2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845735 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Passolig almayıp imkanı olup maça gitmiyen forma almıyan tişört almayan bir zahmet eleştirmesin takımı.

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Allahını seven üzerime orta saha atsın.

Çevrimdışı kadir137

Doğrudur yanlıştır, gereklidir gereksizdir, orası tartışılır. Bu transfer sezonunda orta saha için basında adı geçen isimler:

Not: Yazım eşsizdir.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Bertug

181 bin en az 80 bini istanbul dışı senin mantığına göre fenerbahçenin 280 bin  galatasarayın 250 bin olduğuna göre syircisinin statdan taşması lazım hermaç  kapalı gişe fb 50 bin  gs 58 bin oynaması lazım

Gercekten bu savunmanizi tebrik etmrm gerekiyor. Passolig almiyorum forma aliyorum alisveris yapiyorum sucluyum, alip maca gitmezsem sucum yok cunku kulube 17 lira bankaya 8 lira para verdim kulube destek oldum

Çevrimdışı Türkay

Doğrudur yanlıştır, gereklidir gereksizdir, orası tartışılır. Bu transfer sezonunda orta saha için basında adı geçen isimler:

Alman olsun taştan olsun  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı UU1903

Kardesim sen yazarken yanlis elini kullaniyor olmayasin, bence bir de digeriyle dene  :lol: :lol:
Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı Scout

Passolig almayıp imkanı olup maça gitmiyen forma almıyan tişört almayan bir zahmet eleştirmesin takımı.
Mersin Tarafı Bile 100 Liraydı Gitmedim !
Pika Pika

Çevrimdışı Abdullah

Gercekten bu savunmanizi tebrik etmrm gerekiyor. Passolig almiyorum forma aliyorum alisveris yapiyorum sucluyum, alip maca gitmezsem sucum yok cunku kulube 17 lira bankaya 8 lira para verdim kulube destek oldum

Burada anlaşılamayan nokta şurası sen şimdi ben maddi olarak katkımı yapıyorum diyorsun ama işin bir de manevi boyutu var. O takım boş tribünlere oynayınca motivasyon kaybı oluyor kardeşim.  :)

Çevrimdışı Doğuhan

Dün yenilen ilk golde ise saha parselizasyonu ve yerleşme problemi vardı.

Maç öncesi Mersin'i öndeki 4 oyuncusundan 3'ünün hızlı ve seri olduğunu ve orta alanda reaksiyon problemimizin olduğunu söylemiştim. Nitekim golde savunma arkasına basit sızma koşusu ile geldi.

Tabi Ersan'ın da golde duran oyuncuya adam markajı yapması ve onunla boğuşması golü yedirtti.

ersanı kötüleyeceğiz diye diğer hata yapanları da unutmamak lazım

yenilen gol de tolganın orta sahayı geçemeyen degajıyla başlandı 1. fiyasko

törenin gereksiz göğsüyle yaptığı pas hatası 2. fiyasko

ersanın rakiple anlık yaşadığı anlam veremediğimiz bir yakınlaşma 3. fiyasko

bu 3 fiyasko yapılmışken yine de golü yemeyebilirdik çok rahat, rhodolfo adamı bırakmasa golü yememiz zor yada rhodolfo adamı 1sn önce ofsayta bırakmak istese yine zor

stoper ikilimiz hangi ikili olacaksa acil olarak birbirlerine uyum sağlamaları lazım transfer yapılacaksa bir an önce bitmeli

Çevrimdışı can1903

Mersin Tarafı Bile 100 Liraydı Gitmedim !
İmkanı olan dedim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

pasoligden kimse memnun değil. aynı kaçak elektrik payında olduğu gibi ama pasoligi boykot edenler acaba kaçak elektrik payını da boykot edip elektrik kullanmama gibi bir olaya girerler mi ya da girdiler mi hiç? yoksa garezleri sadece beşiktaşa mı?

pasolig alan herkes paranın nereye gittiğini biliyor. ama böyle zarar gören sadece beşiktaş oluyor
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Bertug

Burada anlaşılamayan nokta şurası sen şimdi ben maddi olarak katkımı yapıyorum diyorsun ama işin bir de manevi boyutu var. O takım boş tribünlere oynayınca motivasyon kaybı oluyor kardeşim.  :)

Ben passolig almamak marifet dedigimi zannetmiyorum benim demek istedigim ben 1 sucluysam karti alip gitmeyen 2 sucludur

Çevrimdışı kadir137

Kardesim sen yazarken yanlis elini kullaniyor olmayasin, bence bir de digeriyle dene  :lol: :lol:
Abi solakım ben, kalemi iterek anca bu kadar yazılıyor :D
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı pascal26

Olcay + Oğuzhan sanki 1+1=3 gibi. Acayip bi sinerjileri var. Yıllardır beraber ürettikleri pozisyonlar inanılmaz.  Pozisyonun başında önce kafada aynı hücumu oynuyolar sonra sahada. Cenk de eşlik edince
mükemmel oldu dün. Bence Bursa'da Ozan da benzer bir sinerjinin içindeydi. Bellushi olmadan ne yapacak merak ediyorum.

Ayrıca bence de 1 hızlı stoper bulmak ve defans çizgisini biraz daha öne çıkarıp ortayı sıkmak lazım.

Çevrimdışı Abdullah

Ben passolig almamak marifet dedigimi zannetmiyorum benim demek istedigim ben 1 sucluysam karti alip gitmeyen 2 sucludur

Evet öyle ilginç bir durum var kartı alıp da maça gitmemiş büyük bir kesim var bilemiyorum nedenini. Ama passo alanların bir çoğu da istanbul dışında benim gibi kart var ama maalesef gidemiyorum maça.  :)

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı Ensar

Naçizane yorumum ;
1)kaleci transferi olmayacaksa günay oynamalı , geçen sene neuier tarzı çıkıp topları uzaklaştırabildigini gösterdi , bu sistemde bizim için can alıcı durumlardan biri bu , alınacaksa eğer aldığımız kalecinin özelliklerinden biri bu olmalı
2) dünkü defans arkasına kaçan adamları ne kadar hızlı olursa olsun hiç bir defans yakalayamaz , öncelikle ortasaha da bu topları attirmamak gerek , ama yine de hem orta sahaya hem ersanin yerine transfer şart , ersanla tolga ile idare ederiz bu sene diye yola çıkarsak bize pahalıya patlayabilir
3) quaresma ve özellikle gökhana onların sadece takımın bi parçası olduğu ve kimseden üstün olmadıkları anlatılmalı , özellikle gökhan diyorum çünkü kıskançlık yapabilir bireysel oynayıp kendini gösterme çabasına girebilir , ona çok iyi çok kıymetli bir futbolcu olduğunu hissettirip paylaşımcı olursa daha da büyüyeceğini anlatmalı şenol hocam ki güveniyorum hocaya bu konuda
4) quaresma'ya hiç güvenmiyorum ama şenol hocaya çok güveniyorum , aynı bildiğimiz  quaresma gibi oynarsa kesik yer , yok öyle istediği gibi at koşturmak , kimsede şenol hocaya sesini çıkaramaz tribünde quaresma için , çıkartanin karşısında da biz varız yedirmeyiz bu takımı ve hocayı
5) bütün takıma maşallah , mustafanin ilk 18 de olmaması bile çok güzeldi :D tosic ve beck taş gibiler , tosicin hatasını yorgunluğa veriyorum kronik olacağını sanmıyorum , rhodolfo iyiydi daha iyi olacak , golde topu kapıp atağı başlatması çok iyiydi , cenk türkiyenin en iyi yerli forveti , gomez in işi çok zor :D olcay bu takımın simgelerinden biridir benim için , hakkını vermeliyiz bu adamın çok haksızlık ediyoruz , oğuzhan ve kerim böyle istikrarlı devam ederler inşallah
6) aaaaah Tolgay ah bi mucize olsa da hemen dönsen keşke
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dji bugun Ts ye imza atiyormus :s20: :s20:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Çevrimdışı can1903

Bu forumda oyuncu önermeyin abi önermeyin.

Süleyman Hurma burda  :bawling:

Kesin @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Korkarım dün akşam ki maç yönetimide rehavete sokacak.. Bu sabah erkenden kap gelmesini bekliyordum. Gelenler gidenlerin çarşambaya kadar takıma katılmasını yada ayrılmasını bekliyordum. Ama işte kulup de rehavete girerse cacık olur.

Çevrimdışı can1903

Cenk=Kostas benim gözümde. Cenk'i ilk on birde oynat 15 gol atar ki Gaziantep gibi köy takımında attı.
TİLLAH @Samet Ç

Çevrimdışı Ensar

ah be bilic sırf beşiktaş korkuna uefadan elendin di mi çakal :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sarp

Yok artık diji'yi de mi kandırdılar?
Yoook artık  :alala: