2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12851431 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Oktay

Konu passolig başlığına dönmüş.Alanda Beşiktaşlı almayanda.Herkes herkese saygı duymak zorunda eleştirmek kimseye düşmez
şimdi öylemi oldu..eleştirmek kimseye düşmezmi oldu

Çevrimdışı ahmetemre

Konu passolig başlığına dönmüş.Alanda Beşiktaşlı almayanda.Herkes herkese saygı duymak zorunda eleştirmek kimseye düşmez
@Yunus Emre Dökmeci protesto ediyordu passoligi belki kombine bile almıştır dünkü maçtan sonra.
tedbili kıyafetle gelebilir maça :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

Trabzon maci basligi ayri, passolig basligi ayri :)
Transfer sezonu basliginda bunlarin konusulmasi degisik geldi  :alala:
3 ü 1 arada kampanyası yapmış necmi abi :D
not:''neskafe bile üçü bir arada ben hala yalnızım'' kamyon yazısı aklıma geldi :evillol:
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 12:27:23 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Easthanbool

şimdi öylemi oldu..eleştirmek kimseye düşmezmi oldu

Oktay abi almayanlar nasıl alanlara saygı duyup eleştirmiyorsa,aynısını alanlarda yapmalı.İsteyen tepkisini koyar uyup uymamak herkesin hür iradesine kalmış bir şey
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cebinde 8 kredi kartıyla dolaşır, ben passoligi protesto ediyorum bizi fişliyorlar...

Çevrimdışı Oktay

passo konusunu bilinçli olarak açan benim...beşiktaşın menfaati ve rakiplerimize gövde gösterisi yapmamız için passoyu şu aşamada protesto etmek ayağımıza kurşun sıkmakla aynı derecede olduğu için konuyu girdim

Çevrimiçi Samet Ç

Fişleme falan hikaye bir kısım Olimpiyat'a gitmek istemediğinden dolayı almıyor  stat açılınca paşa paşa gidip alacaklar bundan eminim. Bir kısmında neden almadığı belli konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı atalay

Şenol Hoca, pas istasyonları ve oyun opsiyonu yaratma konusunda çok başarılı. O yüzden her mevkinin oyuncularının bireysel performansı artıyor.

Bize net bir şekilde alan oyunu bilen, oyun ve pas opsiyonlarını daraltan, agresyon derecesi yüksek, denge oyununda başarılı, sert-sıkı, sekenleri süpürecek bir ön libero şart. Oyun aklı yüksek ve 360 oyun görüşüne sahip bir oyuncu olmalı.

Bu arada 1 maç ile ayaklar yerden kesilmiş yetmemiş laf sokmaya çalışılmaya başlanmış. Güzel, klasik Beşiktaş taraftarı.

Çevrimdışı Oktay

fişendinmi noluyor devlet seni onbeşgünde bir maça gittiğini aanlayınca depresyonamı giriyosun

Çevrimdışı Akın

Bence defans sorunu yok. Araya atılan 5 pozisyondan biri gol oldu. O da Töre'nin artistlik sevdasından defans gafil avlandı. O bölgede top kaptırırsan cezayı keserler. Ersan çok güzel toplar kesti. Ersan bence Ligdeki en iyi stoperlerden biri. İleri uçtan defansa yardım eden sadece Olcay var, ama olcay çok eleştiriliyor. Tosic yaptığı hataya rağmen bence Motta'dan iyidir. Motta sürekli aynı hataları yapıyor, ders aldığı yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sağolasın çok iyi olur  :)
Hasan abi olimpiyattaki maclara zaten forumun kemik kadrosu hep beraber gidiyor , Vodafone Arena onunde bulusuluyor ve arabalarla konvoy halinde gidiliyor , @Necmi abiyle iletisime gecersen Araclarda bos yer ayarlanir ama onceden bildirmen lazim sonra sikinti oluyor Hic ugrasmadan forumla beraber gider gelirsin maca @Hasan Tahsin abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bertug

Passolig alan arkadaslar, passolig kart alan 181 bin kisiye soylense daha dogru olur. Hadi biz protesto ediyoruz almiyoruz da 181 bin kisi hem parasini verip kart aliyor hem maca gelmiyor?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci protesto ediyordu passoligi belki kombine bile almıştır dünkü maçtan sonra.
tedbili kıyafetle gelebilir maça :evillol:
Ben Protestomu bitirdim , Basvuruyu da yaptim bugun yarın gelir Passoyalan kartim :bandit:
Ulan Besiktas olmasa feristahi gelse aldiramaz bana bu karti ya neyse :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Şenol Hoca, pas istasyonları ve oyun opsiyonu yaratma konusunda çok başarılı. O yüzden her mevkinin oyuncularının bireysel performansı artıyor.

Yalniz bu Mac bizi yaniltabilir. Mersin Orta Alanda isimizi cok kolaylastirdi. Hic kompakt degillerdi ve fizik gücleri düsük gibiydi. Stoperleri de iyi degildi.

Orta Sahada alan daraltan ve savunma anlayisi iyi olan bir Rakibe karsi bu Pozisyonlari bulamayabilirdik de.

Bizim avantajimiz bu Ligin kalitesinin beklenildiginden düsük olmasi. 4 Takim arayi baya acti bu yabanci kuraliyla birlikte. Transfer yapamadilar.

Yani biz bu Oyunla bir cok macta cok basarili oluruz. Ancak Derbi ve Avrupa Ligi Maclarinda sorun yasariz gibi görünüyor.

Çevrimdışı Akın

Çift ön liberoyu oldum olası sevmedim. Büyük takım gol yemez diye kural mı var. Yediğinden çok atacaksın. Eleminasyon hariç lig usulu maçlarda kazanmak için oynamalıyız.
Tek ön libero 4-1-3-2 oynamalıyız. Çift forvetin biri Q17 olabilir. Barca daki messi gibi.

Çevrimdışı atalay

Yalniz bu Mac bizi yaniltabilir. Mersin Orta Alanda isimizi cok kolaylastirdi. Hic kompakt degillerdi ve fizik gücleri düsük gibiydi. Stoperleri de iyi degildi.

Orta Sahada alan daraltan ve savunma anlayisi iyi olan bir Rakibe karsi bu Pozisyonlari bulamayabilirdik de.

Bizim avantajimiz bu Ligin kalitesinin beklenildiginden düsük olmasi. 4 Takim arayi baya acti bu yabanci kuraliyla birlikte. Transfer yapamadilar.

Yani biz bu Oyunla bir cok macta cok basarili oluruz. Ancak Derbi ve Avrupa Ligi Maclarinda sorun yasariz gibi görünüyor.

Diğer maçlar için konuşmak erken fakat Mersin için söylediğin doğru. Orta alanda büyük boşluklar verdiler ve alan daraltamadılar. Yumuşak bir oyun yapısı da eklenince, hücumda efektif oynadık ve işimiz kolaylaştı. 

Çevrimdışı GÖRKEM

Oguzhan cok iyi bir Mac cikardi ancak biraz frene basmak lazim. Bir de saglam bir Takim Savunmasina karsi görmek lazim. Bana göre Sosa'yi kesmesi cok zor.

ts maçı hiç kolay bir maç olmayacak bence.

Çevrimdışı atalay

Dün yenilen ilk golde ise saha parselizasyonu ve yerleşme problemi vardı.

Maç öncesi Mersin'i öndeki 4 oyuncusundan 3'ünün hızlı ve seri olduğunu ve orta alanda reaksiyon problemimizin olduğunu söylemiştim. Nitekim golde savunma arkasına basit sızma koşusu ile geldi.

Tabi Ersan'ın da golde duran oyuncuya adam markajı yapması ve onunla boğuşması golü yedirtti.

Çevrimdışı Ceeyyhun

ligin başındaki bir maçla değil ligin sonlarına doğru oynayacağın bir maçla şampiyonluğu getirebilirsin.

takım umut verdi, eksik-yetersiz 3 bölgeye (kaleci-stoper-orta saha) akıllı transferler yapılırsa o sonlardaki maçı acemice, stres içinde kaybetmeyiz.

o yüzden son 2 sezonda olduğu gibi ilk 5-6 sonunda bu takım çok gol atar, şampiyon olur vs.. gazına gelmemek gerekir.

hiç takviye yapamamış bir takıma karşı oynadık tamam iyi de oynadık ama 11-11'ken maç 2-1'di. 2. golümüzün öncesinde hakem rhodolfo'nun müdahalesine el verebilir ve devre 1-1 bitebilirdi. ya da yediğimiz ilk golde adam kendini yere bıraksa tolga kırmızı görse şimdi belki de başka şeyler konuşuyor olacaktık.

o yüzden her ne kadar ümitlensek de temkinli olmakta, kadro derinliği olışturmakta fayda var.

he bir de; geçen sene bazı taraftar bozuntularının her girdiği maçta küfür ettiği Oğuzhan için bugün methiyeler düzmesi de bazı kişilerin ne yazık ki seviyesini ortaya koyuyor. ve yine ne acıdır ki bu kişiler sosyal mecralarda ağzına her geleni söylüyor hatta ve hatta futbolcuların kişisel hesaplarına küfür etmek gafletinde bulunuyor.. inşallah iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunamayacağını birileri, bizler bıkmadan usanmadan öğretebiliriz.

Çevrimdışı Oktay

Passolig alan arkadaslar, passolig kart alan 181 bin kisiye soylense daha dogru olur. Hadi biz protesto ediyoruz almiyoruz da 181 bin kisi hem parasini verip kart aliyor hem maca gelmiyor?

181 bin en az 80 bini istanbul dışı senin mantığına göre fenerbahçenin 280 bin  galatasarayın 250 bin olduğuna göre syircisinin statdan taşması lazım hermaç  kapalı gişe fb 50 bin  gs 58 bin oynaması lazım

181 bin en az 80 bini istanbul dışı senin mantığına göre fenerbahçenin 280 bin  galatasarayın 250 bin olduğuna göre syircisinin statdan taşması lazım hermaç  kapalı gişe 50 bin oynaması lazım
Bu arada bu rakamlarda stadımızın açılmamasının da çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum. Yoksa en az 270 bin civarı olurduk. Renklilerden az olacağımıza inanmıyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Diğer maçlar için konuşmak erken fakat Mersin için söylediğin doğru. Orta alanda büyük boşluklar verdiler ve alan daraltamadılar. Yumuşak bir oyun yapısı da eklenince, hücumda efektif oynadık ve işimiz kolaylaştı.

aynen öyle.

Fazla karamsar olmak istemiyorum ama bir de su var: Mersin'in A Plani bizi durdurmak degildi. Kafa tuttular bize.
Artik Rakiplerimiz bize alan biraktiklarinda ne kadar tehlikeli olabilecegimizin farkina varmislardir. Bize karsi daha saglam bir anlayisla oynayacaklardir ilerde.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bize net bir şekilde alan oyunu bilen, oyun ve pas opsiyonlarını daraltan, agresyon derecesi yüksek, denge oyununda başarılı, sert-sıkı, sekenleri süpürecek bir ön libero şart. Oyun aklı yüksek ve 360 oyun görüşüne sahip bir oyuncu olmalı.

Bu arada 1 maç ile ayaklar yerden kesilmiş yetmemiş laf sokmaya çalışılmaya başlanmış. Güzel, klasik Beşiktaş taraftarı.
Haftaya yenilincede gömerler:)

Çevrimdışı Kemal

Duyumcular ne oldu orta saha , yav size duyumcu dedik yorumcu oldunuz :) kardeşim yorum yapın tabii de duyum da yapın , duyum yoksa yalan yapın bizde diyelim ki " yalan da olsa mutluyuz bu bize yetiyor "