2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845731 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

olcay oğuzhan tosun üçgenini çok beğendim.
olcay böyle oynasın kesik yemez.
töre yedeğe çekilirse ortalığı karıştırır mı yoksa aklı başına mı gelir bilemiyorum...
Olcay zaten hep böyle oynuyordu kardeşim
bir senedir insanlara bunu anlatamıyoruz ama hücum futbolu
oynadığımız sürece olcayın değeri daha iyi anlaşılacak

Çevrimdışı GÖRKEM

Töre kötüydü onu kastettim.

Evet kötüydü. Quaresma daha da kötüydü. Isimizi bir hayli zorlastirdi.

Ben her zaman Gökhan'in satilmasindan yanayim ama su anda kesilecek biri varsa adi Quaresma.

Çevrimdışı GÖRKEM

Dünkü maçla ilgili şunu söylemek istiyorum. Töre ve Quaresma aynı anda sahada olmaz. Sosa döndüğünde Olcay-Töre-Quaresmadan biri kesik yiyecek. Dünkü gibi çocukça triplere girip laubali oynayacaksa bu kişi de Töre olur. Kaleci-Sol stoper-Orta saha transferleri de olursa şampiyonluğu öyle kolay kolay bırakmayız.

Bu arada bence Trabzon maçı Mersin maçından da rahat geçer. İçimden 4-0 geçiyor :)

Evet olmaz. Bana göre oynatilacak en son kisi Quaresma.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yaprak kımıldamıyor ya.  :akuma:

Çevrimdışı Tolga

Bu hafta en azından orta saha transferinin halledilmesi gerekiyor.

Fırtına öncesi sessizlik mi acaba diyorum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı darthvader

Evet kötüydü. Quaresma daha da kötüydü. Isimizi bir hayli zorlastirdi.

Ben her zaman Gökhan'in satilmasindan yanayim ama su anda kesilecek biri varsa adi Quaresma.
Töre mersinli oyuncunun kırmızı gördüğü pozisyonda ve maç içinde yaptığı birkaç dripling dışında sahada yoktu.Quaresma silik kaldı ancak neye dayanarak bu yorumu yapabiliyorsun anlayamadım :alala: Olcay bu futboluyla asla kesik yemez,takımın vazgeçilmezi olur ancak dün takımın en berbat ismi töreydi aşırı şımarmış.Oyun içinde hiç topa koşmuyor,ayağına top bekliyordu beyefendi.Şenol hoca da mutlaka görmüştür bunları eğer böyle şımarık oynamaya devam ederse kanatlarda genellikle olcay-quaresma ikilisini görürüz.

Çevrimdışı Scout

Orta Sahaya Kim Gelecek Acaba  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

töre quaresma gomez henüz hazır değil ilk maçtan dibe batırmalar ilk maçtan göğe çıkarmalar, bu adamların hepsi iyi topçu 2-3 hafta sonra bunlara da sıra gelir başlarlar bombalamaya

Çevrimdışı Çağrı

Fener'de 5 uzerinden 4.5'luk bir kadro yok abartmayin sunlari, 4.5'luk kadro ust duzey liglerin basa oynayan takimlarinin kadrosudur. Bunlar Shakhtar karsisinda bile madara oldular. Tek tek analiz etmeye gerek yok. Yapilacak bir kaleci transferi ve saglam bir orta saha ile kadromuz Fener'le denk olmayacak, net bir sekilde Fener'den iyi kadromuz olacak. Birkac hafta daha gecsin ne dedigim daha iyi anlasilacak. Gecen sene ilk devre zorla ligin tepesine yakin tutulan Fenerbahce'ye yine bir boyle bir kiyak yapilmazsa son 6-7 haftaya girdigimizde havlu atmis olmalarini bekliyorum. Ustelik hadi Fener'e 4.5'luk diyelim (bizim ligimizi kiyas kabul ederek), peki biz nasil 3.5'luk kadroyuz o zaman bu lig icin? Klubun adi Buyuksehir Belediye falan oldu da haberimiz mi yok?

Şu uslubunu biraz düzeltmezsen cevap vermeyi düşünmüyorum artık.

Bu lig üzerinden değerlendiriyorum kadroyu Avrupa üzerinden değil. Biraz at gözlüklerini çıkarıp bakarsan net olarak görürsün.

Kadro derinliği açısından şuanda arada dağlar kadar fark var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

bunu tekrar hatırlatıyım

birde oguzhan 10 numara değil diyenler vardı

evet değilmiş 10 numara

10 numaranın kralıymış

Oğuzhan dün 10 numara oynamadı. Efsane bir 8 numara performansı gösterdi.

+ olarak @ayayhan 4. uyarım bu yaşını profiline girer misin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı darthvader

@Çağrı atibayı nasıl buldun?Copenhag döneminden beri ilk defa bu kadar ofansif oynadı demişti ali ece.Yüzde 98 pas oranıyla oynamış birde dün  :claps:

Çevrimiçi Savaş

Şenol hoca'nın forma adaletine güveniyorum. İsmi var diye formda oyuncuyu kesmez umarım.

Sosa geldiğinde Oğuzhan kesik yer mi bilemem. Bilic atardı kesiği Şenol hoca atmaz heralde.

Cenk ve Oğuzhan bu formlara rağmen kesik yerlerse küserler. Hakeden almalı formayı ismi olan değil.

Lakin Ts maçı çok zorlu geçecektir. Bu maç kadar rahat olmayız. En büyük korkum gecen seneki gibi iyi başlayıp sonunu getirememek. Takım ders almıştır inşallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Türkay

Atiba Ozi Sosa Trabzon için çok mu ofansif olur?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Hasan Akten

Şimdi dünkü Oguzhan performansından sonra orta sahaya gelecek futbolcu kimi kesecek? Sosa'ya yedek kulübesi yolları göründü galiba.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Çağrı atibayı nasıl buldun?Copenhag döneminden beri ilk defa bu kadar ofansif oynadı demişti ali ece.Yüzde 98 pas oranıyla oynamış birde dün  :claps:
Bu siteye iki vader fazla @darthvader. Senin adın Mustafa Vader olsun bundan sonra   :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

Atiba ve Veli ilgili geçen sene sorguladığımız bir şey vardı. Bu adamları Bilic mi öne çıkarmıyor kendileri mi çıkmıyor. Dün cevabını aldık.

Takımı geçen sene resmen Bilic durdurmuş. 2-0 olan çoğu maç 5 olacakken 2-1 2-2 oldu.

Atiba 10 numaraydı futbolunun başlarında düşünün nerden nereye. Şenol Güneş 6-7 hafta sonra tam sistemini oturtsun baya iyi işler yapacağız gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Töre konusunda havadan nem kapıyoruz bence.Şu an formu düşük.Belki o da bunun farkında ve biraz huysuzlaştı

Şenol hoca orda olduktan sonra adam yönetimi konusunda kafama hiçbir şey takılmıyor.

Birkaç haftaya saha içinde halay çeker arkadaşlarıyla :lol:

Çevrimdışı darthvader

Bu siteye iki vader fazla @darthvader. Senin adın Mustafa Vader olsun bundan sonra   :evillol: :evillol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Çağatay

Bu hafta en azından orta saha transferinin halledilmesi gerekiyor.

Fırtına öncesi sessizlik mi acaba diyorum :D

şimdi başkana sorsan transfer yapacak mısınız diye
olm 5-2 kazanmışız ne transferi der :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi dünkü Oguzhan performansından sonra orta sahaya gelecek futbolcu kimi kesecek? Sosa'ya yedek kulübesi yolları göründü galiba.

Aynen Gordon Milne dönemindeki gibi olur o zaman. Sakat ya da cezalı olanın yerine oynayan eğer iyi oynarsa diğer maçlarda da O oynuyordu
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Akten

Şenol hoca'nın forma adaletine güveniyorum. İsmi var diye formda oyuncuyu kesmez umarım.

Sosa geldiğinde Oğuzhan kesik yer mi bilemem. Bilic atardı kesiği Şenol hoca atmaz heralde.

Cenk ve Oğuzhan bu formlara rağmen kesik yerlerse küserler. Hakeden almalı formayı ismi olan değil.

Lakin Ts maçı çok zorlu geçecektir. Bu maç kadar rahat olmayız. En büyük korkum gecen seneki gibi iyi başlayıp sonunu getirememek. Takım ders almıştır inşallah.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tümer Metin dün "Mourinho gelse böyle oynayan bir Oguzhan'ı kesemez" dedi. Gerçekten öyle bir futbol oynadı Oğuzhan. Cenk de 3 gol attı çok moralli. Onu da bu şekilde devam ederse oynatacaktır Şenol hoca.

Çevrimdışı Çağrı

Maç 1-0'dan 1-1'e gelince normalde bizim moralimiz düşerdi düşmedi.

Maça hiç ofansif başlayamazdık resmen yağdırarak başladık.

Gol üstüne gol düşünmezdik düşündük.

Anlayış değişiyor. Daha yolun çok başı ve rakip çok zayıftı ama önemli olan bunu düşündürebilmek şuan futbolculara.

Biz hücumda çok potansiyelli takımız durmamamız gerek. Durmazsak iç sahada 3 gol ortalaması yakalar bu takım çok hızlı oyuncularımız önde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

Gaziantepspor    v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Başakşehir                              
Gençlerbirliği    v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Fenerbahçe                              
Eskişehirspor    v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Rizespor                              
Antalyaspor       v       Beşiktaş                              
Beşiktaş       v       Kasımpaşa 

10. haftaya kadar fikstür çok müsait demiştim daha önce yeter ki iyi başlayalım.

5 te 5 çıkarsak derbiye 10. haftaya kadar 4-5 puan fark atarız bizim devre arasına lider girmemiz çok önemli o zaman havlu atmıyoruz.

Devre arası da 1-2 takviye ile yine sonuna kadar gitmeyi düşünmeliyiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Akten

Aynen Gordon Milne dönemindeki gibi olur o zaman. Sakat ya da cezalı olanın yerine oynayan eğer iyi oynarsa diğer maçlarda da O oynuyordu

Olması gereken o abi. Haftaya Sosa döndü ve orta sahaya bir transfer yapıldı diyelim. Oğuzhan yedek kalırsa büyük haksızlık olur. Aynı şey Tosun için de geçerli. Performansları bu şekilde devam ettiği müddetçe oynamaları lazım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maç 1-0'dan 1-1'e gelince normalde bizim moralimiz düşerdi düşmedi.

Maça hiç ofansif başlayamazdık resmen yağdırarak başladık.

Gol üstüne gol düşünmezdik düşündük.

Anlayış değişiyor. Daha yolun çok başı ve rakip çok zayıftı ama önemli olan bunu düşündürebilmek şuan futbolculara.

Biz hücumda çok potansiyelli takımız durmamamız gerek. Durmazsak iç sahada 3 gol ortalaması yakalar bu takım çok hızlı oyuncularımız önde.
peki atiba oğuzhan sosa töre cenk gomez içerde dışarda nispeten zayıf rakiplere karşı deler geçer miyiz ?