2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12865930 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Topal alınmamalı. Bize 6 değil 8 lazım. De Guzman gibi orta sahanın her yerinde oynayabilecek adam lazım. 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bize 8 de lazım değil 8 gibi bir 6 numara lazım. :D

Çevrimdışı Kemal

Mehmet Topal kadar başınıza taş düşsün diyecem ayıp olacak , artıkçi mısınız yan sanayici misiniz beyler siz ? Hep gözünüz fb nin artiklarinda,  yabancı serbest olmuş fln farketmiyor .

Çevrimiçi Necmi

Fanatik misiniz? Kadro kalitesi olarak geride kaldık denmesini bile hazmedemiyorsunuz? Fikirlere biraz saygılı olun ya.
Eleştirseymişiz de yapıcı eleştirseymişiz.

Yapıcı ve yıkıcı eleştirileri açsanıza biraz, bir kaç orneklendirme yapın. Sonra neye göre kime göre yapıcı, yıkıcı olduğuna karar verelim olur mu?

Bu ligdeki rakibim kim? Antep mi? Akhisar mı? Fenerbahçe, Galatasaray. E onların aldığı oyuncular benim kadromdan daha kaliteli oyuncu ise endişelenmek kadar doğal ne var. Yarışmacı düzen bu, her tur avantaj dezavantaj değerlendirilir. Yok banane fenerden banane ondan bundan dersen nasıl olacak bu iş.

Allah aşkına şu fanatizmi bırakın bir kenara. Gidin statta yapın holiganlığınızı. Hoşunuza gitmeyen her yoruma her mesaja gider atar yapmakla forum bir adım öte gidemez.

evet tamda o dediğinden fanatiğiz elbette bunu söylerken buranın Beşiktaş forumu olduğunu unutuyorsun
burda dünya futbolunu tartışmıyoruz yada renklileride tartışmıyoruz burası Beşiktaş transfer başlığı ve burda sadece Beşiktaş
transferi konuşulur. Açık ve net söylüyorum renklilerle ilgili hiç bir durum beni yakından uzaktan ilgilendirmiyor.
burda bunları konuşacak Türk ve dünya sporu diye bir başlık var bu forumu ben yaptığım halde o başlığa toplasan beş defa girmemişimdir
herhalde işte beni o kadar ilgilendiriyor ve bir çok Beşiktaşlıyıda öyle o nedenle Beşiktaşa ait bir başlıkta başka takım görmek
istemiyorum. Evet buraya gelipte renkli transferlerini övmek kusura bakmayın ama gerçek anlamda ezikliktir. bu gün fenerin gönderdiği defans oyuncularına baktığında gelenler çok daha düşük kalitede bu gün RVP yi almışlar istatistik olarak gomez ondan daha kaliteli Naniyi almışlar ama quaresma ondan daha
kaliteli ozanı aldılar bu gün oğuzhanla aynı teraziye koyup tartabilirmisin volkanı aldılar Töreden dahamı iyi
Alper diyorsunuz Olcayın verdiği katkıyı verebiliyormu Gökhan gönül diyorsanız Buyurun bu sene beckle mukayese edin
Meirelesi Atibaya değişmem Diago mu Sosa mı bence ikiside aynı seviyelerde bir tek bize baskın oldukları mevkide caner
var. stoperde bize göre biraz daha ağır basıyorlar sow ile Cenk mukayese edilkebilir ikisini takas yapalım desek kaç Beşiktaşlı bunu kabul eder.
kalede vasatın üstüne çıkamıyoruz ama Volkanda vasatın üstünde değil o nedenle öldük bittik diyenler kardeşim EZİK tir.
bunun başka bir kelime tanımı yok. Kaldıki dahada transfer yapacağız. Bir tık aşağıda bile olsak transferlerle dengeleyebiliriz.
işin özeti ben burda renkli takım oyuncularının yağlanmasını okumak zorunda değilim okumamak içinde ben Türk ve dünya sporu başlıklarına girmiyorum
ve bu başlıkdada yazılan her renkli mesajı silinecek burası renklileri konuşma yeri değil @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı GÖRKEM

Topal 30 yaşına giriyor 1 sene sonra serbest şimdiye kadar 5 ten fazla veren çıkmadı Valencia da Fener de.

7 hayatta etmez. Maksimum 4 milyon ederi.

e daha iyi ya 5 Milyon ise.

Aslinda verecegi katki icin 7 Milyon bile gözden cikaririlir.

Atiba ile 3 yas fark var arasinda. bir de öyle bakmak lazim.

5'e verecekseler gider alir sirtimda tasiyarak getiririm.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Topal bu lig de her takımda oynar. Her sistemde oynar, her td de oynatır. Ama tabi oraya souza ve ozanı alıyorsanız oynatmama lüksünüz olur. Ki orada oynayabilen bir meireles de Bonus

Çevrimdışı GÖRKEM

benim kıstasım veli değil :tabe:

Atiba'dan da kat kat iyidir süpürücülük anlaminda.  :)

Çevrimdışı Ensar

evet tamda o dediğinden fanatiğiz elbette bunu söylerken buranın Beşiktaş forumu olduğunu unutuyorsun
burda dünya futbolunu tartışmıyoruz yada renklileride tartışmıyoruz burası Beşiktaş transfer başlığı ve burda sadece Beşiktaş
transferi konuşulur. Açık ve net söylüyorum renklilerle ilgili hiç bir durum beni yakından uzaktan ilgilendirmiyor.
burda bunları konuşacak Türk ve dünya sporu diye bir başlık var bu forumu ben yaptığım halde o başlığa toplasan beş defa girmemişimdir
herhalde işte beni o kadar ilgilendiriyor ve bir çok Beşiktaşlıyıda öyle o nedenle Beşiktaşa ait bir başlıkta başka takım görmek
istemiyorum. Evet buraya gelipte renkli transferlerini övmek kusura bakmayın ama gerçek anlamda ezikliktir. bu gün fenerin gönderdiği defans oyuncularına baktığında gelenler çok daha düşük kalitede bu gün RVP yi almışlar istatistik olarak gomez ondan daha kaliteli Naniyi almışlar ama quaresma ondan daha
kaliteli ozanı aldılar bu gün oğuzhanla aynı teraziye koyup tartabilirmisin volkanı aldılar Töreden dahamı iyi
Alper diyorsunuz Olcayın verdiği katkıyı verebiliyormu Gökhan gönül diyorsanız Buyurun bu sene beckle mukayese edin
Meirelesi Atibaya değişmem Diago mu Sosa mı bence ikiside aynı seviyelerde bir tek bize baskın oldukları mevkide caner
var. stoperde bize göre biraz daha ağır basıyorlar sow ile Cenk mukayese edilkebilir ikisini takas yapalım desek kaç Beşiktaşlı bunu kabul eder.
kalede vasatın üstüne çıkamıyoruz ama Volkanda vasatın üstünde değil o nedenle öldük bittik diyenler kardeşim EZİK tir.
bunun başka bir kelime tanımı yok. Kaldıki dahada transfer yapacağız. Bir tık aşağıda bile olsak transferlerle dengeleyebiliriz.
işin özeti ben burda renkli takım oyuncularının yağlanmasını okumak zorunda değilim okumamak içinde ben Türk ve dünya sporu başlıklarına girmiyorum
ve bu başlıkdada yazılan her renkli mesajı silinecek burası renklileri konuşma yeri değil @Armağan Bozkurt
:claps: :claps: :claps:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Birisi bana dikine ofansif hızlı oynamaya çalışan Beşiktaşta neden Mehmet Topal'ın olması gerektiğini anlatsın.

Çevrimdışı Ensar

aslında önce şuna karar vermek gerekiyor , bu takımın ana dizilişi 4-1-4-1 mi olacak 4-2-3-1 mi olacak , bence iki sistemde ki ortsaha stili farklı

Çevrimiçi murat

e daha iyi ya 5 Milyon ise.

Aslinda verecegi katki icin 7 Milyon bile gözden cikaririlir.

Atiba ile 3 yas fark var arasinda. bir de öyle bakmak lazim.

5'e verecekseler gider alir sirtimda tasiyarak getiririm.
5 milyon a neredeyse 5 tane oyuncu aldık.topalın ederi benim gözümde 2 milyondur ama bizim takım için değil.beşiktaşta görmek istediğim türde bir adam değil.

Çevrimdışı Engin

Arkadaşlar son bir kaç gündür bu başlıktaki bazı yazılar beni hayretler içinde bırakıyor, bir kaç arkadaş sürekli eleştirdiğini zannedip  BEŞİKTAŞ ı ve lisanslı sporcularını yerden yere vuruyorlar. Eleştiri böyle yapılmaz siz resmen gömüyorsunuz inanın sizin yaptığınızı sarışınlar yapmaz üzüntü ile takip ediyorum genelde konuşuyorum üzerine alınan alınsın amacım kimseyi düzeltmek de değil ama daha alfabeyi öğrenmeden şiir, roman yazmaya çalışan arkadaşlar var şunu unutmayın ki burası bir taraftar formu yani biz tarafsız olmak zorunda değiliz hatta sapına kadar tarafız taraftarız biz bu arkadaşlar önce alfabeyle başlasalar iyi ederler bu da BEŞİKTAŞIN büyüklüğüdür o takımın formasını kim giyerse benim için dünyanın en iyi futbolcusudur onu ne yerden yere sokarım nede hakaret ettiririm sizin de öğrenmeniz gereken şey bu. bu büyük kulüpten kimler geldi kimler geçti  en iyi zamanlarında Sergen yöneticiyle takıştı diye takımdan ayrıldı Feyyaz gibi bir futbolcu kulübün çekinin arkasını yazdırdı diye gönderildi Nouma gibi gelen en iyi yabancı golcü fener maçından sonra hareket yaptı diye gönderildi  siz gelmiş 20 yaşında bir futbolcuyu alamadık diye bu kulübün başkanına hocasına futbolcularına hakaretler iynelemeler yapmaya kalkıyorsunuz bu işlere girmeden önce BEŞİKTAŞ IN büyüklüğünü idrak etseniz daha iyi olacak...
Telefonda olduğum için önceki yazımı alıntıladım ama demek istediğim aynı arkadaşlar lütfen eleştrirken daha dikkatli olalım düşününki hakkındda konuştuğunuz sevgiliniz onu nasıl eleştrirseniz BEŞİKTAŞ ıda öyle eleştirin
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı Çağrı

aslında önce şuna karar vermek gerekiyor , bu takımın ana dizilişi 4-1-4-1 mi olacak 4-2-3-1 mi olacak , bence iki sistemde ki ortsaha stili farklı

Tolgay yokken 4-2-3-1 olmaz. 4-1-4-1 bu sene belli artık.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Birisi bana dikine ofansif hızlı oynamaya çalışan Beşiktaşta neden Mehmet Topal'ın olması gerektiğini anlatsın.
el freni  :D

Çevrimdışı brkntcnr

bize 8 de lazım değil 8 gibi bir 6 numara lazım. :D
Ya da tam tersi. Fer gibi :)

Çevrimdışı murat_

son ana kadar bekleyip dentinho gibi işe yaramazı getirmeseler bari

neden sosa ornegini vermiyorsun sonucta dentinho sosadan once olmus bi olay yani sirf laf olsun elestri olsun diye yazmak bu olsa gerek

Çevrimdışı Ensar

o zaman bizim aradığımız oyuncu tolgay gibi değil de vatiba gibi tek bi adam lazım  :D

Çevrimdışı Çağrı

Dikine hızlı oynayacağız diye arka tarafı komple bırakamayız. Schuster yaptı onu sonucunu gördük.

4-1-4-1'de o 4'lünün önündeki 1 çok önemli. Atiba var şuan orada komik ama defansif anlamda zaafiyet yaşarsak Atiba'dan dolayı yaşayacağız. İyi oynamasına rağmen.

Topal orada oynarsa 3-1 olur ama kazanırsın. Atiba oynarsa 2-2 3-3 4-4 görme ihtimalin olan maçlar olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ziver

:claps:

Çevrimiçi Necmi

Transfer sezonlarını iyi takip eden biri olarak o akıllarını karıştırıyordan daha doğal bir şey duymadım. Daha ağırlarını onlarca yüzlerce kere okudum gördüm duydum.

Biz abartıyoruz. Özellikle de "bursa nefreti" bunda buyuk pay sahibi.
gerçekten saçmaladın bu sefer adam tv ye çıktı oyuncumu ayartıyorlar
benden izin almadan görüştüler ve bunu şikayet edeceğim dedi ve direk suç duyurusunda bulundu
bumu abartmak orda ozana kalkıp Şenol Hoca beni aradı dedirtseler neler olacağını tahmin edebiliyormusun.
siz gerçekten nerde yaşadığınızı bile bilmiyorsunuz o Bursanın başkanı gibi bir tip sana her türlü pisliği
yapar yeterki elinde bir fırsat olsun ve camiasında kahraman ilan edilir. Sen neyin abartmasından bahsediyorsun
Beşiktaşın başına gelecek her kötü şeyden zil takıp oynayacak bir camiadan bahsediyoruz. Bu işler şaka
değil @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı brkntcnr

4-1-4-1 de medel,leiva mis olur. 4-2-3-1 de ise fer , de guzman çok iyi olur.

Çevrimdışı GÖRKEM

Takimdaki her Oyuncu ayni Teknik kapasitesine sahip olmaz. Her Takimin duracagi yeri iyi bilen, sezgileri kuvvetli, ikili mücadelelerde etkili, fizik gücü iyi bir Oyuncuya ihtiyaci var Defansif Orta Sahada.

Topal'Da tüm bunlar mevcut. Top ayagindayken de fena degil. olur olmaz yerde hata yapip top kaybina sebep olan bir Oyuncu degil.

Orta Sahamizi bayagi saglamlastirir. Tam aradigimiz Adam aslinda.

Çevrimdışı Kemal

Çünkü her sene renklilerin posasini çıkarıp veya direkt safra buldukları birini alıp onları bu ağrıdan kurtarma kontenjanimiz bu sene boş kaldı , bizim sivri akıllı camiamiz sayesinde inşallah Topal'la dolduracaz .

Çevrimdışı Çağrı

o zaman bizim aradığımız oyuncu tolgay gibi değil de vatiba gibi tek bi adam lazım  :D

İşte aslında gerekli. Ama şuan lüks olur yani Topal'ı alırsan Atiba yerine alır kalite arttırısın.

Ama Oğuzhan veya Sosa sakatlandığı anda topu atarsın o yüzden öne de lazım.

Özetle iki oyuncu lazım ortasahaya aslında öncelik yine de Tolgayımsı oyuncu modeli.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi murat

Ya da tam tersi. Fer gibi :)

fer ikisinide oynar.tam aradığımız adam.6 numarada 8 numara 8 numarada 6 numara katkısını verir.

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler