2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12884897 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

Başın sağolsun talha Allah rahmet etsin

Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Dostlar , şimdi bende passolig kart yok , başvuru yapsam TS maçına yetişmez . Internette geçici kart gibi bir şeyler okudum ama pek emin olamadım .Nasıl olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?
kartal yuvalarından veya stadyumdan alıyorsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kralkartal

Mustafanin besiktasin futbolcusu olmasini yediremiyorum kendime. O formayi giymesini yediremiyorum. A takimla idmana cikmasini yediremiyorum. Süresiz kadro disi kalsin ne biliyim bayrampasaya yollansin veya 4 yillik ucreti odensin gitsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Allah razı olsun dostlar sağolsun

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah sana ve sevdiklerinde uzun ömürler versin. Mekanı cennet olsun
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Ortasaha transferinde bize suan en yakin lawal gibi gozukuyor, esesin omeri istemesi bu isin olabilecegini gosteriyor. Lucas, rode, fer gibi isimler icin en az 8-10 milyon euroyu gozden cikarman gerekiyor, kiralik geleceklerini zannetmiyorum.
Besiktask!

Çevrimiçi Samet Ç

Dostlar , şimdi bende passolig kart yok , başvuru yapsam TS maçına yetişmez . Internette geçici kart gibi bir şeyler okudum ama pek emin olamadım .Nasıl olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?
Passolig sitesinden biletini al daha sonra maç günü stat gişesinden tek kullanımlık kartını alabilirsin.

Çevrimdışı murat

İstanbuldaysan kulüp binasından hemen alabiliyorsun.yada internetten başvurunun yaparsın 1 ay içinde kartın eve gelir.maç günü stadın önündeki passolig gişesinden tek geçişlik kartını alır girersin.

Beşiktaş

Çevrimdışı talha

Bir açılış maçı yapılacaksa böyle yaparsın

Elaleme vermişiz korkuyu resmen

İşler karıştı şimdi Oğuzhan inanılmaz efektif bir 8-10 arası oynamış cenk zaten yardırmış

Şimdi ne olacak Cenk ve Oğuzhan ı kesmek olmaz ayıp olur Olcay ise bildiğin devrenin çarkı olmuş

Valla şaşırdık

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

kartal yuvalarından veya stadyumdan alıyorsun.
Arkadaşlar anlatmışlar teşekkür ederim .

EssiLor

• Ziyaretçi

Hey Allahım ya
Mustafa pektemek denen basiretsiz herif bizim başımıza bela olacak demedi demeyin kene gibi yapıştı
Tabiki gitmek istemez şuraya bak ya
Menajeri açıklama yapıyor pektemek gitmek istemiyor bizim gitmek gibi bir düşüncemiz yok diyor 4 yıllık sözleşmemiz var diyor
Fikret Orman ne diye bu adamın sözleşmesini 4 yıl uzatır ? bunun mantığı nedir çözemedim ne işi var bu adamın bjk de kardeşim
iyice sinir olmaya başladım artık yattığı yerden para kazanıyor oynasada hiçbirşey yapamıyor aldığı paraya bak Quaresmanın aldığı ücreti alıyor neredeyse ve hiç haketmiyor.

Çevrimdışı murat

Lawal aradığımız tipte bir oyuncu .kalite yeterli olurmu bilemiyorum.ömer ve mustafa yı verip kweukeye yapışmak lazım

Beşiktaş

İstanbuldaysan kulüp binasından hemen alabiliyorsun.yada internetten başvurunun yaparsın 1 ay içinde kartın eve gelir.maç günü stadın önündeki passolig gişesinden tek geçişlik kartını alır girersin.

Beşiktaş
Teşekkür Ettim  :).

Çevrimdışı ahmetx

evet ben böyle yaptım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı murat

Oğuzhan ve Olcay birbirlerini çok iyi anlıyorlar.

Beşiktaş

Passolig sitesinden biletini al daha sonra maç günü stat gişesinden tek kullanımlık kartını alabilirsin.
Teşekkür Ettim  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

pektemek haberleri kulüpten kasıtlı yaptırılıyor gibi , bu sözleşmeyle Pektemeğin gideceği yok çünkü.
Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammed Gençcan :“Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz”
Yedek kulübesinde olduğu bir gün medeni şekilde protesto mu etsek? Kimse yok Beşiktaş'ın oyuncusu takıma zarar verir demesin adamın durduğu her dakika bize zarar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Oğuzhan ve Olcay birbirlerini çok iyi anlıyorlar.

Beşiktaş

Ben de halı sahada benimle iyi pas yapan oyun dilimden anlyan adamlarla oynuyorum , Töre gibi kafasına göre oynayanlara pas vermiyoruz. O yüzden Oğuzhan,Olcay ve Tosunu çok iyi anlıyorum.

Çevrimdışı murat

Doğru ama kulüpten anında alabiliyorsun.stadın oradaki kombine merkezi duruyorsa oradan da hemen alabiliyirsun

Beşiktaş

Çevrimdışı GÖRKEM

Takimin ögrenmesi gereken sey Savunmayi önde kurup Oyunun Mesafesini kisaltmak.

Ilk Macta bunu Orta Sahada Kompakt olmadigimizdan ve Defansimizin agir oldugundan dolayi yapamadik.

Orta Sahada cok alan biraktik ve Savunmaya cok yük bindi.

Simdi bu Sorunu cözmek icin en basta hizli bir Stopere ihtiyacimiz var. Savunmayi böylece 10-15 Metre öne cekip Orta Sahadaki Alani otomatikmen daraltmis oluruz.

Bu daraltilmis alanda Orta Sahamizin yükü hafifler. Atiba-Necip ikilisi orada isimizi görebilir.

Yalniz daha ofansif ve dominant bir Oyun istiyorsak orayi tekleyip 2 kreatif Orta Saha ile oynamak mantikli olabilir.

Ancak bunun icin Ön Liberoda Topal gibi cok iyi bir süpürücü'ye ihtiyacimiz olur.

Gerekirse Atiba ile birlikte, gerekirse Ozi-Sosa ikilisiyle birlikte oynar.

Cok daha yönlü bir Takim haline gelmis oluru bu yapilacak iki Transferle.

2 Tane Transfer yapilmasi cok önemli. 1 hizli Stoper, 1 Defansif Orta Saha.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

BJK Plazaya git nüfus kağıdı ve 25 TL yanında olsun. 3 dakikada kartın elinde
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Çağatay

Ben Tolga Ciğerciye tavım arkadaşlar Ozana 7 verecek para olan yönetim bi zahmet 4 verip  Ciğerciyi alıp gelsin

bu adam geçen sene sadece 2 maç mı oynamış ?  :alala:
transfermarkt ta öyle görülüyor sakatlıktan dolayı
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı kralkartal

Yönetim mustafa pektemegi bayrampasaya yollasin diye kampanya baslatalim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Topal'ı kötü oyuncu ilan edenleri anlamıyorum. Bizde olmayan her adam kötü bizi istemeyen her adam yetersiz₁. Adam şu an itibariyle Türkiye liginin pozisyonundaki en iyi 3 adamından birisidir, bu kadar açık. Gelirsede çok sevinirim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ensar

Yedek kulübesinde olduğu bir gün medeni şekilde protesto mu etsek? Kimse yok Beşiktaş'ın oyuncusu takıma zarar verir demesin adamın durduğu her dakika bize zarar..
Medeni veya değil bu adam artık çığrından çıkardı bu durumu
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !