2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851042 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Yok yani stoper şartta diyelim ki alınmadı daha iyi olmaz mı ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine de olmaz. Yazacaklarım sıtmaya razı olmak biraz ama Ersan rakipten gelen hav toplarını milodan daha iyi karşılıyor. Yerden gelenleri de yakın markajda ise ayak koyup müdahale edebiliyor. Miloseviç sonradan stoper olduğundan mıdır bilmem bu özellikler başta olmak üzere genel olarak stoper kimliği zayıf. Genç, milli oyuncu olarak bakınca keşke oynayabilse desekte oynadığı taktirde fazlaca "motta penaltısı" yaptırabilir.

Çevrimdışı Kadir G.

Atiba, bu oyunda her halükarda adı ilk yazılacak oyuncu olur.

Evet olur. Yönetime düşen onu yedek bırakacak transfer yapıp üç bloğu da birbirine bağlamak olacaktır.

Çevrimdışı atalay

Alabileceğimizi zannetmiyorum lakin Oğuzhan yada Sosa önde şu efektif oyunu sağlayacak ise Lucas Leiva nokta atışı olur.

Halen BTB ihtiyacımız olur orası ayrı.

İyi Geceler...

Çevrimdışı Ersoy

Herkese iyi geceler herhalde herkes bu gece rahat uyur.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat_BJK

Herkese iyi geceler herhalde herkes bu gece rahat uyur.

Uyku yok. Mac tekrari, yorumlar, bir mac tekrari daha ve yorum tekrarlari. Kahvalti ve mesai. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ersoy

Uyku yok. Mac tekrari, yorumlar, bir mac tekrari daha ve yorum tekrarlari. Kahvalti ve mesai. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kolay gelsin abi.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

2 btb ile 4-4-2 hevesim vardı fakat oğuzhan böyle oynarsa inşallah aynı sisteme devam ederiz. Maçına göre 4-1-3-2 veya 4-1-4-1

Çevrimdışı Kadir G.

@canselkemiksiz: O degil de Lucas (Liverpool) ulasamadim ya :( Ozur dilerim arkadaslar yorumsuzum

Çevrimdışı GÖRKEM

Alabileceğimizi zannetmiyorum lakin Oğuzhan yada Sosa önde şu efektif oyunu sağlayacak ise Lucas Leiva nokta atışı olur.

Halen BTB ihtiyacımız olur orası ayrı.

İyi Geceler...

Bende onu diyorum. Leiva gibi biri gelse bile bir Box-to-Box Oyuncusu ihtiyaci olur. Atiba'yi yedege cekme sansimiz olur böylece.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Tolga zengin iyi maç çıkardı,geçen sene kötü bi sezondu onun için.

Çevrimiçi Samet Ç

Lucas Leiva zu İnter.

Kovacic zu Real.

Çevrimdışı tayfunyasar

Lucas Leiva zu İnter.

Kovacic zu Real.

Inter mi Mancini 2 7 1oynayacak herhalde
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Inter mi Mancini 2 7 1oynayacak herhalde

:kop: :kop:

Elimizi attığımızı kurutuyoruz ya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kadir137

Oğuzhan hep bu şekilde oynasa, veli de takıma dönse çok orta saha sıkıntısı kalmayacak gibi gelmeye başladı bana bu akşamdan sonra :D
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Scout

İngiliz kulübü West Ham United ile yarın masaya oturacak olan Cim-Bom'un Burak için 20 milyon euro fiyat belirlediği, bunun dışında gelecek teklifleri kabul etmeyeceği ifade edildi.

Sarı-kırmızılılar, Muslera için de rekor bir bedel ortaya koydu. Cim-Bom, Uruguaylı file bekçisine talip olacak kulüplerden 50 milyon euro isteme kararı aldı.(Milliyet)

Görende Barça Madrid Sanır  :evillol: , Beşiktaşın Oyuncuları Yolladığı Fiyat Çok Makuldu Hiç Değilse Hayalperest İbrahimoviçin Ayakkabısını Alamayanlar Gibi Davranmadık ve Takım Sistemimiz Eksikler Giderilirse Ligi Domine Ederiz 2-3 Sene
Pika Pika

Çevrimdışı okansosa

Oğuzhan hep bu şekilde oynasa, veli de takıma dönse çok orta saha sıkıntısı kalmayacak gibi gelmeye başladı bana bu akşamdan sonra :D
-sa -se lere kalmadan işi garantiye almak lazım sakatlanmiyacakları da kesin değil orta saha şart veli 3 ay yok dönse bile yine orta saha lazım

[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 02:38:41 okansosa ]
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı beşiktaşk

Konu disi olacak ama hepinizden Özür diliyerek başlık actim cevap gelmedi ve yarına kadar cevabini bulmam gereken bir soru isareti var kafamda yardimci olursaniz sevinirim

baslik astim genel sohbette passolig ile ilgili...

Çevrimdışı Scout

İyi Geceler Forum
Pika Pika

Çevrimdışı aa1903

bu maçta açık bir şekilde görüldü ki oğuzhan net bir 10 numaradır, daha önce de bunu demiştim. sadece performansının o bölge için yeterli olmadığını düşünüyordum. ilk maçta gelişim göstermiş izlenimi verdi, yay civarında topla her buluşmasında çok etkiliydi.

kaleci diye ağlıyordum ama bu takımın öncelikle stopere ihtiyacı var. defansı hiç beğenmedim.

Çevrimdışı aa1903

Pektemek cenk pedro gitse

Kaleci Stoper ve rode yi alsak

Uefa da favori oluruz

abi uefa'da favori oluruz falan deme, hiçbir takım uefa'da fovori değildir. beklentileri aşırı yükseltiyoruz, avrupa'da bizden başka takım yok havasına giriyoruz. beşiktaş en iyi ihtimalle uefa'da yarı final oynar bence.

Çevrimdışı can1903

Bir bonusun daha geldiğini düşünsenize!

ÇILDIRIRIZ!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Keşke Atiba birkaç yaş genç olsaydı.

Bir de Şenol Güneş FEDA yılında gelmiş olsaydı şu an nasıl bir takım olurduk diye düşünmeden edemiyor insan.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağrı

Bilic'in korkak takımından sonra büyük takım gibi devamlı hücum eden domine eden şu takımı gördük ya bu çok büyük keyif.

Gözlerime inananadım resmen. Ortasaha Veli Atiba Sosa'dan Quaresma Atiba Oğuzhan'a. Çok yazık ettin bize Bilic. Biz Şenol Güneş'i çok daha önceden getirmeliydik bunu bu maç için söylemiyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bilic'in korkak takımından sonra büyük takım gibi devamlı hücum eden domine eden şu takımı gördük ya bu çok büyük keyif.

Gözlerime inananadım resmen. Ortasaha Veli Atiba Sosa'dan Quaresma Atiba Oğuzhan'a. Çok yazık ettin bize Bilic. Biz Şenol Güneş'i çok daha önceden getirmeliydik bunu bu maç için söylemiyorum.

Oooo kimler gelmiş... :D