2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851321 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Rode nin gelmesi lazım ya acayip istiyorum o adamı :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Savaş

Maç 1-0'dan 1-1'e gelince normalde bizim moralimiz düşerdi düşmedi.

Maça hiç ofansif başlayamazdık resmen yağdırarak başladık.

Gol üstüne gol düşünmezdik düşündük.

Anlayış değişiyor. Daha yolun çok başı ve rakip çok zayıftı ama önemli olan bunu düşündürebilmek şuan futbolculara.

Biz hücumda çok potansiyelli takımız durmamamız gerek. Durmazsak iç sahada 3 gol ortalaması yakalar bu takım çok hızlı oyuncularımız önde.
Aynen bende onu farkettim inanılmaz bi güven gelmiş takıma. Bilic doneminde 1 attik mi hrmen kapanip kontraya donerdik. Simdi bu yok.

Böyle olmasi lazim. Atak oynamak lazim. Bilic bizden cok sey aldı götürdü. Yavaş yavaş düzelecek bunlar. Takım oturdu mu daha güzel olucak. Bu takım bu sene estirecek arkadaş. Atacak yiyecek de ama yediginden daha fazla atacak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı GÖRKEM

Töre mersinli oyuncunun kırmızı gördüğü pozisyonda ve maç içinde yaptığı birkaç dripling dışında sahada yoktu.Quaresma silik kaldı ancak neye dayanarak bu yorumu yapabiliyorsun anlayamadım :alala: Olcay bu futboluyla asla kesik yemez,takımın vazgeçilmezi olur ancak dün takımın en berbat ismi töreydi aşırı şımarmış.Oyun içinde hiç topa koşmuyor,ayağına top bekliyordu beyefendi.Şenol hoca da mutlaka görmüştür bunları eğer böyle şımarık oynamaya devam ederse kanatlarda genellikle olcay-quaresma ikilisini görürüz.

Töre'yi hic tartismaya gerek yok. Hep söyledim. Sorunlu Insan. Hic bir zaman iyi bir profesyonel olmayacaktir.

Ama Kalite olarak Quaresma'dan yine de daha verimli. Quaresma'nin bize katabilecegi hic birsey yok artik.

Kerim ile Olcay oynamali.

Çevrimdışı Ensar

Gökhan konusunda bence yanlış bi yargı var , zira özellikle q7nin gelisi ile antreman görüntülerine özellikle dikkat ettim , gökhanın tavırları nasıl diye ve hep birbirleriyle sakalasan oyuncu grubu gördüm , olcay oğuzhan gökhan kerim bunlar dışarda da beraber gezebilen iyi arkadaşlar , gökhan daha form tutamadı , gömmenin anlamı yok zararı çok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Tolga

şimdi başkana sorsan transfer yapacak mısınız diye
olm 5-2 kazanmışız ne transferi der :D
:kop: :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

Aynen bende onu farkettim inanılmaz bi güven gelmiş takıma. Bilic doneminde 1 attik mi hrmen kapanip kontraya donerdik. Simdi bu yok.

Böyle olmasi lazim. Atak oynamak lazim. Bilic bizden cok sey aldı götürdü. Yavaş yavaş düzelecek bunlar. Takım oturdu mu daha güzel olucak. Bu takım bu sene estirecek arkadaş. Atacak yiyecek de ama yediginden daha fazla atacak.

Türk ligi yahu burası Türk. Saldıracaksın karşındaki savunmacılar Servet gibi adamlar.

Takım mükemmel değil Mersin de çok kötüydü ama çok ümit verdi takım 15 dakikalık tempoyu 70 dakika yapalım düşmeden dağ olsa duramaz karşımızda.
peki atiba oğuzhan sosa töre cenk gomez içerde dışarda nispeten zayıf rakiplere karşı deler geçer miyiz ?

Daha üzerine koyacak çok şey var ligin düşmesi muhtemel takımına 5 attık ama anadolu zayıf bence çoğu maç böyle olacaktır.

Almamız gereken 75 puanın 54'ünü rahat maçarla alırız gibi geliyor bana.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Biliç şu takıma 2 sene boyunca 1-0 dan 2-0 yapmayı 2-1 den 3-1, 4-1 yapmayı öğretememişti. Şükürler olsun ki artık böyle bir dert yok. Beşiktaş böyle oynamalı işte. Herkes gollere barça golü diyor ama ben dün akşam resmen arsenall ramsey ve wilshire paslaşmaları izlediğimizi düşünüyorum. Seri, kısa, çok ince işler.

Çevrimdışı Çağrı

Tek korkuk ligin kalitesinin çok düşmesi.

Fener kolay kazanmamalı çünkü biz içeride dışarıda aynı oynuyoruz onlar içeride çok iyi dışarıda çok kötüler.

Dışarıda kolay puan almamalı Fener biz koşarak bir şekilde alırız. Baraj 80'e çıkmamalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Sarp

Bu Ts Diji'nin işini bitirdi mi?
Bilgisi olan var mı?
Bu sene diğer takımlar bize karşı birleşip istediklerimizi toplamak gibi bir adet edindi.
Hep forum yüzünden oluyor bunlar  :D

Çevrimdışı atalay

Dünkü takımın pas istasyonları, oyun geçişleri, oyun ritmi, temposu, oyun opsiyonu yaratma becerisi daha da artacak zamanla.

O yüzden şu ana kadar yazdığım özelliklere +olarak gelecek olan orta saha oyuncusunun kesici özellikleri, top kapma becerisi ile beraber kazandığı topları hemen servis edebilmesi; dikine oynayabilmesi lazım.

Profil olarak Luces Leiva doğru isim. Stoperde de zaten adını defalarca yazdım Djilobodji doğru profil.

Galiba ikisini de alamayacağız fakat oyuncu profilleri bu isimlere benzer olmalı. 
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 15:40:28 atalay ]

Çevrimdışı Anıl

Töre konusunda havadan nem kapıyoruz bence.Şu an formu düşük.Belki o da bunun farkında ve biraz huysuzlaştı

Şenol hoca orda olduktan sonra adam yönetimi konusunda kafama hiçbir şey takılmıyor.

Birkaç haftaya saha içinde halay çeker arkadaşlarıyla :lol:
Yok abi ben bayağı dikkat ettim sürekli bir trip halinde. Mesela Tosic düzgün kesemiyo topu takip etmiyo Tosice bağırıyo. Oğuzhan kornerde içeri geç dedi diye döndü kulübeye birşeyler falan dedi. Maçın sonlarında da Gomez solda bomboştu gitti şut çekti sonra döndü adelesini gösterdi değiştirin dedi. Orda da bir trip attı falan. Değişik bir ruh halinde.

Çevrimdışı Çağrı

Biliç şu takıma 2 sene boyunca 1-0 dan 2-0 yapmayı 2-1 den 3-1, 4-1 yapmayı öğretememişti. Şükürler olsun ki artık böyle bir dert yok. Beşiktaş böyle oynamalı işte. Herkes gollere barça golü diyor ama ben dün akşam resmen arsenall ramsey ve wilshire paslaşmaları izlediğimizi düşünüyorum. Seri, kısa, çok ince işler.

Aynen öyle Arsenal işiydi.

Arsenal işi Premier ligde tutmaz ama burada bir otursun her maçı 30 dakikada bitirirsin.

Dün konuşmuştuk top olabildiğince hızlı o kaleye girmeli. Yıllardır ilk 15 dakika maç başladığın bu takım niye saldırmaz diye düşünmüşümdür.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bu lig de tempolu ve baskılı oynadığımız müddetçe maçların çoğunu rahat kazanırız çünkü ligdeki çoğu takımın kalitesi yerlerde.

Dünkü maç bu açıdan bizim için çok önemli bir done oldu.

En azından bu takımın hücum potansiyelinin ne olduğunu herkes gördü.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Ben Rode'nin geleceğine inanmıyorum ve Lucasında Fellaininde  :by2:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Tek korkuk ligin kalitesinin çok düşmesi.

Fener kolay kazanmamalı çünkü biz içeride dışarıda aynı oynuyoruz onlar içeride çok iyi dışarıda çok kötüler.

Dışarıda kolay puan almamalı Fener biz koşarak bir şekilde alırız. Baraj 80'e çıkmamalı.
Fb yi eskişehire karşı izledim. Açıkça söyliyeyim beğenmedim. Bir kere goller çok havadan oldu. Eskişehir'in orta sahasın maşallah defansı evlere şenlikti. Hani mersin bizi oynattı diyorlar ya fenerin attığı ilk golde eskişehir defansını ve orta alanının izleyin bir tane basan adam yok ve defans 18 çizgisine resmen gömülmüş. İdda ediyorum eğer ilk yarı 0-0 bitseydi o maçta değişik şeyler olabilirdi. Üstelik fenevin hücum hattı başka, orta sahası başka defansı başka bir şey oynuyor. Bütünlük yok kompakt oyun sıfır. Bunu Beşiktaşlı olduğum için söylemiyorum. Bundan sonra ne olur bilemem ama bence pereira nın antrenör olması bizim açımızdan avantaj o adamın ne yapacağı hiç belli değil.

Çevrimdışı pascal26

Şu uslubunu biraz düzeltmezsen cevap vermeyi düşünmüyorum artık.

Bu lig üzerinden değerlendiriyorum kadroyu Avrupa üzerinden değil. Biraz at gözlüklerini çıkarıp bakarsan net olarak görürsün.

Kadro derinliği açısından şuanda arada dağlar kadar fark var.

Dağlar kadar fark yok. Biraz var sadece. Fazla derin kadro da sıkıntı yaratır. Herkese süre veremezsin. Çok iyi adam sürekli yedek oturmak istemez. Oturursa da bu sefer süre aldığında kendi ortalama performansına ulaşamaz. Sahada kendine oynamaya başlar. Yapıbozucu karakterler türer. Yani derinlik kağıt üstünde kalır, sahaya yansımaz. Yönetilmesi de zordur.

Kısacası, 24 te 2 eksiğe dağlar kadar denemez. 

Çevrimdışı Anıl

Dünkü takımın pas istasyonları, oyun geçişleri, oyun ritmi, temposu, oyun opsiyonu yaratma becerisi daha da artacak zamanla.

O yüzden şu ana kadar yazdığım özelliklere +olarak gelecek olan orta saha oyuncusunun kesici özellikleri, top kapma becerisi ile beraber kazandığı topları hemen servis edebilmesi; dikine oynayabilmesi lazım.

Profil olarak Luces Leiva doğru isim. Stoperde de zaten adını defalarca yazdım Djilobodji doğru profil.

Galiba ikisini de alamayacağız
fakat oyuncu profilleri bu isimlere benzer olmalı. 
Bakın bu dramdır :D

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yahu bu adam sevilmez mi? Tam bir faik :D

https://twitter.com/Gokhan_Tore7/status/633251529751924740

Şu tweetleri kim atıyor acaba fotoyu kulübün eğer varsa twitter sorumlusuna atıp ona mı attırıyor nedir?

Çevrimiçi Savaş

Bu takimda bu potansiyel zaten vardı. Dün ozellikle oyun icerisinde degisiklikleri begendim ben asil.

Bilic doneminde otomatikti her mac nolursa olsun ayni degisikliklerdi. 70 de Tolgay cikar. Olcay cikar Pektemek girer. Ezbereydi hepsi. Dün Cenk cikmadan Gomez girdi ya oyuna daha bi umutlandim.

Bir plan var, bi oyun okuma var. Bişey var yani. Ezbere degil hiçbiri. En güzeli de bu işte. Takımı yonetebilen bi adam var. Kenarda hakemle uğraşmayan takimi strese sokmayan bi adam var.

Çevrimdışı Hasan Akten

Şu tweetleri kim atıyor acaba fotoyu kulübün eğer varsa twitter sorumlusuna atıp ona mı attırıyor nedir?

Yok ya kendisi çekip atıyordur herhalde. Neden o kadar komplike düşündün ki? :D

Çevrimdışı Çağrı

Dağlar kadar fark yok. Biraz var sadece. Fazla derin kadro da sıkıntı yaratır. Herkese süre veremezsin. Çok iyi adam sürekli yedek oturmak istemez. Oturursa da bu sefer süre aldığında kendi ortalama performansına ulaşamaz. Sahada kendine oynamaya başlar. Yapıbozucu karakterler türer. Yani derinlik kağıt üstünde kalır, sahaya yansımaz. Yönetilmesi de zordur.

Kısacası, 24 te 2 eksiğe dağlar kadar denemez. 

Katılmıyorum.

22 iyi oyuncu olması demek 3 kulvarda 60 maçta her oyuncunun 30 maç oynaması demek.

İyi olan 40 olmayan 20 maç oynar ki bu çok idealdir. Bu bakımdan da arada dağlar kadar fark var şuan.

Tek tek yazıp can sıkmayacağım lakin ilk 11'lerde büyük fark yok. Biz 75 isek onlar 80. Ama kadro derinliğinde biz 70 isek onlar 85 mesele bu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı eski inönü

Oguzhan'ın, Cenk'in parlaması bir yana bu sistemde asıl patlamayı Olcay yapacak gibi duruyor. Bu sistemde hücum hattına işlerlik kazandıran isim o olacak. Quaresma'nın Olcay'ı kesmesi mümkün gözükmüyor.

Çevrimdışı Anıl

Ben Rode'nin geleceğine inanmıyorum ve Lucasında Fellaininde  :by2:
Bir bonusun daha geldiğini düşünsenize!

ÇILDIRIRIZ!
Lucas Leiva işi ciddi.
Kardeşim o zaman böyle şeyler yazıp kendin inanmadığın şeyler konusunda milleti ümitlendirme :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Yok ya kendisi çekip atıyordur herhalde. Neden o kadar komplike düşündün ki? :D

Adamın türkçesi o kadar düzgün değildi arada bir hata yapması gerekiyor. Belki birkaçı hariç topçularımızın tweetleri genel olarak tek bir elden çıkıyormuş gibi düzgün ve benzer üslüpta yazılmış. Samimiyetsiz geliyor :)