2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12859238 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı kralkartal

Bizim kaleciler hep böyle.
Cenk Falcao'dan yediği golde,
Günay kornerden yediği golde,
Tolgada komple brugge maçında bitti.
Tolga demişken De Sutter'in golü aklıma geldi yine ah ah.
Günayin daha kredisi var

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Stoch da boşa çıktı heralde burza alacak
İyi Bir Gelecek İçin KONGRE ÜYESİ OL

Çevrimdışı GökhanG

tolga denilince aklıma brugge maçında pres yapan oyuncuyla burun burunayken topu 2 metre önüne alıp degaj yapmaya çalışması geliyor o zaman kızmıştım ama şimdi hatırlayınca gülüyorum
Benim aklıma  her kurtarıştan sonra ki "  = (   " bu ifadesi,yaptığı vuruşların orta sahayı geçemeyeşi,kaleden çıkmamaya yemin etmiş olması geliyor..
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı legendmaster

Stoch da boşa çıktı heralde burza alacak
stochu gs almasın diye almışlardı alperi de öyle fayda sağlayamadılar bunlardan ozanı da bjk alacak diye aldılar o da inşallah ellerinde patlar

Çevrimdışı Savaş

Rode gelmedi mi hala?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Akif Çakıcı

stochu gs almasın diye almışlardı alperi de öyle fayda sağlayamadılar bunlardan ozanı da bjk alacak diye aldılar o da inşallah ellerinde patlar

Amin aynen öyle. Bu arada haftasonu KAP bildirimi yapılıyor mu bilen var mı ? Biz yapmayız da hani yapılıyo mu?

Çevrimdışı Ersoy

Rode gelmedi mi hala?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maalesef. :akuma: Kaleci gidiyor yalnız.Rota kaleciye çevirilecek gibi.
Bundan sonra her sene!

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Günay'ın kornerden yediği golde üzerine çok geliniyor. Yanlış hatırlamıyorsam maç 32. haftadaydı .Dakika 80 ve skor henüz 0-0'dı . Beşiktaş'ın şampiyonluk şansı azalmasına rağmen halen devam ediyordu ve maçta gol atmak şarttı . Korner pozisyonunda düşünce topu alıp kontra atağa çıkmaktı fakat rüzgarın da azizliğiyle gol oldu. Hata arayacaksak Neuer'in de hatalı yediği birçok gol var . Bundan ilk 11'de oynayacak kaliteli kaleci transfer edilmesin anlamı çıkarılmasın.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Millet gelenlerine yer bulupta oynatamiyor, biz daha adam gonderecez diye ugrasiyoruz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yine ne bulursan al getir havasina donduk.

Çevrimdışı sağduyu

Anlatiyosun da abi ozana 7m euro teklifi rahmetli dedem vermedi , 21 trilyon sıcak para değil mi ?

Gerçekten 7 milyon verildi mi emin olamayız. Kasada 21 trilyon değil, 210 bin tl var mı acaba?

Sen 7 versen, Aziz 7,5 veriyor. Sen 5 taksit desen, adam masaya parayı tuğla gibi koyuyor.

Ayrıca senin ödeme sıkıntını karşı taraf biliyor, bir tarafta garanti para var. Şartlar ortada, her şey bir yana, bu yönetim hiç bir şeyi yapmamıyorsan da son iki yılın transfer Performansı ortada. Imkanlara göre 10 numara iş Yapılıyor. Öyle, fb nin her transferinden sonra yönetimi yerin dibine sokup çıkarırsak olmaz. Yarın iyi bir orta saha alınmayacağını ne biliyorsunuz. Tenkitten daha fazla takdir edelim ki, insanlar da iyi niyetlerinin Karşılığında moral bulsunlar.

Bursa Başkanı'na gelince, ne mal olduğu belli. Bölükbaşı tencere, Aziz Yıldırım kapak...  Senin Başkan'ın Bursa ya resmi faks çeker, ötekisi whatsapp dan yazar, ti ye alır.  Özel planları aksayacak gibi olunca da, Şenol Güneş işimizi zora sokuyor diye bulaşırlar. Dramatik olan odur ki Bazı Beşiktaşlılar bile  koç gibi dosdoğru konuşan Şenol Güneş'e destek vereceklerine, tezgâha alet olup kendi hocalarına veiştirirler. Demek ki şenol hoca dönen dolabı anlamış, diye düşünmezler.

Şimdi bize kimin tarafında olmak düşer? Bizim onursal Başkanı'mız Süleyman Seba, Fenerinki Aziz Yıldırım...
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 01:25:03 sağduyu ]
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı can1903

Hafta içi bu iş biter!

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı GÖRKEM

ortada isim bile yok hala. bu kadar plansizlik olmaz gercekten.

Çevrimdışı Tolga

Bursa Stoch'u aldığına göre biz de Susak'ı alsak ya :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

ortada isim bile yok hala. bu kadar plansizlik olmaz gercekten.
Kardeş çok değişik bir eleştiri olmuş yalnız söylediğin :)
Ortada isim olmaması ,mevcut isimleri sızdırmadıklarından bence. Ki bu da aslında yerilecek değil övülecek bir özellik :evillol:

İnşallah mevkinin önemini bilerek hareket ediyorlardır.Bu sağ bekin aksamasına falan benzemez.Hiçbir bölgeden verim alamayız doğru isim gelmezse

Çevrimdışı Akif Çakıcı

Bursa Stoch'u aldığına göre biz de Susak'ı alsak ya :D

Dzudsak'ı kesin devre arası alırlar şuan değil

Çevrimdışı Tolga

Dzudsak'ı kesin devre arası alırlar şuan değil
Devre arasına kalırsa bence o iş biraz zor olur.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi mayguntr

Yine ortada bi isim yokken gidip Beck gibi bir transfer yaparsalar çok takdir edeceğim ama kelepir bişeler kapatmaya çalışıyosalar çok üzülecez bu sene de :/  Alıyosalar Almanya,İngiltere gibi tempolu oyunun oynandığı yerlerden Orta saha alsalar bari

Çevrimdışı GÖRKEM

Kardeş çok değişik bir eleştiri olmuş yalnız söylediğin :)
Ortada isim olmaması ,mevcut isimleri sızdırmadıklarından bence. Ki bu da aslında yerilecek değil övülecek bir özellik :evillol:

İnşallah mevkinin önemini bilerek hareket ediyorlardır.Bu sağ bekin aksamasına falan benzemez.Hiçbir bölgeden verim alamayız doğru isim gelmezse

Insanda güven biraksalar ben de kendimi öyle avutacagim.

Çevrimdışı GÖRKEM

simdi bakiyorum da piyasada olan bize uygun Orta Saha Oyuncular birer birer Transfer oluyor veya sözlesme uzatiyor. bizde hala seyrediyoruz.

Noboa'yi yine kacirdik. Aquilani bedavaya Sportinge Transfer oldu. sadece iki tanesi.

Çevrimdışı Paolo Maldini

Scuffet 2 sene içinde juveye gider.Ordan kalır alamayız ama önü çok açık

Çevrimdışı GÖRKEM

1-2 Ay önce yazdim yine yaziyorum. Cagre Flamini.

alamayacagimiz Oyuncu degil ama aylardan beri bizimkilerin aklina bile gelmedi.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Yekta kurtulus bizde nasil olur?

Çevrimdışı legendmaster

Yekta kurtulus bizde nasil olur?

necipten iyi performans göstereceğini sanmam