Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar , şimdi bende passolig kart yok , başvuru yapsam TS maçına yetişmez . Internette geçici kart gibi bir şeyler okudum ama pek emin olamadım .Nasıl olduğunu bilen varsa anlatabilir mi?
Allah razı olsun dostlar sağolsun D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kartal yuvalarından veya stadyumdan alıyorsun.
İstanbuldaysan kulüp binasından hemen alabiliyorsun.yada internetten başvurunun yaparsın 1 ay içinde kartın eve gelir.maç günü stadın önündeki passolig gişesinden tek geçişlik kartını alır girersin.Beşiktaş
Arkadaşlar anlatmışlar teşekkür ederim .
Passolig sitesinden biletini al daha sonra maç günü stat gişesinden tek kullanımlık kartını alabilirsin.
evet ben böyle yaptım.
pektemek haberleri kulüpten kasıtlı yaptırılıyor gibi , bu sözleşmeyle Pektemeğin gideceği yok çünkü.Mustafa Pektemek'in menajeri Muhammed Gençcan :“Hayat, neler getirir bilemezsiniz ama biz 4 yıllık sözleşme yaptık. Bizim aklımızda gitmek, ayrılmak gibi hiçbir şey yok. Sözleşmemiz neyi gerektiriyorsa aynı şekilde devam edeceğiz”
Oğuzhan ve Olcay birbirlerini çok iyi anlıyorlar.Beşiktaş
Ben Tolga Ciğerciye tavım arkadaşlar Ozana 7 verecek para olan yönetim bi zahmet 4 verip Ciğerciyi alıp gelsin
Yedek kulübesinde olduğu bir gün medeni şekilde protesto mu etsek? Kimse yok Beşiktaş'ın oyuncusu takıma zarar verir demesin adamın durduğu her dakika bize zarar..