2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12926663 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Sahibi geldi olum kaçın :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat_

çapraz bağ kopartmış biri bir sene topa vuramaz kardeşim bunu ismailde ve ersanda gördük
ikiside acele etti ve iki seneye maal oldu Tolgay bence sezonu kapattı Velide ikinci yarı belki ara kampa katılırsa hazır olur
yoksa o bile bu sene randıman vermez.
abi gerci kaynak fanatikmis ama usenmedim ugrastim o tiwiti buldum ahanda bu iste  :D

Çevrimdışı Deniz

Doktorun aciklamasina gore Tolgay in sakatligi mustafa ve ersandan farkli olarak kötünün iyisi seklinde olmus.

Yanlis hatirlamiyorsam bazi sinirler(ya da baglar) tolgayda hasar gormemis bu yuzden tolgayin iyilesme sureci diger oyunculardan daha cabuk olacak.

Yalnız yine de Tolgayin ikinci yarının ortasindan once oynamasi sakincali olur.bu tarz sakatliklarda iyilesme sureci kadar güçlenme süreci de önemlidir.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TALAT

Doktorun aciklamasina gore Tolgay in sakatligi mustafa ve ersandan farkli olarak kötünün iyisi seklinde olmus.

Yanlis hatirlamiyorsam bazi sinirler(ya da baglar) tolgayda hasar gormemis bu yuzden tolgayin iyilesme sureci diger oyunculardan daha cabuk olacak.

Yalnız yine de Tolgayin ikinci yarının ortasindan once oynamasi sakincali olur.bu tarz sakatliklarda iyilesme sureci kadar güçlenme süreci de önemlidir.

menisküsü zarar görmemiş demişti
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

o değilde bizim yönetim artık bizim takımın altında kalitesi olan adam getirmiyo içim rahat gelecek adamlar iyi olacaktır.

Çevrimdışı Hunter1987

Santrafor alamadık? Sol kanat alamadık? Quaresma stoper gomez de kaleci mi hocam ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok altta stoperle kalecide almadık diyor belliki, süreyya abi ye yardımcı almışız

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı FARUK

Arkadaşlar kronik sakatlık diyebilmek için öncelikle bunu karar verebilecek donanımda olmak lazım
Her hastalık yada sakatlık için kronik durum söz konusu değildir
Kronik hali olan hastalıkların da kronik denilebilmesi için kriterleri vardır ve bu kriterler her kronik rahatsızlık için değişkendir uzmanı değilseniz bu kriterleri ve süreleri bilmeniz mümkün değil
Ayrıca bir rahatsızlık eğer çok uzun süre aralıksız devam ediyorsa kronik denir
Tedaviyle düzelip daha sonra tekrar ortaya çıkıyorsa buna tekrarlayan anlamında  rekurren denir
Ayrıca altta yatan primer sebep de önemli bir futbolcu darbe nedeniyle aynı bölgesinden arka arka ya sakatlaniyorsa buna kronik veye rekurren denmez darbe yemiş adam
Ama veli mesela şuan kronik olmaya doğru gidiyor düzelmiyor çünkü ama bu son ameliyatla düzelirse kronik durum son bulur
Daha sonra darbeden bağımsız  tekrarlarsa rekurren olur
Gel gelelim sonuca bu konuda çok rahat ulaşabileceğiniz bir kaynak @Çağrı var burda ondan faydalanın bence
Bu şekilde bilimsel şekilde açıklayan birisi varsa da ona inanın çıkıp şu oyuncu kronik sakatmis diyen kişinin bir amacı vardır bence inanmayın

Çevrimdışı talha

Arkadaşlar kronik sakatlık diyebilmek için öncelikle bunu karar verebilecek donanımda olmak lazım
Kronik hali olan hastalıkların da kronik denilebilmesi için kriterleri vardır ve bu kriterler her kronik rahatsızlık için değişkendir uzmanı değilseniz bu kriterleri ve süreleri bilmeniz mümkün değil
Tedaviyle düzelip daha sonra tekrar ortaya çıkıyorsa buna tekrarlayan anlamında  rekurren denir
Ayrıca altta yatan primer sebep de önemli bir futbolcu darbe nedeniyle aynı bölgesinden arka arka ya sakatlaniyorsa buna kronik veye rekurren denmez darbe yemiş adam
Ama veli mesela şuan kronik olmaya doğru gidiyor düzelmiyor çünkü ama bu son ameliyatla düzelirse kronik durum son bulur
Gel gelelim sonuca bu konuda çok rahat ulaşabileceğiniz bir kaynak @Çağrı var burda ondan faydalanın bence
Bu şekilde bilimsel şekilde açıklayan birisi varsa da ona inanın çıkıp şu oyuncu kronik sakatmis diyen kişinin bir amacı vardır bence inanmayın

Zaten adamın ikinci sene sakatlıklarının altında hep darbe yatıyor.

Gomez çok maç kaçırdı. Cidden çok büyük riskti. Ve ağır bir eleman. AMA eğer sen geçen maçta yaptığın gibi kutu içerisi oynarsan en net elemanlar biri bu adam. Çünkü kaçırmıyor adam.

Bu arada Cenk'i herkes yine unutuyor. Bakalım formayı verecek mi zaten. Bir insan daha fazla maaş alınca otomatikmen forma hakkına sahip olmuyor. İkinci ve üçüncü maçlar elzem takip etmek lazım.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı optimus

bugun twitterda bir yerde okudum tolgay kisa sure icinde kondisyon antremanlarina baslayacakmis herhalde
Rehabilitasyondur o. Kondisyon olsa duramazsin.

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Zaten adamın ikinci sene sakatlıklarının altında hep darbe yatıyor.

Gomez çok maç kaçırdı. Cidden çok büyük riskti. Ve ağır bir eleman. AMA eğer sen geçen maçta yaptığın gibi kutu içerisi oynarsan en net elemanlar biri bu adam. Çünkü kaçırmıyor adam.

Bu arada Cenk'i herkes yine unutuyor. Bakalım formayı verecek mi zaten. Bir insan daha fazla maaş alınca otomatikmen forma hakkına sahip olmuyor. İkinci ve üçüncü maçlar elzem takip etmek lazım.
Cenk boyle devam ederse bir cok macta Cift forvete donecegiz gibi gozukuyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Necmi

Bence Veli konusunda almanlar yanlış tedavi uyguladılar hatta ikinci ameliyattan önce bunun tartışması vardı bizim
doktorlar teşhisi yanlış bulmuştu ve almanların bu ameliyatı yapmasını istemiyordu veli sanırım alman doktorlara güvendi
ve onlar tedaviyi uyguladı ve bizim doktorların söylediği sonuç ortaya çıktı şimdi döndü bizim doktorların söylediği tedavi ve ameliyat uygulanıyor sanırım
yani buna kronik denmez yanlış tedavi denir @FARUK yanlışmıyım bu ameliyattan sonra sağlığına kavuşmazsa o zaman bir şeylerle adlandırmak gerekir.

Çevrimdışı talha

Bence Veli konusunda almanlar yanlış tedavi uyguladılar hatta ikinci ameliyattan önce bunun tartışması vardı bizim
doktorlar teşhisi yanlış bulmuştu ve almanların bu ameliyatı yapmasını istemiyordu veli sanırım alman doktorlara güvendi
ve onlar tedaviyi uyguladı ve bizim doktorların söylediği sonuç ortaya çıktı şimdi döndü bizim doktorların söylediği tedavi ve ameliyat uygulanıyor sanırım
yani buna kronik denmez yanlış tedavi denir @FARUK yanlışmıyım bu ameliyattan sonra sağlığına kavuşmazsa o zaman bir şeylerle adlandırmak gerekir.

Çocuğun derdi bir garip. Bazen kolunu hiç hissetmediği durumlar oluyormuş. Bence olay tamamen yanlış teşhisten kaynaklanıyor. Şuana kadar hep kas ile ilgili bir sıkıntı olduğu düşünülüyordu. Son teşhislerde sinir kökü ile ilgili bir sıkıntı olduğu söylenmişti. En son neler oldu bende bilmiyorum tabi.

Çevrimdışı Necmi

Cenk boyle devam ederse bir cok macta Cift forvete donecegiz gibi gozukuyor :bandit:
çift forvet Cenk gomez olmaz ama ikisininde sitili aynı bunu yapmak için arkadan bir kişi eksilteceksin
olcay veya oğuzhan gibi bu seferde o golleri atamazlar gollere bir bak son vuruşu yapan Cenk ama iş o noktaya gelene kadar oğuzhanla olcayın büyük emekleri var
ikisinden biri olmayınca o üçgenler kurulmaz bu iş quaresma veya töre ile olmaz onlara top atınca bir daha geri alamıyorsun
rakip alıyor :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben Veli'nin kolunu hissetmediğini duydum bir yerden doğru mudur bilemem ama doğruysa sıkıntı büyük.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çift forvet Cenk gomez olmaz ama ikisininde sitili aynı bunu yapmak için arkadan bir kişi eksilteceksin
olcay veya oğuzhan gibi bu seferde o golleri atamazlar gollere bir bak son vuruşu yapan Cenk ama iş o noktaya gelene kadar oğuzhanla olcayın büyük emekleri var
ikisinden biri olmayınca o üçgenler kurulmaz bu iş quaresma veya töre ile olmaz onlara top atınca bir daha geri alamıyorsun

Allah sakatlık vermesin Cenk'e Gomez daha çok bekleyecek gibi. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben Veli'nin kolunu hissetmediğini duydum bir yerden doğru mudur bilemem ama doğruysa sıkıntı büyük.

Çok garip olay o ya :alala:

Kafayı sola çevirince sağ kol kullanım dışı oluyomuş diye duydum bende :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Çok garip olay o ya :alala:

Kafayı sola çevirince sağ kol kullanım dışı oluyomuş diye duydum bende :bandit:
Sorunun net olarak ne olduğunu da açıklamadılar. Şüphelerim var. Yapılan açıklamada sadece omuzundan ameliyat olacağı ve sahalardan uzak kalacağı zaman söylendi yanlış hatırlamıyorsam.

Çevrimdışı talha

Eğer bu üçü arasında ki reaksiyon cidden böyle devam ederse biz sadece arka tarafı restore eder bırakırız. Belki en büyük iş Cenk'i sahte forvet olarak sarkıtarak oynatıp önüne Gomez'i koymak ile olur.

Bilmiyorum ne olacak tabi Mersin maçı çok büyük bir değerlinde yeri olmaz. Çünkü takımın orta saha bitmiş okeye dönüyordu. Mesut Bakkal o takımı küme düşürür. 

Çevrimdışı Necmi

Çocuğun derdi bir garip. Bazen kolunu hiç hissetmediği durumlar oluyormuş. Bence olay tamamen yanlış teşhisten kaynaklanıyor. Şuana kadar hep kas ile ilgili bir sıkıntı olduğu düşünülüyordu. Son teşhislerde sinir kökü ile ilgili bir sıkıntı olduğu söylenmişti. En son neler oldu bende bilmiyorum tabi.
o sıkıntı bendede var evet bazen kolunu hissetmiyorsun hiç bir ağırlığı kaldıramıyorsun bırak kolunu boşken yukarı bile
kaldıramıyorsun.Bir yerde kitleniyor. işin pis yanı ağrının nerde olduğunu bile anlamıyorsun insana çektiriyor ama ben idare ettim
Velininki sanırım daha ileri bir durum belki aynı şey değildir ama sonuçları aynı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

o sıkıntı bendede var evet bazen kolunu hissetmiyorsun hiç bir ağırlığı kaldıramıyorsun bırak kolunu boşken yukarı bile
kaldıramıyorsun.Bir yerde kitleniyor. işin pis yanı ağrının nerde olduğunu bile anlamıyorsun insana çektiriyor ama ben idare ettim
Velininki sanırım daha ileri bir durum belki aynı şey değildir ama sonuçları aynı

Sinir sıkışması diye biliyorum abi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necmi abi veli birde canla başla oynuyo çok mücadeleci olduğundan daha fazla hissettiriyordur ona 3.kez ameliyat olması da ayrı bir gariplik umarım futbol hayatı tehlikeye girmez.

Çevrimdışı talha

Sanırım iltihaplanmış. Onun tedavisi baya sıkıntılı bir süreç sanırım. Neyse sağlığına en hızlı şekilde kavuşur inşallah. Sadece fubolcumuz olduğundan demiyorum sağlık önemli.

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

valencia teknik direktörü feghouli ayrılacak demiş fener onu da aldı sanırım en iyi transferleri olabilir bu sezon ki çok iyi topçu