Naçizane yorumum ;
1)kaleci transferi olmayacaksa günay oynamalı , geçen sene neuier tarzı çıkıp topları uzaklaştırabildigini gösterdi , bu sistemde bizim için can alıcı durumlardan biri bu , alınacaksa eğer aldığımız kalecinin özelliklerinden biri bu olmalı
2) dünkü defans arkasına kaçan adamları ne kadar hızlı olursa olsun hiç bir defans yakalayamaz , öncelikle ortasaha da bu topları attirmamak gerek , ama yine de hem orta sahaya hem ersanin yerine transfer şart , ersanla tolga ile idare ederiz bu sene diye yola çıkarsak bize pahalıya patlayabilir
3) quaresma ve özellikle gökhana onların sadece takımın bi parçası olduğu ve kimseden üstün olmadıkları anlatılmalı , özellikle gökhan diyorum çünkü kıskançlık yapabilir bireysel oynayıp kendini gösterme çabasına girebilir , ona çok iyi çok kıymetli bir futbolcu olduğunu hissettirip paylaşımcı olursa daha da büyüyeceğini anlatmalı şenol hocam ki güveniyorum hocaya bu konuda
4) quaresma'ya hiç güvenmiyorum ama şenol hocaya çok güveniyorum , aynı bildiğimiz quaresma gibi oynarsa kesik yer , yok öyle istediği gibi at koşturmak , kimsede şenol hocaya sesini çıkaramaz tribünde quaresma için , çıkartanin karşısında da biz varız yedirmeyiz bu takımı ve hocayı
5) bütün takıma maşallah , mustafanin ilk 18 de olmaması bile çok güzeldi

tosic ve beck taş gibiler , tosicin hatasını yorgunluğa veriyorum kronik olacağını sanmıyorum , rhodolfo iyiydi daha iyi olacak , golde topu kapıp atağı başlatması çok iyiydi , cenk türkiyenin en iyi yerli forveti , gomez in işi çok zor

olcay bu takımın simgelerinden biridir benim için , hakkını vermeliyiz bu adamın çok haksızlık ediyoruz , oğuzhan ve kerim böyle istikrarlı devam ederler inşallah
6) aaaaah Tolgay ah bi mucize olsa da hemen dönsen keşke