2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12927501 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam bir de tutturmus 5 milyon diye.  :lol: Dese ki 2 milyona falan ikna edebiliriz en azindan mantik arayacagim. FB'nin 2-3 sene once Valencia'dan 4.5'a aldigi adama 30'una merdiven dayadiktan ve gecen sezon 17 maca ciktiktan sonra 5 milyon vermek.  :kop:
Topalin piyasasi bu yalniz ben hiç begenmiyorum ama ederi bu daha azina fener zaten vermez hele bize hic vermez hos zaten vermesin hic istemiyorum ve begenmiyorum..
[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2015, 23:57:57 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Sen Atibayı Fenere 1 Milyon € ' ya Verir Misin ?  :alala:

Biz Atiba'yi gondermek istemiyoruz, FB Topal'i zaten gondermek istiyor. Kendileri de 4.5'a almis. 2 milyondur ederi, begenmiyorlarsa Manchester'a satsinlar.

Çevrimdışı GÖRKEM

Tamam iste abi Bu ozellikler ne Velide var nede Topalda var ..
Her ikisindede Top teknigi ve Pozisyon bilgisi yok..
Guc , Denge , Savunma , markaj ise ikisindede var + olarak Veli cok daha fazla kosuyor
Simdi 3 Ay sonra Veli sahalara dönecek Topala ne gerek var bu 1 ?
Hemde neden 5 Milyon € Bonservis verelim Fenere bu 2 .
Bizim ihtiyacımız olan tip 8 numara 6 Numara degil , Topal tipik 6 Numara bu 3 .
Atiba 6 Numarada Gayet yeterli Topaldan fazlasi var eksigi yok ve onun bile Senol hocayla nasil bir kimlige burundugunu daha ilk macta gördük 6 ile 8 Numara arasi gibi oynadı 1 asist girisimi ve 1 direkten dönen topu vardi , Bilic döneminde Cakili oynuyordu cunku Bilic ona yerini kaybetme ileri cikma diyordu...
Senol Hoca bziim icin ve Futbolcular icin Cok buyuk bir sans ve bizde Senol hoca icin buyuk bir sansiz cunku hoca hicbir futbolcuyu sıkmiyor yerini kaybetme falan demiyor cakili oynatmiyor ozgur birakiyor bu yüzden de futbolcular saha icinde Kendilerini daha rahat hissediyor ve maksimum performans sergiliyor buda benim gorusum..

Arada cok büyük fark var Yunus Emre. Veli bu Takimin Oyuncusu degil zaten. Zaaflari Senol Hoca ile iyice aciga cikacak.

Çevrimdışı Scout

Biz Atiba'yi gondermek istemiyoruz, FB Topal'i zaten gondermek istiyor. Kendileri de 4.5'a almis. 2 milyondur ederi, begenmiyorlarsa Manchester'a satsinlar.
Olayı Anlamamışsın , Sen Ligde En Önemli Rakibine Ucuza Oyuncu Verir misinki?
Pika Pika

2 milyona verseler zaten begenmedigim halde alinsin derim ozellikle derbilerde skoru korumak icin Joker olur ama acik futbol da butun defolari ortaya çıkar..

Çevrimdışı talha

Lucas gelirse ki bilmiyorum gelmez.

Gelirse Veli artık yedek olur. Çünkü Lucas Veli'nin 2 gömlek üstü.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Hemde Sampiyonluktaki en buyuk rakibine , ustelik tamda o bölgesinde sikinti yasayan rakibine :bandit:

Çevrimdışı aspireless

Arada cok büyük fark var Yunus Emre. Veli bu Takimin Oyuncusu degil zaten. Zaaflari Senol Hoca ile iyice aciga cikacak.
Ben oyle dusünmüyorum veli sakat olmasaydi suan daha az sikintimiz vardi ayrica senol hocadan veli de yararlanabilirdi. Vilinin muadillerinden birisini de aramak zorunda kalmazdik.

Çevrimdışı Necmi

Abi passo derken onu kastetmedim kart olarak passo ,ön ödemeli kart abi benimkisi herhangi bir bankaya bağlı değil bulamadım nerden bakıcağımı

farketmiyor kardeşim o kartta bankaya bağlı ön ödemeli kart dediğin bildiğin banka kartı işte para yatırırsan hesabına harcarsın
bankada bir hesabın olmazsa o karta para yatıramazsın kartındaki parayı görmek içinde passolig sitesine gireceksin
http://www.passolig.com.tr/ burda sağ üstte passolig internet şubesine gireceksin orda kart numaranı şifreni gireceksin
çıkacak hesabın karşına @okansosa

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu olmadı işte . Tüm forum gerek Attiba'nın bu haftaki oyunu ve gerekse Veli'nin döndükten sonraki oynayacağı oyun konusunda hemfikir. Herkes Şenol hocamızın Veli'nin oyununun gelişmesine katkı sağlayacağını söylüyorsa orada biraz dur derim. Tamam senin görüşündür ama ben kendi adıma seni okumaktan sıkıldım. Aslında bu lafım sana değil sana cevap veren diğer kardeşlerime. Lütfen umursamayın diyorum. Agresif değilimdir ama pes yani
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Yahu vermesin zaten isteyen kim? Fesuphanallah...  :lol:

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bizim Taraftar o kadar kolay manipüle ediliyor ki. gercekten sasiriyorum bazen.

Iste böyle her Adami gözümüzde büyütürsek daha cok üzülürüz.

Sadece sunu söylüyorum: Besiktas'in bir an önce bir Sirket gibi yönetilmesi gerekir. Profesyonellesmek zorundayiz. Böyle olmuyor.

Görkem, A Spor'da söylenen "Gomez kronik sakat" cümlesine inanıp burada taraftarı kolay manipüle edilmekle suçlamak tutarsız olmuyor mu? Sen saçma sapan bir kanalın saçma sapan bir yorumcusunun saçma sapan bir cümlesiyle manipüle olmuşsun işte.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Ben oyle dusünmüyorum veli sakat olmasaydi suan daha az sikintimiz vardi ayrica senol hocadan veli de yararlanabilirdi. Vilinin muadillerinden birisini de aramak zorunda kalmazdik.
Sende karıştırıyorsun biz Velinin muadilini aramiyoruz , Tolgayin muadilini ariyoruz :tabe:
Veli 6 Numara pozisyonu oyuncusu Tolgay ise 8
6 Numarada atiba var dolayisi ile biz 8 Numara ariyoruz bazi seyleri karistirmamak lazim :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 00:07:30 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı TALAT

Görkem, A Spor'da söylenen "Gomez kronik sakat" cümlesine inanıp burada taraftarı kolay manipüle edilmekle suçlamak tutarsız olmuyor mu? Sen saçma sapan bir kanalın saçma sapan bir yorumcusunun saçma sapan bir cümlesiyle manipüle olmuşsun işte.

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Scout

Yahu vermesin zaten isteyen kim? Fesuphanallah...  :lol:
Laflarını Düşünerek Söyle Bir Dediğin Bir Dediğini Tutmuyor  :alala: :s20:
Pika Pika

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben daha alinmadan Adamin kronik sakat oldugunu yazdim. belki arar bulursun.

Senelerden beri sorun yasiyor sakatliklarla. Dolayisiyla iyi hazirlanamiyor. Ondan hep zaman zaman düsüs yasamistir Gomez.

Güven Taner'in dedigi tam benim düsüncelerimle örtüstügü icin inaniyorum. naiflikten degil.

Çevrimdışı talha

Takım omurgasının aşağı yukarı bu olacağını düşünüyorum. Tabi Tolgay döndüğü zaman.

Çevrimdışı Tolga

Takım omurgasının aşağı yukarı bu olacağını düşünüyorum. Tabi Tolgay döndüğü zaman.
Maalesef bu sezon Tolgay olmayacak işte.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Oraya stoper, kaleci veya herhangi biri olmadan cok siritiyor kadro.

Ben daha alinmadan Adamin kronik sakat oldugunu yazdim. belki arar bulursun.

Senelerden beri sorun yasiyor sakatliklarla. Dolayisiyla iyi hazirlanamiyor. Ondan hep zaman zaman düsüs yasamistir Gomez.

Güven Taner'in dedigi tam benim düsüncelerimle uyusutugu icin inaniyorum. naiflikten degil.
Abi adam Capraz bag kopardi , Capraz bag koparan adamin Toparlanmasi zordur zaman alir eski performansina ulasmasi ama sirf bu sakatligi yuzunden Kronik sakat dersen olmaz , Kronik sakat bambaska bir konu ve bambaska bir boyut surekli ayni yerden sakatlanan adama kronik sakat denir dolayisi ile Gomezde kronik sakatlik bir durum soz konusu degil...
Ayrica capraz bagdan baska Agir bir sakatlikda gecirmedi hic..
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 00:12:57 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Necmi

hiçte fark yok @GÖRKEM  iki topal bir veli etmez
fark her zamanki gibi senin renkli hayranı bakış açında var
bu konuda seni geçen senede bolcana uyardım
Topal gibi bir adama bırak 5 M€ yı 1 M€ bile verilmez
zerre kadarda ihtiyacımız olmayan bir oyuncu
iyi bile olsa ihtiyacımız olmayan bir oyuncu
birde takımımda renklilerden alınmış bir oyuncu görmek istemiyorum
pisliğin içinde dolaşıpta temiz kalınmaz nobre yi hatırla fenerde
gol kıralı oldu Beşiktaşa geldi kaç defa boş kaleye gol atamadı.
bu güne kadar tek Rüştü katkı vermiştir renklilerden gelip o bile
renklilerdeki performansa yaklaşamadı bile. Fenerden nefretle ayrılmıştı
şu anda bile adını ağzına almıyor.

Çevrimdışı aspireless

Sende karıştırıyorsun biz Velinin muadilini aramiyoruz , Tolgayin muadilini ariyoruz :tabe:
Veli 6 Numara pozisyonu oyuncusu Tolgay ise 8
6 Numarada atiba var dolayisi ile biz 8 Numara ariyoruz bazi seyleri karistirmamak lazim :bandit:
Yok yok karistirmiyorum :) dunki lucas haberi bu gun ki William Vainqueur tweeti ne gore yaziyorun onlar atibanin velinin muadilili. O acidan soyluyirum daha iyiler daha kotuler demiyorum.

Çevrimdışı talha

Gomez kronik sakat değil.

Sadece ilk zamanı çok ağır bir sakatlık ve onun peşinden gelen ilk sakatlığa bağlı artçı bir sakatlık yaşamış.

Yanlış tedaviden dolayı bile olabilir bu.

İkinci sene adam 30 maça çıkmış.

Kronik sakat dediğin adam ayda bir kere kesinlikle sakatlanır. (Bkz. Almeida)

Mustafa'da kronik sakat değil mesela. Adam her zaman farklı yerinden sakat. O adam kronik sakatlanıcı.

Çevrimdışı TALAT

Gomez kronik sakat değil.

Sadece ilk zamanı çok ağır bir sakatlık ve onun peşinden gelen ilk sakatlığa bağlı artçı bir sakatlık yaşamış.

Yanlış tedaviden dolayı bile olabilir bu.

İkinci sene adam 30 maça çıkmış.

Kronik sakat dediğin adam ayda bir kere kesinlikle sakatlanır. (Bkz. Almeida)

Mustafa'da kronik sakat değil mesela. Adam her zaman farklı yerinden sakat. O adam kronik sakatlanıcı.

:kop: :kop: :kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı talha

Maalesef bu sezon Tolgay olmayacak işte.

İlk yarı olmasa da ikinci yarının ortsına doğru oynar. Hızlı bir iyileşme sürecine girmiş diye duydum. Sevindim.