Ben sizi Töre konusunda uyardım ve bütün yaz boyunca satılmalı dedim.

Geçen sene son 5 maç sonucu bu sene takımdan cevabını alıyor artık ona pas atılmıyor
akşam farketmişsinizdir. Geçen sene sonunda takıma ihanet etmiştir ve bunun oyuncular üzerinde
sıkıntı yarattığı haberleride geliyordu dün akşam hep pas tercihleri Töre dışı oldu Quaresma
transferinden sonrada her kes olcayı keserken Töre kesilmeli demiştim akşam görünende olcayın bu takımdan
kesilemeyeceği gerçeği dün akşam gene Töre klasiği oldu orta sahada zamansız kaptırdığı topla kontra yedik
ve gol geldi. Tamam Quaresmayı istemedim ama bir tercih yapmam gerekse töre yerine guaresmayı on defa tercih
ederim. Dün akşam olan bir şeyde ilk defa stoperimiz top kesti ve kestiği topla golle sonuçlanan bir hücum başlatdı

ama akşamki maç kesinlikle ölçü değil bence çok savruktuk özellikle defansda çok uyumsuzduk ben becki çok beğendim
golü yedikten sonra dikkat ettinizmi stoperde ersanın açıklarını kapatmaya başladı en az iki pozisyonda bunu başardı
araya atılan toplarda topla kale arasında duvar oldu savunma bilgisi çok iyi necip girdikten sonra orta saha direnci
artınca bu sefer sağ karidoru kullanmaya başladı zeki defans yapıyor açıkları maç içinde görüyor ve kapatma yolunda sorumluluk alıyor.
Ben tosiçide çok beğendim ikinci goldeki hatasını şimdilik görmezden geliyorum tek hatası oydu oda golle sonuçlandı
ama uyum sağladıkça çok daha iyi olacaktır. bizim gerçekten bir stopere ihtiyacımız var. Bu kaleden bile daha acil bir ihtiyaç