2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876642 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Uzun özet varmı hiç ligtv golleri anca sığdıra bilmiş dedem rahmetli oldu kaçırdık maçı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Talha basin sagolsun.

Çevrimiçi Samet Ç

Uzun özet varmı hiç ligtv golleri anca sığdıra bilmiş dedem rahmetli oldu kaçırdık maçı

Başın sağolsun abi.

Çevrimdışı talha

Allah razı olsun dostlar sağolsun

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Deniz

başın sağ olsun @talha Allah rahmet eylesin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

@talha kardeş başın sağolsun. Allah sizlere hayırlı ve sağlıklı ömür versin.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah rahmet eylesin. Başın sağolsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı federo

İmkansız olacak ama Fellaini- kaleci- ve sağlam stoper gelirse UEFA hiç de zor olmaz.. Hatta Pektemek gitsin bir alternatif (gol yollarında hızlı) gelsin. Tüm bunlar şuan için imkansız ama Ocak ve gelecek sene sonu içinde yapılabilir.

Bu sene tek orta saha alınarak transfer kapanır.

Çevrimdışı ahmetx

pektemek haberleri kulüpten kasıtlı yaptırılıyor gibi , bu sözleşmeyle Pektemeğin gideceği yok çünkü.
Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammed Gençcan :“Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz”
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kralkartal

Pektemek allah rizasi icin git bak allahin adini verdim nolursun git baska bir spor dalinda dene sansini. Besiktasin parasini bu zamana kadar hic ettigin yetmedimi. Haydi gitt..

Çevrimdışı brkntcnr

o dediğinde 4-1-4-1 değil 4-4-1-1 olur
olcay sarkık oynar gomez yada cenkin iki adım gerisinde

ama yinede ortadaki ikilinin çift yönlü olması lazım
hadi biri lucas diyelim ikinci kim olacak ?
eldekilerle o kimya tutmaz işte ya kreatif olamayız yada kırılgan oluruz
Bende diyorumki son mersin maçındaki gibi düşün ortadaki 4 lüyü. Arkalarına lucas ı koy.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

o dediğinde 4-1-4-1 değil 4-4-1-1 olur
olcay sarkık oynar gomez yada cenkin iki adım gerisinde

ama yinede ortadaki ikilinin çift yönlü olması lazım
hadi biri lucas diyelim ikinci kim olacak ?
eldekilerle o kimya tutmaz işte ya kreatif olamayız yada kırılgan oluruz
Bende diyorumki son mersin maçındaki gibi düşün ortadaki 4 lüyü. Arkalarına lucas ı koy.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Bu twitter menajerleri Lucas gelmeyecek diyor.

Çevrimdışı kralkartal

Pektemegin 4 yıllık ücreti neyse ödeyelim serbest kalsin. Vallahi gram üzülmem acimam verilen paraya. Yeterki gitsin ..

EssiLor

• Ziyaretçi

Siyah beyazlı oyuncu Mustafa Pektemek'in Başakşehir ile anlaşma sağladığı yönünde bugün basında birçok haber yer aldı.

Çıkan haberlerin yalan olduğunu belirten Muhammed Gençcan; “Bizim çıkan bu haberlerle alakalı hiçbir ilgimiz ve haberimiz yok. Tamamı yalan. Kulübümüzle devam ediyoruz. Trabzonspor maçında hocamız  şans verdiği takdirde elinden geleni yapmak için çalışmalarını devam ettirecek” dedi.

-BİZİM AKLIMIZDA AYRILMAK GİBİ BİR ŞEY YOK-

4 yıllık daha sözleşme yaptıklarını ifade eden Gençcan; “Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Çevrimdışı Deniz

pektemek haberleri kulüpten kasıtlı yaptırılıyor gibi , bu sözleşmeyle Pektemeğin gideceği yok çünkü.
Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammed Gençcan :“Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz”
Tam beklediğim gibi açıklama.
Senelerdir top oynamadan maaş almış ,4 sene daha Beşiktaşın paralarını yemeyi düşünüyor.
Hayatı kurtuldu tabi bu paralarla ömür boyu rahatça yaşar ,kim yatarak bu kadar para kazanmış ki ömründe ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Besiktasincocugu

Yonetimin yaptigi en buyuk hatalardan biri pektemekin sozlesmesini zamlayarak 4 sene uzatmasidir, pektemekin yerinde kim olsa 4 sene boyunca hic biyere gitmez. Bosuna umutlanip yalan haberlere inanmayalim pektemek 4 sene besiktasta kalacak.
Besiktask!

Çevrimdışı talha

Siyah beyazlı oyuncu Mustafa Pektemek'in Başakşehir ile anlaşma sağladığı yönünde bugün basında birçok haber yer aldı.

Çıkan haberlerin yalan olduğunu belirten Muhammed Gençcan; “Bizim çıkan bu haberlerle alakalı hiçbir ilgimiz ve haberimiz yok. Tamamı yalan. Kulübümüzle devam ediyoruz. Trabzonspor maçında hocamız  şans verdiği takdirde elinden geleni yapmak için çalışmalarını devam ettirecek” dedi.

-BİZİM AKLIMIZDA AYRILMAK GİBİ BİR ŞEY YOK-

4 yıllık daha sözleşme yaptıklarını ifade eden Gençcan; “Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER
Tabi ayrılmaz niye ayrılsın

Transferden yavaş yavaş umudumu kesmeye başladım çok yanlış yapmış olacağız transfer yapmamakla.

Çevrimdışı ahmetx

Ben Tolga Ciğerciye tavım arkadaşlar Ozana 7 verecek para olan yönetim bi zahmet 4 verip  Ciğerciyi alıp gelsin

Çevrimdışı talha

Bir de bu adam takımın en çok kazanan elemanlarından bilmiyorum nasıl olacak ama göndermek lazım yarı maaşını biz verelim artık nasıl olacaksa

Çevrimdışı Deniz

Şu adama 4 senelik sözleşmeyi yapanın aklına şaşıyorum.
2 senelik alacakları verilsin gönderilsin yoksa bu adamın gideceği yok.

Çevrimdışı Ensar

bugüne kadar hiç bir futbolcuyu  ıslıklamadim , en kötü futbolcu için bile tezahürat yaptım alkışladım ama artık bu mustafadan nefret etmeye başladım , parasını verelim gerekirse ama gitsin arkadaş , ben bu adami her yerde protesto edicem , bıktım artık , şerefinle git işte istenmiyorsun ,ne diye nefret ettiriyorsun kendinden
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

Şu adama 4 senelik sözleşmeyi yapanın aklına şaşıyorum.
2 senelik alacakları verilsin gönderilsin yoksa bu adamın gideceği yok.

Fikret Ormanın bazen basireti kayboluyor

Dostlar , şimdi bende passolig kart yok , başvuru yapsam TS maçına yetişmez . Internette geçici kart gibi bir şeyler okudum ama pek emin olamadım .Nasıl olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?

Çevrimdışı ahmetx

Ciğerci duran topları Fernandes edalı kullanıyor .