2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12941262 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

EssiLor

• Ziyaretçi

https://twitter.com/yagiz1903/status/634349816689098752
Çok Muazzam bir transfer yaptık
Muhteşem gerçekten Muhteşem
Şampiyonlar Liginde Oynamayı Hakeden bir kadro kurduk.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 16:11:51 EssiLor ]

Çevrimdışı can1903

Bu takım bu sene.. S.... şampiyon
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Acaba lucas ta opsiyon ne kadar olacak ?
En az 5 m euro olur gibi geliyor bana :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Scout

yok kardeşim o anlaşmanın eşi fenerlede gs ilede var
bu fenerin yaptığı sponsorluk anlaşması adam göğüs reklamı veriyor
bizim aldığımız para çerez parası ben o çerezi kazanmasamda olur
ben şimdi pc de yandex gördükçe feneri görmüş olacağım kazanmasın Beşiktaş
sorun değil ben o parayı kulübüme kartal yuvasında kazandırırım. :bandit:
@Necmi Abi Arama Motoru Kurup , Zengin Olunca Beşiktaşa Sponsor Oluruz  :sevinc
Pika Pika

Çevrimdışı ahmetx

Peki bu Transfermakrt da ki piyasa degeri neye gore belli oluyor ? Yani belirli bi kriter var mi ?Lawal icin Eskisehir 5 + Ömer istioyr ama o sitede 2.75 deger bicmisler o zaman guncellesinler Lawal a 5+Ömer yazsinlar   :D :D
lawala 5 veren enayidir diyor yani transfermarkt :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

1.5 2 de kiralama bedeli ödesek 7 m euro gibi bir paraya patlar bize
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Melo dedigimiz adamin gs.de 4 senedir 4 tane kötü oynadigi mac yok ama bakalim lucasta o kadar istikrarlimi.
kardeşim Beşiktaşa çağ atlatır gece asporda bir yorumcuyu dinliyordum
Beşiktaş şu takıma lucası alsın uefada finale yürür dedi bu adam Dünyanın en çok oyuncu değiştiren
maymun iştahlı takımında 8 yıl vazgeçilmez olmuş liverpoolde 8 yıl geçirmek ve bunu oynayarak yapmak
kolay iş değildir.en son geçirdiği sakatlıktan yerini kaybetti ama iyileştiyse gene o yeri söker alır
bizim gibi hızlı kanatları olan takımlarda çok tehlikeli kontra atak başlatacak kadar mükemmel pas atan bir oyuncu.
burda sıkıntı liverpool verirmi vede oyuncu gelirmi

Çevrimdışı ahmetx

7 m € istemiş LFC , kiralama bedelini düşeriz 7 den işte o kadar olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kralkartal

Beşiktaş şu takıma lucası alsın uefada finale yürür dedi bu adam Dünyanın en çok oyuncu değiştiren
maymun iştahlı takımında 8 yıl vazgeçilmez olmuş liverpoolde 8 yıl geçirmek ve bunu oynayarak yapmak
kolay iş değildir.en son geçirdiği sakatlıktan yerini kaybetti ama iyileştiyse gene o yeri söker alır
bizim gibi hızlı kanatları olan takımlarda çok tehlikeli kontra atak başlatacak kadar mükemmel pas atan bir oyuncu.
İnsaallah ole olur abi sakatlik falan olmadan dedigin gibi oynar. Liverpoolun alternatifi su an cok oldugundan o bolgede bence verir gibi duruyor bakalim.

Çevrimdışı ahmetx

predrag rajkovic zu GS oder EU , bu adamlar kaleciden anlıyor gerçekden.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Çök ?

Çevrimiçi MUSTAFA_

Çok para istedikleri için o iş yattı diye okudum ben bugün

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sawii

Abi, ''hızlı kanat''' kısmına katılmıyorum. Bizim kanat oyuncularımız hızlı değil. Ayağında top tutan, ezen, hızlı oyunu bir anda bitiren oyunculardan oluşan futbolcular.

Normalde töre ve q7'nin bindirme yapması, önüne atılan topları ceza sahası kenar çizgilerinden alıp... tek hamlede rakibi geçip ya orta, ya da çerçeveye göndermesi gerekiyor. (vazifeleri bu.) ama mersin maçında da gördüğümüz gibi, orta sahanın kenarında tusubasa hareketleri yapıp topları öldürdüler. 

dipnot: lucas transferi olursa, orta sahamız inanılmaz derece seviye atlar.

Çevrimdışı talha

Yandex anlaşmasını öyle ballandıra ballandıra anlattılar dedim heyt be.

Oysa 0.03 kuruş tek tıklama. 1 milyon tıklama 30.000 TL yani 10.000 euro. Bu da zaten net gelir. Bunun damga stopaj ve bilimum kesintileri ile yaklaşık olarak 6-7bin arası cebe girer.

35M dolar yani 30M euro girebilmesi için yaklaşık 460 milyon tıklama yapmaları lazım.

Yani öyle Ronaldo'lar Messi'ler falan hikaye.

Yandex üzerinden aynı işi biz de yaparız. Hiç zor değil. Fener eğer 35M toplayabilirim diyorsa biz de toplarız. Ama toplayamazlar. Yandex'İn yan anlaşmasından bunlara kalacak olan para max. 2M olur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı LuceGel

Türkiyede yerli futbolcuların Türkiye şartlarından dolayı piyasa değeri yüksek oluyor.
Transfermarkt dünya seviyesinde değerleri vermiyormu,Türkiyede oynayan futbolcunun burdaki değerimi bu  bence yanlışın var burda :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

O da ayri bir bakis acisi ama azizin bahsettigi messi ve ronaldo bile alirim lafi bizimde yaptigimiz anlasmaya dayaniyor bence. Ne kadar cok taraftar kullanirsa o kadar cok para kazanmak mumkun. Gogus reklami ekstra bir para kazandirir onlara o baska.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yok bizimki sıradan bir isim hakkı kullanma anlaşması
bak şöyle anlatayım bizim yandexle olan anlaşma
vodafone 1-3-5 kampanyası gibi fenerin yandexle olan anlaşması
bizim ana sponsorluk anlaşması gibi yani diğer tanımla bir avuç kuş
yemi almış eline bize gel bili bili diyor ama fenerin önüne kuzu budunu koyuyor :bandit:
yoksa aziz bile çıkıp yırtınarak yandex reklamı yapmaz gerçi şöyle bir
durumda olur geçen sene gs nin yaptığı gibi yol parasına aldığı bir reklamda
olabilir bunu örtmek içinde yaygara yapmış olabilirler.
ama olsun ben kötüsünü düşünürüm yandexi silerim :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çok para istedikleri için o iş yattı diye okudum ben bugün
3 mil € istiyorlarmış.

Çevrimiçi Necmi

Abi, ''hızlı kanat''' kısmına katılmıyorum. Bizim kanat oyuncularımız hızlı değil. Ayağında top tutan, ezen, hızlı oyunu bir anda bitiren oyunculardan oluşan futbolcular.

Normalde töre ve q7'nin bindirme yapması, önüne atılan topları ceza sahası kenar çizgilerinden alıp... tek hamlede rakibi geçip ya orta, ya da çerçeveye göndermesi gerekiyor. (vazifeleri bu.) ama mersin maçında da gördüğümüz gibi, orta sahanın kenarında tusubasa hareketleri yapıp topları öldürdüler. 

dipnot: lucas transferi olursa, orta sahamız inanılmaz derece seviye atlar.
yok bizim kanatlar hızlıda beceriksiz diyelim mahalle futbolu oynuyorlar. :D

Çevrimdışı kralkartal

Bize olmus lazim

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Atiba-Oğuzhan-Lucas-Sosa

Beyler ne yapacaz şimdi? :D Kim dışarıda kalacak ?

3 mil € istiyorlarmış.
o komidin çocukları için 3 milyon çok para. Beter olsunlar. Şimdi akıllarınca muslerayı ellerinden çıkartıp transfer yapacaklar. 35 milyon euro belirlemişler bir de ulan adamlar pedroyu 30 a aldı nasıl bir beyin noksanlığıdır anlamıyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Transfermarkt dünya seviyesinde değerleri vermiyormu,Türkiyede oynayan futbolcunun burdaki değerimi bu  bence yanlışın var burda :icool:
O ülkedeki değerini verir, mesela Volkan Şen 2,5 milyon € ya gitti Fener değil mi ? Ama Tr dışında hiç bir ülke kulübü Volkana o parayı vermez.

Çevrimdışı OrhanAker

kap nerde kapp.. :) akşam ibre tekrar lawal a dönmese bari  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

Lucas olmazsa Herthanın Ciğerini söküp alırız. :D

Çevrimdışı Ersoy

İlla KAP sayfasını açtıracaklar adama.Hadi gelsin artık. :lol:
Bundan sonra her sene!