Fanatik misiniz? Kadro kalitesi olarak geride kaldık denmesini bile hazmedemiyorsunuz? Fikirlere biraz saygılı olun ya.
Eleştirseymişiz de yapıcı eleştirseymişiz.
Yapıcı ve yıkıcı eleştirileri açsanıza biraz, bir kaç orneklendirme yapın. Sonra neye göre kime göre yapıcı, yıkıcı olduğuna karar verelim olur mu?
Bu ligdeki rakibim kim? Antep mi? Akhisar mı? Fenerbahçe, Galatasaray. E onların aldığı oyuncular benim kadromdan daha kaliteli oyuncu ise endişelenmek kadar doğal ne var. Yarışmacı düzen bu, her tur avantaj dezavantaj değerlendirilir. Yok banane fenerden banane ondan bundan dersen nasıl olacak bu iş.
Allah aşkına şu fanatizmi bırakın bir kenara. Gidin statta yapın holiganlığınızı. Hoşunuza gitmeyen her yoruma her mesaja gider atar yapmakla forum bir adım öte gidemez.
evet tamda o dediğinden fanatiğiz elbette bunu söylerken buranın Beşiktaş forumu olduğunu unutuyorsun
burda dünya futbolunu tartışmıyoruz yada renklileride tartışmıyoruz burası Beşiktaş transfer başlığı ve burda sadece Beşiktaş
transferi konuşulur. Açık ve net söylüyorum renklilerle ilgili hiç bir durum beni yakından uzaktan ilgilendirmiyor.
burda bunları konuşacak Türk ve dünya sporu diye bir başlık var bu forumu ben yaptığım halde o başlığa toplasan beş defa girmemişimdir
herhalde işte beni o kadar ilgilendiriyor ve bir çok Beşiktaşlıyıda öyle o nedenle Beşiktaşa ait bir başlıkta başka takım görmek
istemiyorum. Evet buraya gelipte renkli transferlerini övmek kusura bakmayın ama gerçek anlamda ezikliktir. bu gün fenerin gönderdiği defans oyuncularına baktığında gelenler çok daha düşük kalitede bu gün RVP yi almışlar istatistik olarak gomez ondan daha kaliteli Naniyi almışlar ama quaresma ondan daha
kaliteli ozanı aldılar bu gün oğuzhanla aynı teraziye koyup tartabilirmisin volkanı aldılar Töreden dahamı iyi
Alper diyorsunuz Olcayın verdiği katkıyı verebiliyormu Gökhan gönül diyorsanız Buyurun bu sene beckle mukayese edin
Meirelesi Atibaya değişmem Diago mu Sosa mı bence ikiside aynı seviyelerde bir tek bize baskın oldukları mevkide caner
var. stoperde bize göre biraz daha ağır basıyorlar sow ile Cenk mukayese edilkebilir ikisini takas yapalım desek kaç Beşiktaşlı bunu kabul eder.
kalede vasatın üstüne çıkamıyoruz ama Volkanda vasatın üstünde değil o nedenle öldük bittik diyenler kardeşim EZİK tir.
bunun başka bir kelime tanımı yok. Kaldıki dahada transfer yapacağız. Bir tık aşağıda bile olsak transferlerle dengeleyebiliriz.
işin özeti ben burda renkli takım oyuncularının yağlanmasını okumak zorunda değilim okumamak içinde ben Türk ve dünya sporu başlıklarına girmiyorum
ve bu başlıkdada yazılan her renkli mesajı silinecek burası renklileri konuşma yeri değil
@Armağan Bozkurt