2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12928251 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TALAT

o sıkıntı bendede var evet bazen kolunu hissetmiyorsun hiç bir ağırlığı kaldıramıyorsun bırak kolunu boşken yukarı bile
kaldıramıyorsun.Bir yerde kitleniyor. işin pis yanı ağrının nerde olduğunu bile anlamıyorsun insana çektiriyor ama ben idare ettim
Velininki sanırım daha ileri bir durum belki aynı şey değildir ama sonuçları aynı

abi sana bir adet dr ve fizyoterapist yazıyorum en yakın eczaneden alın :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Deniz

Ben Veli'nin kolunu hissetmediğini duydum bir yerden doğru mudur bilemem ama doğruysa sıkıntı büyük.
evet böyle diyorlar.bu mevzuyu 2 ay önce duymuştum ama konduramamıştım..
gerçek olmadığını temenni ediyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Bence Veli konusunda almanlar yanlış tedavi uyguladılar hatta ikinci ameliyattan önce bunun tartışması vardı bizim
doktorlar teşhisi yanlış bulmuştu ve almanların bu ameliyatı yapmasını istemiyordu veli sanırım alman doktorlara güvendi
ve onlar tedaviyi uyguladı ve bizim doktorların söylediği sonuç ortaya çıktı şimdi döndü bizim doktorların söylediği tedavi ve ameliyat uygulanıyor sanırım
yani buna kronik denmez yanlış tedavi denir @FARUK yanlışmıyım bu ameliyattan sonra sağlığına kavuşmazsa o zaman bir şeylerle adlandırmak gerekir.
Sonucuna bakmak lazım abi fayda gorecekmi inş düzelir biceps tenodezi uygulanmış pazu kası nin omuza bağlanan tendona girişim yapılmış.
Yani ağrının bu bolgeden kaynaklandığını düşünüyorlar bu bölge hassas eğer orda iltihap durumu olmuşsa kolundaki hissetmeme durumunu açıklar iltihab ve buna bağlı  ödem nedeniyle kola giden sinirde sıkışma olabiliyor inş. Sağlığına kavuşur
Bu tani ve tedavi basinda çıkan omurilik sinir koku iltihabı şeklindeki bilgiyi yalanliyor
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2015, 01:47:32 FARUK ]

Çevrimdışı FARUK

Çok garip olay o ya :alala:

Kafayı sola çevirince sağ kol kullanım dışı oluyomuş diye duydum bende :bandit:
Buna impingement sendromu yada sıkışma sendromu deniyor kısaca test baş ilgili kolun tersi yöne çevrilerek ve kolda arkaya doğru gerilerek yapılıyor bu pozisyon o omuzda sinir de sıkışma varsa o sıkışmayı artırıyor hastanın şikayeti artıyorsa sıkışma yi gösteriyor bu yapılan ameliyat  o bölgedeki pazu kası diyeyim onun tendonu yani omuz kemiğine tutunma yerindeki iltihabı tedavi amacıyla yapılıyor sıkışma da bundan kaynaklı

Çevrimdışı legendmaster

Hic kendimizi kandirmayalim.

Santrfor = Alamadik kabul ediyorum.

Sol Acik = Alamadik kabul ediyorum.

Orta Saha = 2 tane lazim olmasina ragmen 1 tane bile Alamadik.

Sag Bek = Aldik.

Stoper = 1 tane aldik ikinciyi Alamadik.

Sol Bek = Aldik diyelim hadi.

Kaleci = Alamadik.

Bu Tablo tam bir Rezalet.

rezalet nitemelesi biraz ağır ama iyi demek de yanlış olur bana göre genel olarak vasat

Çevrimdışı Deniz

Ben kulüp doktorumuzdan umutluyum adam kendinden çok emin.
Veliyi oynatırsa bu adam oynatır.
Bekleyip görelim 3 ay..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı can1903

Bence artık Veli out.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı FARUK

Bence artık Veli out.
2. Yarı döner bence zaten bugün ağrısı geçse antremanlara başlasa 1 ayı geçer kondüsyon ve fizik olarak toparlaması kaç aydır birşey yapmıyor ağrısı geçsin de gerisi toparlanır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

veli bu sene iyileşşe bile kolay kolay oynayamaz bence

Çevrimdışı legendmaster

valencia teknik direktörü feghouli ayrılacak demiş fener onu da aldı sanırım en iyi transferleri olabilir bu sezon ki çok iyi topçu
fb raydan çıktı iyice

Çevrimdışı Semih

Hic kendimizi kandirmayalim.

Santrfor = Alamadik kabul ediyorum.

Sol Acik = Alamadik kabul ediyorum.

Orta Saha = 2 tane lazim olmasina ragmen 1 tane bile Alamadik.

Sag Bek = Aldik.

Stoper = 1 tane aldik ikinciyi Alamadik.

Sol Bek = Aldik diyelim hadi.

Kaleci = Alamadik.

Bu Tablo tam bir Rezalet.

bence bu mesaj rezalet..
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Çağrı

Her omuz operasyonuna 3 ay yazın rehabilitasyon için. +1 ay fizik kondisyon Veli'nin dönüşü an itibariyle 4 ay.

Omuz sıkıntılı bölgedir yansıyan ağrı çok fazla görülür o yüzden saptamak hiç kolay iş değildir o yüzden çok şanssız Veli.

Her ön çapraz bağ da ortalama 6 ay minimum. Bugünkü haberleri filan sallamayın.

İlk 3 ay en önemlisi kontraktür denilen eklem hareket açıklığının daralmaması ve kardiyovasküler dayanıklılığın arttırılmasıdır. Birisi bunu kondisyon antrenmanı sandı ve haber yaptı büyük ihtimal.

4-6. ay arasu maksimal kas kuvvetinin kazanılması için kas hareketleri çalışılır. 6. aydan sonra kondisyon kazanımı başlar. Bu yüzden normal hastanın dönüşü 6 ay futbolcunun 7 aydır ortalama.

Kronik sakatlık konusunda da @FARUK açıklamış gayet net bu kavramlar bu kadar basit kullanılmamalı.

Kronik sakatlık farklı yerden farklı darbeler ile sakatlanınca olmaz. Aynı bölgeden darbeye maruz kalmaksızın nükseden sakatlıkta meydana gelir.

Buzağı sakatlanması en kolay örnektir. Calf kası devamlı yırtılmaya başlar çünkü baya yük çeker o yüzden Vlaar artık kronik sakattır.

Ama üst bacak kasında yırtılma sonrası iç yan bağ sonrası yumuşak doku zedelenmesi gibi 3 farklı sebepten 1 yıl bile oynamasa oyuncu o sakatlık kronik sayılmaz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

EssiLor

• Ziyaretçi

sen milletle dalgamı geçiyorsun @EssiLor
üslubuna dikkat et
Sorun nedir ? Kastınız nedir ?
Benim kimseyle dalga geçtiğim felan yok ben sadece PassoLig almam için sormam gereken soruyu sordum abimize
Olcayı bir kez eleştirdim diye yaptığım her yorumdan bir kusur arıyorsunuz herhalde.
Kendisi bana PassoLig kartı almam için yardım da bulundu Bjk Plazaya gitmem söyledi Üsküdardan Beşiktaşa Vapurla geçmemi söyledi Hemde Boğaz Keyfi yapmış olursun dedi çayınıda içersin felan dedi bende kendisinin bu güzel yorumu üzerine ağzından bal damlıyor abi diye yanıt verdim bunda her hangi bir yanlış yorum göremiyorum.

Çok garip olay o ya :alala:

Kafayı sola çevirince sağ kol kullanım dışı oluyomuş diye duydum bende :bandit:
Korkutucu bir durum cidden :/

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın Lucas gelsin artık :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valencia teknik direktörü feghouli ayrılacak demiş fener onu da aldı sanırım en iyi transferleri olabilir bu sezon ki çok iyi topçu
Feghouli la liga da kalmak istediğini açıklamıştı 2 gün önce. Üstelik şl'de gruplara kalırlarsa zaten valencia bırakmayacağını açıklamıştı. Bilmiyorum ama bu transfer zor transfer inşallah olmaz.

Çevrimdışı onurt

evet böyle diyorlar.bu mevzuyu 2 ay önce duymuştum ama konduramamıştım..
gerçek olmadığını temenni ediyorum.

benim bacanak ortopedist. şöyle açıkladı:
koldaki biseps kasının tendonunun kopması nedediyle kopan tendonun kemiğe sabitlenmesi ameliyatı.
sporcu ancak 6 ayda geri döner dedi.
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağatay

IĞDIR BEŞİKTAŞ retweetledi
Arsenal News ‏@ArsenalAllNews 7 dk.7 dakika önce

Besiktas make ambitious manoeuvre for Arsenal star Ozil http://zziipp.eu/?u=BvX9K7
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Goal Türkiye ‏@GoalTurkiye 15 dk.15 dakika önce

#Beşiktaş Lucas Leiva transferini bitiremezse Tolga Ciğerci'yi kadrosuna katacak. http://bit.ly/1TUL98x 

Çevrimdışı Kemal

Lawal ulan Lawal , kendinizi kandırmayın başkasıyla :)

Çevrimdışı Çağatay

Feghouli la liga da kalmak istediğini açıklamıştı 2 gün önce. Üstelik şl'de gruplara kalırlarsa zaten valencia bırakmayacağını açıklamıştı. Bilmiyorum ama bu transfer zor transfer inşallah olmaz.

adam dün akşam 1 gol 1 asist ile oynamış monacoyu 3-1 yenmişler
çok büyük ihtimalle şl yede giderler bence o iş yaş

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

#Beşiktaş Lucas Leiva transferini bitiremezse Tolga Ciğerci'yi kadrosuna katacak. http://bit.ly/1TUL98x

"Beşiktaş Ozan Tufan transferini bitiremezse Gökhan İnleri kadrosuna katacak"

:busted_cop:

Çevrimdışı Ensar

Lucas tam aradığımız oyuncu , onunla 4-1-4-1 , 4-4-2 , 4-2-3-1 , 4-1-3-2 , her dizilişi rahatlıkla oynayabiliriz , hadi bitsin artık bu adam ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Mesut ozil gelmezse forumu kesecem. Net.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı LuceGel

Goal Türkiye ne kadar güvenilir bilmiyorum ama güvenmek istiyorum  :biggrinking:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...