Çıkması gereken oyuncular konusunda katılıyorum ama girmesi gereken oyuncular konusunda sıkıntılarımız var malesef.
Serdar ve necip girince oyunun kaderinin çok da farklı olacağını düşünmüyorum keza necip oyuna girdi ve girmez olaydı pozisyon alamadı,markaj yapamadı pas atamadı..
Tolgay arslan 1 buçuk ay önce sakatlandı.1 buçuk aydır o bölgeye oyuncu alamamaları rezillik.Dün gece kulübede oturan bir Lucas olsaydı emin ol 2. yarı orada oturmazdı.Yine ve yeniden bile bile lades olduk.
Hocanın kabahati mario gomez konusundaydı ,2. yarıya direk gomezle başlasaydı bazı şeyler farklı olabilirdi.
Serdar konusu şöyle farklı olabilirdi. Zaten atakların çoğunluğunu solumuzdan yedik. Neden? Çünkü orada büyük maden var.
Beck sola geçseydi motta'dan çok daha dengeli oynayabilirdi. Defansif olarak bu kadar kötü duruma düşmezdik.
Necip ise eldeki tek alternatif oyuncu. Katacağı tek şey sertlik olurdu bizim de ona ihtiyacımız vardı.
Dediğin gibi 45. dakikadan itibaren Gomez oynamalıydı. Oyunculara alışık olmasa da hazır, güçlü, tecrübeli.
Lucas'ı maçın devre arasında yazdım. Sadece o olsaydı bu maçta orta alanı kaptırmazdık. Ortada sindirdiler geçen sene bizim yaptığımız gibi.