2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12866653 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Inler Leicester'a 3 yillik imza atmis. Bonservis 7.6 Milyon €.

Çevrimdışı Ensar

Hoşgeldin kardeşim
hoş buldum abi sagol , fırçanı yiyenler kervanina katılacak miyim bakalım :)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kralkartal

geçen seneki gibi iki kaleci sakatlandığında kaleye sen geçersin
[/quote
96 doğumlu Veysel çok yetenekli 3-4 maçını izledim yan topları topluyor penaltı kurtarıyor 1.93 cm Sambade çok beğeniyormuş.Cenkin yolu açık olsun.Iyi kaleci gelsin isterim ama gelmezsede eksikliğini hissetmeyiz Cenkin.

Cenk gonene verilen sans ve gposterilen sabir su kulubun tarihinde hicbir futbolcuya gosterilmemistir(mustafa pektemegi futbolcudan saymiyorum).. Yqni cenke verilen firsatlar gunaya veya veysele verilse inaniyorum 2.side cenkten daha iyi seviyeye ulasabilirler.

Çevrimdışı Ozan E.

İngilizler son yayin anlasmasindan sonra iyice kafayi yediler :) biz de oyuncu gonderebilsek keske İngiltere'ye

Çevrimdışı Tolga

hoş buldum abi sagol , fırçanı yiyenler kervanina katılacak miyim bakalım :)

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bertug

Çevrimdışı kaanzor

oha inler 7.6 ya leicestere gitmiş paraya bak 32 yaşında ve 1 yıl sözleşmesi kalmış adam bide bu
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı indie

Lig başlamışken Gsnin çok büyük sıkıntısını çözecek şekilde Cenk'i vermeyiz umarım. Cenk'i kime istersen zaten o paralara satarsın, öyle ya da böyle milli takıma kadar yükselmiş bir kaleci. Kaldı ki Tolga'dan daha iyidir bence.

Çevrimdışı Savaş

İngiltere yayın gelirleri en kotu durumdaki takimı bile ihya ediyor maalesef..

İngiliz takımlarının talip olduğu futbolcuları almak çok ama çok zor. Ben çok istemiştim Gökhan'ı ama o para da verilmezdi.

Hayırlısı olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Jukebox

Fellaini ismi bile heyecanlandırmaya yetiyor.
1 yıllığına kiralasak yeter.
Rode'yide biraz para karşılığı kiraladık diyelim.

Fellaini-Rode çok efsane olur..
Neyse gerçeklere dönelim :D :D

Çevrimdışı kaanzor

Biliç atibayı istiyor haberleri var kouyate ile takas yapalım desin bizimkiler kabul eder belki  :evillol: :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı optimus

Arkadas besic yazip durmayin, adami rode'nin muadili gorenler var yapmayin etmeyin yau. Adam gelmem demis zaten, cok sukur dedim duyunca...

Çevrimdışı enemy1903

o parayla ülkenin cari açığı bile kapanır.

Çevrimdışı f_madida

Biliç atibayı istiyor haberleri var kouyate ile takas yapalım desin bizimkiler kabul eder belki  :evillol: :evillol:

Atiba su anda 3.5 milyon Euro ustu herhangi bir fiyata satilabilir.. Cok guvendigimiz bir oyuncu olsa israrla 2 ortasahaya ihtiyacimiz var diye yazmazdik.

Cenk Gonen de 1milyon Euro (takassiz) gonderiliyorsa gidebilir ki kaleci transferi icin yer acilsin. Hem kadrodaki vasat oyuncular gitmesin diyoruz hem de yonetimden transfer istiyoruz, bu mantikli degil. Cenk bizi tatmin edecek bir kaleci olsaydi zaten su anda oynuyor olurdu... Bizim bir as kaleciye ihtiyacimiz var, Cenk'in satilmasi 1miyon euro bonservis +900K maas rahatlamasi demek ki bu da transferi kolaylastirir.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Ensar

:hosgeldin
eyvallah sağol hos buldum :)

cenk gerçekten refleks konusunda çok iyi ama 5 senedir bu sene patlayacak diye bekleyip durduk ama yok olmuyor artık , gs gitse ne olur bize hiç bir zarari olmaz korkmayin
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sedat_BJK

Fellaini top class oyuncularin bir alti en begendigim oyuncu. Isminin anilmasi bile mutlu etti beni. Gelir mi, gelmez... Gelirse efsane olur, gelmezse saglik olur..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı kralkartal

Cenk ismail ve mustafanin su takimdan gittigi gunleride goster allahim.. Aminn..

Çevrimdışı Jukebox

oha inler 7.6 ya leicestere gitmiş paraya bak 32 yaşında ve 1 yıl sözleşmesi kalmış adam bide bu
İngiltere takımları için çok istedikleri adamlara verdikleri paralar falan artık o kadar önemli değil.Saçıyorlar parayı.

Çevrimdışı atalay

Şu ismi geçen oyunculara nasıl inanıyorsunuz; hayret doğrusu!

Çevrimdışı Savaş

Seneye Gökhan'dan satarsak eğer çok güzel para alıcaz ingiltere takımlarından dediydi dersiniz :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat_BJK

Şu ismi geçen oyunculara nasıl inanıyorsunuz; hayret doğrusu!
Nasil da inandigimiz  oyuncular oldu, sonuclari husran.
Bkz. Gokhan inler, ozan.

Birak hayallerini gorduklerimizle mutlu olalim. Nasil olsa sonuc yine husran yine husran.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Eee nooldu şimdi pogba da mı gelmiyor :(
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Nasil da inandigimiz  oyuncular oldu, sonuclari husran.
Bkz. Gokhan inler, ozan.

Birak hayallerini gorduklerimizle mutlu olalim. Nasil olsa sonuc yine husran yine husran.

Hayır, Ozan alınamayacak oyuncu değil. Fakat De Jong'u kiralayamazsın bile. 2,5 - 3 milyon maaş ister. De Jong'a bu para verilmez. Fellani'nin ne işi var burada; Rode: Leverkusen, Schalke yada Wolfsburg'a gider. İmbula ismi de geçiyor bir şey demiyorum artık.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Esas sorun da bu iste. Ligimizi gözümüzde çok büyütüyoruz dev aynasında görüyoruz. Ama işin asli öyle değil ışte.
Bu ligde matematik çok basit aslında dün eskişehir kadrosunu oyununu izledik ıngiltere alt liglerinde bile tutunamayacak bir takım bir oyun vardı.
Trabzonun elendiği takım bursa nin geçen yıl elendiği takım vs vs.

Ligimiz kaliteli değil. Kendimizi kandirmaya gerek yok anadolu takımları çok güçlü falan diye