2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859219 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Bize lazim olan adam Topal.

G.S alamaz. Fener de ise yedek kalacak gibi görünüyor.

Firsati bulmusken Parayi basip almak lazim hemen.

Çevrimdışı TALAT

Murat Özen haber yapmıs bugün beles istemiş Gs Cenk'i.

tamam beleş alsınlar. bizim pektemeğin maaşını ssksını falan ödesinler yeter
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ya adam çıkmış kulupler anlaşmış diyor hala öyle mi oldu boyle mi oldu diye kuruyoruz.

Ozanın yerine adam aldık da konuşmamız kaldı. Alsak da konuşsak, hani nerede?  Aldıysak ben mi görmedim.

Fer konuşmaktan fer analizi görmekten gozumun feri söndü şurada hala ortada tık yok.:)

Çevrimdışı Semih

sırf güçlenmeyelim diye Aziz bize vermez onu
banane abi! en büyük BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Tolga

Aziz onu bize ucuza bırakmaz.

6 ay sonra ikna edebilirsek Haziran için anlaşmak lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

Aynen lütfen tek tek tarih çıkart. Şenol hoca ve bursa başkanı geçen seneden beri sürtüşüyorlar.

Beşiktaş başkanı ve bursa başkanı bu işi bitiriyor transfer bitiyor, ama geçen seneden gelen kendi aralarındaki husumet sebebiyle oyuncuların aklını karıştırıyor gibi, ne hakaret olan ne aşağılama olan bir cümle ediyor.

Dediğim gibi ozanı alıp, imza töreninde işte ozan yanımda kendisine sorun ne olduğunu deseydi daha şık olmazmıydı ?   bende bunu soruyorum.

Sen Şenol hoca anlaşmıştı kulupler demesine rağmen yok öyle birşey diyorsun. Şenol hocaya inanmayalım oyle mi?

armağan bursa başkanının yaptığı aşağılama hakaretten daha ağır bir söylem.direk suçlama yapıyor.kontratı olan bir oyuncuya kulübünden habersiz görüşmede bulunmakla itham etmiş.

Düşünün işte fenerin yedek kalacak diye baktığı adam bize ilaç olur diyoruz. E endişelenmeyelim de napalım. Sonra burada neden Beşiktaşın kadrosu daha zayıf dedik diye laf yiyoruz:)

armağan bursa başkanının yaptığı aşağılama hakaretten daha ağır bir söylem.direk suçlama yapıyor.kontratı olan bir oyuncuya kulübünden habersiz görüşmede bulunmakla itham etmiş.

Transfer sezonlarını iyi takip eden biri olarak o akıllarını karıştırıyordan daha doğal bir şey duymadım. Daha ağırlarını onlarca yüzlerce kere okudum gördüm duydum.

Biz abartıyoruz. Özellikle de "bursa nefreti" bunda buyuk pay sahibi.

Çevrimdışı murat

topal sıradan bir oyuncu.büyük takımın ortasahasında oynayacak adamın aynen bek oyuncularında olduğu gibi oyunu her iki yönüyle oynaması lazım.yapabildiği işi iyi yapıyor ona lafım yok ama yapamadığı birçok iş var.

Çevrimdışı GÖRKEM

Öyleyse bize de Oyuncuyla temasa gecmek kaliyor.  :D

Kendisi gelmek isterse Baskani da ikna edebilir.

Ucuza vermeyecekse veririz Parasini. Ozana 7 vermeye kalkiyorduk. Asil o Parayi Topala ayirmaliydik bastan beri.

Çevrimdışı brkntcnr

topal sıradan bir oyuncu.büyük takımın ortasahasında oynayacak adamın aynen bek oyuncularında olduğu gibi oyunu her iki yönüyle oynaması lazım.yapabildiği işi iyi yapıyor ona lafım yok ama yapamadığı birçok iş var.
Bize iki yönlü adamlar lazım. Topal sadece ön libero veya stoper oynayabilir. Bize hem ofans hem defans yapabilecek bi orta saha yani box to box bi orta saha lazım. Keşke De Guzman olsa.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Düşünün işte fenerin yedek kalacak diye baktığı adam bize ilaç olur diyoruz. E endişelenmeyelim de napalım. Sonra burada neden Beşiktaşın kadrosu daha zayıf dedik diye laf yiyoruz:)

Ama olay anladigin gibi degil. Kalite olarak Fenerde rahat oynar Topal.

Ama Pereira'nin Oyun Anlayisina uymuyormus.

Bizim Oyuna cok iyi uyar.

Çevrimdışı murat

Ucuza vermeyecekse veririz Parasini. Ozana 7 vermeye kalkiyorduk. Asil o Parayi Topala ayirmaliydik bastan beri.
:money:

Çevrimdışı legendmaster

topalı alamayız aziz sırf rakipleri güçlenmesin diye transfer yapan bir zihniyete sahip stoch alper potuk ozan transferlerini bu yüzden yaptı şimdi o bölgeye oyuncu arayışında olduğumuzu biliyorken verir mi topalı

Çevrimdışı Çağrı

Bu mantıksız yalnız. 4-1-4-1 oynasa Fener'de yedek kalmaz adam. 2'li dinamik ortasah ile oynayacağı için sistemden ötürü yedek kalıyor oyuncu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Topal 30 yaşına giriyor 1 sene sonra serbest şimdiye kadar 5 ten fazla veren çıkmadı Valencia da Fener de.

7 hayatta etmez. Maksimum 4 milyon ederi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı brkntcnr

Topal alınmamalı. Bize 6 değil 8 lazım. De Guzman gibi orta sahanın her yerinde oynayabilecek adam lazım. 

Çevrimdışı Tolga

Topal 30 yaşına giriyor 1 sene sonra serbest şimdiye kadar 5 ten fazla veren çıkmadı Valencia da Fener de.

7 hayatta etmez. Maksimum 4 milyon ederi.
Zaten yönetimde vermez :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Katilmiyorum Topal orayi gerekirse zaman zaman tek basina bile toparlayacak özelliklere sahip.

Ofansif anlamda katkisi az ama basit oynamasini iyi bilir. siritmaz hic bir sekilde.

Veli'den kat kat iyidir.

Çevrimdışı murat

Bize iki yönlü adamlar lazım. Topal sadece ön libero veya stoper oynayabilir. Bize hem ofans hem defans yapabilecek bi orta saha yani box to box bi orta saha lazım. Keşke De Guzman olsa.

bende aynı şeyi anlatmak istemiştim.kısaca topal aradığımız oyuncu değil.futbolun ana sitemi 4-4-2 dir diğer sistemler hep yarım adamlar yüzünden doğmuş sistemlerdir.

Çevrimdışı murat

Katilmiyorum Topal orayi gerekirse zaman zaman tek basina bile toparlayacak özelliklere sahip.

Ofansif anlamda katkisi az ama basit oynamasini iyi bilir. siritmaz hic bir sekilde.

Veli'den kat kat iyidir.
benim kıstasım veli değil :tabe:

Çevrimdışı TALAT

bursa olayından ayrı olarak yazıyorum. bütün dünyada kulüpler önce oyuncuyla görüşüyor. önce oyuncu ve menejeri ile görüşüp onay alırlarsa kulüple görüşmeye geçiyorlar. kural olarak yasak olmasına rağmen sanırım hiç ceza uygulanmıyor.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı legendmaster

bende aynı şeyi anlatmak istemiştim.kısaca topal aradığımız oyuncu değil.futbolun ana sitemi 4-4-2 dir diğer sistemler hep yarım adamlar yüzünden doğmuş sistemlerdir.
bu tespit mantıklı

Çevrimdışı Kemal

Mehmet Topal kadar başınıza taş düşsün diyecem ayıp olacak , artıkçi mısınız yan sanayici misiniz beyler siz ? Hep gözünüz fb nin artiklarinda,  yabancı serbest olmuş fln farketmiyor .

Çevrimdışı brkntcnr

Topal tek hamlelik bi orta saha. Defansif orta sahaya ihtiyaç yok suan. Btb lazım. Atibanın yanında ciğersiz sürpriz hücuma çıkışlar yapacak her herinde oynayabilecek biri lazım. Leiva olsa süper olur.