2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12857962 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Fanatik misiniz? Kadro kalitesi olarak geride kaldık denmesini bile hazmedemiyorsunuz? Fikirlere biraz saygılı olun ya.
Eleştirseymişiz de yapıcı eleştirseymişiz.

Yapıcı ve yıkıcı eleştirileri açsanıza biraz, bir kaç orneklendirme yapın. Sonra neye göre kime göre yapıcı, yıkıcı olduğuna karar verelim olur mu?

Bu ligdeki rakibim kim? Antep mi? Akhisar mı? Fenerbahçe, Galatasaray. E onların aldığı oyuncular benim kadromdan daha kaliteli oyuncu ise endişelenmek kadar doğal ne var. Yarışmacı düzen bu, her tur avantaj dezavantaj değerlendirilir. Yok banane fenerden banane ondan bundan dersen nasıl olacak bu iş.

Allah aşkına şu fanatizmi bırakın bir kenara. Gidin statta yapın holiganlığınızı. Hoşunuza gitmeyen her yoruma her mesaja gider atar yapmakla forum bir adım öte gidemez.

Çevrimdışı Çağrı

Herkes kadroyu 11 kişi üzerinden değerlendiriyor sanırım.

Derinlik ve rotasyon olarak Fener'den çok aşağıda kadromuz. Ortasahaya bakmanız yeterli bunun için.

Savunmaya bakmanız yeterli. Kaleye bakmanız yeterli. Biz 3 adam da alsak en iyi kadro bizde olmayacak ama en dengeli ve sistemine uygun kadro bizde olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TALAT

Fanatik misiniz? Kadro kalitesi olarak geride kaldık denmesini bile hazmedemiyorsunuz? Fikirlere biraz saygılı olun ya.

Yapıcı ve yıkıcı eleştirileri açsanıza biraz, bir kaç orneklendirme yapın. Sonra neye göre kime göre yapıcı, yıkıcı olduğuna karar verelim olur mu?

Bu ligdeki rakibim kim? Antep mi? Akhisar mı? Fenerbahçe, Galatasaray. E onların aldığı oyuncular benim kadromdan daha kaliteli oyuncu ise endişelenmek kadar doğal ne var. Yarışmacı düzen bu, her tur avantaj dezavantaj değerlendirilir. Yok banane fenerden banane ondan bundan dersen nasıl olacak bu iş.

Allah aşkına şu fanatizmi bırakın bir kenara. Gidin statta yapın holiganlığınızı. Hoşunuza gitmeyen her yoruma her mesaja gider atar yapmakla forum bir adım öte gidemez.

önce bi yazılanları okusan belki olayın hangi boyutta tartışıldığını anlardın. fanatizm falan yapan yok burda. ayrıca kadro kalitesi olarak geride kaldık diyeni de tartışmıyruz.

önce okuyup anlayıp öyle mesaj yazmak lazım

bütün gün olumsuz mesajlarını okumak zorunda kalıyoruz biz senin. sen de yapılan yorumlara saygı göstereceksni. kendini bilir kişi gibi göstermeye çalışınca bilir kişi olunmuyor bu hayatta
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Çağrı

De Guzman Tolgay'ın 1 boy üstüdür ve Tolgay'dan farklı olarak box to box bir ortahsaha oyuncusudur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Ya şimdi biz 18 milyon euroluk satış yaptık diye siz o 18 milyon euronun hepsinin nasıl transfere harcanabilecegini düşünüyorsunuz , diyelim ki o para geldi , kulübun futbolcusuna ve diğer çalışanlarına kaç aylık birikmiş maaş borcu vardı onları ödedi , stat için harcama yapıldı , 5  tane transfer yapıldı onlara ödeme yapıldı , siz sanıyor musunuz ki canlı para kaldı , diyeceksiniz ki tamam nakit yok ama hakkımız var bunu kullanalım , taksit felan diyorsunuz , kredi kartıyla alışveriş yapıyoruz sanki , her istediğimiz oyuncuyu öyle demba ba gibi 3 5 sene taksitle yavaş yavaş ödeme imkanınız olmuyor , şu takımı küçümseyen arkadaşları hiç anlamıyorum hiç
Hocam kullanılacağı değil. Kullanılabileceği. Kotamız var hala yani. Taksitle de oyuncu alabiliriz. Gomez de yaptığımız gibi arkadan da dolanabiliriz ffp ye takılmamak için. Olay kota. Sen harcayabilsen de harcayamasan da harcama hakkın var.

Çevrimdışı GÖRKEM

lafı başka yerlere çekmeyin. arkadaş net olarak kadro kalitesi olarak sınıfta kalmak üzereyiz dedi. 1 ya da 2 rakibimizden daha düşük demedi.

ayrıca hangi imkanlardan bahsediyorsun bilmiyorum ama şu an kulübün kullanabileceği kısıtlı bir miktar var ve onlarla da takviye yapılacağı apaçık. o zaman hangi mantıkla imkanları kullanmadık deniyor ben de bunu anlamıyorum.

transfer süresi bitmiş olsa haklılık payı var diyeceğim ama en son baktığımda o da devam ediyor.

ayrıca şampiyon olamayınca kadro kalitesinden bir şey kaybetmez. söylediğiniz kavramlar tamamen farklı. elmayla armudu karıştırmayın

Arkadasin yazilarini okumadin mi? Demek istiyor ki senden üstün bir Takim varsa bunu degistirmek icin cabalamalisin. Sampiyonlugu bir kenara koyalim. Sen bunu yapmiyorsan Sinifta kalmis olursun. Elde kisitli Miktar var diyorsun ama o Miktarla ne Oyuncular alinabileceginiden Haberin yok.

Ha bekle sabirli ol yapacaklar diyorsan baska. Ama Haftalardir ayni seyler söylenip birsey degismeyince Insanlar bazi seyleri sorgulamaya baslar. Bunun bir de Hazirlik ve Alisma Süreci var. Alinacak Oyuncular geldigi gibi Hazir olmayabilirler.

Insanlarin endiselenmesine Anlayis göstermelisin.

Çevrimdışı darthvader

Derinlik ve rotasyon olarak Fener'den çok aşağıda kadromuz. Ortasahaya bakmanız yeterli bunun için.

Savunmaya bakmanız yeterli. Kaleye bakmanız yeterli. Biz 3 adam da alsak en iyi kadro bizde olmayacak ama en dengeli ve sistemine uygun kadro bizde olacak.
Bu konuda hemfikir zaten herkes.Direk 11 üzerinden kalite karşılaştırmasını yanlış buluyorum.Önceki sayfada arkadaş sınıfta kalmak üzereyiz felan yazmış gerçekten komedi.Birde armağan kardeşim fanatizmle alakası yok bunu rüzgar sağnak gibi sırf eleştiri yapıyorsun,aşırı karamsarsın dedim fanatizmle ne alakası var?Önceki iletilerime bakarsan öyle sevinmek için sevmedik biz seni tayfasındaki romantiklerden değilim.

Çevrimdışı dlcs

De Guzman Tolgay'ın 1 boy üstüdür ve Tolgay'dan farklı olarak box to box bir ortahsaha oyuncusudur.

Lucas ne yapar? Net bir isim değil sanki

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Çağrı , ben Fenerbahçe teknik direktörünün elindeki kadroyu efektif kullanamayacağını, yanlış yönetip takımda huzursuzluk çıkaracağını düşünüyorum . 4-4-2 oynatmak istiyor ama elindeki kadroda bu sisteme uygun olmayıp oynatmaya çalıştığı isimler mevcut. Takıntılı ve iletişimi son derece kötü .

Çevrimdışı Çağrı

Lucas ne yapar? Net bir isim değil sanki

Lucas 8 ile 6 numara arasına sıkışmış bir isim. Premier lig gösteremedi ama burada baya baya iş yapar benim kanaatim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı aspireless

Elisriri gerekli ama katilmadigini da söyleme hakkina sahip olmali insan. Ben söylediklerine katilmiyorum. Ben kaleci dışında en iyi kadroya sahip oldugumuzu düşünüyorum. Herkesin övdü gu fb kadrosunu da begenmiyorum nani ve ozan disinda aldıkları oyuncularinda hicbirisinin besiktasa gelmesini de iztemezdim.

Simdi Benim gibi dusunen insanlarin farkli düşünen insanlarin yorularina katilmamalarinin nesi yanlis.

Çevrimdışı Çağrı

@Çağrı , ben Fenerbahçe teknik direktörünün elindeki kadroyu efektif kullanamayacağını, yanlış yönetip takımda huzursuzluk çıkaracağını düşünüyorum . 4-4-2 oynatmak istiyor ama elindeki kadroda bu sisteme uygun olmayıp oynatmaya çalıştığı isimler mevcut. Takıntılı ve iletişimi son derece kötü .

Öğlen onu yazdım bende teknik direktörü kötü. Ersun Yanal olsaydı Fenerin başında şuan hepimize geçmiş olsun derdim.

Bu adamın rotasyonu kullanmasını bırak daha belli bir sistemi bile yok klasik Benfica futbolu oynatmaya çalışıyor ama oyuncular ona uygun değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Hocam kullanılacağı değil. Kullanılabileceği. Kotamız var hala yani. Taksitle de oyuncu alabiliriz. Gomez de yaptığımız gibi arkadan da dolanabiliriz ffp ye takılmamak için. Olay kota. Sen harcayabilsen de harcayamasan da harcama hakkın var.
Tamam da kolay birşeymis gibi konuşanlar gerçekten çocuk gibi davranıyor , kolay mi öyle taksitle oyuncu almak sanki herkes kabul ediyor mu bunu , etmiyorlar
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kadir G.

Lucas 8 ile 6 numara arasına sıkışmış bir isim. Premier lig gösteremedi ama burada baya baya iş yapar benim kanaatim.

Lucas - Oğuz iç sahada 4-1-3-2...

Sence?

Çevrimdışı dlcs

Bir de şu var; haberin birisi lucas, birisi rode, diğeri de lawal. Şunlar ya dalga geçmek için birlikte yapılır ya da net bir planımızın olmadığını anlatır bizlere.

Ben quaresma olayından sonra güvenmiyorum yönetime. Getirip oraya lawal'ı dikme potansiyelleri var.

Çevrimdışı Çağrı

Boşuna kızmayın Fener'in kadrosu iyi diyenlere. Fark ilk 11'lerde ortaya çıkmaz. İlk 11'ler dengeli zaten hoca farkıyla biz öndeyiz onlardan.

Ama yarın öbürgün sende hem Gomez hem Cenk sakatlanırsa Pektemek oynayacakken, onda Persie Fernandao sakatlandığında Sow oynayacak.

Sende yeni gelen ortasaha ve Oğuzhan sakatlandığında Necip oynayacakken, onda Ozan Souza sakatlansa Feghouli oynayacak.

Sende Beck gitse Serdar'a kaldın onda Şener oynayacak. Olaya duygusal değil böyle bakmnaız gerek. Yönetime baskı yapın ki yeterli diyip üstünü kapatmasınlar hep bunlardan kaybediyoruz ince detaylar bunlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş fanatiği olmak kötü birşey mi , fanatik bi insan mantıklı dusunemez mi ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı darthvader

Cidden kadro kaliten iyi olduğu zaman bu ligde birşeyler başarabilecimize inanıyomusun sen?Eldeki imkanlarla eksik bölgeler kapatılmış,bir orta saha,stoper ve kaleci aldığımız zaman ligin en dengeli kadrosunu kurmuş olucaz.Önce lütfen bir okuyun yazdıklarımı ezbere konuşmayın.Yapıcı ve yıkıcı eleştirileri aösanıza demen de ayrı komik.Burada çoğu kişi takımda neyin eksik olduğunu,transferleri,eleştirileri yapıcı bir şekilde yapıyor zaten.Senin bu tavrını şuna benzetiyorum,popüler olan şeyi eleştirip dikkatlerini üzerine çekmek isteyen tipler vardır ya aynen öylesin.Burada senin iç bayıltan,karamsar yorumlarını okumak zorunda değiliz.

Çevrimdışı TALAT

Arkadasin yazilarini okumadin mi? Demek istiyor ki senden üstün bir Takim varsa bunu degistirmek icin cabalamalisin. Sampiyonlugu bir kenara koyalim. Sen bunu yapmiyorsan Sinifta kalmis olursun. Elde kisitli Miktar var diyorsun ama o Miktarla ne Oyuncular alinabileceginiden Haberin yok.

Ha bekle sabirli ol yapacaklar diyorsan baska. Ama Haftalardir ayni seyler söylenip birsey degismeyince Insanlar bazi seyleri sorgulamaya baslar. Bunun bir de Hazirlik ve Alisma Süreci var. Alinacak Oyuncular geldigi gibi Hazir olmayabilirler.

Insanlarin endiselenmesine Anlayis göstermelisin.

bak güzel kardeşim şu anki kadromuz eksikleri olmakla birlikte sınıfta kalacak bir kadro değildir (benim kızdığım nokta bu). bugüne kadar 6 tranfser yapılmış hepsi ilk 11, bir ya da iki transfer daha yapılacak belli. yani kadro kaliten ligin en iyisi sayılabilir göreceli olarak.

sizin söylediğiniz olay kadro mühendisliği olabilir. kadro mühendisliği olarak yapılacak son transferlerden sonra hala eksik var ise ve bu da başarıya etki ediyorsa kadro mühendsiliği bakımdan sınıfta kaldık diyebilirsin.

Çevrimdışı Çağrı

Lucas - Oğuz iç sahada 4-1-3-2...

Sence?

Çift forvet sanmıyorum oynayacağımızı 4-1-4-1 den devam ederiz gibi. Çok yumuşak takımlara karşı olabilir ama dediğin.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Öğlen onu yazdım bende teknik direktörü kötü. Ersun Yanal olsaydı Fenerin başında şuan hepimize geçmiş olsun derdim.

Bu adamın rotasyonu kullanmasını bırak daha belli bir sistemi bile yok klasik Benfica futbolu oynatmaya çalışıyor ama oyuncular ona uygun değil.

Bana göre oynattigi Futbol baya efektif. Takimi da cok iyi motive etmis gibi görünüyor. Zaten cok disiplinli ve saygin bir TD.

Porto'yu calistirdigi 2 senede üst üste Sampiyon yapti.

Umarim yanilirim ama bana iyi bir TD görüntüsü verdi.

Çevrimdışı TALAT

Boşuna kızmayın Fener'in kadrosu iyi diyenlere. Fark ilk 11'lerde ortaya çıkmaz. İlk 11'ler dengeli zaten hoca farkıyla biz öndeyiz onlardan.

Ama yarın öbürgün sende hem Gomez hem Cenk sakatlanırsa Pektemek oynayacakken, onda Persie Fernandao sakatlandığında Sow oynayacak.

Sende yeni gelen ortasaha ve Oğuzhan sakatlandığında Necip oynayacakken, onda Ozan Souza sakatlansa Feghouli oynayacak.

Sende Beck gitse Serdar'a kaldın onda Şener oynayacak. Olaya duygusal değil böyle bakmnaız gerek. Yönetime baskı yapın ki yeterli diyip üstünü kapatmasınlar hep bunlardan kaybediyoruz ince detaylar bunlar.

fenerin kadrosu bizden daha iyi şu an ama kadro kalitesi olarak sınıfta kalmak üzereyiz derseler ben ona karşı çıkarım.

Çevrimdışı Kadir G.

Çift forvet sanmıyorum oynayacağımızı 4-1-4-1 den devam ederiz gibi. Çok yumuşak takımlara karşı olabilir ama dediğin.

Tek forvet oynarsak sahada olmayana yazık olacak gibi.

Alt sıra takımlarına böyle çıkılabilir diye düşünüyorum ben de.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Olumsuz mesajlarımı bulun çıkartın ortaya bekliyorum. 1 tane dahi mesaj silmiyorum. Haydi bakalım.

Herkesin hem fikir olduğu ama  benim ayrı duşunup olumsuz olarak attığım mesajları bulun.

Fener iyi deyince insanlara ezik misin fb limisin. Balazs iyi transfer bile dedirtmiyorsunuz. Çağrı mağrı yazıp çizince laf yok, forsunuz yetmiyor ona cevap vermeye, sıradan benim gibi birileri yazınca hurraa.

Ben okuduğunu anlayan, anlamadığı yoruma, yorum katmayan biriyim.  Gayette iyi anlıyorum ne yazdığınızı ne niyetle yazdığınızı. Beşiktaşlılık yarıştırmasın kimse, benim derdim bu. Beşiktaşı eleştiren de Beşiktaş lı, fenerin transferleri iyi diyen de Beşiktaşlı. Beşiktaşlı olmayanlar şutlanıyor zaten, sizin elinizde Beşiktaş ölçermetre cihazlarınızla dolaşmanıza gerek yok.

Daha fazla tartışmak istemiyorum, saygılar herkese.

Epl de değiliz. Bu kadar ilk 11 oyuncusunu toplamak sorun çıkartır. O yüzden fb kendi kendine olumsuz duruma düşecek. Ziraat kupasında ve uefa da tatmin edemezsiniz bu adamları.