2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12858342 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Bursa'ya giden adama ağlanıyor forumda. Gerçekten dramdır bu. Duyan da bonservissiz Hazard'ı falan kaçırdık sanacak. 
Ben de özellikle duran top yeteneği için gelmesini istemiştim de. O kadar da değil.

Guldum.  :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Rode-Berisha

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

Bu yılın kaçan büyük balıkları 1.Ozan, 2.Mbia, 3.Cucak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Berkay35

Bu forumda renklilerde var bence

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada Berisha'yı kaleci sanıyodum :kop:

Ama baksanıza tam kaleci ismi değil mi? "Berisha çıktı ve topun sahibi oldu.." :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Omurgalara(kale-stoper-ön libero-10 numara-striker) baktığım zaman, bize yine 3. Lük görünüyor.Hayırlısı bakalım sezon umarım istediğimiz gibi biter.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Türkay

Ama baksanıza tam kaleci ismi değil mi? "Berisha çıktı ve topun sahibi oldu.." :evillol:

Kaleci değil miymiş ya ben de kaleci sanıyodum  :kop:

Edit: Kaleciymiş zaten  :alala:
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 18:05:42 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Kaleci zaten

Çevrimdışı ahmetx

olmaz olur mu özellikle sarı kırmızılı olanlar trollemeyi çok severler.

Çevrimdışı brkntcnr

Berisha zaten kaleci ya. İnsanı şüphelendiriyorsunuz :)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iyi kulagimi Cinlatmissiniz Gencler :D
Quaresma>Dzutzsak Net !
Bana Dzunun Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin bu konuyu dun gecede konustuk !!
D.moskovadaki Istatistigi oldukca dusuk !!
Bana Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin O ligde Gol atamayani dövüyorlar , Her mac 3-4 Gol banko olan bir ligden bahsediyoruz , 1.ciden lig sonuncusuna kadar butun takimlar acik futbol oynuyor hocbir macta hicbir takim kapanmiyor..
Soyle Dusununki Colin Kazim O ligde Gol kralligina oynuyor ve ligi salliyor iste boyle bir lig Hollanda ligi , Zaten istatistiklere gorede Dunyanin en fazla Gol atilan ligi Hollanda ligi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı legendmaster

Bu yılın kaçan büyük balıkları 1.Ozan, 2.Mbia, 3.Cucak.
özellikle mbiayı çok isterdim yazık oldu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kaleci değil miymiş ya ben de kaleci sanıyodum  :kop:

Edit: Kaleciymiş zaten  :alala:

Arkadaş ben baktım Valon Berisha diye bi herif çıktı :alala: Etrit'miş dediğiniz :kop:

Ulan böyle şeyler de hep beni bulur ha :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abdullah

:kop: :kop: :kop: :kop: quaresma>dzsudzsak net! dedi  :kop: :kop: :kop: :kop: :yerlerde: :yerlerde:

Çevrimdışı ahmetx

Bu arada kilitlenmiş maçlarda düğümü çözecek Oktay ve Saviola tarzında zıpır bir golcünün  kesinlikle kulübede olmasını isterdim.

:kop: :kop: :kop: :kop: quaresma>dzsudzsak net! dedi  :kop: :kop: :kop: :kop: :yerlerde: :yerlerde:
Komik olan bi durum yok Gercek bu :ok:
Q7 > Dzu
Kariyerlerini hic tartismayalim istersen...
Dzutzsak ne kadar buyuk bi futbokcuymuski bu fiyatlara hicbir avrupa takimi almadi ve bursaya gitti..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Iyi kulagimi Cinlatmissiniz Gencler :D
Quaresma>Dzutzsak Net !
Bana Dzunun Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin bu konuyu dun gecede konustuk !!
D.moskovadaki Istatistigi oldukca dusuk !!
Bana Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin O ligde Gol atamayani dövüyorlar , Her mac 3-4 Gol banko olan bir ligden bahsediyoruz , 1.ciden lig sonuncusuna kadar butun takimlar acik futbol oynuyor hocbir macta hicbir takim kapanmiyor..
Soyle Dusununki Colin Kazim O ligde Gol kralligina oynuyor ve ligi salliyor iste boyle bir lig Hollanda ligi , Zaten istatistiklere gorede Dunyanin en fazla Gol atilan ligi Hollanda ligi...

Hacı abi Quaresma en fazla istatistiğini de Portekiz ve bizde yaptı o nolcak?

Bu adam yabancı ligde yapmış o kadar?

Çevrimdışı Ensar

Arkadaş ben baktım Valon Berisha diye bi herif çıktı :alala: Etrit'miş dediğiniz :kop:

Ulan böyle şeyler de hep beni bulur ha :kop:
hahahaha :kop: :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Türkay

Bu bile adam edemedi Quaresmayı.

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Bu arada kilitlenmiş maçlarda düğümü çözecek Oktay ve Saviola tarzında zıpır bir golcünün  kesinlikle kulübede olmasını isterdim.

Kiralik küçük bezelye :)
Ama kulubede degilde 11 de olurdu
Hope for the Best, Plan for the Worst

Git baska yerde dalga gec Birasi Besiktas Forumu renkli forumu degil , Birsa fitbolcusuni Besiktas futbolcusundan buyuk gören forumlarda konus ...
Insanin canini sikmayin !

Çevrimdışı ahmetx

Biz Beşiktaşlılar neden bu kadar isimlere takılıp yaşarız.Takımın net 1 kaleci,1stoper,2 orta saha, 1 zıpır forvet ihtiyacı varken.

Çevrimdışı LuceGel

İllaki vardır ama 2-3 mesajda kendilerini belli ediyorlar,angutlar yabancı taraftar alıyor burda serbestmi acaba :)
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Abdullah

Komik olan bi durum yok Gercek bu :ok:
Q7 > Dzu
Kariyerlerini hic tartismayalim istersen...
Dzutzsak ne kadar buyuk bi futbokcuymuski bu fiyatlara hicbir avrupa takimi almadi ve bursaya gitti..
q17 ispanyada ingilterede falan patlama yaptı da haberimiz mi yok onun da oynadığı tek kulüp porto  :bandit:

Çevrimdışı Çağatay

q17 ispanyada ingilterede falan patlama yaptı da haberimiz mi yok onun da oynadığı tek kulüp porto  :bandit:

Tutmayın küçük enişteyi :D
Not: sözüm quaresmaya değildi :)
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 18:18:05 Cagatay Derek ]
Hope for the Best, Plan for the Worst