2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940937 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Lucas gelmeez  :bandit: (ters totem)

Çevrimdışı Çağatay

Alex Sandro zu Juve
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

Gecen gun esim "sen hic kitap okumuyon" dedi. Ben de @Necmi abinin yorumlarini okuyorum ya dedim. Sadece bakti. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Besiktas want to sign Lucas for this campaign initially and claim the deal could be thrashed out in the next 48 hours.

Lucas set for Besiktas loan http://mirr.im/1Jk6jl5 
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Yandex Hiçbir Zaman Google Kadar Olamayacak  :bandit: , İnovasyon Anlamında Googledan Başka İyi Firma Yok , İnovasyon Dışında Yaptığı Bilim Yarışmalarıyla O Gençleri Kendi Bünyesi Altına Alarak Kendi Elemanlarını Yetiştiriyor.
yanılıyorsun şu anda dünya çapında kullanım olarak google ı geçmiştir
sadece batıda yayılmaya başlamadı doğu piyasasını tamamen ele geçirdi
batıya açılan pencere olarakta Türkiyeden başladı uzun soluklu ve sağlam yatırımlı bir projeyle
adım adım ilerliyor google ın verdiği her şeyi onlardan çok daha iyi düzeyde veriyor
google u geçemediği tek nokta arama motoru oda zaman sorunu

Çevrimiçi Necmi

Gecen gun esim "sen hic kitap okumuyon" dedi. Ben de @Necmi abinin yorumlarini okuyorum ya dedim. Sadece bakti. :d

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:nerd:

Çevrimdışı Ersoy

Lucas gelmeez  :bandit: (ters totem)

Ben şu Lucas kadar gereksiz birisi yok.Niye geliyor ki ? Transfer yapmayı bilmezmisiniz siz ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı genki1914

Kimi  alsak twitterda kronik sakat muhabbeti dönüyor  aslı var mı Lucas ile ilgili  ??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Jukebox

Kimi  alsak twitterda kronik sakat muhabbeti dönüyor  aslı var mı Lucas ile ilgili  ??

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lucas'da ciddi bir sakatlık problemi var doğru.Çok maç kaçırıyor.

Ahmet bulut radyo spora bağlanıp oyuncu ile ilgili sorun yok, yüksek ihtimal olacak demiş. Biraz olsun rahatladım. 24 içinde tamamen belli olacağını da eklemiş. Gel artık be lucas. Bu arada lucas'a veya gomez'e kronik sakat diyenlerin kendileri kafadan kronik sakattır.

Çevrimdışı Scout

yanılıyorsun şu anda dünya çapında kullanım olarak google ı geçmiştir
sadece batıda yayılmaya başlamadı doğu piyasasını tamamen ele geçirdi
batıya açılan pencere olarakta Türkiyeden başladı uzun soluklu ve sağlam yatırımlı bir projeyle
adım adım ilerliyor google ın verdiği her şeyi onlardan çok daha iyi düzeyde veriyor
google u geçemediği tek nokta arama motoru oda zaman sorunu
Android Gibi Bir Telefon İşletim Sistemi Google Satın Aldı , Chrome ve html5 Yakın Gelecekte En Optimum Şekilde Çalışmaya Başlıyacak (Html5 Geliştirilme Aşaması Biterse :)) , Chrome OS Çok Cazip Gelmedi Boş Projeydi , Google Glass'tan Bahsetmeme Gerek Yok Bence , Adını Sayamadığım Birçok Şey Var , Google Arama Motoru Olarak Değilde İnsan Hayatını Etkileyecek Projelere Başladı Bence.
Pika Pika

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu sene Sosa'yla ilgili kafamda soru işaretleri var.

Eğer formsuz bir sezon geçirirse Lucas-Atiba-Oğuzhan üçlüsü nasıl olur sizce?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı LuceGel

Lucası almışız ayrıntıları kapta görürüz(Gerçi Gomezde göremedik  :D bişe) sıra stoperde.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Hamsilerin foruma baktım da kendi paso kartları ile bilet alıp formasız gelecek olanlar varmış. Deplasman yasağı varken nasıl ts pasolig kartı ile bilet alınıyor bunun bir açıklaması var mı?

Çevrimdışı Hasan Akten

Derbi maçları ve birkaç deplasman haricinde Lucas/Atiba-Oguzhan-Sosa oynarız bence. Sosa istatistiği haricinde oldukça yararlı oyuncu bence. Şenol hocanın sistemine de uyuyor.

Çevrimdışı Alper1903

Oguzhan gecen haftaki gibi oynarsa her hafta ucariz. Ama Atiba- Lucas ikilisi hakkinda izlemeden yorum yapamayacagiz.

Çevrimdışı Hasan Akten

Lucası almışız ayrıntıları kapta görürüz(Gerçi Gomezde göremedik  :D bişe) sıra stoperde.

Harbiden Gomez'i hangi şartlarda aldık hala belli değil. 1 senelik mi 2 senelik mi? Opsiyonu var mı? Varsa ne kadar? Kap açıklamasında bunların hiçbiri yok.

EssiLor

• Ziyaretçi

Ahmet bulut radyo spora bağlanıp oyuncu ile ilgili sorun yok, yüksek ihtimal olacak demiş. Biraz olsun rahatladım. 24 içinde tamamen belli olacağını da eklemiş. Gel artık be lucas. Bu arada lucas'a veya gomez'e kronik sakat diyenlerin kendileri kafadan kronik sakattır.
Gomeze kronik sakat diyenler kafadan kronik sakattır bende tam bu cümleyi söyleyecektim.
Sen çok iyi konuşuyorsun reis ağzına sağlık.

Çevrimdışı legendmaster

Lucas 2 gün içinde takıma katılacakmış, hayırlı olsun

Gomeze kronik sakat diyenler kafadan kronik sakattır bende tam bu cümleyi söyleyecektim.
Sen çok iyi konuşuyorsun reis ağzına sağlık.
Eyvallah kardeşim. Bıktık artık bizim aldığımız her oyuncuya bir yafta yapıştırılmasından. Adamlar 8 milyon verip souza diye bir adam aldılar izliyoruz hiçbir numara yok. Olur olmaz ama sen lucas leiva gibi adama talipsin hemen başlıyor leş kargaları 'kronik sakat' demeye. Allah hepsine akıl versin. Zoruna gidenin de başka bir yerine gitsin.

EssiLor

• Ziyaretçi

Eyvallah kardeşim. Bıktık artık bizim aldığımız her oyuncuya bir yafta yapıştırılmasından. Adamlar 8 milyon verip souza diye bir adam aldılar izliyoruz hiçbir numara yok. Olur olmaz ama sen lucas leiva gibi adama talipsin hemen başlıyor leş kargaları 'kronik sakat' demeye. Allah hepsine akıl versin. Zoruna gidenin de başka bir yerine gitsin.
Gomeze kronik sakat denilmesi beni çok sinirlendiriyor
Yahu bir Beşiktaş Taraftarı Nasıl olurda kendi oyuncusuna kronik sakat der böyle birşeye nasıl dili varır ?
Ağızlarından hayırlı bir laf çıkmaz birkere
ALLAH Diyin Bismillahirrahmanırahim diyin inşallah güzel olacak iyi olacak Şampiyon olacağız yeni sezon yeni umutlar yeni transferler 5-2 gibi bir skorla başlangıç yaptık bu skor şampiyonluğun kapısını araladı güzel güneşli günler yakın Takımdaki güzel ortam harika şenol hoca oğuzhanı ve onun gibi önceden arka planda kalmış oyuncuların yeniden doğmasını sağladı Şampiyonluğun en büyük adayıyız gibi yorumlar bekler iken
yok şu sakat bu şöyle sakat şu şöyle sakat bu tür yorumlar yanlış
Negatiflik ruhuna işlemiş milletin Allah büyük Yüce Rabbim büyük Şampiyonuz Bu Sene Okadar Başka yolu yok
Lucasda geliyor şimdi onada kronik demeye başladılar her gelen adamı Kronik sakat ilan etme politikası son derece yanlış
Beşiktaşı Kıskanan Beşiktaşın Şampiyon olmasını istemeyen Beşiktaş Düşmanı kişilerin ortaya attığı bir yalandır bunlar
Bizim Büyük Taraftarımızda Bu tarz Spekülasyonlara inanacak kadar cahil değildir saf değildir kardeşim.
Beşiktaşın Büyüklüğünü kıskanıyor edepsizler.
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 17:53:14 EssiLor ]

Çevrimdışı Ensar

Harbiden Gomez'i hangi şartlarda aldık hala belli değil. 1 senelik mi 2 senelik mi? Opsiyonu var mı? Varsa ne kadar? Kap açıklamasında bunların hiçbiri yok.
Gomez 2 senelik kiralandı , tff 'nin sitesinde bulabilirsin , yıllık 3.5 maaş , kiralama bedeli yok , imza parası var mi yok mu belli değil :D 2 sene sonra fio ile sözleşmesi bitiyor boşa çıkıyor , kısaca mario gomez bizimdir.net
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı LuceGel

Oguzhan gecen haftaki gibi oynarsa her hafta ucariz. Ama Atiba- Lucas ikilisi hakkinda izlemeden yorum yapamayacagiz.
Oğuzhan bizim en kritik oyuncumuz oldu,beklerin performansını gördükten sonra Oğuzhanın totalde 10-12 (2 si derbi maçı olmak üzere) benzer perfermansı bizi rahat şampiyon yapar diyorum  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Jukebox

Oğuzhan bizim en kritik oyuncumuz oldu,beklerin performansını gördükten sonra Oğuzhanın totalde 10-12 (2 si derbi maçı olmak üzere) benzer perfermansı bizi rahat şampiyon yapar diyorum  :bandit:
Oğuzhan mersin maçındaki performansı sezona yayarsa zaten seneye iyi bir takıma 10-20 arası gider.
Bizi de şampiyon yapmış olur.  :halay:

Çevrimdışı Jukebox

Oğuzhan mersin maçındaki performansı sezona yayarsa zaten seneye avrupada  iyi bir takıma 10-20 arası gider.
Bizi de şampiyon yapmış olur.  :halay: