2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859725 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

Git baska yerde dalga gec Birasi Besiktas Forumu renkli forumu degil , Birsa fitbolcusuni Besiktas futbolcusundan buyuk gören forumlarda konus ...
Insanin canini sikmayin !
rakibin oyuncusunu yücelttiğimiz yok bizim her zaman lafımızın arkasındayız 2 ay önce de böyle düşünüyorduk bugün de böyle düşünüyoruz. 2 önce başka şey söyleyip 2 gün sonra dediğimizi unutup farklı şey söyleyenlerden olmadık hiçbir zaman.  :eyes

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

q17 ispanyada ingilterede falan patlama yaptı da haberimiz mi yok onun da oynadığı tek kulüp porto  :bandit:
Sonuçta Gitti
Birisi : Porto , Barcelona , cheksea , Inter görmüş
Oteki : Psv ve D.moskova gormus
Ne ka buyuk futbolcuymus bu Dzutzsak :kop: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersoy

Iyi kulagimi Cinlatmissiniz Gencler :D
Quaresma>Dzutzsak Net !
Bana Dzunun Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin bu konuyu dun gecede konustuk !!
D.moskovadaki Istatistigi oldukca dusuk !!
Bana Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin O ligde Gol atamayani dövüyorlar , Her mac 3-4 Gol banko olan bir ligden bahsediyoruz , 1.ciden lig sonuncusuna kadar butun takimlar acik futbol oynuyor hocbir macta hicbir takim kapanmiyor..
Soyle Dusununki Colin Kazim O ligde Gol kralligina oynuyor ve ligi salliyor iste boyle bir lig Hollanda ligi , Zaten istatistiklere gorede Dunyanin en fazla Gol atilan ligi Hollanda ligi...
Abi ama sende Zudzak istiyordun ne değişti ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Abdullah

Sonuçta Gitti
Ohoo bu mantıkla futbol konuşacaksak Rüştü de dünyanın en iyi kalecilerinden. Sahi sen valdes i neden istemiyordun o da Barcada oynadı  :kop:
Bu arada unutmadan Balotelli candır NET!!!  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Kiralik küçük bezelye :)
Ama kulubede degilde 11 de olurdu
Küçük bezelye işte tam üstüne bastın ama gomezle ikisini birden rüyanda görürsün ancak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Abdullah

qqqqqq17 geldi kardeşim dzsudzak da kimmiş  :kop: :kop: :kop:

Tek + si yas avantaji !
Istatistiklere bakıyorsun Fark yok e ozamn niye bu kadar ağlıyor bu insanlar aklim almiyor...
Evet Dzu gelsin dedim hele bu maliyete gelebilirdi ama Bursaya gitti uzatmanin ne anlami var ?
Kariyer + Oyun olarak Q7 > Dzu bu kadar Net !
Dzunun Moskova istatistikleri oldukca dusuk , Q7 nin Portodaki istatistigi dzunun moakovadaki istatistiginden daha yuksek

Çevrimdışı Çağatay

Küçük bezelye işte tam üstüne bastın ama gomezle ikisini birden rüyanda görürsün ancak.

Olmayacak iş degildi aslinda
Isteyenin bi yüzü kara hesabı
Gidip ilgilenebilirdik zamaninda manu dan
Oyle opsiyona filanda bulasmadan
Ama onceliklerimizi halledemiyoruz ki onlara yonelelim...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kadir G.

Sonuçta Gitti

Adı ilk geçtiğinde dzsudzsak oluyorsa ben de isterim ama olmuyorsa free quaresma 1.5 maaş olsundan qua>dzsudzsak a

Kıvırmak böyle bir şeymiş :D :D

Çevrimdışı Anıl

Iyi kulagimi Cinlatmissiniz Gencler :D
Quaresma>Dzutzsak Net !
Bana Dzunun Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin bu konuyu dun gecede konustuk !!
D.moskovadaki Istatistigi oldukca dusuk !!
Bana Hollanda ligindeki performansiyla gelmeyin O ligde Gol atamayani dövüyorlar , Her mac 3-4 Gol banko olan bir ligden bahsediyoruz , 1.ciden lig sonuncusuna kadar butun takimlar acik futbol oynuyor hocbir macta hicbir takim kapanmiyor..
Soyle Dusununki Colin Kazim O ligde Gol kralligina oynuyor ve ligi salliyor iste boyle bir lig Hollanda ligi , Zaten istatistiklere gorede Dunyanin en fazla Gol atilan ligi Hollanda ligi...
Şimdi resmen diyosun ki benim iletilerime girin günde 30 kere Dzsudzsakı övdüğüm, gelmesini istediğini yazdığım iletilerimi bulun :D

Valdes kaleci falan degil Net !
Nasil yillarca Barca kalesini korudu aklim almiyor ama O dinemde Barca nin kalesinde bende oynardim :tabe:
O donemlerde Barcanin rakiplerine karsi topla oynama yuzdesi%70 %30 du kaleye mac boyu 2 tane top geliyordu lu onunda bi tanesini kesin yiyordu zaten :D
Ne zamanki Barca eski Pas oyundan sahayi parselleme oyunda gerileme yasamaya basladi Valdesin Defosu cikti ortaya ondan sonra zaten Sutladilar..

Çevrimdışı Ersoy

Tek + si yas avantaji !
Istatistiklere bakıyorsun Fark yok e ozamn niye bu kadar ağlıyor bu insanlar aklim almiyor...
Evet Dzu gelsin dedim hele bu maliyete gelebilirdi ama Bursaya gitti uzatmanin ne anlami var ?
Kariyer + Oyun olarak Q7 > Dzu bu kadar Net !
Dzunun Moskova istatistikleri oldukca dusuk , Q7 nin Portodaki istatistigi dzunun moakovadaki istatistiginden daha yuksek
Bu akşam iyi şeyler yaparsa yanı takım uyumuna dikkat ederse düzeliriz.İstatistik iyi de bazen şov yapıyor atak batıyor.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kadir G.

Valdes kaleci falan degil Net !
Nasil yillarca Barca kalesini korudu aklim almiyor ama O dinemde Barca nin kalesinde bende oynardim :tabe:
O donemlerde Barcanin rakiplerine karsi topla oynama yuzdesi%70 %30 du kaleye mac boyu 2 tane top geliyordu lu onunda bi tanesini kesin yiyordu zaten :D
Ne zamanki Barca eski Pas oyundan sahayi parselleme oyunda gerileme yasamaya basladi Valdesin Defosu cikti ortaya ondan sonra zaten Sutladilar..

Valdesi istemiyordum ama sen de istemiyorsan kesin gelmeli iyi katkı verecektir.

Çevrimdışı Abdullah

Adı ilk geçtiğinde dzsudzsak oluyorsa ben de isterim ama olmuyorsa free quaresma 1.5 maaş olsundan qua>dzsudzsak a

Kıvırmak böyle bir şeymiş :D :D
:evillol: :evillol: :evillol:

Şimdi resmen diyosun ki benim iletilerime girin günde 30 kere Dzsudzsakı övdüğüm, gelmesini istediğini yazdığım iletilerimi bulun :D
Cikarinca no lacak basin goge mi erecek ?
Evet ovdum inkar etmiyorumki zaten sorun ne ozaman ?
Dzunun o donem gelmesini osteme sebebim yas Artisi ve Duran top ozelligi idi onun harcinde Q7 her turlu daha iyi futbolcu bunu daha oncede soylemistim @Anıl
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 18:29:48 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Abdullah

bekliyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Quaresmanın portodaki istatistiği daha yüksekmiş penaltıları ben attım. :)

Çevrimdışı Abdullah

Valdes dünyanın en iyi kalecilerindendir NET!!!
Barcelona'da United'da oynamış bi kaleci kötü olabilir mi hiç ya yapmayın lütfen.  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

şşşt çaktırma q17>>>>dzu NET!!!  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Cikarinca no lacak basin goge mi erecek ?
Evet ovdum inkar etmiyorumki zaten sorun ne ozaman ?
Dzunun o donem gelmesini osteme sebebim yas Artisi ve Duran top ozelligi idi onun harcinde Q7 her turlu daha iyi futbolcu bunu daha oncede soylemistim @Anıl
yaş artısı, duran top say say sabaha kadar bitmez artıları  :kop: :kop:

Dzunun da Gollerini izelrsen moskovada penaltilari Dzunun kullandigini Net bir sekilde gorebilirsin...
Bu acidan bakarsak demba ba da iyi golcu değil di Sonucta yarisini penaltidan atti dimi senin mantiginla bakarsak ortaya bu cikiyor @Kadir Güney
[ Son Düzenleme: 16 Ağustos 2015, 18:34:49 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ahmetx

Cucakdan sonra bir de valdes muhabbeti hiç çekilmez hadi ben kaçtım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şu Dzsudzsak vs. Q17 tartışması yavaş yavaş sonlanmalı. Q17 sol kanat için transfer edildi ama hazırlık maçlarında sol kanatta verimli olmayacağı ortaya çıktı. Kadro mühendisliği denilen nanenin ne olduğunun farkında değil sanırım bu transfer sürecini yönetenler. Kafalarına göre transfer yapsınlar ; sonra takım üçüncü olur ve bunun ilk sorumlularını arayacak olacak olurlarsa gitsinler aynaya baksınlar önce. Q17 sol kanat için alındıysa ama oynamayacaksa bunun açıklamasını yapsınlar bize. Şu anki görüntüde Şenol Güneş , Q17'den daha çok 10 numarada faydalanmak isteyecektir bu sezon .

Çevrimdışı Abdullah

Cucakdan sonra bir de valdes muhabbeti hiç çekilmez hadi ben kaçtım.
Abi dur gitme ya eğlence daha yeni başlıyor  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Kıyaslama yaptıgın zaman Her turlu Dutşak zaten , Her sezon Belli sayıda garanti Gol-Asist var , Hiç altına inmemiş, Yani devamlılıgı olan bi futbolcu inişli çıkışlı performansı Yok adamın hep ust seviyede...
Moskova bırakır mı diyorsun oraya gelirsek , 6 Ay sonra Serbest kalacak adamdan 2-3 milyon Para kazanmak isterler diye düşünüyorum ben :bandit:
Yoksa Bedava gidecek :busted_cop:
Kalın bölümü dikkatle okuyor ve nasıl kıvırılır ibret alıyoruz  :evillol: :evillol: