2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940948 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı legendmaster

Liverpool taraftarı genel olarak Lucas'ın ayrılmasını olumsuz karşılamış

Çevrimdışı Paolo Maldini

Lucas nasıl işimizi görür mü?
Twitterda ve burda bazı arkadaşlar çok iyi transfer diyor bazıları balon diyor.
Bilgili birisi açıklarsa çok sevinirim

Çevrimdışı Tolga

Harbiden Gomez'i hangi şartlarda aldık hala belli değil. 1 senelik mi 2 senelik mi? Opsiyonu var mı? Varsa ne kadar? Kap açıklamasında bunların hiçbiri yok.
Sözleşmesi 2017'e kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Lucas nasıl işimizi görür mü?
Twitterda ve burda bazı arkadaşlar çok iyi transfer diyor bazıları balon diyor.
Bilgili birisi açıklarsa çok sevinirim
Fazlasıyla görür emin olabilirsin :)

EssiLor

• Ziyaretçi

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  49 dk.49 dakika önce
Turgay Demir: "Beşiktaş yarın sabah Lucas Leiva'yı KAP'a bildirecek"

Turgay Demir: "Beşiktaş hızlı bir stoper ve kaleci arayışlarını sürdürüyor. İki transfer daha olma ihtimali yüksek"

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  47 dk.47 dakika önce
Turgay Demir: "Şenol Güneş, Cenk'i göndermek istemiyor. Kaleci şu anda ikinci planda. Ancak stoper istediğini yönetime söyledi"

Çevrimdışı Tolga

Turgay Demir: "Beşiktaş yarın sabah Lucas Leiva'yı KAP'a bildirecek"

Turgay Demir: "Beşiktaş hızlı bir stoper ve kaleci arayışlarını sürdürüyor. İki transfer daha olma ihtimali yüksek"

Futbol Arena ‏@FutbolArenaTR  47 dk.47 dakika önce
Turgay Demir: "Şenol Güneş, Cenk'i göndermek istemiyor. Kaleci şu anda ikinci planda. Ancak stoper istediğini yönetime söyledi"
Djilobodji'yi almak lazım.

Bir ihtimal tekrardan Douglas'ı kiralamak için girişimde bulunabiliriz.

Çevrimdışı okansosa

Bugün ptt ye bilet için para yatırmaya gittim yanımda ts li vardı 2 tane bizden çok olacaklar statta :D
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Yankee

Liverpool taraftarı genel olarak Lucas'ın ayrılmasını olumsuz karşılamış
@legendmaster Ben de şöyle bi Liverpool forumlarına göz attım da kadro derinliği açısından Lucas'ın satılmasına çok karşılar. Emre Can yalnız kalıcak o bölgede falan diyolar. Bazısı ise inanmamış Beşiktaş'a transfer ihtimalini. 2 gün sonra açıklanırsa o zaman inanır :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bizimle adı anılan kalecilerin boyları hep kısa. Hatta sergio mu nedir 1.79 boyu var. Kaleci dediğinin asgari 1.90 boyu olacak . Veysel Sapan'ın boyu 1.97 keşke iyi yetiştirilebilse 15 sene kaleci aramayız
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kralkartal

Abi su muhabbeti hic anlamiyorum oguzhan bizi sampiyon yapacak seviyede oynarsa bu sene eger seneyede oynasin ondan snraki senede oynasin 10nu 20yi gorunce niye satioruz hemen oyuncularimizi arkadas biz. Oynasin bizde o bolgeyi bir daha dusunmeyelim. Porto modeli porto modeli dye dye kafayi yedik. Model dedigin real madrid modelidir iyi oyuncu bulduysan kendin oynatcaksin baskasina kaptirmicaksin. Sampiyonluk nedir kupa nedir unuttuk oyuncu satma derdine dustuk.

Çevrimdışı can1903

Antonio Adan reddetmi şbizi.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı legendmaster

fb hulkun bonservisini biliyor musunuz diye açıklama yapmış bunlar değil miydi messiyi ronaldoyu alırız diyen  :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bugün ptt ye bilet için para yatırmaya gittim yanımda ts li vardı 2 tane bizden çok olacaklar statta :D

Eğer bu şekilde stada gireceklerse, pozisyona girdiklerinde ayağa falan kalkarlarsa neler olabileceğini tahmin etmiyor mu bunlar. Hani desen ki toplu oturdular o zaman etraflarını polis falan çevirir de ..... toplu oturma şansları da yok ki
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Antonio Adan reddetmi şbizi.

Gelmesin zaten Tolga vari adam.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı f_madida

Abi su muhabbeti hic anlamiyorum oguzhan bizi sampiyon yapacak seviyede oynarsa bu sene eger seneyede oynasin ondan snraki senede oynasin 10nu 20yi gorunce niye satioruz hemen oyuncularimizi arkadas biz. Oynasin bizde o bolgeyi bir daha dusunmeyelim. Porto modeli porto modeli dye dye kafayi yedik. Model dedigin real madrid modelidir iyi oyuncu bulduysan kendin oynatcaksin baskasina kaptirmicaksin. Sampiyonluk nedir kupa nedir unuttuk oyuncu satma derdine dustuk.

:claps: :claps:

Katiliyorum, oyuncu o kadar iyi bir performans verebiliyorsa zaten bizde kalmali. Degerinin misli kadar ustunde para verilirse gonderilebilir ama dogrudan bunu dusunmek pek mantikli degil. Biz oyuncu yetistirmek icin varolan bir klup degiliz ki oyle bir misyon uslenelim. Daha iyisini bulup getirebiliyorsak bunu surekli olarak isabetli yapabilecek sistemi kurabildiysek ancak o zaman bu isler dusunulmeli, yoksa Oguzhan'i al 4 sene kahrini cek, buyut yetistir adam et ondan sonra 5-10 lira para icin gonder tekrar oyuncu bak, bu olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı brkntcnr

Bizimle adı anılan kalecilerin boyları hep kısa. Hatta sergio mu nedir 1.79 boyu var. Kaleci dediğinin asgari 1.90 boyu olacak . Veysel Sapan'ın boyu 1.97 keşke iyi yetiştirilebilse 15 sene kaleci aramayız
Fazla uzun kalecilerde yerden çok yiyor ama.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı GÖRKEM

Lucas iyi Transfer ama bir Orta Saha yetmez. 2.yi de almak lazim.

Djilobodji'yi de Trabzonun elinden kapmak lazim. Her an anlasabilirler.

Çevrimdışı brkntcnr

Arkadaşlar yönetim her topçuyu satmıyor. Fırsat yakalarsa satıyor. Töre yi neden satmadı? Oğuzhan da mersin maçındaki gibi 10-15 maç çıkarsın şampiyon oluruz. Astronomik 25-30 m falan gelmezse de satılmaz. Töreye de 12-13 geldi vermediler. Demba 30 unu geçmiş artık o fiyat bir daha gelmez diye sattılar. O yüzden her topçuyu satmaya kalkmayın. Oğuzhan böyle devam ederse seneye Sosa yollanır.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi murat

Hamsilerin foruma baktım da kendi paso kartları ile bilet alıp formasız gelecek olanlar varmış. Deplasman yasağı varken nasıl ts pasolig kartı ile bilet alınıyor bunun bir açıklaması var mı?
ben kasımpaşa maçına alamamıştım.

Çevrimdışı LuceGel

Klubun yerinde olsam Tff logoyla derbi maça almam rezillik çıkmasın sonra  :steamed: Lucası opsiyonlu kiralamışız sanırım beğenirsek alırız 9M€ lafı geçiyo ama  :icool:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Kadir G.

Çevrimdışı Hasan Akten

Genç oyuncuyu parlatıp büyük kulüplere iyi fiyatlara sattığın zaman potansiyeli yüksek oyuncuların seni tercih etme ihtimalleri de artıyor. Demba transferi böyle bir transfer değildi mesela 30 yaşında Çin'e gitti. Ama Töre, Oğuzhan gibi oyuncuları büyük takımlara ya da liglere satabilirsek genç yetenekleri ikna etme şansımız da artar. Porto'nun yetenekli gençleri bu kadar kolay transfer edebilmesinin nedeni bu zaten.

Çevrimdışı Savaş

Lucas sanki bize çok sevdiricek kendini. Aşırı yararlı olacak gibi geliyor.

Da 9 milyon çok değil mi opsiyon için? Bu adam yararlı olursa 9 milyon euro bizi zorlar gibi sanki seneye.