2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12845716 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mehmetthedum

Olcay'ın hakkını ısrarla yiyen bir profilimiz var. Adam king oynadı. 1 gol , 2 asist, 2 asist öncesi pas ile 5 gole de etkisi var. Ayrica kanatlar icerisinde santrafor yanına sızan bir o var. Masallah q7 ve töre 18'e girmediler , gerçi gerek de kalmadı ama onlar da biraz  daha aktif olursa zaten beşiktaş bana barça.

Orta saha konusunda da hem kerem demirbay (solak) ve tolga ciğerci (sağlak) 'ye fitim ben ama kamp oncesi şenol hocanın eline gelselerdi daha da fittim. Elimizde atiba, veli ve tolgay kontratlar varken çok üst düzey oyuncu alımına karşıyım. Seneye şampiyonlar ligine gidersek sezon öncesi 1 tane sağlam alınır olur biter. Surada oynayacağımız türkiye ligi..
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 11:41:14 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı enemy1903

Herkes defans istiyor ama dünyanın en hızlı defansı olsa dünkü golü yine yerdik.bizim defans sorunumuz yok liberoların basmama sorunu var.dikkat edin golde adam bomboş pas attı ve aynısını 4 kez yaptılar.eğer orta saha kalabalık olsa o pasların hiç birini veremezlerdi,oğuzhan topa basmadığı için veya basamadığı için her top araya atılıyor.necip girdiğimde bu pasları göremedik çünkü necip topa iyi basıyor.bizim en büyük sorunumuz libero ve kaleci.
bu iki mevkiiye mutlak transfer lazım.

Çevrimdışı brkntcnr

Fener'de 5 üzerinden 4.5'luk kadro ama 3'lük bir teknik direktör var.

Bizde ise 3.5'luk bir kadro ama 4'lük bir hoca var şuan. Transferlerle takım da 4 olursa daha çok 5 gollü galibiyet görürüz biz.
Bence fenerin kadro isme göre bakarsak 5 üzerinden en fazla 4 alır. Hocaları 3. Bizim kadro ise 3,5 alır. Djib rode ve kaleci gelse 4,5 luk kadromuz olur. Hoca zaten dört dörtlük :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

fener Topalı elinden mi çıkarıyor?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Herkes defans istiyor ama dünyanın en hızlı defansı olsa dünkü golü yine yerdik.bizim defans sorunumuz yok liberoların basmama sorunu var.dikkat edin golde adam bomboş pas attı ve aynısını 4 kez yaptılar.eğer orta saha kalabalık olsa o pasların hiç birini veremezlerdi,oğuzhan topa basmadığı için veya basamadığı için her top araya atılıyor.necip girdiğimde bu pasları göremedik çünkü necip topa iyi basıyor.bizim en büyük sorunumuz libero ve kaleci.
bu iki mevkiiye mutlak transfer lazım.
evet golle ilgili dediklerin doğru ama defans kale dahil çok ciddi sıkıntılı bence inşallah olmaz ama gelecek maçlarda defans ve kale hatalarıyla ilgili çok konuşacağız gibime geliyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brkntcnr

Bence atiba yanına bi on libero şart. Ozzy yle sosa yı dönüşümlü oynatırız. Quaresma da Töre yle dönüşümlü oynamalı çünkü ikisi aynı anda sahadayken olmuyor. İkisi de artislik peşinde. Ama ikinci yarı Quaresma çıktı Töre toparladı.  Ersan ilk golde ofsayta düşürcem diye ileri hamle yaptı hem ofsayta düşüremedi hem de adamı boş bıraktı.

Çevrimdışı Oktay

evet arkadaşlar bu hafta trabzonla maçımız var şu passoliğ protestocuları yine neyin bık-bık nı yapacak   :alala: :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu hafta sonu şehir dışında olacağım, kombinemi devredebilirim. Konu dışı yaptım tam nereye yazacağımı bilemediğim için. Kusura bakmayın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Bende dün passolig e başvurdum fakat kart elime ulaşmayacak sanırım. Tek geçişlik kartla halledicez artık.

Çevrimdışı ahmetemre

evet arkadaşlar bu hafta trabzonla maçımız var şu passoliğ protestocuları yine neyin bık-bık nı yapacak   :alala: :alala:

pretostuculara Q7 istediler diye Q7 alındı.
artık tribüne dönerler.
havaalanına 10 bin kişi gidiyorsa stada da gelmeli.
hava güzel maç cumartesi 21:45 en az 51897 kişi olmalı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı cursedofdragon

arkadaşlar en ucuz bilet 25 tl digiturk playden bir maç alsanız 30 tl imkanı olan herkes olimpiyat stadına gitsin taraftar görsün herkes  :biggrinking:

Çevrimdışı Oktay

rakiplerimizden bitanesi bizden 4-5 ay sonra passo ya geçti şu anda  bizden 100 bin önde düşünüyorumda onlar niye protesto etmiyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rakiplerimizden bitanesi bizden 4-5 ay sonra passo ya geçti şu anda  bizden 100 bin önde düşünüyorumda onlar niye protesto etmiyor
Beşiktaş'ın önünde tutuyor çoğu şeyi belli bir grup ama lafa gelince önce Beşiktaş diyorlar. Öyle olmadığını gördük..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Gereksiz işler işte. Onu iste bunu iste ama stada gel deyince passolig e hayır. Yok öyle olay. Kulübe katkısı olmayan adamın eleştirip istifaya çağırmaya da hakkı yok.

Çevrimdışı Ziver

eylence parklarinda roller coaster cinsi aletlere binince insanin midesinde garip bir heyecan hissi oluyor ya, sagolsun tolga'ya her top geldiginde kendimi disneyland'da gibi hissediyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

pretostuculara Q7 istediler diye Q7 alındı.
artık tribüne dönerler.
havaalanına 10 bin kişi gidiyorsa stada da gelmeli.
hava güzel maç cumartesi 21:45 en az 51897 kişi olmalı :evillol:

Hadi giderken erken yola çıktık, dönerken saat gece 12 oluyor. O saatte vasıta durumu nasıl. Olimpiyata hiç gitmemiş biri olarak soruyorum  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

trabzon macına en az 50 bin bekliyorum..

Çevrimdışı brkntcnr

Hadi giderken erken yola çıktık, dönerken saat gece 12 oluyor. O saatte vasıta durumu nasıl. Olimpiyata hiç gitmemiş biri olarak soruyorum  :)
Ek metro seferleri oluyor. Metrodan metrobüse de geçilebilir sonra. Yani gitmek isteyene sıkıntı yok hocam :)

Çevrimdışı Oktay

ertesi gün pazar eve 2 saat geç gidilmesi sorun yaratmaz

Çevrimdışı ahmetemre

tabanway var çok rahat :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Easthanbool

Konu passolig başlığına dönmüş.Alanda Beşiktaşlı almayanda.Herkes herkese saygı duymak zorunda eleştirmek kimseye düşmez
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Beraber döneriz hasan abicim sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Beraber döneriz hasan abicim sıkıntı olmaz

Sağolasın çok iyi olur  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ozan E.

Trabzon maci basligi ayri, passolig basligi ayri :)
Transfer sezonu basliginda bunlarin konusulmasi degisik geldi  :alala:

Çevrimdışı brkntcnr

Trabzon maci basligi ayri, passolig basligi ayri :)
Transfer sezonu basliginda bunlarin konusulmasi degisik geldi  :alala:
En kalabalık yer burası ya ondandır :)