2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940919 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

hep kiralık hep kiralık ne zaman ev sahibi olacağız :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

KAP en erken yarın gelir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

Arkadaşlar Leiva haberi tamamen yalan... Demin kulupte cok yakin olan birisi ile gorustum... Borsa da para kazanma amacli yapilan bir spekulasyon... Suan asil olarak Huseyin Cimsir ile gorusuyormusuz... Sadece mac basi ucrette anlasamamisiz... O da kuvvetle muhtemel anlasilir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmetx

hep kiralık hep kiralık ne zaman ev sahibi olacağız :evillol:
opsiyonlu ya işte
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Paolo Maldini

Geriden gelerek okuyordum.Fenerin sponsor muhabbeti geçmiş arada anlaşma tam anlamıyla facia

3 arama 1 cent para getiriyor fenere
1 dolar=100 centtir.
Yani fener hiç bir şey kazanamaz bu anlaşmadan

Çevrimdışı Gastro

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in üzerini çizdiği Mustafa Pektemek, önce Ozan Tufan için Bursaspor'a teklif edilmişti. Beşiktaş'tan yılda 1.7 milyon Euro alan Pektemek, yeşil-beyazlılar kendisine 700 bin Euro teklif edince takas görüşmeleri daha başlamadan bitmişti. Pektemek'e bu kez de Başakşehir başta olmak üzere birkaç Süper Lig takımından teklif geldi. Fakat aldığı paradan vazgeçmek istemeyen Pektemek'in en fazla Beşiktaş'ın da parasının bir kısmını karşılaması kaydıyla kiralık gitmeye sıcak baktığı bildirildi.
Kaynak: Fotospor

Klüb içinde de bir çok kişinin kendine hayran olduğunu, beğendiğini  çeşitli vesilelerle duyduğum,  ama uzaktan takip eden sadece maçları izleyerek analiz eden bir insan olarak ta ;  geldiği günden beri Beşiktaş'a yakıştıramadığım ve hiç bir meziyetini de görmediğim ve bunun yüzünden Cenk oynatılmıyor diye çok kızdığım bir arkadaş.
Resmen beni  kendimle tereddüde düşürmüş, acaba ben mi yanılıyorum diye defalarca bana kendi kendimi sorgulattırmıştır.
Bu kadar paraya nasıl imza attırıldığını hayretle izleyip hala inanamadığım ama  vardır bir bildikleri dediğim bir futbolcu.
Nedense  tüm teknik direktörler hep kendisini ikinci adam olarak gördüler.
Hatta Kamp döneminde Fatih DOĞAN isimli Beşiktaş muhabiri bu sene patlama yapıp gol krallığı olacağını bile  iddia etti.
Sonuç olarak kesin konuşmak istemiyorum, antremanlarını da izlemedim  ama :  600 km uzaktan orada olanlardan demek ki daha iyi görüyormuşum. 

Arkadaşlar Leiva haberi tamamen yalan... Demin kulupte cok yakin olan birisi ile gorustum... Borsa da para kazanma amacli yapilan bir spekulasyon... Suan asil olarak Huseyin Cimsir ile gorusuyormusuz... Sadece mac basi ucrette anlasamamisiz... O da kuvvetle muhtemel anlasilir...
Hüseyin cimşir ismini görene kadar kanım çekilerek okudum. Sonra rahatladım :D

Çevrimdışı Çağatay

gs rajkovic e 4 vermez veremez
adamların forvet sıkıntısı varken hele
şu anda ceplerinde para olsa ilk bakacakları mevki orası
yedek kaleciye mi gömsünler parayı
direkt forvet alırlar

ama biz 3.5M ye
yada 1.5M kiralama ücreti
seneyede 2.5-3 arası bişey verip bonservisini alabiliriz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Sedat_BJK

yok bizimki sıradan bir isim hakkı kullanma anlaşması
bak şöyle anlatayım bizim yandexle olan anlaşma
vodafone 1-3-5 kampanyası gibi fenerin yandexle olan anlaşması
bizim ana sponsorluk anlaşması gibi yani diğer tanımla bir avuç kuş
yemi almış eline bize gel bili bili diyor ama fenerin önüne kuzu budunu koyuyor :bandit:
yoksa aziz bile çıkıp yırtınarak yandex reklamı yapmaz gerçi şöyle bir
durumda olur geçen sene gs nin yaptığı gibi yol parasına aldığı bir reklamda
olabilir bunu örtmek içinde yaygara yapmış olabilirler.
ama olsun ben kötüsünü düşünürüm yandexi silerim :evillol:
Bak simdi sen kuzu but felan diyince benim de silesim geldi . :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Geriden gelerek okuyordum.Fenerin sponsor muhabbeti geçmiş arada anlaşma tam anlamıyla facia

1 dolar=100 centtir.

günde kaç kez aranmasına bağlı olarak değişir mebla
o yüzden google candır :D

Çevrimdışı Tolga

gs rajkovic e 4 vermez veremez
adamların forvet sıkıntısı varken hele
şu anda ceplerinde para olsa ilk bakacakları mevki orası
yedek kaleciye mi gömsünler parayı
direkt forvet alırlar

ama biz 3.5M ye
yada 1.5M kiralama ücreti
seneyede 2.5-3 arası bişey verip bonservisini alabiliriz
Gs'ye yerli kaleci lazım yedek kulübesinde oturtabilmek için.

Rajkoviç'e 4 m euro verip yedek kulübesine bile koyamadıktan sonra ne anladım ben o işten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Paolo Maldini

günde kaç kez aranmasına bağlı olarak değişir mebla
o yüzden google candır :D
Yok her yerde arama başı 0,3 cent diyor

Yinede en iyisi Google kullanmak

Çevrimdışı Çağatay

Rajkoviç'e 4 m euro verip yedek kulübesine bile koyamadıktan sonra ne anladım ben o işten :D

sadece şunu düşünüyor olabilirler
alıp bir sene kiraya verirler
seneye de muslerayı iyi bi fiyata okuturlarsa
yerine bu geçer
başka bir izahı olmaz o transferin

Çevrimdışı TALAT

1 dolar=100 centtir.

eğer anlaşma böyleyse çok da kötü bir anlaşma değil. fenerbahçe taraftarı malesef bizim taraftardana daha iyi bu konuda. ayrıca fenerli iş adamları da çok bağlı takıma. sadece bir kaç firma (koç,ülker,doğuş) şirketlerinde yandex kullanılacak dese güzel paralar kazanır.

ama günlük kota vs tarzı yan maddeler varsa orasını bilemem.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Tolga

sadece şunu düşünüyor olabilirler
alıp bir sene kiraya verirler
seneye de muslerayı iyi bi fiyata okuturlarsa
yerine bu geçer
başka bir izahı olmaz o transferin
Evet söylediğin mantıklı olabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

O da ayri bir bakis acisi ama azizin bahsettigi messi ve ronaldo bile alirim lafi bizimde yaptigimiz anlasmaya dayaniyor bence. Ne kadar cok taraftar kullanirsa o kadar cok para kazanmak mumkun. Gogus reklami ekstra bir para kazandirir onlara o baska.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şimdi burda amaç fenerin sponsorluğunu baltalamak değil
yandex gibi çok uzun zamandır Türkiyeye yatırım yapan firmanın
pastasından büyük bir parça koparabilmek sen bak internette saldır
yandexin üzerine kullanma kampanyası yap bak nasıl oturup seninlede
o şartlar altında hatta dahada iyisini yapıyormu yapmıyormu firmanın
Türkiyede yaptığı yatırım göz önüne alındığında sana vereceği 5-10 devede kulak
kalır ve kesinlikle böylesine bir karşı kampanyayı göze alamazlar ve gelip seninlede
iyi bir anlaşma yapmak zorunda kalırlar
internet bir güçtür ve bunu iyi kullanmak gerekir bu gün Türkiyenin patronu google
ve yandex bunun önüne geçmeye çalışıyor bu yandex için batıya yayılma projesi içinde çok önemli
mesela google ın yıllardır yapmadığı vede yapmayacağı 3D haritayı yandex Türkiyede çoktan yaptı
koyun olmamak lazım istemeyene meme yok ne demek gerekiyor ya daha iyisini verirsin yada nah alırsın
yoksa arama motoru pek iyi değil kullanılmadığı içinde iyileşmiyor öyle tıklama falan yapılan anlaşmalar hikaye yani
sana cukkaya girecek temiz para vermesi lazım :evillol:

Çevrimdışı Ersoy

Abi ne yaptın sen ya sonradan anladım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Scout

Yandex Hiçbir Zaman Google Kadar Olamayacak  :bandit: , İnovasyon Anlamında Googledan Başka İyi Firma Yok , İnovasyon Dışında Yaptığı Bilim Yarışmalarıyla O Gençleri Kendi Bünyesi Altına Alarak Kendi Elemanlarını Yetiştiriyor.
Pika Pika

Çevrimdışı LuceGel

Musleranın satışına göre gardlarını alıyorlar belliki ,paraları olsa alıp Osmanlıya filan kiralarlardı  :tabe:4 milyonun olsa duramazsın  :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 16:53:37 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Sutlas

Hürriyet Gücer hayırlı olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son 10 gün.

Şu transfer işi bi bitse artık valla sıkıldım yav. :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

milli takım arası ne zaman bu arada ts maçından sonra mı yoksa gaziantep maçından sonra mı ?
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağatay

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/136802/besiktas-tolgayi-yokladi-ama---

tolga da olmamış, eğer lucas da olmazsa artık son çare özil demekten başka yol yok  :kop:

Çevrimdışı Ersoy

Tolga felan aksiyon işi.Al Leiva'yı gel işte.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı f_madida

1 dolar=100 centtir.

Sonunda biri yazmis sunu. Ben size fener niye bu anlasmayi bu sekilde lanse etti soyleyeyim. Gecen sene stad icin senelik minimum 20 milyon dolar veren isim sponsoru bulacagiz diyorlardi, sonra stad+forma 50M usd'ye verecegiz dediler...en sonunda stadtan 0 aldilar, formayi da bos gecirdiler bir sene.

Bu sene stad'a yalvar yakar ulkeri buldular ondan da aldiklari senelik 9M usd...(sozum ona bizim Vodafone anlasmasini gececeklerdi).  :eyes

Simdi forma reklami icin de baktilar ki adam gibi para vermiyor hic kimse (gsninki hala bosta), Besiktas'in altinda bir paraya imzalayacaklar, e bunlar fenerli haliyle egolari balon olmus ucuyor, gurur yaptilar boyle sallama bir lansmanla--- "is fb taraftarina dusuyor diyerek rakam aciklamadan imzaladilar".. Bu anlasmadan alacaklari garanti paranin bizim Vodafone'la yaptigimiz forma sponsorlugu anlasmasinin altinda kalacagina eminim.. Isin ozu bu..

3 aramadan 1 cent gelir edeceklermis onun da tam olarak hangi kriterlere gore gelecegi belli degil, her arama gecerli mi yoksa illa browser mi indirelecek, giris yapmadan yapilan aramalar sayilir mi vs..Neyse, bir baska balon fb projesi olarak kabul edelim bence..
The world is better in black and white, and red.