Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dzunun da Golerini izelrsen penaltilari Dzunun kullandigini Net bir sekildd girebilirsin...Bu acidan bakarsak demba ba da iyi golcu değil di Sonicta yarisini penaltidan atti dimi senin mantiginla bakarsak ortaya bu cikiyor @Kadir Güney
Kalın bölümü dikkatle okuyor ve nasıl kıvırılır ibret alıyoruz
yunusemredokmeci. NET!
Cikarinca no lacak basin goge mi erecek ?Evet ovdum inkar etmiyorumki zaten sorun ne ozaman ?Dzunun o donem gelmesini osteme sebebim yas Artisi ve Duran top ozelligi idi onun harcinde Q7 her turlu daha iyi futbolcu bunu daha oncede soylemistim @Anıl
Bilip bilmeden sallamak sende huy olmuş maalesef. Sonra kimse ciddiye almayınca neden diye sorma. Valbuena attı.
Faik bu tsk iyi aksamlar
Bak abi sen şuan quaresmayı savunucam diye Dzsudzsakı gömmesen sorun olmayacak. Full Dzsudzsakı överken sadece yaş ve duran toptan falan bahsetmiyodun. Burada herkes kimin ne yazdığını biliyor o yüzden yazmamış gibi yapmaya ya da yazmadığın şeyleri yazmış gibi söylemeye gerek yok.
Nedense Videolarda Hep dzutzsak atiyor penaltilari.
Konu Dışı : Dünyanın en iyi maçlarından birisi şu an Lig TV 3 te gerçekleşiyor.
tamam ozaman uzatmaya da gerek yok , Bursanin futbocusunu konusmaninda bur mantigi yok artik.
Dzutzsaki konusmak ve ovmek isteyen Brsa forumlarina gidip Katmerli katmerli ovebilir.
Psv dönemini katma diyen sendin. O halde hadi gel tüm kariyerleri karşılaştıralım kim öndeymiş görelim.
okonida defalarca açıklama yaptim , Hollanda ligi performansi benim icin asla Olcu olamaz Dunyanin en fazla Gol atilan ligi ve butun takimlarin acik gutbok oynadığı bir lig her mac 3-4 golun banko olduğu ve Kolin kazimin bile Gol kralligina oynadigi bir ligi asla olcu almam alinmazda zaten..
Chelsea'nın kadın sağlık mensubu yok külübede az önce Cahill burnundan sakatlandı saha içinde o hoş kadını aradı gözlerim.
Mourinho kovdu onu
Muhabbet gercekten süper (!) Şurada iki kafa dagitmaya bir iki yorum veya haber almaya giriyorum, konuşulan dzu-q17.Olan oldu torba doldu artık, her ikisi de sözleşmeli futbolcu. Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
ee sözleşmeli oyuncu diye konuşmayalım mı yani abi