2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859850 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kadir G.

Dzunun da Golerini izelrsen penaltilari Dzunun kullandigini Net bir sekildd girebilirsin...
Bu acidan bakarsak demba ba da iyi golcu değil di Sonicta yarisini penaltidan atti dimi senin mantiginla bakarsak ortaya bu cikiyor @Kadir Güney

Bilip bilmeden sallamak sende huy olmuş maalesef. Sonra kimse ciddiye almayınca neden diye sorma.

Valbuena attı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kalın bölümü dikkatle okuyor ve nasıl kıvırılır ibret alıyoruz  :evillol: :evillol:
Faik bu tsk iyi aksamlar :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Cikarinca no lacak basin goge mi erecek ?
Evet ovdum inkar etmiyorumki zaten sorun ne ozaman ?
Dzunun o donem gelmesini osteme sebebim yas Artisi ve Duran top ozelligi idi onun harcinde Q7 her turlu daha iyi futbolcu bunu daha oncede soylemistim @Anıl
Bak abi sen şuan quaresmayı savunucam diye Dzsudzsakı gömmesen sorun olmayacak. Full Dzsudzsakı överken sadece yaş ve duran toptan falan bahsetmiyodun. Burada herkes kimin ne yazdığını biliyor o yüzden yazmamış gibi yapmaya  ya da yazmadığın şeyleri yazmış gibi söylemeye gerek yok.

Bilip bilmeden sallamak sende huy olmuş maalesef. Sonra kimse ciddiye almayınca neden diye sorma.

Valbuena attı.
Nedense Videolarda Hep dzutzsak atiyor penaltilari.

Bak abi sen şuan quaresmayı savunucam diye Dzsudzsakı gömmesen sorun olmayacak. Full Dzsudzsakı överken sadece yaş ve duran toptan falan bahsetmiyodun. Burada herkes kimin ne yazdığını biliyor o yüzden yazmamış gibi yapmaya  ya da yazmadığın şeyleri yazmış gibi söylemeye gerek yok.
tamam ozaman uzatmaya da gerek yok , Bursanin futbocusunu konusmaninda bur mantigi yok artik.

Çevrimdışı Kadir G.

Biliyorsunuz 2010 Dünya Kupası'nda kulkanılan jabulani kalecilerin çok şikayetini almıştı.

Yalnız o bile böyle falso almıyordu.

Çevrimdışı Anıl

Kalın bölümü dikkatle okuyor ve nasıl kıvırılır ibret alıyoruz  :evillol: :evillol:
Al işte bak daha  incelesek neler neler var eskilerde o yüzden yok tek artısı yaşı dedim, duran top dedim falan. Yapma, gerek yok :)

Çevrimdışı can1903

Konu Dışı : Dünyanın en iyi maçlarından birisi şu an Lig TV 3 te gerçekleşiyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kadir G.

Nedense Videolarda Hep dzutzsak atiyor penaltilari.

Psv dönemini katma diyen sendin. O halde hadi gel tüm kariyerleri karşılaştıralım kim öndeymiş görelim.

Çevrimdışı Ersoy

Konu Dışı : Dünyanın en iyi maçlarından birisi şu an Lig TV 3 te gerçekleşiyor.
Ayrıca Agueronun golüyle de City 1-0 üstün.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

tamam ozaman uzatmaya da gerek yok , Bursanin futbocusunu konusmaninda bur mantigi yok artik.
@Yunus Emre Dökmeci , Dzsudzsak'ı değil Q17'yi konuşalım haklısın . Bana anlatır mısın sol açık diye alınan Q17 nasıl sol açık oynayacak? Q17 oynasın diye ona kadroda sağ açık ve 10 numara pozisyonlarında yer mi açacağız? Sosa bugün sakat yarın kadroya girdiğinde Q17 , 10 numara oynasın diye Sosa'yı geriye çekip verimini mi düşüreceğiz Sosa'nın ve takımın?

Çevrimdışı Abdullah

Dzutzsaki konusmak ve ovmek isteyen Brsa forumlarina gidip Katmerli katmerli ovebilir.
Niye konuşmayacakmışım ya sen burada sow boffin överken kimse sana git renkli forumunda öv dedi mi? Ki övmüyoruz da sadece kıyaslama yapıyoruz ve bu maliyete daha iyisi varken niye q17 tercih edildi diye soruyoruz.  :eyes

Psv dönemini katma diyen sendin. O halde hadi gel tüm kariyerleri karşılaştıralım kim öndeymiş görelim.
okonida defalarca açıklama yaptim , Hollanda ligi performansi benim icin asla Olcu olamaz
Dunyanin en fazla Gol atilan ligi ve butun takimlarin acik gutbok oynadığı bir lig her mac 3-4 golun banko olduğu ve Kolin kazimin bile Gol kralligina oynadigi bir ligi asla olcu almam alinmazda zaten..

Çevrimdışı Anıl

Dzutzsaki konusmak ve ovmek isteyen Brsa forumlarina gidip Katmerli katmerli ovebilir.
Biz Dzsudzsakı övmüyorduk yanlız Dzdudzsakın maliyetinin söylendiği gibi olmaması sorundu.

Çevrimdışı Kadir G.

okonida defalarca açıklama yaptim , Hollanda ligi performansi benim icin asla Olcu olamaz
Dunyanin en fazla Gol atilan ligi ve butun takimlarin acik gutbok oynadığı bir lig her mac 3-4 golun banko olduğu ve Kolin kazimin bile Gol kralligina oynadigi bir ligi asla olcu almam alinmazda zaten..

Sen ölçü alma futbolu bilenler alıyor.

Portekizin en güçlü takımında hareketli oyunda 2-3 gol atmak büyük marifetmiş.

Ha bu arada bunun arkasında oynayan real önünde oynayan athletico madride gitti. Psv de hangi dünya yıldızı oynamış.

Daha fazla yazma yazdıkça batıyorsun bataklık misali.

Çevrimdışı TURKahvesi

Chelsea'nın kadın sağlık mensubu yok külübede :)
az önce Cahill burnundan sakatlandı saha içinde o hoş kadını aradı gözlerim.

Çevrimdışı Türkay

Chelsea'nın kadın sağlık mensubu yok külübede :)
az önce Cahill burnundan sakatlandı saha içinde o hoş kadını aradı gözlerim.

Mourinho kovdu onu  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TURKahvesi

Mourinho kovdu onu  :lol:
Mou'da maşallah diktatör gibi  :lol:
ahh o güzelime oldu olan  :D

Çevrimiçi COB

Dzudzsak'i biz alacaktik Q17 geldi. Q17 yi desteklemekten baska yapacak birşey kalmadi. Insallah sezon boyunca takimi sabote etmeye falan kalkmaz.

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Hunter1987

Muhabbet gercekten süper (!) Şurada iki kafa dagitmaya bir iki yorum veya haber almaya giriyorum, konuşulan dzu-q17.

Olan oldu torba doldu artık, her ikisi de sözleşmeli futbolcu.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı Abdullah

Muhabbet gercekten süper (!) Şurada iki kafa dagitmaya bir iki yorum veya haber almaya giriyorum, konuşulan dzu-q17.

Olan oldu torba doldu artık, her ikisi de sözleşmeli futbolcu.

ee sözleşmeli oyuncu diye konuşmayalım mı yani abi  :bandit:

Çevrimdışı Hunter1987

ee sözleşmeli oyuncu diye konuşmayalım mı yani abi  :bandit:
Konusun sorun değil. Ama 5 sayfa dzu-q17 tartismasi nedir kardeşim? 😃

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !