bitti haberleri maç başlamadan basına düştü  :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Deniz

Serdar konusu şöyle farklı olabilirdi. Zaten atakların çoğunluğunu solumuzdan yedik. Neden? Çünkü orada büyük maden var.

Beck sola geçseydi motta'dan çok daha dengeli oynayabilirdi. Defansif olarak bu kadar kötü duruma düşmezdik.

Necip ise eldeki tek alternatif oyuncu. Katacağı tek şey sertlik olurdu bizim de ona ihtiyacımız vardı.

Dediğin gibi 45. dakikadan itibaren Gomez oynamalıydı. Oyunculara alışık olmasa da hazır, güçlü, tecrübeli.

Lucas'ı maçın devre arasında yazdım. Sadece o olsaydı bu maçta orta alanı kaptırmazdık. Ortada sindirdiler geçen sene bizim yaptığımız gibi.
İşte bunları toplayınca yönetimin hatalarının ,oyuncuların bireysel olarak hatalarının üzerine hocanın müdahalelerdeki gecikmelerini ekleyince 3 puan elden uçup gitti.

Ben işi bir tık ileri götürüyorum hatta.Dün lucas bu takımda olsaydı 10 kişi dahi olsak kesinlikle bu maçı yenilmezdik.Bakalım hatalardan ders çıkartılacak mı..