2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927842 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Abi adam Capraz bag kopardi , Capraz bag koparan adamin Toparlanmasi zordur zaman alir eski performansina ulasmasi ama sirf bu sakatligi yuzunden Kronik sakat dersen olmaz , Kronik sakat bambaska bir konu ve bambaska bir boyut surekli ayni yerden sakatlanan adama kronik sakat denir dolayisi ile Gomezde kronik sakatlik bir durum soz konusu degil...

Sadece toparlanmasi zor degil bazi Sporcular hic bir zaman eski haline dönemezler böyle agir Sakatliklardan sonra. Dolayisiyla her zaman el freni cekik olur. Bu büyük bir Handicap.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gomez kronik sakat değil.

Sadece ilk zamanı çok ağır bir sakatlık ve onun peşinden gelen ilk sakatlığa bağlı artçı bir sakatlık yaşamış.

Yanlış tedaviden dolayı bile olabilir bu.

İkinci sene adam 30 maça çıkmış.

Kronik sakat dediğin adam ayda bir kere kesinlikle sakatlanır. (Bkz. Almeida)

Mustafa'da kronik sakat değil mesela. Adam her zaman farklı yerinden sakat. O adam kronik sakatlanıcı.
Vlaar mesela ben alalim demistim ama iyiki almadik burada cok soylenmisti kronik sakat oldugu ve nitekim sezin baslamadan sahalardan 4,5 ay uzak kalacagi aciklandi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Laflarını Düşünerek Söyle Bir Dediğin Bir Dediğini Tutmuyor  :alala: :s20:

Evladim bana ceza aldirmaya mi ugrasiyorsun sen dogru soyle?  :kop: Topal'in ederi 2 milyondur fazlasi degil diyorum, Fener vermis vermemis bana ne isterse isterse 10 milyon deger bicsinler?

Sadece toparlanmasi zor degil bazi Sporcular hic bir zaman eski haline dönemezler böyle agir Sakatliklardan sonra. Dolayisiyla her zaman el freni cekik olur. Bu büyük bir Handicap.
iyide abi Kariyeri boyunca Capraz bag sakatligi yasamayan oyuncu sayisi cok cok azdır hemen hemen her furbolcu bu sakatligi en 1 kez yasar.
Mesela bizim pektemek ve Ersan 2 ser kez yasadi bu sakatligi..

Çevrimdışı okansosa

farketmiyor kardeşim o kartta bankaya bağlı ön ödemeli kart dediğin bildiğin banka kartı işte para yatırırsan hesabına harcarsın
bankada bir hesabın olmazsa o karta para yatıramazsın kartındaki parayı görmek içinde passolig sitesine gireceksin
http://www.passolig.com.tr/ burda sağ üstte passolig internet şubesine gireceksin orda kart numaranı şifreni gireceksin
çıkacak hesabın karşına @okansosa
tamam abi sağol

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Tolga

İlk yarı olmasa da ikinci yarının ortsına doğru oynar. Hızlı bir iyileşme sürecine girmiş diye duydum. Sevindim.
Bağ kopmalarından sonra dönüş 8-9 ay diye biliyorum.

Mart sonu ya da Nisan ortası gibi döner en erken diye düşünüyorum umarım daha erken döner tabi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ben daha alinmadan Adamin kronik sakat oldugunu yazdim. belki arar bulursun.

Senelerden beri sorun yasiyor sakatliklarla. Dolayisiyla iyi hazirlanamiyor. Ondan hep zaman zaman düsüs yasamistir Gomez.

Güven Taner'in dedigi tam benim düsüncelerimle örtüstügü icin inaniyorum. naiflikten degil.

Kronik sakatlık sürekli vücudun aynı bölgesinden yaşanan sakatlıklar için kullanılan bir tabirdir. Gomez'in böyle bir durumu yok, sakatlık geçmişini internetten arayıp bulabilirsin. 13/14 sezonu hariç her sene 35 civarı maç oynamış, bazı sezonlarda 50'yi geçmiş.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı murat_

İlk yarı olmasa da ikinci yarının ortsına doğru oynar. Hızlı bir iyileşme sürecine girmiş diye duydum. Sevindim.
bugun twitterda bir yerde okudum tolgay kisa sure icinde kondisyon antremanlarina baslayacakmis herhalde

Bağ kopmalarından sonra dönüş 8-9 ay diye biliyorum.

Mart sonu ya da Nisan ortası gibi döner en erken diye düşünüyorum umarım daha erken döner tabi.
Normalde 6 aydir ama 6 Ay sonra sadece kosulara baslayabilir , Tam kapasite ile sahalara donmesi ise 9 ile 12 Ay arasidir..

Çevrimdışı talha

bugun twitterda bir yerde okudum tolgay kisa sure icinde kondisyon antremanlarina baslayacakmis herhalde

O kadar hızlı olmaz o iş.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Scout

Evladim bana ceza aldirmaya mi ugrasiyorsun sen dogru soyle?  :kop: Topal'in ederi 2 milyondur fazlasi degil diyorum, Fener vermis vermemis bana ne isterse isterse 10 milyon deger bicsinler?
Her Yoruma Balıklama Gibi Atlıyorsun  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Necmi

çapraz bağ kopartmış biri bir sene topa vuramaz kardeşim bunu ismailde ve ersanda gördük
ikiside acele etti ve iki seneye maal oldu Tolgay bence sezonu kapattı Velide ikinci yarı belki ara kampa katılırsa hazır olur
yoksa o bile bu sene randıman vermez.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kronik sakatlık sürekli vücudun aynı bölgesinden yaşanan sakatlıklar için kullanılan bir tabirdir. Gomez'in böyle bir durumu yok, sakatlık geçmişini internetten arayıp bulabilirsin. 13/14 sezonu hariç her sene 35 civarı maç oynamış, bazı sezonlarda 50'yi geçmiş.

iyide abi Kariyeri boyunca Capraz bag sakatligi yasamayan oyuncu sayisi cok cok azdır hemen hemen her furbolcu bu sakatligi en 1 kez yasar.
Mesela bizim pektemek ve Ersan 2 ser kez yasadi bu sakatligi..

Herkes ayni degil bazilarinda bir Sakatlik farkli rahatsizliklar yaratir. Diger kas ve tendonlara fazla yük bindigi icin.

Kronik Sakat derken kastettigim sürekli Vücudunun bir yerinde sıkıntı yasamasi. Bu Kas yapisiyla alakali.

Çevrimdışı can1903

William Vainqueur gelmez.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Necmi

Her Yoruma Balıklama Gibi Atlıyorsun  :alala:
sen neden millete laf yetiştirmeye çalışıyorsun
kimsenin ne yazdığı veya nereden sohbete girdiğine senmi karar vereceksin :alala: @Scout

çapraz bağ kopartmış biri bir sene topa vuramaz kardeşim bunu ismailde ve ersanda gördük
ikiside acele etti ve iki seneye maal oldu Tolgay bence sezonu kapattı Velide ikinci yarı belki ara kampa katılırsa hazır olur
Aynen oyle + Olarak Pektemekde 2 kez Kopardi galiba abi :bandit:

Çevrimdışı talha

Vlaar mesela ben alalim demistim ama iyiki almadik burada cok soylenmisti kronik sakat oldugu ve nitekim sezin baslamadan sahalardan 4,5 ay uzak kalacagi aciklandi..

Aynen öyle. Adamın dizi artık bitti. O adam top mop oynayamaz artık. O ve Kaboul çok büyük hata olurdu.

Çevrimdışı talha

William Vainqueur gelmez.

Gelir. Gelecek en net adamdır hatta.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Kronik sakat deyince Van Persie'den bahsetmemek olmaz, bu sene Fenerliler'in kudurmasini iyi izleyecegiz her sakatlanmasindan sonra.  :mj:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Necmi abi İtinayla AYAR vermeye baslamis ben kacar :outtahere: :aaa:

Çevrimdışı murat_

valla abi bende bu sezonu gozden cikardim belki ikinci yaridaki gs macinda sahada olur  diye bekliyorum ole bir haber gordum yazayim dedim  :D

Çevrimdışı talha

GETİREMEYİZ
Geliiir gelir. Sıkıntı yapmayın. 4M Bonservis yeter. Bizimkiler ister mi orası ayrı.

Çevrimdışı Necmi

Herkes ayni degil bazilarinda bir Sakatlik farkli rahatsizliklar yaratir. Diger kas ve tendonlara fazla yük bindigi icin.

Kronik Sakat derken kastettigim sürekli Vücudunun bir yerinde sıkıntı yasamasi. Bu Kas yapisiyla alakali.
http://www.transfermarkt.com.tr/mario-gomez/verletzungen/spieler/6288
bak burda sakatlık geçmişi en uzun süreli diz iltihabı iç bağ yırtığı ve ayak bileği yaralanması
pek öyle kronik bir şey görünmüyor bakalım alınmış bir oyuncu bazı şeyleri zaman gösterecek

Çevrimdışı Necmi

valla abi bende bu sezonu gozden cikardim belki ikinci yaridaki gs macinda sahada olur  diye bekliyorum ole bir haber gordum yazayim dedim  :D
yok kardeşim Tolgay gibi bir oyuncu öyle riske atılmaz zaten
sezon öncesi antrenmanı yapmamış ve öyle bir sakatlıktan çıkmış oyuncuyu sahaya sürmek
çok gereksiz bir risk olur ben söyleyeyim sakatlığı düzelse bile biz Tolgaydan gelecek sene bile tam faydalanamayız