Bir Alper Üstündağ haberi der ki "İncelemiş olduğum 31.05.2015 tarihli BJK bağımsız denetçi raporuna göre; Beşiktaş’ın sportif ürünlerinin satıldığı Kartal Yuvalarında stok sayımı yapılmış ve fiziki sayım ile kaydi stoklar arasında uçurum bir rakam tespit edilmiştir.Ve Beşiktaş Sportif tarafından söz konusu depolar arasındaki transferlere ait stokları tevsik edecek bir doküman olmadığı içinde yaklaşık 2.5 milyon tl’lik stok kalem farkının neden kaynaklandığı merak edilmektedir. Beşiktaş Kulübü için son derece önem taşıyan bu konuda ciddi rakam farkına sessiz kalan Fikret Orman Yönetimi acil olarak geçerli bir açıklama yapmalıdır. Düşünsenize belki de bu 2.5 milyon tl Ozan Tufan,Gökhan İnler yada bir başka yıldızın transferinin yapılabilmesinde etkin bir rol üstlenebilirdi. Bilmem, yanılıyor muyum?..."
Kartalyuvası senelerdir talan ediliyor bu da başkanın 2013'teki açıklaması. Yolsuzluk olduğunu kabul ediyor denetim yok diyor. Hala bu durum devam ediyor.
...
Fikret Orman, Kartal Yuvası mağazalarında yaşanan yolsuzluk konusunda eleştirilere maruz kalan Genel Sekreter Metin Albayrak'a destek verdi.
"Metin Albayrak sorumludur" diyen Orman, şunları söyledi:
"Bu işi ona verdiğimde Beşiktaş'ın cirosu 11 milyondu. Metin, 30 milyona getirdi ve sorumlusu kendisi. Orada yolsuzluk yapıldı. Yapılmasına imkan var. Sistem yok. Her yere yatırım yapmak zorundaydık. O olayın Beşiktaş'a zararı olmuştur. Ama bir yararı da sistem getirmemizi sağladı. İlk geldiğimizde kimse mal vermiyordu. Ödemeleri yapmaya başladığımızda fiyatlar inmeye başladı. Şu anda herkes Beşiktaş'ın kapısında mal satmaya çalışıyor."
Başkan Orman, danışmanlığını yapan ve tazminatı tartışmalara neden olan Tuğrul Yenidoğan konusunda, "13 bin lira tazminatı var. Bugünden açıklıyorum, o tazminatı ben ödeyeceğim. Konu bu şekilde bitsin. Ancak kiminle çalışacağımıza, kimi çalıştıracağımıza genel kurulun oylarıyla gelen kişiler olarak muktediriz" dedi.
Kaynak: AA